«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

10 Ή 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Broken by Vaccination: A New Mass Phenomenon (Εικονική εικόνα: Shutterstock)

Π.Ο.Υ Εντολή ευθανασίας κατά της ανθρωπότητας.

Οι πολεμικές αψιμαχίες στις περιοχές της Κίνας, της βόρειας Συρίας, της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής. οι 28 πόλεμοι, οι εμφύλιοι πόλεμοι και οι ένοπλες συγκρούσεις σε αυτόν τον κόσμο (από το 2021), για παράδειγμα στο Κονγκό, το Καμερούν, την Αϊτή, τη Μοζαμβίκη, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, την Αιθιοπία στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τις χώρες της ζώνης Σαχέλ ή τις επτά -Έτος “ξεχασμένος” πόλεμος κατά της Υεμένης.

Όλα αυτά επισκιάζονται από την πείνα, τις πλημμύρες, τις επιδημίες (ιλαρά, χολέρα, κίτρινο πυρετό, ελονοσία κ.λπ.), τα ρεύματα προσφύγων, τα φρικτά παιδικά βάσανα και τώρα ο πόλεμος αντιπροσώπων μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας – μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, εν τω μεταξύ και πυρηνικά, μέχρι τον τελευταίο ευρωπαϊκό, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής τρομοκρατίας: Όλα αυτά αποσπούν την προσοχή του παρατηρητή από τις τρομερές συνέπειες της καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Επειδή, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα (μερικές φορές κλειστά) μάτια μας και αμφισβητούν επιλεκτικά την αντίληψή μας, η βλάβη του εμβολίου συνεχίζει να εκρήγνυται παγκοσμίως, σε όλο και πιο απειλητικό βαθμό.

Όχι μόνο μετά τη δημοσίευση του « Euro-MOMO» ότι ο αριθμός των θανάτων των εμβολιασμένων παιδιών (12-15 ετών) στην Ευρώπη είχε αυξηθεί κατά 691 τοις εκατό (διαβάστε στα τοπικά Δελτία 33 και 36), στην πραγματικότητα όλα τα μέσα ενημέρωσης τρόμαξαν. και πιέζουν για αποσαφήνιση αυτής της κατάφωρης υπερβολικής θνησιμότητας.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα: Η Euro-MOMO προσάρμοσε τη γραμμή βάσης για να βάλει την αύξηση σε προοπτική!

Σαφής συσχέτιση: όσο περισσότερο εμβολιασμένοι, τόσο μεγαλύτερη είναι η θνησιμότητα

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Christian Terhes παραπονέθηκε ότι η υπερβολική θνησιμότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν 16% υψηλότερη από τον μέσο όρο τριών ετών για την περίοδο 2016-2019.

Ο ευρωβουλευτής χρησιμοποίησε επίσης έναν χάρτη για να αποδείξει ότι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην Ευρώπη έχουν επίσης τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας και ζήτησε να εξεταστούν επιτέλους επιστημονικά αυτές οι συνδέσεις.

 Δεν υπήρξε καμία αντίδραση ούτε από τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής ( Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής , EMA) ούτε από γερμανικούς φορείς (Ινστιτούτο Robert Koch and Paul Ehrlich, RKI/PEI). Η πολιτική ξέφυγε.

Τον Μάρτιο του 2022, η Charité Berlin είχε ήδη υπολογίσει μια σαρανταπλάσια (!) αύξηση στον αριθμό των σοβαρών «παρενεργειών» του εμβολιασμού (στην πραγματικότητα: ζημιές από τον εμβολιασμό).

Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο καθηγητής Christian Drosten, ο διευθυντής του Ιολογικού Ινστιτούτου που έκανε αυτούς τους υπολογισμούς, άφησε την ομάδα ειδικών Corona τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα (και έκτοτε έχει εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό από την αφάνεια των μέσων ενημέρωσης);

Ήταν ο φόβος της διαφαινόμενης συνειδητοποίησης ότι ο υψηλός αριθμός θανάτων σε άμεση ή σχεδόν χρονική σχέση με τον «εμβόλιο» Covid είναι προφανής και θα συνεχίσει να αυξάνεται;

Ο φόβος για περαιτέρω μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που αναγνωρίζονται πρόσφατα από μήνα με τον μήνα ή τώρα συσσωρεύονται όλο και περισσότερο;

Φόβος ποινικής ευθύνης έναντι αξιώσεων αποζημίωσης;

