«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ “”ΘΑΥΜΑ”” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΤΟ “”ΘΑΥΜΑ”” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το ανθρώπινο σώμα έχει τρομερές ικανότητες , μπορεί να τρέξει με απίστευτη ταχύτητα, να πηδήξει πολλά μέτρα, να επιζήσει πτώσεις από πολλά χιλιόμετρα και να κάνει αυτό που μερικοί θεωρούν ακατόρθωτο.

Όλα αυτά τα εκπληκτικά κατορθώματα όμως δεν θα ήταν δυνατά άμα δεν υπήρχαν μερικά άκρως παράξενα πράγματα στο ανθρώπινο σώμα που έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες.

• Όσο παίρνει να διαβάσετε αυτή την πρόταση το σώμα σας θα έχει αναπλάσει 50.000 (!!) κύτταρα που έχουν πεθάνει.

Επίσης μέχρι το τέλος της ημέρας το σώμα ενός ανθρώπου θα έχει <<κατασκευάσει>> 300 δισεκατομμύρια καινούργια κύτταρα.

• Άλλο ένα παράξενο γεγονός του ανθρωπινού σώματος είναι ότι σε 1 ώρα η καρδιά δουλεύει αρκετά για να παράγει αρκετή ενεργεία για να σηκώσει έναν τόνο από μέταλλο.

• Επίσης η καρδιά θα χτυπήσει 3000 εκατομμύρια φορές σε 70 χρόνια και θα μεταφέρει 48 εκατομμύρια λίτρα αίματος στο υπόλοιπο σώμα.

• Το πιο βαρύ όργανο του ανθρωπινού σώματος είναι ο εγκέφαλος, ο όποιος δεν νιώθει καθόλου πόνο αφού δεν έχει νευρά που μπορούν να αντιληφθούν τον πόνο.

• Όλα αυτά τα νεύρα του ανθρωπινού σώματος είναι συνολικά 72 χιλιόμετρα και η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν σήματα και ενεργεία στον εγκέφαλο ο όποιος χρησιμοποιεί την ενεργεία μιας λάμπας.

Τέλος ο εγκέφαλος είναι πιο ενεργός την νύχτα παρά την ημέρα.

• Η δουλειά του στομαχιού είναι να χωνεύει το φαγητό που καταπίνουμε, αλλά το στομάχι πρέπει κάθε 2 εβδομάδες να αναπλάσει τα εσωτερικά του τοιχώματα γιατί αλλιώς θα χωνέψει τον εαυτό του.

• Έχει επιβεβαιωθεί ότι όλα τα αγγεία του ανθρωπινού σώματος φτάνουν τα 96 χιλιόμετρα άμα κάποιος τα τεντώσει .

• Τα 3 (τρία) πράγματα που θα ονειρευτεί μια έγκυος γυναίκα είναι:

(1) βατράχια (2) σκουλήκια και τέλος φυτά.

• Ο εγκέφαλος είναι ροζ και όχι άσπρος όπως τον κάνουν οι ταινίες.

• Συνολικά, 32 εκατομμύρια μικρόβια ζουν στο δέρμα ενός ανθρώπου.

• Τέλος η καρδιά μιας γυναικάς χτυπάει πιο γρήγορα από την καρδιά ενός άντρα και αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες (συνήθως) έχουν πιο αγχωτική ζωή από τους άντρες και γιατί η καρδία πρέπει να είναι πιο δυνατή για να μπορεί να υποστηρίξει ένα παιδί.

Επιμέλεια παρουσίασης : Γιώργος Χαβαλές

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΤΟ “”ΘΑΥΜΑ”” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>