«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ουσιαστικά Τα Πάντα Στον Κόσμο Μας Ανήκουν Σε Μία Μόνο Εταιρεία

Η ταινία «MONOPOLY» αποκαλύπτει πώς ουσιαστικά τα πάντα στη γη ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Τεχνολογία, υγειονομική περίθαλψη, ασφάλιση, ταξίδια, στέγαση, γεωργία, τρόφιμα, όπως το πείτε, είναι όλα στα χέρια μιας και της αυτής οντότητας.

 Αυτό το μονοπώλιο τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουν κυβερνήσεις, μέσα ενημέρωσης, οργανισμούς υγείας και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να επιβάλλουν εντολές εμβολίων, εντολές μάσκας, κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλες μορφές απάνθρωπης τυραννίας.

Δείτε αυτήν την ταινία για να μάθετε ποια εταιρεία είναι αυτή.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ξέρεις σε ποιον ανήκει ο κόσμος;

παγκόσμια κυριαρχία

Στον κόσμο μας βλέπουμε εκατομμύρια μάρκες, ονόματα, λογότυπα που όλα φαίνεται να ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. Υπάρχουν αμέτρητες εταιρείες που προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες σε είδη ένδυσης, τρόφιμα, ταξίδια, τεχνολογία, γεωργία, χρηματοδότηση, ιατρική κ.λπ.

Για παράδειγμα, η Pepsi Cola και η Coca Cola είναι δύο μεγάλοι ανταγωνιστές στον τομέα των αναψυκτικών, σωστά; ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ!

Η Samsung και το iPhone είναι δύο γιγάντιοι ανταγωνιστές στον τομέα των smartphone, σωστά; ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ!

Έχουμε υπολογιστές Mac και PC, το απόλυτο παράδειγμα δύο ανταγωνιστών που ανταγωνίζονται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς προσωπικών υπολογιστών, σωστά; ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ!

Και τότε έχουμε το Facebook και το Twitter, που ανταγωνίζονται σκληρά για το μεγαλύτερο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σωστά; ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ!

Καμία από αυτές τις εταιρείες δεν ανταγωνίζεται η μία την άλλη.

Αυτή είναι μόνο η επιφανειακή εικόνα για ανυποψίαστους καταναλωτές όπως εσείς και εγώ, που ξεγελιούνται από τις διαφορετικές επωνυμίες.

Σίγουρα, αυτές οι μάρκες κάποτε ανταγωνίζονταν σε ένα μακρινό παρελθόν, αλλά η σκηνή έχει προ πολλού επαναρυθμιστεί.

Σήμερα, όλες αυτές οι μεγάλες μάρκες που φαίνεται να ανταγωνίζονται ανήκουν ουσιαστικά στην ίδια εταιρεία: τη Vanguard. Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας στην οθόνη στο MONOPOLY.

Η V anguard είναι η μοναδική οντότητα στον κόσμο που κατέχει ουσιαστικά όλες τις μεγάλες βιομηχανίες του κόσμου, είτε είναι φαρμακευτικές, μέσα ενημέρωσης, ασφάλειες, νοσοκομεία, τεχνολογία, ταξίδια, τρόφιμα, εξόρυξη, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, τραπεζικές συναλλαγές κ.λπ.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλα όσα τρώτε, πίνετε, ντύνεστε, κοιμάστε, οδηγείτε, ταξιδεύετε, διαβάζετε, παρακολουθείτε, ακούτε, επικοινωνείτε, εργάζεστε και ούτω καθεξής ανήκουν στην ίδια πολύ μικρή ομάδα μεγάλων πλουσίων. τα άτομα.

Έχουν μια αποτελεσματική ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ σε όλο τον κόσμο σχεδόν σε όλα.

Αυτή ήταν η στρατηγική τους εδώ και δεκαετίες:

«Θα αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών όλων των εταιρειών στο χρηματιστήριο, καθώς και τις μετοχές των άλλων εταιρειών που κατέχουν τις υπόλοιπες μετοχές. 