Φοβάστε την πιθανή επακόλουθη απόδειξη ότι η σύριγγα θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως ένα είδος κρατικού όπλου δολοφονίας για την αραίωση του πληθυσμού;

Ύποπτες θανατηφόρες περιπτώσεις: Απόκρυψη και άρνηση

Το γεγονός ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού βλάπτουν σοβαρά πολλές, πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και ότι οι εμβολιαστές είναι ήδη υπεύθυνοι για δεκάδες χιλιάδες θανάτους, όχι μόνο το έχω τονίσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά και πολλοί επιστήμονες, γιατρούς και ειδικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και αρκετό καιρό.

Τώρα ούτε τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν το αρνούνται.

Αν και προσεγγίζουν την αλήθεια με μικρά βήματα, προτιμούν να σιωπούν γι’ αυτήν.

Δεν αρχίζουν καν να κρύβουν την PEI, η οποία είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνη γι’ αυτό, και τον εξίσου σιωπηλό πρόεδρό της, Klaus Cichutek, μέσω του στραβού.

 Δεν ζητούν τα μυστικά στοιχεία και δεδομένα – για παράδειγμα για σοβαρές βλάβες από τον εμβολιασμό στα παιδιά.

Δεν ερευνούν την έλλειψη ερευνητικών προσπαθειών από αυτήν την αρχή,

Ναι, δεν αναρωτιούνται καν γιατί η προηγούμενη πλημμύρα των επίσημων εκθέσεων ασφαλείας έχει σταδιακά στερέψει (εξακολουθούσαν να δημοσιεύονται μηνιαία το 2021, κατόπιν υποτίθεται ότι κάθε τρίμηνο από το 2022, αλλά μια λεπτομερής έκθεση ασφάλειας δημοσιεύτηκε μόλις τον Ιούλιο (” .. . από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στη Γερμανία από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 30 Ιουνίου 2022“).

Το PEI προφανώς πρέπει ακόμη να μάθει για τις «τριμηνιαίες εκθέσεις» – αλλά όχι λιγότερο για τις αξιολογήσεις: Από τους 182.717.880 «εμβολιασμούς» που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (στην έκθεση που αναλύεται προσεκτικά ανά κατασκευαστή), αναφέρει ότι υπήρχαν 323.68 ανέφεραν ύποπτες περιπτώσεις παρενεργειών και επιπλοκών εμβολιασμού.

Το ποσοστό αναφοράς θα ήταν επομένως 1,8 αναφορές ανά 1.000 δόσεις εμβολίου, για ύποπτες περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών και επιπλοκών εμβολιασμού (νεκρές;) 0,3 αναφορές ανά 1.000 δόσεις εμβολίου.

Είναι μια υγιής σχέση, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται διαφορετική πέρα ​​από αυτόν τον υπολογισμό της γαλακτοκομίας – αν σκεφτεί κανείς ότι το πολύ 5 τοις εκατό όλων των ζημιών από εμβόλια (σε μεμονωμένες ομάδες ασθενών και ασφαλισμένων, ακόμη λιγότερο) όντως αναφέρονται από τους γιατρούς, οι οποίοι ούτε έχουν χρόνο ούτε πληρώνονται για αντίστοιχες αναφορές.

Το PEI αποτυγχάνει: δομική συγκάλυψη!

Από την αρχή του έτους, ο αριθμός των ύποπτων περιπτώσεων « θανατηφόρου βλάβης από το εμβόλιο » (ειδικά σε παιδιά) δεν έχει αναφερθεί καθόλου και άλλα σχετικά δεδομένα δεν έχουν αναφερθεί σχεδόν καθόλου (« μεμονωμένα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και/ή περικαρδίτιδας », κανένα σήμα κινδύνου για αναφορές συνδρόμου χρόνιας κόπωσης και μακροχρόνιων συμπτωμάτων που μοιάζουν με COVID » ή « …ένα ευρύ φάσμα διαταραχών της εμμήνου ρύσεως σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας“).

Όποιος γνωρίζει τη διεθνή κατάσταση και παρακολουθεί έρευνες δεν μπορεί παρά να κουνήσει το κεφάλι του.

Αυτή η έκθεση είναι σκέτη σπατάλη, τα σύνορα με την ανοησία του λαού.

η επιστημονική αξία αυτής της «αξιολόγησης» είναι μηδενική.

