«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛ.ΛΑ.Σ

Αγαπητέ Κώστα,

Σου στέλνουμε από το πρόσφατο αρχείο το παρακάτω, σε μία προσπάθεια επιβεβαίωσης της Πληροφορίας που λάβαμε

Σχετικά με το σχηματισμό της ομάδας Εθνικής Σωτηρίας, η οποία είναι ομάδα μελέτης αποφάσεως και ενέργειας, όπως ακριβώς πράττουν οι Ελβετοί, υπάρχει κινητικότητα και ήδη ενωνόμαστε με άλλες Πατριωτικές Ομάδες και άτομα. Η πρόταση σου να συμμετάσχουν και προσωπικότητες σε εξειδικευμένα θέματα για τα όποια είναι γνώστες, είναι σωστή.

Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει είναι η κομματοκρατία και η συναλλαγή, γιατί νομίζουν ότι ο στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου κόμματος.

Σου επισυνάπτω τη μήνυση Επεξργασία

Για την Πατριωτική –Ένωση

Στέργιος Σμυρλής

← ρωσικές αρχές θα πραγματοποιήσουν μεγάλης κλίμακας πυρηνικές ασκήσεις προετοιμασίας σε ολόκληρη τη χώρα στις 3 Οκτωβρίου 2023

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: Πόσες εκπλήξεις του Οκτωβρίου θα κάνουν οι παγκοσμιοποιητές της ΝΔΤ;

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 by State of the Nation

Σημείωση του συντάκτη SOTN: Σαν να μην είχε ο κόσμος αρκετά για να ανησυχεί, έρχεται η Ρωσία να οργανώσει μια πρώτη εθνική πυρηνική άσκηση στις 3 Οκτωβρίου ως εξής:

Οι ρωσικές αρχές θα πραγματοποιήσουν μεγάλης κλίμακας πυρηνικές
ασκήσεις προετοιμασίας σε ολόκληρη τη χώρα στις 3 Οκτωβρίου 2023

Το παρακάτω βίντεο διερευνά πώς τρία σημαντικά γεγονότα στις αρχές Οκτωβρίου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα φαινόμενο ντόμινο, ανάλογα με το πραγματικό σχέδιο εφαρμογής της ΝΔΤ, φυσικά.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ &; ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
SHUTDOWN ΗΠΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ &; ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (Βίντεο)

Στη συνέχεια, υπάρχει αυτή η ενδιαφέρουσα άποψη για το θέμα των ταξιδιών μετά τον Οκτώβριο.

Κανένα ταξίδι μετά τον Οκτώβριο?!?

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτού του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ, οι κομμουνιστές κάνουν πάντα καλή χρήση του μήνα για να προετοιμαστούν για την από καιρό προγραμματισμένη Αμερικανική Μπολσεβίκικη Επανάσταση τους.

Δεν γίνεται πιο επικίνδυνο και θανατηφόρο για την Αμερικανική Δημοκρατία από το
OPERATION TROJAN HORSE

State of the Nation 1 Οκτωβρίου
2023

Σημ.: Αυτό που ακολουθεί είναι μια πολύ ισχυρή προειδοποίηση σχετικά με τη δοκιμή ειδοποίησης
έκτακτης ανάγκης FEMA στις 4 Οκτωβρίου. Όλοι πρέπει να διαβάσουν αυτήν την προειδοποίηση κοινής λογικής στον απόηχο του βιολογικού πολέμου COVID-19 και των εξοπλισμένων προγραμμάτων εμβολιασμού Covid.

4 Οκτωβρίου Δοκιμή ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης FEMAPlandemic 2.0 Trigger, Super Psyop, Dangerous Black Op ή και τα 3

Απολύτως ΜΗΝ συμμετέχετε……
Απενεργοποιήστε ΟΛΕΣ τις συσκευές ……
Αποσυνδέστε ΟΛΟΥΣ τους υπολογιστές …..
και αποσυνδέστε ΟΛΗ την τεχνολογία πληροφοριών από το WiFi—ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!

