Πολιτικό Οικονομικό Κοινωνικό Πολιτιστικό. «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» Πλάτωνας 427-347 π.Χ
Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση
Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;
«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν ότι η φετινή τρύπα του όζοντος μεγάλωσε περίπου στο διπλάσιο του μεγέθους της Ανταρκτικής.
Οι ερευνητές λένε ότι η έκρηξη του υποθαλάσσιου ηφαιστείου της Τόνγκα στις αρχές του περασμένου έτους μπορεί να ευθύνεται εν μέρει για την τεράστια κοιλότητα.
Μια προσομοίωση της φετινής τρύπας του όζοντος που ανοίγει πάνω από την Ανταρκτική, βασισμένη σε δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον δορυφόρο Copernicus Sentinel-5P της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας.(Εικόνα: Δεδομένα ESA/Copernicus Sentinel (2023)/επεξεργασμένο από CAMS/ECMWF)
Η φετινή τρύπα στο στρώμα του όζοντος πάνω από την Ανταρκτική είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν δει ποτέ, σύμφωνα με δορυφορικά δεδομένα.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το τεράστιο κενό στην προστατευτική ασπίδα της Γης μπορεί να προκλήθηκε από την έκρηξη του υποθαλάσσιου ηφαιστείου της Τόνγκα στις αρχές του 2022.
Το στρώμα του όζοντος είναι μια ζώνη της ατμόσφαιρας της Γης μεταξύ 9 και 18 μιλίων (15 και 30 χιλιομέτρων) πάνω από την επιφάνεια, όπου υπάρχει υψηλή συγκέντρωση όζοντος — ένας τύπος μορίου οξυγόνου με τρία άτομα αντί για δύο.
Το στρώμα του όζοντος εμποδίζει τα επιβλαβή επίπεδα υπεριωδών ακτίνων (UV) από τον ήλιο , τα οποία είναι απαραίτητα για να επιβιώσουν διάφορες μορφές ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.
Το 1985, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι μεγάλες τρύπες εμφανίζονταν στο στρώμα του όζοντος πάνω από τις πολικές περιοχές της Γης και ότι οι χλωροφθοράνθρακες (CFCs) – μια κοινή χημική ουσία που χρησιμοποιήθηκε τότε σε δοχεία αεροζόλ, υλικά συσκευασίας και ψυγεία – αντιδρούσαν με το όζον στην ατμόσφαιρα της Γης. , καταστρέφοντας τα επίπεδα του όζοντος.
Αυτό οδήγησε στη διεθνή κοινότητα την απαγόρευση των CFC το 1989, επιτρέποντας στα επίπεδα του όζοντος να ανακάμψουν με την πάροδο του χρόνου.
Ωστόσο, κενά στο στρώμα του όζοντος εξακολουθούν να σχηματίζονται πάνω από τις πολικές περιοχές κατά τους χειμερινούς μήνες κάθε ημισφαιρίου, όταν ο κρύος αέρας δημιουργεί πολικά στρατοσφαιρικά σύννεφα (PSCs) — εξαιρετικά ψηλά σύννεφα από μικροσκοπικούς κρυστάλλους πάγου που μερικές φορές φαίνεται να έχουν χρώμα ουράνιου τόξου — τα οποία καταστρέφουν περαιτέρω το ήδη περιορισμένη ποσότητα όζοντος πάνω από τους πόλους.
Η φετινή τρύπα του όζοντος πάνω από την Ανταρκτική έφτασε στο μέγιστο μέγεθός της στις 16 Σεπτεμβρίου όταν κορυφώθηκε στα 10 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια (26 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα), σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA), η οποία παρακολουθεί την τρύπα με το Copernicus Sentinel- Δορυφόρος 5P.
Αυτή είναι περίπου η ίδια περιοχή με τη Βόρεια Αμερική, τρεις φορές το μέγεθος της Βραζιλίας, το αντίστοιχο της Ρωσίας και της Κίνας μαζί ή περίπου το διπλάσιο της ίδιας της Ανταρκτικής.
Η τρύπα του όζοντος έφτασε στο μέγιστο μέγεθος στις 16 Σεπτεμβρίου.(Πίστωση εικόνας: Δεδομένα ESA/Copernicus Sentinel (2023)/επεξεργασμένο από την DLR)
«Η τρύπα του όζοντος του 2023 ξεκίνησε νωρίς και μεγάλωσε γρήγορα από τα μέσα Αυγούστου», δήλωσε στη δήλωση η Antje Inness , ερευνήτρια στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσοπρόθεσμων Καιρικών Προγνώσεων.
Είναι «μία από τις μεγαλύτερες τρύπες του όζοντος που έχουν καταγραφεί», πρόσθεσε.
Οι επιστήμονες πρότειναν ότι ο υδρατμός θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει περαιτέρω τη στιβάδα του όζοντος αφού διασπαστεί σε ιόντα ή φορτισμένα μόρια, που αντιδρούν με το όζον με παρόμοιο τρόπο με τους CFC.
Οι υδρατμοί αυξάνουν επίσης την πιθανότητα σχηματισμού PSC σε πολικές περιοχές, σύμφωνα με την ESA .
Φαίνεται τώρα ότι αυτοί οι επιστήμονες είχαν δίκιο, είπε ο Inness.
Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθεί η σχέση μεταξύ της φετινής τρύπας του όζοντος και της έκρηξης, πρόσθεσε.
Τα πολικά στρατοσφαιρικά σύννεφα (PSC) στο χρώμα του ουράνιου τόξου φωτογραφήθηκαν στην Αρκτική πάνω από την κορυφή του όρους Jökultindur στην Ισλανδία στις 25 Ιανουαρίου φέτος.(Πίστωση εικόνας: Jónína Guðrún Óskarsdóttir)
Οι τρύπες του όζοντος πάνω από τους δύο πόλους εμφανίζουν φυσική μεταβλητότητα που θα μπορούσε επίσης να παίξει ρόλο στη γιγάντια κοιλότητα του τρέχοντος έτους.
Η φετινή εκδήλωση El Niño μπορεί επίσης να έπαιξε μικρό ρόλο στην αλλαγή της θερμοκρασίας γύρω από τους πόλους, αλλά αυτή η σχέση είναι ασαφής προς το παρόν.
Αν και η τρέχουσα τρύπα του όζοντος είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν δει ποτέ, δεν υπάρχει λόγος πανικού, δήλωσαν ερευνητές της ESA.
Η περιοχή κάτω από την τρύπα του όζοντος είναι σε μεγάλο βαθμό ακατοίκητη και θα κλείσει ξανά πλήρως μέσα σε λίγους μήνες.
Εάν τα επίπεδα CFC παραμείνουν χαμηλά, τότε το στρώμα του όζοντος θα πρέπει να έχει επουλωθεί πλήρως μέχρι το 2050, πρόσθεσαν.
.
.
.
ΑΠΟ ΤΟ 1.14.16 ΕΩΣ ΤΟ 1.20.50 ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ
.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΤΕΛΟΣ…
.
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΝΟΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ….
.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ……
.
.
.
Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ
Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112
Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
.
.
HOME
.
https://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&t=661s
.
.
.
το εχω δει το βιντεο, αυτα τα στοιχεια που ανεβασα ειναι φετος
.
.
.
ΑΠΟ ΤΟ 1.14.16 ΕΩΣ ΤΟ 1.20.50 ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ
.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΤΕΛΟΣ…
.
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΝΟΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ….
.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ……
.
.
.