 Όσον αφορά την πολιτική υγείας, έχουμε να κάνουμε με μια επική καταστροφή.

Καλύπτεται ότι οι δοκοί κάμπτονται.

Και γιατί?

Μήπως επειδή θέλουν κρυφά να ακολουθήσουν τα αρνητικά πρότυπα από τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία για να μπορέσουν να συνεχίσουν το διεθνές μαζικό πείραμα χειραγώγησης γονιδίων για όσο το δυνατόν περισσότερο;

Το PEI, το οποίο υπάγεται άμεσα στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας (BMG), δηλαδή στον Ομοσπονδιακό Υπουργό Υγείας του SPD Karl Lauterbach (” ο πιο ισχυρός/εξέχων γιατρός της Γερμανίας“, λέει ο Julian Reichelt), τώρα αρνείται ακόμη και να παράσχει πληροφορίες ως απάντηση σε συγκεκριμένες και στοχευμένες έρευνες του Τύπου – σίγουρα όχι χωρίς προσωπική υπουργική υποστήριξη.

Πιο δημοκρατικό έλλειμμα δεν είναι πραγματικά δυνατό. Υπόθεση για την υπουργική υπηρεσία και τεχνική εποπτεία;

Τι!

Άλλωστε, αυτό είναι σκόπιμα και δείχνει τη βιωμένη αλαζονεία της εξουσίας στο νοικοκυριό του Lauterbach.

Η κοινή φασαρία θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν σε άλλη έκθεση ασφαλείας από τις 7 Σεπτεμβρίου 2022: Και σε αυτήν την αναφορά, δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρά και θανατηφόρα ύποπτα κρούσματα μετά τον εμβολιασμό των παιδιών, ο ακριβής αριθμός όλων των ύποπτων υποθέσεις δημοσιοποιούνται επίσης παρακρατούνται, καθώς οφείλεται σε “ο μεγάλος πλέον αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων με τις αντίστοιχες πληροφορίες για πιθανές παρενέργειες εμβολιασμού ή επιπλοκές του εμβολιασμού (θεωρεί) να μην επαναλάβει τα ίδια ευρήματα στο μέλλον και να επικεντρώσει την αναφορά σε σημαντικές επιμέρους πτυχές και νέα ευρήματα. 

Το μεγαλύτερο δημόσιο συμφέρον είναι πιθανώς η ευημερία του παιδιού

Αλλά μπορεί να είναι ακόμη πιο εξωφρενικό: « Το PEI αποφάσισε να επικοινωνήσει πέρα ​​από την έκθεση ασφαλείας μόνο στην περίπτωση πραγματικών νέων πληροφοριών και να είναι διαθέσιμο για μεμονωμένες αξιολογήσεις. 

Και περαιτέρω, ως απάντηση σε ένα στοχευμένο δημοσιογραφικό αίτημα: « Το Paul-Ehrlich-Institut σε καμία περίπτωση δεν αρνείται να δημοσιεύσει «σχετικά δεδομένα μεγάλου δημόσιου ενδιαφέροντος». 

Ωστόσο, οι αριθμοί που ζητήσατε δεν πληρούν αυτό το κριτήριο. Επειδή μόνο ο αριθμός των ύποπτων περιπτώσεων που αναφέρθηκαν δεν επιτρέπει να γίνουν δηλώσεις σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

 Επομένως, ο αριθμός των παιδικών θανάτων δεν παρουσιάζει « μεγάλο δημόσιο ενδιαφέρον ».“;

Το θείο PEI ή ο Καρλ Λότερμπαχ το αποφάσισε αυτό;

Πού λέει ούτως ή άλλως ο νόμος PEI κάτι « μεγάλου δημόσιου ενδιαφέροντος »;

Πότε είναι υψηλό το δημόσιο συμφέρον;

Αν υπάρχει κάτι ύψιστου δημόσιου συμφέροντος, αυτό είναι η υγεία και το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτοί οι αριθμοί πρέπει να ξεσκεπαστούν, να αναλυθούν, να ερευνηθούν επιστημονικά και να μην σαρωθούν κάτω από το χαλί!

Το νομικό καθήκον του PEI είναι – μεταξύ άλλων – «η παροχή συμβουλών στους αιτούντες σε επιστημονικά και διαδικαστικά ζητήματα, η παροχή πληροφοριών σε ασθενείς και καταναλωτές ».

