Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Αυτά που ήθελα να γράψω τα λέει ένας Ελληνοαμερικανός με επιστολή! τα λέει και ο στρατηγός Κωνταντινίδης

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ
(ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ, ΣΥΡΙΩΝ, ΚΥΠΡΙΩΝ)
Όλα τα σκλαβωμένα έθνη της Τουρκίας στην κοινή γνώμη της ανθρωπότητας και κάθε ανθρώπου καλής θέλησης.
Αυτή η δημοσίευση έχει ως στόχο:
Να προσελκύσει την προσοχή της ανθρωπότητας στα θύματα των τουρκικών θηριωδιών και βανδαλισμών και να διαιωνίσει την ιστορική μνήμη σε αυτές τις πράξεις
Για να ενημερώσουμε την ανθρωπότητα για την πολιτική της γενοκτονίας για εκατομμύρια ανθρώπους,
Ακολούθησε η τουρκική κυβέρνηση στο πρόσφατο παρελθόν εναντίον των υπόδουλων κατοίκων που ζούσαν στη Μικρά Ασία και τη βόρεια Κύπρο και αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού.
Να επεκτείνει τη δικαιοσύνη και να καταδικάσει την Τουρκία για τα εγκλήματα.
Αυτή η καταδίκη είναι αναπόφευκτη εάν υπάρχουν ίχνη πολιτισμού και αυτοσεβασμού κάτω από το πέπλο της υποκρισίας και της ανηθικότητας της διεθνούς πολιτικής.
Ολόκληρη η ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της σύγχρονης Τουρκίας είναι μια σειρά από συνεχείς ιμπεριαλισμούς, σφαγές, λεηλασίες και ατελείωτες αιματοχυσίες των ανθρώπων που είχαν την ατυχία να κατακτηθούν από τους Τούρκους.
Έλληνες, Αρμένιοι, Σύροι, Άραβες, Κούρδοι και πρόσφατα Κύπριοι ήταν θύματα της τουρκικής θηριωδίας.
Η γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων υπολογίζεται σε εκατομμύρια θύματα. Δεκάδες χιλιάδες ήταν τα θύματα Σύριων και Αράβων στη Νοτιοανατολική Μικρά Ασία.
Χιλιάδες θύματα ήταν Κούρδοι που αναζητούσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας τους από τη «δημοκρατική» Τουρκία που ίδρυσε ο Κεμάλ Ατατούρκ.
Σήμερα ο κουρδικός πληθυσμός στην Τουρκία υπολογίζεται σε περίπου 12.000.000 κατοίκους.
Δεν έχουν την εξής βασική ελευθερία.
Ελευθερία να μιλούν τη γλώσσα τους, να τραγουδούν τα τραγούδια τους, να έχουν τα σχολεία τους, να μαθαίνουν τη γλώσσα τους, να έχουν την αυτονομία τους και να ζουν ελεύθερα.
Για την τουρκική κυβέρνηση, η ύπαρξη κουρδικού έθνους αρνείται και κάθε προσπάθεια προστασίας και εξέγερσης πνίγεται στο αίμα.
Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν την ίδια πολιτική στην Κύπρο που εισέβαλαν το 1974 κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου.
Αυτή η εισβολή δημιούργησε χιλιάδες θύματα.
Από την εισβολή οι Τούρκοι διατηρούν στρατό κατοχής στο βόρειο τμήμα του νησιού αντίθετα με τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής της δημογραφικής σύνθεσης της Κύπρου μετατρέποντας τους Τούρκους από την τουρκική ηπειρωτική χώρα σε κατεχόμενο τμήμα του νησιού.
Εάν οι πολιτισμένοι λαοί όλου του κόσμου δεν αντιδράσουν ενάντια σε τέτοιες ενέργειες, σύντομα θα εξελιχθεί μια νέα έκρηξη του τουρκικού ιμπεριαλισμού.
Αυτός ο ιμπεριαλισμός στην αρχική του φάση απλώνεται τώρα με το ναζιστικό «ζωτικό έδαφος» (που εκτείνεται στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, τον Καύκασο, τη Μεσόγειο μέχρι το Μαρόκο), τη «Γαλάζια Πατρίδα », την παίνόρθωση της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που απειλεί όλες τις γειτονικές χώρες. .