Υποβλήθηκε από έναν βετεράνο Cyber Crackerjack
SOTN Exclusive

«Ποιος δεν γνωρίζει μέχρι τώρα ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είναι παρά ένα παγκόσμιο διεθνές συνδικάτο εγκλήματος που τρομοκρατεί την παγκόσμια κοινότητα των εθνών μέσω της παγκόσμιας πολεμικής μηχανής και του τρομοκρατικού δικτύου της, καθώς και τυραννά τους πολίτες της μέσω μιας θεσμοθετημένης πολιτιστικής μαρξιστικής ατζέντας που εφαρμόζεται από το σταθερά εδραιωμένο κομμουνιστικό/φασιστικό Μονοκόμμα;»

Τώρα, παρακαλώ ξαναδιαβάστε το προηγούμενο απόσπασμα πολύ προσεκτικά για να κατανοήσετε πλήρως τι αντιμετωπίζει τώρα ο αμερικανικός λαός, καθώς και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα εθνών—24 ώρες το 7ωρο, <> ημέρες την εβδομάδα.

Όχι, δεν είναι καθόλου μια όμορφη εικόνα, αλλά είναι η ζοφερή πραγματικότητα που κάθε Αμερικανός πρέπει να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Ή, το αγνοούν με μεγάλο κίνδυνο.

Που μας φέρνουν σε αυτό:

PATRIOT ALERT: Το κλείσιμο της κυβέρνησης των ΗΠΑ την 1η Οκτωβρίου ακολουθούμενη από μια δοκιμή συναγερμού
έκτακτης ανάγκης FEMA στις 4 Οκτωβρίου δεν είναι τυχαίο!

Υπό το φως του αποδεδειγμένου γεγονότος ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μεταμορφωθεί στην εξαιρετικά κακόβουλη και επικίνδυνη αμερικανική εταιρεία, η οποία τώρα λειτουργεί εντελώς εκτός του Συντάγματος των ΗΠΑ, ο αμερικανικός λαός πρέπει να προσέχει κάθε σημαντική κίνηση που κάνει το BEAST.

Ο COVID-19 Plandemic biowar και τα οπλισμένα προγράμματα «εμβολίων» Covid απέδειξαν – ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ – ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ που εργάζεται σε συμπαιγνία με την εταιρική Αμερική θα διαπράξει απερίσκεπτα γενοκτονία, θα τραυματίσει και θα βλάψει αναίτια, θα πει ψέματα και θα καλύψει, θα εξαπατήσει και θα κλέψει, θα εξαπατήσει και θα προδώσει, θα εξαπατήσει και θα εξαπατήσει κ.λπ.

Επομένως, μπορεί να υπάρξει ΜΟΝΟ ένα συμπέρασμα για τον Οκτώβριο. 4η δοκιμή ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης FEMA προγραμματισμένη για το χρονικό διάστημα 2:00 έως 3:00 μ.μ. όπως φαίνεται παρακάτω:

ΠΗΓΉ: https://www.fema.gov/press-release/20230803/fema-and-fcc-plan-nationwide-emergency-alert-test-oct-4-2023

Δεδομένου του εξαιρετικού βαθμού ολέθριων δολοπλοκιών της κυβέρνησης των ΗΠΑ εναντίον των πολιτών για πολλές δεκαετίες, και ειδικά μετά την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ του 1913, η καλά κρυμμένη σκιώδης κυβέρνηση που στην πραγματικότητα διοικεί τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα διαπράξουν για να καταστρέψουν για πάντα την Αμερικανική Δημοκρατία.

Και, ΝΑΙ!, τα γενοκτονικά perps θα πραγματοποιήσουν ακόμη και ένα τρελό σχέδιο όπως αυτό:

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ένα συμπόσιο ζωντανής ροής δικηγόρων, γιατρών και άλλων εμπειρογνωμόνων θα συζητήσει τους κινδύνους της δοκιμής ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης της FEMA στις 4 Οκτωβρίου και άλλα θέματα που σχετίζονται με το 5G.
«Θα παρουσιάσουμε συντριπτικά στοιχεία ότι τα σήματα από τους πύργους κινητής τηλεφωνίας δεν είναι μόνο ικανά να προκαλέσουν σοβαρή σωματική βλάβη, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να το κάνουν», δήλωσε ο δικηγόρος Todd Callender, ομιλητής του συμποσίου. «Για παράδειγμα, αυτά τα σήματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ξέσπασμα ιογενούς αιμορραγικού πυρετού που έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει τους Αμερικανούς σε κέντρα καραντίνας και σε υποχρεωτικά πειραματικά «εμβόλια».
(
Πηγή: SOS! Η δοκιμή ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης FEMA της 4ης Οκτωβρίου είναι «εγκληματική μπαταρία», λένε οι ειδικοί)

Ποιο είναι το κρίσιμο σημείο αυτής της ακραίας προειδοποίησης;

Δεδομένου του τι έχει συμβεί στην πρωτεύουσα του έθνους (και στο Καπιτώλιο) μέχρι στιγμής καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2023, θα πρέπει να είναι σαφές ότι το κομμουνιστικό Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σε ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.