Και οι κατευθυντήριες αρχές του PEI περιλαμβάνουν « αμεροληψία και … εχεμύθεια όπου χρειάζεται και διαφάνεια όπου είναι δυνατόν »!

 Τίποτα « μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος » δεν γράφεται εδώ!

Η άρνηση αυτού του δημόσιου συμφέροντος ως απάντηση σε στοχευμένες έρευνες του Τύπου είναι ισχυρό πράγμα. είναι εντελώς τολμηρό.

Υποτακτική, μείνε ακίνητη, κάνε χώρο – σκου, φύγε στο καλάθι!

 Και ο κυρίαρχος Τύπος παραμένει σιωπηλός απέναντι σε τέτοιες εξωφρενικές, αντισυνταγματικές συμπεριφορές της κρατικής εξουσίας.

Όπου δεν υπάρχει θέληση, δεν υπάρχει γνώση

Όλα αυτά είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τον συνεχώς δημοσιευμένο ψευδή ισχυρισμό του Lauterbach (ακριβέστερα: το δημόσιο ψέμα) ότι φοβούνται 500 (δήλωση Φεβρουάριος 2022, π.χ. στο Twitter) ή 100 (δήλωση Σεπτέμβριος 2022, με «Markus Lanz») θανάτους από κορωνοϊό, που «δεν ήθελε να συνηθίσει».

Από την πλευρά μου, σίγουρα δεν θα παραμείνω σε αυτούς τους « χωρίς πιθανότητες, δημαγωγικούς ισχυρισμούς ».« (Καθηγητής Δρ. Klaus Stöhr) αυτού του υπουργού Υγείας, ανεξάρτητα από το ποια μέσα ενημέρωσης το προπαγανδίζει.

Και εδώ δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από την κρατική προπαγάνδα -ειδικά όσον αφορά τις 20 εκατ. ευρώ ψεύτικες διαφημίσεις «ενισχυτών γεγονότων» στις ημερήσιες εφημερίδες- ναι, ακριβώς αυτές με το στυλιζαρισμένο κούφιο κεφάλι χωρίς μάτια.

Αυτό δημιουργεί μια μαζική ψύχωση που βασίζεται στην πραγματική παραπληροφόρηση: Η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαλείψει κάθε κριτική για την πολιτική του Covid εν γένει, αλλά δεν θέλει καμία ενημέρωση ή εκπαίδευση του πληθυσμού!

Ωστόσο, στην πραγματικότητα απαιτούνται επειγόντως πληροφορίες και διευκρινίσεις, καθώς το PEI (όπως εξήγησα σε πολλές προηγούμενες αναρτήσεις στην ανακοίνωση) δεν λαμβάνει το πολύ πέντε τοις εκατό όλων των απαραίτητων αναφορών, και αν ναι, τότε πιθανότατα από τα ίδια τα θύματα εμβολιασμού, συγγενείς τους ή ΜΚΟ αλλά οι γιατροί.

Είχα γράψει επίσης αρκετές φορές για τα αίτια, πάλι: Υποτιθέμενη υπερβολική δαπάνη χρόνου (συμπλήρωσα μόνος μου την αναφορά σε λιγότερο από 10 λεπτά) και καμία αμοιβή για αυτήν την υπηρεσία σύμφωνα με το Πρόγραμμα αμοιβών γιατρών (GOÄ), που θα μπορούσε να έχει έχει ρυθμιστεί εδώ και πολύ καιρό και εύκολα – αν είχε κανείς την πολιτική βούληση να ξεκαθαρίσει!

Αλλά όπου δεν υπάρχει θέληση, δεν υπάρχει και γνώση.

Ωστόσο, οι γιατροί εκτιμούν οι οποίοι φέρονται να μην μπορούν να εντοπίσουν ένα ύποπτο κρούσμα που μπορεί να γνωστοποιηθεί σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Λοιμώξεων (IfSG) και ως εκ τούτου αποφεύγουν να αναφέρουν στο PEI, αλλά το μεταδίδουν επιμελώς στους ασφαλιστές υγείας χρεώνοντας τα μέτρα τους ως υπηρεσίες για «θεραπεία εμβολιαστικής ζημιάς» με την αντίστοιχη θέση κωδικών ICD.

Τότε επιτέλους δώστε στους καημένους γιατρούς κάτι να αναφέρουν!

