«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια γιατί Τέτοιο μίσος Από τους δολοφόνους αγγλοσάξονες, Ευρωπαίους (φίλους μας?????)

Έλληνες τώρα που θα πάτε στην κάλπη την κάλπικη, θυμηθείτε  την ύστατη στιγμή ποιοι είμαστε και ποιο είναι το ιερό χρέος μας, απέναντι σε αυτήν την ιερή κουκκίδα του χάρτη που λέγετε ΕΛΛΑΣ!

Μην συνεχίζετε να ανεβάζετε στην εξουσία τον μεγαλύτερο διαχρονικό εχθρό του ελληνισμού και της Ελλάδος…. Τους εβραίους, κρυφούς και φανερούς!

Λένε ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή κουκκίδα μέσα στον παγκόσμιο χάρτη;;;;

Γιατί ασχολούνται όλοι οι παγκόσμιοι δολοφόνοι με αυτήν την κουκκίδα;;;;;;;;;;;;;;

Θα αναρωτηθεί επιτέλους ο παγκόσμιος πολίτης, γιατί τα δημόσια κτήρια τους έχουν αντίγραφα όλων των ελληνικών αρχαίων κλασικών κτηρίων γεμάτα από τα αγάλματα τω θεών των Ελλήνων και των φιλοσόφων;

Γιατί το σύμπαν το βάφτισε αυτή η μικρή κουκκίδα;;;

Γιατί όλα τα βρόμικα και πρόστυχα μουσεία όλου του κόσμου, είναι γεμάτα με τα κλεμμένα Ελληνικά αρχαία;;;

Και αν δεν υπήρχαν τα ελληνικά αρχαία, αυτής της μικρής κουκκίδα, δεν θα υπήρχαν μουσεία!!!

Δεν την ξέρουν αυτήν την κουκκίδα, που τις έχουν κατακλέψει τους Ολυμπιακούς αγώνες/ και κάθε χρόνο περιφέρουν τις σάρκες αυτής της μικρής κουκκίδα στα παγκόσμια παζάρια.

Δεν ξέρουν οι υποκριτές παγκόσμιοι πολίτες, που δεν είναι πολίτες, αλλά ενισχυμένα ζόμπι, που συρρέουν στις ολυμπιάδες και στα μουσεία;;;

Δεν ξέρουν ότι είναι οι σάρκες και το αίμα αυτής της μικρής κουκκίδας που λέγετε ΕΛΛΑΣ;;;

Αλήθεια παγκόσμιοι πολίτες, σας ρωτώ… Μπορείτε να φτιάξετε δικούς σας ολυμπιακούς αγώνες που θα έχουν το παγκόσμιο φως;;

Μπορείτε να βαφτίσετε το σύμπαν ξανά;;;

Μπορείτε να μας δώσετε πίσω τον πολιτισμό, την αστρολογία, τις επιστήμες, την Φιλοσοφία, ή αυτήν την πανέμορφη θεϊκή Γλώσσα;;;

Να δείτε τι θα σας μείνει και τι θα είσαστε μετά;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χένρι Κίσινγκερ και οι Έλληνες: Τι είπε πραγματικά για εμάς;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πίνακας του περίφημου Συνεδρίου της Βιέννης (1814-15) όπου οι Μέτερνιχ (αριστερά) και Καποδήτριας (δεξιά) ήταν οι κυρίαρχες μορφές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ (Νικ Σταματάκης): Ο Χένρι Κίσινγκερ γνωρίζει την ελληνική ιστορία καλύτερα από το 99% των Ελλήνων.

Η διδακτορική του διατριβή (αναφέρεται παρακάτω) ήταν ουσιαστικά μια μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτικής του 19ου αιώνα, η οποία ήταν, ως επί το πλείστον, η κολοσσιαία μάχη μεταξύ του Clemens von Metternich (υπουργός Εξωτερικών της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας) και του Ιωάννη Καποδίστρια (υπουργού Εξωτερικών Ρωσία, συγγραφέας του Ελβετικού Συντάγματος και πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδας – δολοφονήθηκε το 1831 από πράκτορες της Αγγλίας).

  Ο Κίσινγκερ ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με τον Μέτερνιχ, ένας συντηρητικός πολιτικός που συμμάχησε με τους Οθωμανούς.

