«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες Ελληνίδες θέλω να σας ενημερώσω και να σας ευχαριστήσω, που με εμπιστευτήκατε!

Για αυτό και εγώ σαν πρωθυπουργός της Ελλάδος οφείλω να πράξω τα δέοντα για την Ελλάδα μας!

Παρότι θα θυμάστε την Προφήτη Μπενάκη που δήλωσε στον Βεζίρη Στεφανόπουλο, ότι η Ελλάδα θα μικρύνει για το καλό της ειρήνης, εγώ θα σας εγγυηθώ ότι η Κρήτη θα μήνη Ελληνική!

Χάρη σε μένα και την ομιλία μου στο αμερικανικό κογκρέσο, οι σύμμαχοί μας και ιδιαίτερα η Αμερική κάνει τα πάντα, η Κρήτη να μήνη Ελληνική!

Δίνω το λόγο μου στους Έλληνες, ότι όποιος τολμήσει να ζητήσει την Παραχώρηση και της Κρήτης, θα έχει να κάνει με μένα!

Άπαντες οι Έλληνες ψηφοφόροι την 25 Ιουνίου να με ψηφίσετε και ιδιαίτερα οι χριστιανοί, για να διαπραγματευτώ την Παραμονή της Κρήτης ελληνική!

Μην παρασυρθείτε από τους συκοφάντες, σχετικά με την παραβίαση του συντάγματος/ και την παραχώρηση μέρος της Ελλάδος στους τούρκους, εμείς θέλουμε ειρήνη στο Αιγαίο/ και είμαστε αποφασισμένοι με την σωστή πολιτική μας να παραχωρήσουμε στους γείτονές μας τούρκους μέρος της Ελλάδος για το καλό της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ και των ευρωπαίων φίλων μας!

Με την ορθή πολιτική μας, έχουμε κάνει σημαία την πατριωτική μας στάση απέναντι στο δολοφόνο Πούτιν/ και θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί να βοηθήσουμε την ανθελληνική Ουκρανία!

Η πατριωτική ΕΛΙΑΠΕΠ Θα βοηθήσει να παραχωρήσουμε στην Τουρκιά, ότι θέλει, όπως είπαμε για το καλό της ειρήνης!

Αν ο Ελληνικός λαός αποφασίσει να μην θέλει να δώσει κάτι στην Τουρκιά για το καλό της ειρήνης, θα το μετανιώσει πικρά/ και εγώ θα φύγω να πάω στα ξένα.

Οι Έλληνες ορθόδοξοι την πίστη/ και η πατριωτική Δεξιά, θα κάνουμε τα πάντα η Κρήτη να μήνη Ελληνική!

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>