Εάν το σύστημα υγείας μπορεί να αντέξει οικονομικά 28 ή 36 ευρώ για τον «εμβόλιο», μπορεί επίσης να πληρώσει για την αναφορά στο PEI.

Η υποβολή αυτής της κοινοποίησης θα πρέπει απλώς να αποτελεί προϋπόθεση για την αποζημίωση των υπηρεσιών θεραπείας.

Τότε τελικά, με λίγα λόγια, θα υπήρχε σαφήνεια.

Αλλά αυτό δεν είναι επιθυμητό. χρεώνοντας τις παρεμβάσεις τους ως υπηρεσίες «θεραπείας τραυματισμών εμβολιασμού» χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους κωδικούς ICD.

Τότε επιτέλους δώστε στους καημένους γιατρούς κάτι να αναφέρουν!

Εάν το σύστημα υγείας μπορεί να αντέξει οικονομικά 28 ή 36 ευρώ για τον «εμβόλιο», μπορεί επίσης να πληρώσει για την αναφορά στο PEI.

 Η υποβολή αυτής της κοινοποίησης θα πρέπει απλώς να αποτελεί προϋπόθεση για την αποζημίωση των υπηρεσιών θεραπείας.

Τότε τελικά, με λίγα λόγια, θα υπήρχε σαφήνεια. Αλλά αυτό δεν είναι επιθυμητό. χρεώνοντας τις παρεμβάσεις τους ως υπηρεσίες «θεραπείας τραυματισμών εμβολιασμού» χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους κωδικούς ICD. Τότε επιτέλους δώστε στους καημένους γιατρούς κάτι να αναφέρουν!

Εάν το σύστημα υγείας μπορεί να αντέξει οικονομικά 28 ή 36 ευρώ για τον «εμβόλιο», μπορεί επίσης να πληρώσει για την αναφορά στο PEI.

Η υποβολή αυτής της κοινοποίησης θα πρέπει απλώς να αποτελεί προϋπόθεση για την αποζημίωση των υπηρεσιών θεραπείας.

Τότε τελικά, με λίγα λόγια, θα υπήρχε σαφήνεια.

Αλλά αυτό δεν είναι επιθυμητό.

Η υποβολή αυτής της κοινοποίησης θα πρέπει απλώς να αποτελεί προϋπόθεση για την αποζημίωση των υπηρεσιών θεραπείας.

Τότε τελικά, με λίγα λόγια, θα υπήρχε σαφήνεια. Αλλά αυτό δεν είναι επιθυμητό.

Η υποβολή αυτής της κοινοποίησης θα πρέπει απλώς να αποτελεί προϋπόθεση για την αποζημίωση των υπηρεσιών θεραπείας.

Τότε τελικά, με λίγα λόγια, θα υπήρχε σαφήνεια. Αλλά αυτό δεν είναι επιθυμητό.

“Ξαφνικά και απροσδόκητα”

Λόγω της δραματικής αύξησης των ξαφνικών και απροσδόκητων θανάτων σε σχέση με τους «εμβολιασμούς» mRNA, η ελβετική ένωση αστυνομικών και το δίκτυο γιατρών και επιστημόνων « Alatheia » ζήτησε από τους ανθρώπους να συμμορφωθούν επιτέλους με τη νομική υποχρέωση για διερεύνηση: πλήρης διευκρίνιση από αυτές τις ανεξήγητες ή αφύσικες αιτίες θανάτου, περισσότερες αυτοψίες (επίσης τυχαιοποιημένες εάν είναι απαραίτητο), έναρξη νομικών μέτρων κατά των υπευθύνων και νομικές ρυθμίσεις.

Το αίτημα πηγαίνει σε αστυνομικούς/εγκληματίες, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και άλλους γιατρούς – και στην πολιτική!

Αυτή η έκκληση ισχύει επίσης για όλους τους Γερμανούς ποινικούς εισαγγελείς, γιατρούς και πολιτικούς.

Δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, ότι αυτή η προσέγγιση δυστυχώς δεν έχει επιδιωχθεί σχεδόν μέχρι στιγμής.

Η υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ αυξήθηκε κατά πάνω από 16 τοις εκατό τον Ιούλιο του 2022.

Αυτό σημαίνει ότι σε σύγκριση με τον μέσο όρο της τριετίας (2016-2019), πέθαναν επιπλέον 53.000 άτομα.

Στη Γερμανία, κατά μέσο όρο 2.500 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα. 

Ο αριθμός αυξήθηκε κατά 15,2 τοις εκατό τον Ιούλιο του 2022. 