 Από την εποχή του Μέτερνιχ μέχρι σήμερα, η γερμανική πολιτική ήταν πάντα σύμμαχος με τους Τούρκους – Γερμανοί σύμβουλοι δίδαξαν στους Τούρκους πώς να διαπράξουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων (και τις γενοκτονίες των Ελλήνων αργότερα!!) δεκαετίες πριν από το Ολοκαύτωμα!!

 Η πολιτική του ήταν να διατηρήσει το status quo στην Ευρώπη υπέρ των κατεστημένων δυνάμεων.

Ο Καποδίστριας, από την άλλη πλευρά, ήταν ένας «τυπικός Έλληνας»: στόχος του ήταν η «Ελευθερία» για όλα τα χριστιανικά έθνη που ήταν σκλαβωμένα στους Οθωμανούς.

Το φάντασμα του Καποδίστρια ακολούθησε τον Μέτερνιχ μέχρι που πέθανε το 1859… Γιατί είδε τη νίκη όλων των πολιτικών του Καποδίστρια σε όλα τα Βαλκάνια και την Ευρώπη…

Όταν διαβάζετε τις αρνητικές δηλώσεις που έκανε ο Κίσινγκερ για εμάς, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε ότι ήταν ο μόνος που είχε τα κότσια να βγει και να πει για το όνομα της Μακεδονίας: « Γνωρίζω καλά την ιστορία και ξέρω ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. ” 

Αυτό δεν θα ξεπλύνει ποτέ τον ρόλο του στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 – αλλά υπάρχουν οι Βρετανοί που πρέπει να κατηγορήσουμε περισσότερο από τον Κίσινγκερ.

Ο Γιώργος Παπαθανασόπουλος, ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος από την Ελλάδα, θα επιχειρήσει μια σειρά άρθρων για να μελετήσει τις πολιτικές του Κίσινγκερ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

==============

Κίσινγκερ: ο σύγχρονος Μέτερνιχ

By George Papathanasopoulos

Ο Χένρι Κίσινγκερ, ο διάσημος Αμερικανός πολιτικός γερμανοεβραϊκής καταγωγής, ο οποίος επηρέασε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ για δεκαετίες, συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής στις 27 του περασμένου Μαΐου.

Όπως γράφτηκε, «το μυαλό του εξακολουθεί να λειτουργεί πλήρως».

Σε λίγες σειρές άρθρων θα επιχειρήσω να παρουσιάσω τη σχέση του με τον Ελληνισμό.

Ο Κίσινγκερ είχε ως πρότυπο τον διαβόητο Αυστριακό Κλέμενς φον Μέτερνιχ, ο οποίος, κατά τον 19ο αιώνα, κυριάρχησε στη διπλωματία της Ευρώπης για δεκαετίες και ταύτισε το όνομά του με την απολυταρχία, τη φεουδαρχία, την καταπίεση των λαών και τη διατήρηση της μισητής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. σε βάρος των χριστιανικών εθνών, που οι Οθωμανοί κρατούσαν αιχμάλωτους.

Ο Κίσινγκερ αγαπούσε και έκανε το μοντέλο του Μέτερνιχ.

Η διδακτορική του διατριβή στο Χάρβαρντ είχε τον τίτλο «A World Restored: Metternich, Castlereagh and the Problems of Peace, 1812-1822».

Σύμφωνα με τον Metternich, ο Castlereagh, υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας, ήταν αυτός που κατάλαβε καλύτερα τη σκέψη του.

Σημειώνεται ότι ο Castlereagh αυτοκτόνησε το 1822…

Οι Έλληνες ήταν ένα κρίσιμο μέρος της αποστροφής του Μέτερνιχ προς τους λαούς της Ευρώπης, από τους οποίους κινδύνευε, κατά τη γνώμη του, το καθεστώς που προσπαθούσε να διατηρήσει στη γηραιά ήπειρο.

Ο Alan Sked, καθηγητής Διεθνούς Ιστορίας στο LSE, στη μελέτη του «Europe’s balance of power, 1815-1848» (Macmillan, Λονδίνο, 1979, σ. 7), γράφει ότι ο Metternich είπε για τους Έλληνες: «Εκεί, πέρα ​​από τα σύνορά μας , τριακόσιες ή τετρακόσιες χιλιάδες άνθρωποι, πασαρισμένοι ή με κομμένο το λαιμό τους, μετράνε ελάχιστα».