Επιπλέον, έχει σε εξέλιξη ένα τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα από το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της, μαζί με την ιμπεριαλιστική ρητορική των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των αξιωματούχων της.
Οι αρχές του ΟΗΕ για την αυτοδιάθεση των λαών δε δεσμεύουν καθόλου την Τουρκία, αφού η Τουρκία δε σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας
Επιπλέον, οι αρχές του πολιτισμού και της ανθρωπότητας που σέβονται όλα τα πολιτισμένα έθνη απορρίπτονται από τους Τούρκους, διαφορετικά δε θα υπήρχαν οι Γενοκτονίες και οι θηριωδίες.
Είναι σημάδι ηθικής παρακμής των καιρών μας ότι η διεθνής κοινή γνώμη ανέχεται αυτές τις πράξεις της Τουρκίας που υποβαθμίζουν τον ανθρώπινο πολιτισμό και δεν επιβάλλουν δίκαιη τιμωρία
Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς οι εκπρόσωποι του υποταγμένου και καταπιεσμένου λαού της Τουρκίας κάνουμε έκκληση και ζητάμε από όλα τα έθνη του κόσμου, ανεξαρτήτως πολιτικής ή θρησκευτικής καταγωγής, να μας βοηθήσουν στον άνισο αγώνα μας.
Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να ενωθείτε μαζί μας ως φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στις τουρκικές θηριωδίες, την απειλή της για χρήση βίας και να δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη, την απελευθέρωση της πατρογονικής μας γης από τους καταπιεστές μας
Οι καταπιεστικές εθνικότητες της Μικράς Ασίας και της Βόρειας Κύπρου
ΑΡΜΕΝΙΟΙ-ΚΟΥΡΔΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ –ΚΥΠΡΙΟΙ – ΠΟΝΤΙΟΙ -ΣΥΡΙΟΙ
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης amphiktyon@gmail.com
Επιστολή Ελληνοαμερικανού στην Καθημερινή
Η ακόλουθη επιστολή έχει σκοπό να απευθύνει το σχόλιο της 14ης Μαρτίου, «Η άνοδος της ελληνικής λύσης».
Ως Ελληνοαμερικανό, η κομματική πολιτική δεν με απασχολεί, αλλά τα εθνικά ζητήματα του Ελληνισμού έχουν εξαιρετική σημασία.
Το σχόλιο εκφράζει ανησυχίες για «στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία ή ρεαλιστικές προσπάθειες βελτίωσης των σχέσεων με την Τουρκία».
Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρεί αυστηρή ουδετερότητα στο θέμα της Ουκρανίας.
Η Αθήνα θα πρέπει να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια και βοήθεια χωρίς να υποστηρίζει καμία πλευρά στον πόλεμο.
Τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας είναι πρώτα και κύρια με την Τουρκία.
Τούρκοι αξιωματούχοι ζητούν εκ νέου την αποστρατικοποίηση των νησιών και κάνουν απειλητικές δηλώσεις.
Η λεγόμενη επαναφορά των σχέσεων από τον Δεκέμβριο έχει ήδη αποδειχθεί μυθοπλασία.
Η Ελλάδα έχει σοβαρό πρόβλημα σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης κατά των νησιών και θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην υπεράσπιση του δικού της κυρίαρχου εδάφους, και πάνω από όλα του εδάφους της Κύπρου.
Η Ελλάδα έχει υποστηρίξει στο παρελθόν τη Δύση σε ουσιαστικά σύγκρουση από τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και σε αντάλλαγμα έχει προδοθεί επανειλημμένα.
Επιπλέον, η Αλβανία αρχίζει να ανανεώνει τους διωγμούς των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.
Τα προβλήματα της Ελλάδας αυξάνονται και η Αθήνα για άλλη μια φορά πολύ επικίνδυνα ευθυγραμμίζεται υπερβολικά στενά με το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αφήνοντας κατά μέρος την Ουκρανία, η Ελλάδα θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για τον πόλεμο που διεξήγαγαν το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία εναντίον των Αρμενίων του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Η γενοκτονία των Αρμενίων και η αδιαφορία του κόσμου αποκαλύπτει την υποκρισία της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ρωσίας που όλοι σκύβουν προς τα πίσω για να ανταγωνιστούν για την υποστήριξη των Τούρκων στον νέο ψυχρό πόλεμο που έχει αναδυθεί.