Έτσι, η Γερμανία είχε τη μικρότερη αύξηση από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες: η Ισλανδία ήταν η πρώτη με 55,8% υπερβολική θνησιμότητα, ακολουθούμενη από την Ισπανία (36,9%), το Λιχτενστάιν (35,8%), την Κύπρο (32,9%) και την Ελλάδα (31,2%), την Πορτογαλία (28,8%). τοις εκατό), Ελβετία (25,9 τοις εκατό), Ιταλία (24,9 τοις εκατό), Αυστρία (17,5 τοις εκατό), Σλοβενία ​​(16,5 τοις εκατό), Ιρλανδία (16η ,3 τοις εκατό), Ολλανδία (14,7 τοις εκατό) και Γαλλία (14,1 τοις εκατό).

(Quelle:Corona-Blog.net)

Όχι μόνο τα στοιχεία από τις βάσεις δεδομένων μιλούν για αυτήν την εξέλιξη, αλλά και οι επίσημοι φορείς διαδίδουν τέτοιες πληροφορίες σε όλο τον κόσμο, επιμελώς κρυμμένες στην ομίχλη του ρεπορτάζ της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας. Μόνο όταν το δείτε μαζί γίνεται σαφές: Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) με το αρχείο VAERS , το Βρετανικό Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) και η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), η υπηρεσία της Σκωτίας Δημόσια Υγεία Σκωτίας (PHS), η καναδική υπηρεσία Health Canada (HC, στα αγγλικά) και η Santé Canada , αντίστοιχα(SC, στα γαλλικά), το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, ο EMA με τη  βάση δεδομένων Eudravigilance : όλοι δημοσιεύουν δεδομένα λίγο πολύ κρυφά και κρυφά από τα οποία μπορεί εύκολα να εξαχθεί η εκπληκτική αλήθεια.

Αλλά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν τα διαβάζουν, δεν τα καταλαβαίνουν, τα αγνοούν, προτιμώντας να αναπαράγουν την κρατική προπαγάνδα.

Αυτό απαιτεί λιγότερη προσπάθεια και ευθυγραμμίζεται με τις δικές του πεποιθήσεις, οι οποίες συγχωνεύονται απρόσκοπτα σε αυταπάτη.

Και έτσι αναπτύσσεται σταδιακά το έδαφος αναπαραγωγής μιας ανοσολογικής ανεπάρκειας που αποκτάται μέσω των «εμβόλια», διεθνώς γνωστό με το όνομα V-AIDS – ο προάγγελος αυτής της αναμφισβήτητας χειρότερης παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας μέχρι σήμερα.

Τα στοιχεία εκατομμυρίων θανάτων και σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων που προκύπτουν από τις πειραματικές ενέσεις COVID-19 μπορούν να αναζητηθούν από τη βάση δεδομένων, αν και δεν είναι πάντα εύκολο: η έκθεση VAERS από τις ΗΠΑ με ημερομηνία 28 Μαΐου 2022 άξιζε πραγματικά μια διεθνή κατακραυγή: Ο τίτλος « Άλλη μια τεράστια αύξηση στους εμβρυϊκούς θανάτους μετά από ενέσεις Covid », η VAERS ανέφερε 5.294 επιπλοκές εγκυμοσύνης και 4.377 αποβολές.

Υπερβολική θνησιμότητα και το αναπαραγωγικό σύστημα

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε από τη Μεγάλη Βρετανία (MHRA) ότι ο αριθμός των αναπαραγωγικών ασθενειών και των ασθενειών του μαστού αυξήθηκε ραγδαία σε 56.970 και ο αριθμός των ασθενειών που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη σε 1.155 (συμπεριλαμβανομένων 806 αποβολών και θνησιγένειων). Το VigiAccess , η βάση δεδομένων του ΠΟΥ, έδειξε ότι οι ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού αυξήθηκαν σε 186.709 και οι ασθένειες που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη σε 9.840 περιπτώσεις – συμπεριλαμβανομένων 6.235 αποβολών και θνησιγένειων.

Παρεμπιπτόντως, αυτές οι τάσεις έχουν παρατηρηθεί παγκοσμίως – και η τάση εξακολουθεί να είναι σαφώς ανοδική. αλλά η ανταπόκριση του κοινού και των μέσων ενημέρωσης: σχεδόν μηδενική!