Ο πρώην Βρετανός διπλωμάτης και νυν καθηγητής πανεπιστημίου William Mallinson αντιπαραβάλλει τη δήλωση του Metternich με αυτή του Kissinger: «Οι Έλληνες είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να δαμαστούν.

 Γι’ αυτό θα πρέπει να χτυπήσουμε τις πολιτιστικές τους ρίζες, ίσως στη συνέχεια να τους αναγκάσουμε να συμμορφωθούν. 

Εννοώ, φυσικά, να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτιστικά και ιστορικά τους αποθέματα για να εξουδετερώσουν την ικανότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνονται ή να κυριαρχούν, αφαιρώντας έτσι ένα εμπόδιο στα ζωτικά στρατηγικά μας σχέδια στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή”.

Επειδή η ακρίβεια της δήλωσης έχει αμφισβητηθεί, ο Mallinson σημειώνει: «Γράφτηκε στο Financial Post στις 14 Αυγούστου 1997.

Το άρθρο δανείζεται το απόσπασμα από το The Turkish Daily News της 17ης Φεβρουαρίου 1997.

Ο Κίσινγκερ φέρεται να το είπε αυτό σε μια ομάδα επιχειρηματιών στην Ουάσιγκτον, τον Σεπτέμβριο του 1974.

Ο πρώην αρχισυντάκτης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» Γιάννης Μαρίνος, μου επιβεβαίωσε τηλεφωνικά την αλήθεια της ιστορίας στις 17 Ιουλίου 2002». (William Mallinson «Kissinger and the invasion of Cyprus», Home Book, σελ. 38, σημ. 24).

Σύμφωνα με τον Mallinson, «ο Κίσινγκερ προσπαθούσε να υπερασπιστεί ένα παγκόσμιο σύστημα ισορροπίας δυνάμεων, με ενορχηστρωτή την Αμερική, με τον τρόπο του Μέτερνιχ. 

Έτσι η Αμερική –και ο Κίσινγκερ– γίνεται ένας σύγχρονος κόσμος, Μέτερνιχ».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μέτερνιχ (αριστερά) και Καποδίστριας

=========================

Κίσινγκερ: ο σύγχρονος Μέτερνιχ

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Ο Χένρι Κίσινγκερ, περιώνυμος γερμανοεβραϊκής καταγωγής αμερικανός πολιτικός, που επηρέαζε επί δεκαετίες την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, στις 27 του παρελθόντος  Μαΐου συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής και καθώς γράφτηκε «είναι διαυγής στη σκέψη». Σε  ολιγάριθμη σειρά  άρθρων θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί η σχέση του εν λόγω προσώπου με τον Ελληνισμό.

Ο Κίσινγκερ είχε πρότυπό του τον περιβόητο αυστριακό  Κλέμενς φον Μέτερνιχ, που, κατά τον 19ο αιώνα,  δέσποσε επί δεκαετίες στη διπλωματία της Ευρώπης και ταυτίστηκε το όνομά του με την απολυταρχία,  τον φεουδαρχισμό,  την καταπίεση των λαών και τη διατήρηση ακέραιης της αλλόθρησκης οθωμανικής αυτοκρατορίας, σε βάρος των χριστιανικών εθνών, που αυτή κρατούσε αιχμάλωτα.

Ο Κίσινγκερ αγάπησε και έκαμε πρότυπό του τον Μέτερνιχ.

Η διδακτορική του διατριβή στο Χάρβαρντ είχε θέμα « Ένας αποκατεστημένος κόσμος: Μέτερνιχ, Καστελρέι και το πρόβλημα της ειρήνης 1812-1822» (Εκδ. Παπαζήση, 2003).

Ο Καστελρέι ήταν ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας, που, κατά τον Μέτερνιχ, κατάλαβε τη σκέψη του.

Σημειώνεται ότι ο Καστελρέι αυτοκτόνησε το 1822…

Καίριο μέρος της αποστροφής του Μέτερνιχ προς τους λαούς της Ευρώπης από τους οποίους, κατά την άποψή του, κινδύνευε το στάτους που επιχειρούσε να διατηρήσει στην γηραιά ήπειρο, αποτελούσαν οι Έλληνες.