Αυτό θα μας δώσει την πλήρη κυριότητα των πάντων, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε τον κόσμο».

Έτσι μπόρεσαν να ελέγξουν όλα τα νοσοκομεία, την ασφάλιση υγείας, τα μέσα ενημέρωσης κ.λπ. κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Για να το θέσω απλά: κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του χρηματοοικονομικού μονοπωλίου παγκοσμίως έπρεπε να πει μόνο μια λέξη, και όλα τα μέσα ενημέρωσης, όλα τα μεγάλα νοσοκομεία, όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες, όλες οι αεροπορικές εταιρείες, όλες οι ξενοδοχεία και χίλιες άλλες εταιρείες πήδηξαν όλοι για να υπακούσουν σε αυτήν την εντολή.

Ακόμη και τα περισσότερα έθνη,  που είναι επίσημα δομημένες ως  κερδοσκοπικές εταιρείες  (!), και επομένως ανήκουν ουσιαστικά σε αυτές τις ίδιες οντότητες, πρέπει να πηδήξουν στην εντολή του «μεγάλου αφεντικού» τους.

Ποια ήταν η εντολή; 

– μάσκες εντολής! 

– εντολή lockdown! 

– εντολή εμβόλια! 

– δοκιμή εντολής! 

– καταστολή θεραπειών! 

– καταπιέστε τους γιατρούς! 

– καταπιέστε την αλήθεια!

Απλοποιώ την κατάσταση τώρα, καθώς υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν συλλογικά το Vanguard (και το BlackRock, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Vanguard), αλλά και πάλι αυτό είναι στην ουσία αυτό που συνοψίζεται.

Μια εταιρεία κατέχει ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Αυτό επιτρέπει σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων να χειραγωγήσει όλη την ανθρωπότητα για να κάνει ό,τι θέλει.

Είναι ακριβώς αυτό που παρατηρήσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας: σε όλο τον κόσμο οι γιατροί που σώζουν ζωές ασθενών απολύθηκαν από τα νοσοκομεία τους και η χρήση αποτελεσματικών θεραπειών απαγορεύτηκε σχεδόν σε κάθε έθνος του κόσμου.

Δόθηκε μία εντολή και τα εκατομμύρια τσιράκια ττς Vanguard πήδηξαν στα πόδια της, για να υπακούσουν αδιαμφισβήτητα.

“ΝΑΙ, ΑΦΕΝΤΙΚΟ!”

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια πανδημία μπορεί να οργανωθεί σε παγκόσμια κλίμακα. 

Αλλά μόλις καταλάβετε πώς είναι δομημένος ο κόσμος και δείτε ότι μια μεμονωμένη οντότητα κατέχει σχεδόν τα πάντα παγκοσμίως, και διακρίνετε το χέρι της σχεδόν σε κάθε κυβέρνηση, τότε θα ξέρετε ότι είναι στην πραγματικότητα πολύ εύκολο να εξαφανιστεί μια παγκόσμια πανδημία και να επιβληθεί μαζική τυραννία.

Ο εγκληματικός σκοπός των lockdowns

Ένας από τους σκοπούς της πανδημίας ήταν να αυξήσει περαιτέρω το μονοπώλιο αυτής της μικρής ομάδας ανθρώπων.

Απαιτούσαν lockdown με σκοπό να καταστρέψουν εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, έτσι τα δισεκατομμύρια των καταναλωτών θα συρρέουν από αυτές τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις στις μεγάλες εταιρείες αυτών των τυράννων.

Πρακτικά: εκατομμύρια μικρά παντοπωλεία χρειάστηκε να κλείσουν για ένα χρόνο, αφήνοντας ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό να παίρνει το φαγητό του μόνο από τα σούπερ μάρκετ που παρέμειναν ανοιχτά και ανήκουν σε αυτούς τους εγκληματίες. 

Έκαναν τρισεκατομμύρια δολάρια ενώ οι μικρές επιχειρήσεις έχασαν τα πάντα.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι καμία από τις μεγάλες εταιρείες δεν χρειάστηκε να κλείσει κατά τη διάρκεια του lockdown.