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μόνο το 1-5 τοις εκατό των πραγματικά υποχρεωτικών αναφορών εισάγονται στις βάσεις δεδομένων παγκοσμίως, ένα καταστροφικό απόθεμα!

Η ένωση ιατρών και επιστημόνων για την υγεία, την ελευθερία και τη δημοκρατία (MWGFD) απέκτησε έναν εξαιρετικά πολύτιμο συμπολεμιστή στον αγώνα κατά των μέτρων κατά της C στον δομικό μηχανικό, Dipl. Ing. Volker Fuchs, ο οποίος αρχικά ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα ανάλυσης για την αξιολόγηση της βάσης δεδομένων εμβολιασμών των ΗΠΑ -VAERS και της βάσης δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου ONS, από την οποία μπορούν να προσδιοριστούν με μαθηματική μετατροπή οι αριθμοί των θανάτων από εμβολιασμούς και των θυμάτων εμβολιασμού για τη Γερμανία (όπου τα δεδομένα καταστέλλονται όπως περιγράφεται παραπάνω).

 Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, προσδιορίστηκαν περίπου 10 εκατομμύρια θάνατοι από εμβόλια (ύποπτα κρούσματα) για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Η Γερμανία ευθύνεται για περίπου 130.000 θανάτους – αν και το ποσοστό των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων και το ποσοστό θνησιμότητας δεν ήταν γνωστά λόγω έλλειψης πληροφοριών
μπορούσε να προσδιοριστεί με ακρίβεια.

Ζει το RKI σε άλλο γαλαξία;

Η αμερικανική βάση δεδομένων VAERS, η οποία καταγράφει μόνο περίπου το 1 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων, έχει ως αποτέλεσμα 900.000 θανάτους από εμβόλια και 40 εκατομμύρια κατεστραμμένους από το εμβόλιο.

Από τις πληροφορίες στον αγγλικό πίνακα ONS No. 1, ο οποίος δημοσιεύεται (ακόμα!) κάθε δύο μήνες και καλύπτει την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022, μπορεί να υπολογιστεί ότι οι 3 φορές εμβολιασμένοι εμφανίζουν 4 – διπλάσια θνησιμότητα εάν ο εμβολιασμός έγινε πριν από περισσότερες από 21 ημέρες. μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η θνησιμότητα είναι «μόνο» 3,2 φορές υψηλότερη.

Ο λόγος είναι προφανής: Με κάθε ενισχυτικό, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού καταστρέφεται όλο και περισσότερο.

Γι’ αυτό και τα ποσοστά θνησιμότητας είναι χαμηλότερα για όσους έχουν εμβολιαστεί μία και δύο φορές. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μια διεθνή σύγκριση.

Τα στοιχεία του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch (RKI), από την άλλη πλευρά, είναι εντελώς αντίθετα με τα στοιχεία του ONS: όσοι έχουν εμβολιαστεί μία φορά είναι οι απόλυτοι πρώτοι (3,5 φορές) και αυτοί που έχουν ενισχυθεί (όσοι έχουν έχουν εμβολιαστεί τρεις φορές) κόβουν πολύ καλύτερα (1,7 φορές). Αναγνωρίζει λοιπόν ο ιός τα εθνικά σύνορα;

Είναι διαφορετικό στη Μεγάλη Βρετανία ή στις ΗΠΑ από ότι στη Γερμανία; Κάνει θαύματα η εκστρατεία εμβολιασμού του Karl Lauterbach με το «facts booster» (ξέρετε, η διαφήμιση με το airhead…);

Τι ισχύει ακόμα για τη γερμανική σαλάτα αριθμών; Αν αναλογιστεί κανείς τη δήλωση του PEI που αναφέρθηκε στην αρχή ότι αναφέρθηκαν μόνο 323.68 ύποπτα περιστατικά παρενεργειών και επιπλοκών εμβολιασμού και αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό είναι μόνο το ένα εικοστό (!) το πολύ όλων των πραγματικών περιπτώσεων, τότε έρχεται. με τη Γερμανία αρκετά γρήγορα περίπου 6, 5 εκατομμύρια ζημιές από εμβόλια.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ αμφίβολα. Αλλά τι στο καλό: Προς τον τέταρτο εμβολιασμό! Έχει ήδη δοκιμαστεί σε 32 ποντίκια.