Θεόδωρος Καρακώστας, μέλος ΙΗΑ
Boston, MA USA
Συμφωνία Πρεσπών και «αστερίσκοι»
Στο πολύ ενδιαφέρον συνέδριο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ο κ. Ν. Κοτζιάς περηφανεύθηκε για τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Με όνομα κράτους «Βόρεια Μακεδονία», το όνομα της γλώσσας και εθνότητας έπρεπε να ήταν «Βορειομακεδονικές». Θεωρώ ότι ο κ. Κοτζιάς δέχθηκε ό,τι ήθελαν οι κκ. Ζάεφ και Δημητρόφ.
Το άρθρο 7 και οι αστερίσκοι στη συμφωνία δεν διαβάζονται από το διεθνές κοινό που ακούει, βλέπει, διαβάζει το όνομα «Μακεδονία» πλείστες φορές χωρίς τον προσδιορισμό «Βόρεια».
Η συμφωνία υπογράφηκε μια εβδομάδα πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, ένδειξη έλλειψης διάθεσης διαπραγμάτευσης.
Οι επιπτώσεις της αναγνώρισης της «Μακεδονικής γλώσσας» των Σκοπίων ήδη φάνηκαν με την ίδρυση συλλόγων διδασκαλίας της.
Το ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών εμποδίζουμε τη διείσδυση της Τουρκίας στο γειτονικό κράτος είναι ευσεβής πόθος.
Η Τουρκία συνεχώς διεισδύει εκεί ποικιλοτρόπως.
Η υπογραφή της συμφωνίας δεν διέκοψε τον ψευδή αλυτρωτισμό των Σκοπίων εναντίον μας.
Μετά την ίδρυση της «Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Μακεδονίας» που καθιέρωσε ο Τίτο στη θέση της «Βαρντάσκα», η προπαγάνδα των Σκοπιανών μπορεί να συγκριθεί μόνο με την ένταση της αντιεβραϊκής προπαγάνδας του Χιτλερικού καθεστώτος.
Η Βουλή των Ελλήνων με απαράδεκτες μεθοδεύσεις (διαλύθηκαν δυο κόμματα), ψήφισε με μικρή πλειοψηφία τη συμφωνία.
Όμως, οι διμερείς συμφωνίες δεν διαρκούν αιωνίως ούτε είναι αμετάκλητες.
Ο Σύνδεσμος Προάσπισης Μακεδονίας – Θράκης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχε η χώρα μας λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και επιθετικότητας της Τουρκίας, επέλεξε την τακτική της σιωπής.
Ωστόσο, τελευταίως πληθαίνουν οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της νεόκοπης Νέας Αριστεράς που επαίρονται για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και δεν τους αντικρούει κανείς από τους παριστάμενους άλλων κομμάτων.
Ιστορικά παραδείγματα ̶ και από τα Βαλκάνια ̶ κατάργησης διμερών συμφωνιών υπάρχουν.
Για αυτό, οι Έλληνες και ιδίως οι Μακεδόνες δεν ξεχνούν και περιμένουν μια έντιμη επαναδιαπραγμάτευση.
Με τιμή
Δημήτριος Καραμήτσος – Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος ΣΠΜΘ και μέλος του ΙΗΑ
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
.
.
.
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ …
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ( ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ )
ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ…
ΞΕΝΟΥΣ , ΡΟΜΑ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
( ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ )
ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ
ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ…
ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ… ΜΙΣΘΟΥΣ … ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…
ΜΕ ΚΑΤΆΛΗΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΘΝΟΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΚΑΘΗΚΟΝ, ΑΡΧΕΣ. ΉΘΗ, ΈΘΙΜΑ,
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΕΛΟΣ…
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ…
.
ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ….
ΑΥΤΟ ΝΑΙ !!! …
ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ …
ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ …
ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ …
.
ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΘΕΟΙ…
.
ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΗ – ΠΗΓΗ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Του !!!
.
.
.