Οι ασταμάτητες ακροάσεις αποκάλυψαν ένα επίπεδο απροκάλυπτης εγκληματικότητας και ξεδιάντροπης διαφθοράς σε κάθε επίπεδο της εκτελεστικής εξουσίας που ποτέ δεν είδε ή άκουσε το πολιτικό σώμα. Και, οι ραδιενεργές αποκαλύψεις και οι αποκαλύψεις-βόμβα συνεχίζουν να έρχονται… και να πάρει όλο και πιο καταδικαστική μέρα με τη μέρα.

Προφανώς, αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για τις προοπτικές των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2024 – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ POTUS.

Αυτό σημαίνει ότι οι απελπισμένοι DEMs πρέπει να κάνουν κάτι πολύ τολμηρό και θρασύ, απερίσκεπτο και σκανδαλώδες για να αλλάξουν ριζικά τη διαδικτυακή συζήτηση που τους σκοτώνει κάθε δευτερόλεπτο τώρα, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εν ολίγοις, είναι ο απόλυτος παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι – ένας πραγματικός παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι “σοκ και δέος”!

Λοιπόν, το Plandemic 1.0 λειτούργησε σαν γοητεία με τόσους πολλούς τρόπους, οπότε γιατί να μην εκτελεστούν σύμφωνα με το ίδιο playbook. Εάν ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να κλέψει εντελώς μια εκλογική αναμέτρηση εν μέσω μιας εξ ολοκλήρου ανθρωπογενούς και διαφανώς κατασκευασμένης πανδημίας, γιατί δεν μπορεί να κλέψει μια άλλη;

Φυσικά, ο “Old Joe” μπορεί πολύ πιθανό να μην φτάσει στην ημέρα των εκλογών. Ούτε ο ταχέως επιδεινούμενος σωσίας του. Ως εκ τούτου, το σκόπιμα δημιουργημένο χάος, σύγχυση και σύγκρουση ενός Plandemic 2.0 θα χρησίμευε επίσης, ας πούμε, για να εκλεγεί ο Big Mike στη θέση του.

Obama Insider: Ο BIG MIKE ετοιμάζεται να μπει στην κούρσα του 2024

Συμπέρασμα

Ως μακροχρόνιος ειδικός στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κρυφή κυβερνητική υποδομή πληροφορικής, η οποία έχει κατασκευαστεί κρυφά εδώ και αρκετά χρόνια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κακοπροαίρετους perps κατά τη διάρκεια της επερχόμενης δοκιμής ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης για να παράγει εξαιρετικά επιζήμια αποτελέσματα.

Στην πραγματικότητα, οι τεχνικοί που κατευθύνονται από τη ΝΔΤ, οι οποίοι ελέγχουν πραγματικά αυτή την εξαιρετικά προηγμένη και εξελιγμένη τεχνολογία, μπορούν να κάνουν πράγματα με αυτήν που θα σασ φυσούσαν απολύτως το μυαλό – τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά!!

Το δεύτερο μέρος αυτής της έκθεσης θα ασχοληθεί με την τεχνική αρκάνα και την πραγματικά επισφαλή τεχνολογική κατάσταση που υπάρχει σήμερα, ειδικά για όλους τους χρήστες smartphone. Ακολουθεί μια προεπισκόπηση:

Είναι η FEMA της 4ης Οκτωβρίου πραγματικά μια δοκιμή του “Quinary Weapon System”;!

Αυτή η συνέχεια θα εξηγήσει επίσης, όταν αφορά την 4η Οκτωβρίου, γιατί θα θελήσετε:

Απολύτως ΜΗΝ συμμετέχετε……
Απενεργοποιήστε ΟΛΕΣ τις συσκευές ……
Αποσυνδέστε ΟΛΟΥΣ τους υπολογιστές …..
και αποσυνδέστε ΟΛΕΣ τις τεχνολογίες πληροφοριών
από το WiFi …..
Από τις 2:00 έως τις 3:00 μ.μ. ET
την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Δεν θα ξέρετε τι πραγματικά κάνουν με τις
συχνότητες ενεργοποίησης στις 4 Οκτωβρίου από οτιδήποτε συμβαίνει… έτσι
δεν θέλετε να εκτεθείτε σε αυτούς – ΚΑΝΕΙΣ?!?!?!

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΠΑΛΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛ.ΛΑ.Σ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>