Ο Άλαν Σκεντ, Καθ. Διεθνούς Ιστορίας στο LSE, στη μελέτη του «Europe’ s balance of power, 1815-1848» (Macmillan, London, 1979, p. 7) γράφει ότι ο Μέτερνιχ είπε για τους Έλληνες: « Εκεί, πέρα από τα σύνορά μας, τριακόσιες ή τετρακόσιες χιλιάδες άνθρωποι, σουβλισμένοι ή με κομμένο το λαιμό, ελάχιστα μετράνε».

Ο πρώην βρετανός διπλωμάτης και τώρα καθηγητής Πανεπιστημίου Ουίλιαμ Μάλλινσον αντιπαραβάλλει τη δήλωση του Μέτερνιχ με αυτήν του Κίσινγκερ: « Οι Έλληνες είναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να τιθασευτούν.

Γι’ αυτό θα πρέπει να χτυπήσουμε στις πολιτισμικές τους ρίζες, ίσως τότε να τους αναγκάσουμε να συμμορφωθούν.

Εννοώ φυσικά, να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματά τους προκειμένου να εξουδετερώσουμε την ικανότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνονται, ή να κυριαρχούν, καταργώντας έτσι ένα εμπόδιο στα ζωτικά στρατηγικά μας πλάνα στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή».

Επειδή αμφισβητήθηκε η ακρίβεια της δήλωσης ο Μάλλινσον  σημειώνει: «Εγράφη στον “Οικονομικό Ταχυδρόμο” στις 14 Αυγούστου 1997.

Το άρθρο δανείζεται το απόσπασμα από το The Turkish Daily News της 17ης Φεβρουαρίου 1997.

Ο Κίσινγκερ φέρεται να είπε τα εν λόγω σε μια ομάδα επιχειρηματιών στην Ουάσινγκτον, τον Σεπτέμβριο του 1974.

Ο πρώην αρχισυντάκτης του “Οικονομικού Ταχυδρόμου” Γιάννης Μαρίνος μου επιβεβαίωσε το αληθές της ιστορίας τηλεφωνικά, στις 17 Ιουλίου 2002». (Ουίλιαμ Μάλλινσον «Ο Κίσινγκερ και η εισβολή στην Κύπρο», Βιβλ. της Εστίας, σελ. 38, σημ. 24).

Κατά τον Μάλλινσον «ο Κίσινγκερ προσπαθούσε να υπερασπιστεί ένα παγκόσμιο σύστημα ισορροπίας δυνάμεων, με την  Αμερική ενορχηστρωτή, κατά τον τρόπο του  Μέτερνιχ.

Έτσι η Αμερική – και ο Κίσινγκερ – γίνεται ένας μοντέρνος παγκόσμιος Μέτερνιχ».-

https://www.helleniscope.com/2023/06/06/henry-kissinger-and-the-greeks-what-did-he-really-say-about-us/

Από τον φίλο της ιστοσελίδας Σωτήρη::: 

ΣΧΟΛΙΟ:

Το Αυτόχθον και το Μέγαν Γένος 27 Ιαν 2013 Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη.

Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους, έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί
το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ’ οποιονδήποτε.

Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση».

Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας.

Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της Γης ώστε να κρατήσουν τα Ιερά τους χώματα, να παλέψουν για την ταυτότητά τους και τον Πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του Γένους τους.

Τις αναμείξεις φυλών και γενών τις θεωρώ παραφύσιν ύβρεις.

 

Απο ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αλήθεια γιατί Τέτοιο μίσος Από τους δολοφόνους αγγλοσάξονες, Ευρωπαίους (φίλους μας?????)

  • .
    .
    .
    Το Αυτόχθον και το Μέγαν Γένος
    .
    27 Ιαν 2013
    .
    Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο
    .
    και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη.
    .
    Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους,
    .
    έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί
    .
    το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ’ οποιονδήποτε.
    .
    Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό
    .
    για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση».
    .
    Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα
    .
    ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας.
    .
    Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της Γης
    .
    ώστε να κρατήσουν τα Ιερά τους χώματα, να παλέψουν για την ταυτότητά τους
    .
    και τον Πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του Γένους τους.
    .
    .
    Τις αναμείξεις φυλών και γενών τις θεωρώ παραφύσιν ύβρεις.
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=TiCSyxp_fAY&t=354s

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>