«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελευθεριακός Εθνικιστής, αντισοσιαλιστής, αντικομμουνιστής, αντιφεμινιστής, αντιπαιδεραστής,”αντικρατιστής”

Αυτός δεν είναι Έλληνας, είναι Εβραίος και ανθέλληνας, ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;;

Αναρωτιέμαι τι λαός -ένας οποιοσδήποτε λαός- είναι αυτός που δέχεται να τον κυβερνούν τσουλιά και απατεώνες.

Και ΟΧΙ αυτό να το κάνουν, οι ΕΛΛΗΝΕΣ

Αλβανοί στον ελληνικό στρατό χαιρετούν αλβανικά δεν πάμε καλά!

Αντισταθείτε , δυστυχώς το 35% των φαντάρων στον Ελληνικό στρατό είναι ….. Αλβανοί , απίστευτο και όμως…. Ελληνικό , προβάλλω την Αλβανοποίηση και του στρατού μας.

 Αν ισχύει πως το 35% των στρατευμένων είναι Αλβανοί την καήκαμε.

Δεν πρόκειται να ανταποκριθούν/ και δικαίως σε κανένα πολεμικό κάλεσμα.

 Και να ανταποκριθούν θα είναι δυο φορές επίφοβο γιατί δεν ξέρουμε την στάση του καθένα.

Άννα Διαμαντοπούλου: Να φτιάξουμε με τους Τούρκους κοινό βιβλίο ιστορίας για τους μαθητές!!!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ, σβήνουμε Οριστικά

Η Ελλάδα σβήνει ως Έθνος, εσύ είσαι συνυπεύθυνος, ο ψηφοφόρος, Εθνικό έγκλημα εσχάτης προδοσίας η ΑλβανοΑσιατοΑφρικανοποίηση του τόπου μας. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ 《Οι Αφρικανοί πρόγονοι μου έφτιαξαν τους δρόμους στο UK》λέει ..

Θέμα χρόνου να ακούσουμε από Αφρικανούς. ότι έφτιαξαν την Ακρόπολη και οι Θεοί του Ολύμπου ήταν Μαύροι

Ήδη  άλλαξαν οι woke τον Ηρακλή της

Μυθολογίας, από Λευκό σε Μαύρο!

Γεμίσαμε την χώρα ΑσιατοΑφρικανούς (προηγήθηκαν οι Αλβανοί ), ξύπνα Έλληνα από τον λήθαργο, ξύπνα γαμώτο.

Ο ελληνικός πληθυσμός σχεδόν έχει χάση την πλειοψηφία και το δικαίωμα να αποφασίζει για την πατρίδα του, οι αλλόφυλοι αλλοδαποί μας περάσαν. 

Μην ξεχνάμε τους κομματικούς προδότες παπαγάλους και ΜΜΕ;

“Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι” Τι δουλειά ήθελε το μόρφωμα σας με τον Ερντογάν έχετε δώσει το οκ στους βουλευτές σας να είναι ανεξάρτητοι από την εξωτερική πολιτική της χώρας…;;;;;;;;;;;

Νέα Αριστερά Χαριτσης Αχτσιογλου  .

Εκτός από ένα μεγαλοπρεπές γαμω την Γερμανία σας, να δώσουμε και πάλι συγχαρητήρια στους ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ της αρχής κατάργησης του Βέτο… Ανήκει σε μία ξένη γειτονική χώρα που διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

Εάν αύριο γίνει σύρραξη των δύο χωρών τι πιστεύετε ότι θα κάνει αυτός μέσα στην πατρίδα μας .

Δυστυχώς η Ελλάδα αυτοκτονεί με τους ηγέτες που επιλέγει Η Αλβανία που ζητάει συνυποσχετικό για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ελλάδα, εκτός βάσης Δικαίου θάλασσας (UNCLOS), χθες απέρριψε το αίτημα Μπελέρη να ορκιστεί δήμαρχος.. οι soft “power” υποτελείς ραγιάδες της δυτικοκρατιας & των οθωμανών, τρώνε ασταμάτητα φάπες από παντού..Μας μιλούν για υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία, με αντάλλαγμα μια τουρκική υπογραφή που υποτίθεται ότι θα μας εξασφαλίσει τα υπόλοιπα.

Όμως η Τουρκία δεν έχει ποτέ τιμήσει την υπογραφή της.

Οι φίλοι μας οι δυτικοί που στηρίζουν όλους τους εχθρούς της Ελλάδας! Απίστευτο!

Δεν φθάνει που δολοφόνησαν τον αγωνιστή & πατριώτη της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ μας Κώστα Κατσίφα οι Αλβανοί, η Ελλάδα των …..δυνατών συμμαχιών & αξιών της ΕΕ ανέχεται τους Αλβανούς να βασανίζουν τον εκλεγμένο δήμαρχο Μπελέρη, Αντισταθείτε.

Το βρόμικο σχέδιο της κυβέρνησης Ράμα στη Χειμάρρα αποκάλυψε στην κρατική τηλεόραση ο αδερφός του εκλεγμένου Βορειοηπειρώτη εκλεγμένου δημάρχου που παραμένει εδώ και μήνες όμηρος των Αλβανικών αρχών με στημένο κατηγορητήριο.

Ο Λεονάρδος Μπελέρης έκανε λόγο για στημένη δίωξη με πολιτικούς σκοπούς, αφού ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα θέλει στη θέση του δημάρχου δικό του άνθρωπο με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή των περιουσιών των Χειμαρριωτών.