Αν έχετε μάτια να διαβάσετε, διαβάστε

Το συμπέρασμα της παραπάνω μαθηματικής ανάλυσης είναι ότι την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Αυγούστου 2022 περίπου 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στη Γερμανία, εκ των οποίων 290.000 ήταν ανεμβολίαστοι και 1,41 εκατομμύρια εμβολιασμένοι.

Το ποσοστό των θανάτων από εμβόλια με Covid ήταν 9,2 τοις εκατό – και επομένως περίπου 130.000 θάνατοι.

Όποιος θέλει να το ελέγξει αυτό μπορεί να το κάνει εδώ κάτω από την επικεφαλίδα « Λήψη/Φιγούρες/Γεγονόταμε τη βοήθεια των διαφόρων στατιστικών, γραφικών και πινάκων που βρίσκονται εκεί.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί κανείς να εμπιστευτεί αυτή τη μαθηματική τεχνογνωσία περισσότερο από όλα τα δημοσιεύματα των «αδύναμων ανθρώπων» της κρατικής προπαγάνδας από το RKI και το PEI μαζί, που δεν δείχνουν ενδιαφέρον να ερευνήσουν την αλήθεια ή να φτάσουν στο κάτω μέρος των πραγματικών αριθμών.

Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας έρευνα, θα μπορούσατε επίσης να ανατρέξετε στις περίπλοκες αναλύσεις που βασίζονται στα επίσημα στοιχεία του Destatis ενός φυσικού που αυτοαποκαλείται « Archi.medes » ( δείτε εδώ ), σύμφωνα με τις οποίες τα τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας στον πληθυσμό πέντε από τις έξι ηλικιακές ομάδες που εξετάστηκαν έχουν αυξηθεί τόσο απότομα μακροπρόθεσμα έχουν αυξηθεί που πρέπει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να απαιτήσει την άμεση διακοπή του λεγόμενου «εμβολιασμού».

Εάν θέλετε να το ελέγξετε αυτό, θα πρέπει επίσης να μελετήσετε τις στατιστικές προβλέψεις του Peter Halligan, ενός έμπειρου οικονομικού αναλυτή από εκπαίδευση, ο οποίος βρίσκεται στην πύλη του ” Substack» ασχολήθηκε επίσης εντατικά με τις συνέπειες θανάτου και νοσηρότητας του παγκόσμιου, γενετικά χειραγωγούμενου μαζικού πειράματος και υπολόγισε ακόμη και τις θανατηφόρες συνέπειες της ένεσης σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους.

Δεν υπάρχει εναλλακτική από την άμεση διακοπή της τρέλας

Υπολόγισε μάλιστα τον αριθμό των σοβαρών τραυματισμών από εμβόλια σε δύο δισεκατομμύρια.

Δεν έχουν ακόμη ληφθεί υπόψη όλες οι πιθανές παράπλευρες βλάβες, αυτοκτονίες, θνησιγένειες, βλάβες στο ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα, ανεξερεύνητες ή ακόμη άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες, που οφείλονται, μεταξύ άλλων, σε προοδευτική ανοσοκαταστολή.

Τα νούμερα αυτά είναι συγκλονιστικά και από μόνα τους απαιτούν την άμεση διακοπή όλων των μέτρων «εμβολιασμού».

Μαθηματικοί, στατιστικολόγοι, δομικοί μηχανικοί και πολλοί άλλοι ειδικοί και επιστήμονες: Όλοι κάνουν τη δουλειά που θα ήταν στην πραγματικότητα το νομικό και πολιτικό καθήκον του PEI, του RKI, του ομοσπονδιακού υπουργού Υγείας Lauterbach και των ομοσπονδιακών και πολιτειακών κυβερνήσεων.

Αλλά σπαταλούν τους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους μας σε κυβερνητική προπαγάνδα για να δημιουργήσουν, να καλύψουν και να καλύψουν ό,τι είναι επιστημονικά άχρηστο.

Θα έπρεπε, πρέπει επιτέλους να λάβουν συμβουλές από πραγματικούς ειδικούς. Με την ευκαιρία – θυμάστε; Το Contergan αποσύρθηκε από την αγορά μετά από τέσσερα χρόνια και περίπου 2.000 θανάτους.

Και το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών αποσύρθηκε από την αγορά μετά από μόλις 35 θανάτους… Σταματήστε λοιπόν αυτή την τρέλα!

Τώρα αμέσως!

 

https://ansage.org/weltweit-10-oder-20-millionen-verdachtsfaelle-auf-impftod/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>