Έμειναν όλοι ανοιχτοί σε όλο τον κόσμο.

Μόνο τα εκατομμύρια των μικρών επιχειρήσεων αναγκάστηκαν να κλείσουν, παρά το γεγονός ότι είχαν μόνο μια χούφτα πελάτες την ημέρα, ενώ τα σούπερ μάρκετ έχουν χιλιάδες ανθρώπους να συνωστίζονται το ένα πάνω στο άλλο, μέρα με τη μέρα.

Ο κίνδυνος μόλυνσης άλλων είναι χίλιες φορές μεγαλύτερος στα σούπερ μάρκετ από ό,τι σε οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση.

Ωστόσο, ήταν τα τοπικά, ανεξάρτητα καταστήματα που έπρεπε να κλείσουν.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

 Ωστόσο, οι ανόητες μάζες αποδέχθηκαν τυφλά και αναμφισβήτητα αυτή την παράλογη παραφροσύνη «για την ασφάλειά τους».

Η MONOPOLY επιβεβαιώνει αυτό που αποκαλύφθηκε από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες που καταθέτουν στο GRAND JURY EVIDENCE: ο κόσμος δέχεται επίθεση από μια πολύ μικρή ομάδα αστρονομικά πλούσιων ανθρώπων, που συνεργάζονται για να πάρουν τον πλήρη έλεγχο σε οτιδήποτε στη γη δεν είναι ακόμα πλήρως στα χέρια τους.

Μεγάλα αποδεικτικά της κριτικής επιτροπής 1

ΛΗΨΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Αυτοί οι οικονομικοί τύραννοι βρίσκονται πίσω από οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος ανήκει 100% σε αυτούς τους εγκληματίες και χρησιμοποιείται για να εκτελέσουν την ατζέντα τους για παγκόσμια κυριαρχία, υπό το πρόσχημα έκτακτων καταστάσεων υγείας, τις οποίες κατασκευάζουν χρησιμοποιώντας δόλιες δοκιμές, χειραγώγηση δεδομένων, καταστολή των θεραπειών και της μαζικής ψύχωσης μέσω της εξάπλωσης του φόβου στα μέσα ενημέρωσης.

Βρίσκονται επίσης πίσω από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη, των οποίων ο ισχυρισμός είναι η βελτίωση της κατάστασης του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν την πλήρη κατάληψη της εξουσίας σε όλη την ανθρωπότητα, απαιτώντας από όλους τους πόρους, όλες τις πληροφορίες, όλες οι κυβερνήσεις, όλη η εξουσία, όλες οι βιομηχανίες να παραδοθούν στα σκληρά, άπληστα χέρια τους.

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτούς τους τυράννους;

Ποια είναι η λύση σε αυτό;

Πολύ απλό: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!

Σταματήστε να ακολουθείτε την εγκληματική τους ατζέντα.

Ξυπνήστε  τους ανθρώπους του κόσμου, κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση, την ταινία MONOPOLY και τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΚΟΥΣ σαν τρελοί.

Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση,  μην ενδώσετε  στην εγκληματική χειραγώγησή τους. συνδεθείτε με άλλες επιχειρήσεις και δημιουργήστε δίκτυα που θα αντισταθούν.

Για παράδειγμα, στην Αυστραλία, δημιουργήθηκε μια λαμπρή πρωτοβουλία που επιτρέπει στους ανθρώπους να ψωνίζουν με ασφάλεια σε ένα τεράστιο δίκτυο μη συμμορφούμενων επιχειρήσεων που δεν απαιτούν καθεστώς εμβολίου ( μάθετε περισσότερα για αυτό το λαμπρό έργο ).

Οι άνθρωποι πρέπει να  απομακρυνθούν  από τις μεγάλες εταιρείες και να αρχίσουν να ψωνίζουν σε τοπικές μικρές επιχειρήσεις  που δεν ανήκουν -και δεν θα ανήκουν ποτέ- σε αυτούς τους ψυχοπαθείς.

