«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΆΝΕΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ . ΈΝΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΥΣΩ ΝΑ ΖΩ , ΥΠΑΡΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ !”

Κάποιοι ποντικοί ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για την δημοκρατικότητα μου και την αντικειμενικότητα μου, για να δούμε, τι είναι ο καθένας;;;

Θέλετε πραγματικά να μιλήσουμε ποιος θα τρέξει σαν το ποντική; Εγώ όταν οι άλλοι έτρεχαν και το έπαιζαν πατριώτες, κομουνιστές, και πολυτεχνείο του κωλου και άλλες πατριωτικές καρικατούρες, το 1969 μπήκα στο όνομα της αληθινής δημοκρατίας φυλακή στον Γεντικουλε και δεν υπέγραψα δήλωση μετάνοιας να ελευθερωθώ και να πάρω σύνταξη και άλλα προδοτικά καλούδια!

Μετά από αρκετά χρόνια κόπου και κοινωνικού αγώνα, κατόπιν παρότρυνσης φίλων έκανα αίτηση στον τότε πρόεδρο και προδότη εθνάρχη Καραμανλή, για χάρη για το νομικό μέρος, που μου έκλεινε τις πόρτες όπου ζητούσα δουλειά, για να μεγαλώσω τα 4 παιδιά μου, μου τις απόρριψε τρις φορές διότι δεν δήλωνα μετάνοια και δεν έσκυψα, δεν έλεγα ευθαρσώς ότι έκανα λάθος με τις ενέργειές μου σαν Έλλην πολίτης οπλίτης, τελικά την χάρη μου την υπόγραψε ο πατριώτης κύριος Σαρτζετάκης.

Τους αγώνες μου δεν τους διαφημίζω, αλλά με αναγκάσατε  για να ανεβούμε πατριωτικό επίπεδο και να δούμε ποιοι κάνουν υποκρισίες, περί πατριωτισμού!

Θα φύγω από την ζωή περήφανος απέναντι στην πατρίδα μου και τα παιδιά μου!

Το ονομα κατα τον Πλάτωνα, “μίμημα τού πράγματός εστι ” (430α), χαρίζοντας μάλιστα οντότητα, αφού

ΟΝ και ΟΝΟΜΑ είναι αλληλένδετα:

” Έοικε τοίνυν … στι τούτο εστιν ον, .. το Ονομα. ” (Κρατ. 421α). ‘ΆΝΕΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ .

ΈΝΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΥΣΩ ΝΑ ΖΩ , ΥΠΑΡΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ !”

“ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΝ , ΥΠΑΡΧΕΙ “.

” Το σώμα θύσεις τουμον ουχι τουνομα ” – (το σώμα μου θα θυσιάσης, -θα φονεύσης- Όχι το Όνομά μου), τονίζει ό ‘Ορέστης στην ”’Ιφιγένεια εν Ταύροις” (στ. 504).

“ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟΝ ΟΝΟΜΑ ΕΛΑΤΤΩΣΙΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ”…Πλάτων.

Γι’ αύτό, καί πάλι ό ‘Όμηρος, στην ραψωδία α Δολώνεια τiiς ‘Ιλιάδος (Κ67) ύποδεικνύει καθοριστικα και σοφά:

(Είναι όταν ό αρχιστράτηγος Αγαμέμνων αποστέλλει τον Μενέλαον μέσα στην νύκτα με την εντολή να προτρέψη τους ανδρες σε έπαγρύπνησι, να τους έμποδίση να αποκοιμηθούν· το κλασσικο ” φύλακες γρηγορείτε ” )

– ” Φθέγγεο δε η κεν ιησθα και εγρήγορθαι ανωχθι, πατρόθεν εκ γενεης ονομάζων άνδρα εκαστον πάντας κυδαίνων …

=” Φωνάζοντας στους ανδρες ν’ αγρυπνάνε, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΜΕ Τ’ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΕΝΙΆ ΤΟΥΣ ,

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ !…

(Παραδείγματος χάριν : Άιαν Τελαμώνιε Αίακίδη ,

Ίδομενεύ Δευκαλίωνος Μινωίδη ,

Τηλεμάχου Οδυσσείδης κ.ο.κ.

Μέ αύτον τον τρόπον διαιωνίζεται το Κύδος τών προγόνων, καί ή Τιμη αλλα καί το ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ , τών “υίών”:

” υίοί ‘Αχαιών, υίοί Δαναών, ‘Αργειτών, υίοί Πανελλήνων ” … ).

Της Άννας Τζιροπούλου-Ευσταθίου.

Χαίρετε Πᾰνέλληνες!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΆΝΕΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ . ΈΝΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΥΣΩ ΝΑ ΖΩ , ΥΠΑΡΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ !”

 • .
  .
  ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ: Τι κρύβει η αντικατάσταση των γηγενών πληθυσμών με αλλοεθνείς
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=7I_lf-eJWRY
  .
  .
  Υ.Σ – 1
  .
  ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ….
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ…
  .
  .
  Υ.Σ – 2
  .
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ….
  .
  ΕΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
  .
  .
  ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ._
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>