 «Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μιλάμε για μια πολιτική δίκη, για ένα εξαρχής στημένο παιχνίδι.

 Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν θέλει να χάσει τον δήμο της Χειμάρρας» δήλωσε ο αδερφός του Φρέντι Μπελέρη μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά και το νέο μπλόκο των αλβανικών αρχών για την άδεια ορκωμοσίας.

Είναι παραπολλοί υπουργοί και βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του κ. Ράμα, οι οποίοι όλοι έχουν βρεθεί με περιουσία ξαφνικά εκεί.

 Αυτή η περιουσία δεν την κληρονόμησαν από κάπου αλλά με πλαστογραφίες»

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Όλοι οι ανίκανοι σε θέσεις υπουργών ..και όλοι οι ικανοί άνεργοι.

Ελαδαρα μου που πας έτσι.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους αναρχικούς/κομμουνιστές/ακροαριστερούς πρέπει να  γίνει κάτι δεν πάει άλλο!

Αν δεν συμφωνείς μαζί τους σε λένε φασίστα, ακροδεξιό, ναζιστή κλπ.

Καθίζουν στο σκαμνί» τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κ. Φλώρο για τη «σφαγή» της Λιβύης: Μήνυση από τους επιζώντες.

Ζητούν  την άμεση ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων

Αυτος ο ανόητος έστελνε με  μυστική αποστολή βοήθεια στη Λιβύη ικανότατα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας και το ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πάρει λάικ ενώ η αποστολή ήταν στο αέρα με τα C130!!!

Μιλάμε για προδοτικό ΟΡΝΙΟ, για να μην πω τίποτε βαρύτερο.

Γεμίσαμε την χώρα ΑσιατοΑφρικανούς (προηγήθηκαν οι Αλβανοί ), ξύπνα Έλληνα από τον λήθαργο, ξύπνα γαμώτο.

Μην ξεχνάμε τους κομματικούς προδότες παπαγάλους και ΜΜΕ;

Ότι οι περισσότερες ελληνίδες έχουν σκυλιά αντί για παιδιά, το ξέρεις/ και μιλούν για δημογραφικό?

Ότι όλες οι “εισαγόμενες” έχουν μόνο παιδιά και καθόλου σκυλιά, το ξέρεις?

Που θα μας οδηγήσει όλο αυτό, το ξέρεις

Αν  ήμασταν δίκαιοι  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες και  άνθρωποι, θα είχαμε βγει τώρα στους δρόμους, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. προβείτε άμεσα στην ανακήρυξη επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ , τώρα που η Τουρκία είναι απομονωμένη και αδύναμη , τι περιμένετε να αντιστραφούν τα δεδομένα και να έρθουν νύχτα ξαφνικά οι τούρκοι όπως μας το διεμήνυσαν;

 Σήμερα τα παπαγαλάκια του μορφώματος της ΜΔ “political” ομολογούν ξεκάθαρα πως η δίωξη της ΧΑ ήταν ξεκάθαρα πολιτική και πως το ίδιο που έκαναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορούν να το “εφαρμόσουν” όπου θέλουν και όπου κρίνουν σκόπιμο !!!

Ξερεται…για ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ κλπ.

Στο εξής δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στο κράτος, το αντικατέστησαν οι αλβανοί!

 Για το χρήμα, το βόλεμα και τα χαρτιά οι Αλβανοί … τα κάνουν όλα

Προχθές 20 Κύπριοι φοιτητές προσήχθησαν στην Ασφάλεια γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τον Ερντογάν.

Σήμερα μια ομάδα μπαχαλάκηδων στο ΑΠΘ εμποδίζει την παρουσίαση ενός πολύ σημαντικού βιβλίου της κα Δελιβάνη και δεν υπήρξε καμία παρέμβαση του Κράτους.

   

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όποιος νομίζει ότι οι διαφημίσεις του Jumbo στοχεύουν μόνο στην ενίσχυση της καταναλωτικής ροπής του Νεοέλληνα, πλανάται πλάνην οικτροτάτην.

Οι διαφημίσεις του έχουν βαθύτατες κοινωνικές προεκτάσεις και διαθέτουν ύπουλη προπαγανδιστική δυναμική.

Παράδειγμα:

Το αντίχριστο σύνθημα «αν ένας δεν πιστεύει, κανένας δεν πιστεύει» παρουσιάζεται ως η μοναδικά ορθή στάση ζωής, για να ξεπεραστούν όλες οι κρίσεις ή προκλήσεις, π.χ. πανδημίες, πλημμύρες, πυρκαγιές, κλιματική αλλαγή, πόλεμοι, που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα.

Είναι ακριβώς το ίδιο με τα συνθήματα «Εμβολιαζόμαστε όλοι και όλες», «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε», στα οποία υποκρύπτεται ένας καμουφλαρισμένος… ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ .

Επομένως, αν κάποιος έχει διαφορετική από την επιβαλλόμενη στάση (βλ. λ.χ. επί πανδημίας), υφίσταται τις συνέπειες, που φθάνουν μέχρι και στην στέρηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ελευθεριακός Εθνικιστής, αντισοσιαλιστής, αντικομμουνιστής, αντιφεμινιστής, αντιπαιδεραστής,”αντικρατιστής”

  • .
    .
    .
    ΝΕΜΕΣΙΣ – Nemesis

    Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη,

    μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,

    την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,

    εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο…

    ΕΣΣΕΤΑΙ )( ΗΜΑΡ

    https://www.youtube.com/watch?v=PO37Ls-iIPU
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>