Βρείτε αγρότες, κτηνοτρόφους, κρεοπώλες κ.λπ., και αγοράστε απευθείας από αυτούς. Είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο υγιεινό και πολύ πιο διασκεδαστικό.

Ξεκινήστε τη δική σας μικρή επιχείρηση! 

Εξυπηρετήστε την τοπική κοινωνία με χειροποίητα, φρέσκα, φυσικά, παρθένα αγαθά, που υπερέχουν σε ποιότητα πολύ πάνω από τα φτηνά, τοξικά χάλια που προσφέρουν οι περισσότερες από αυτές τις μεγάλες εταιρείες. 

Να είστε δημιουργικοί, να είστε θαρραλέοι και να ακολουθείτε τα όνειρά σας.

Εάν είστε  δικηγόρος , τότε σηκωθείτε για να υπερασπιστείτε τους ανθρώπους στην κοινότητά σας.

Εάν είστε  δικαστής , τότε υπερασπιστείτε τη δικαιοσύνη αντί να προστατεύετε τους εγκληματίες.

Εάν είστε άτομο με πίστη και  προσευχή , τότε προσευχηθείτε να αποκαλυφθούν όλα αυτά και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Εάν είστε οικονομικά ικανοί, τότε  υποστηρίξτε αυτούς που προστατεύουν την ανθρωπότητα.

Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι:  να μοιράσουμε φυλλάδια, να τοποθετήσουμε διαφημίσεις σε εφημερίδες, να μοιραστούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλουμε email, να μιλήσουμε με ανθρώπους. 

Ρυθμίστε μια δημόσια προβολή του MONOPOLY

O οργανώστε δημόσιες προβολές του MONOPOLY για την κοινότητά σας.

 Για παράδειγμα, έλαβα email από μια ομάδα ιερέων εκκλησιών στη Χαβάη που οργάνωσαν δημόσιες προβολές μερικών από τα πιο σημαντικά βίντεό μας, όπως η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Μάζεψαν εκατοντάδες άλλους πάστορες για να τους βοηθήσουν να ξυπνήσουν.

Όλοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό!

 Νοικιάστε ένα μέρος, δημιουργήστε εξοπλισμό, διαφημίστε το στο τοπικό ραδιόφωνο και στις τοπικές εφημερίδες και δείξτε το MONOPOLY στους ανθρώπους. 

Μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι αφύπνισης…

Προσκαλώ αξιωματικούς επιβολής του νόμου, δικηγόρους, δικαστές, επιτρόπους κ.λπ.

Ακόμα κι αν εμφανιστούν μόνο δύο ή τρεις, μόλις δουν το Monopoly, μπορούν να γίνουν το βότσαλο που προκαλεί μια κατολίσθηση αλήθειας στην κοινότητά σας.

Άνθρωποι του κόσμου, σας καλώ να σηκωθείτε – στην πραγματικότητα, να σταματήσετε να είστε απλώς ένας παρατηρητής που επικρίνει και κρίνει – και να γίνετε η απάντηση που χρειάζεται η ανθρωπότητα.

Όλοι έχουμε γεννηθεί για να είμαστε ήρωες. Όλοι έχουμε φυτεμένο μέσα μας τον θεϊκό σπόρο του θάρρους και της δικαιοσύνης. Ας το κάνουμε!

ΡΟΛΟΙ ΜΟΝΟΠΟΛΙ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

Ενημερώνουμε την ανθρωπότητα για την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Εκθέτουμε επίσης εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράχθηκαν από οικονομικές ελίτ.

Και προσφέρουμε ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς τυραννία και διαφθορά.

Φροντίστε να εξερευνήσετε τις ταινίες και τις αναφορές μας που ανοίγουν τα μάτια.

Παρακαλώ κοινοποιήστε αυτόν τον ιστότοπο.

Φροντίστε να μας ακολουθήσετε στο X, κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο.

monopoly

Την επιμελεια εκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ όσο για την μετάφραση προσπάθησα να διορθώσω μερικά, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να φανεί παραποίηση, για αυτό μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>