«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέες Εικόνες Αποκαλύπτουν Το «Αγνοούμενο» Υποβρύχιο Belgorod Της Ρωσίας Στην Αρκτική

Ρωσικό υποβρύχιο Belgorod στην Αρκτική.  Σεπτέμβριος 2022

Κάντε κλικ για μεγέθυνση. Οι φωτογραφίες δείχνουν το υποβρύχιο να επιχειρεί στα ανατολικά της Θάλασσας του Μπάρεντς. Τοποθεσίες που βασίζονται σε νοημοσύνη ανοιχτού κώδικα

Νέες Εικόνες Αποκαλύπτουν Το «Αγνοούμενο» Υποβρύχιο Belgorod Της Ρωσίας Στην Αρκτική

Η διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης ισχυρίζεται ότι ένα μοναδικό ρωσικό υποβρύχιο, το Belgorod, έχει «εξαφανιστεί». Αυτό μπορεί να είναι υπερβολικό. Το Naval News μπορεί να μοιραστεί εικόνες του υποβρυχίου που επιχειρεί στην επιφάνεια στην Αρκτική.

Το πού βρίσκεται ένα νέο ρωσικό υποβρύχιο, το Belgorod , έχει γίνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Με έναν βαθμό υστερίας, υπήρξαν αναφορές ότι έχει αναπτυχθεί με τα πυρηνικά όπλα της «αποκάλυψης» και της «ημέρας της μοίρας». Ακόμα και ότι έχει ‘εξαφανιστεί’ (τα υποβρύχια το κάνουν αυτό).

Το Naval News παρακολουθεί το θέμα από πριν από αυτές τις ιστορίες. Μπορούμε να προσφέρουμε νέες πληροφορίες για τις δραστηριότητές της.

Εικόνες που εξασφάλισε το Naval News δείχνουν το υποβρύχιο να επιχειρεί στη Θάλασσα Μπάρεντς, βόρεια της χερσονήσου Κόλα της Ρωσίας.

Το Belgorod (K-329) είναι ένα μοναδικό υποβρύχιο. Έχει μήκος περίπου 178 μέτρα (583 πόδια), πλάτος 15 μέτρα (50 πόδια) και περίπου 30.000 τόνους. Αυτό το καθιστά μακράν το μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε οπουδήποτε στον κόσμο από την περίφημη κατηγορία Typhoon. Είναι οπλισμένη με το στρατηγικό όπλο Poseidon , το οποίο είναι μοναδικό.

Περιγράφεται από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ως «Διηπειρωτική Πυρηνική Πυρηνική Αυτόνομη Τορπίλη» , συνδυάζει απίστευτη εμβέλεια με δύσκολες επιδόσεις. Υπάρχει η ανησυχία ότι, με τα σημερινά όπλα, είναι ουσιαστικά ασταμάτητη μόλις εκτοξευθεί.

Ξεκίνησε το 2019, η Belgorod ανατέθηκε επίσημα στις 8 Ιουλίου 2022, επομένως αυτό είναι ένα από τα πρώτα ταξίδια μεγαλύτερης εμβέλειας. Αλλά είναι ακόμα πολύ κοντά στο σπίτι, στην πίσω αυλή του ρωσικού ναυτικού.

Παρατηρήσαμε το υποβρύχιο που έφευγε από το Severodvinsk στη Λευκή Θάλασσα πριν από μερικές εβδομάδες και ήταν στη Θάλασσα του Μπάρεντς στις 22 Σεπτεμβρίου. Ήταν ακόμα εκεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Και στις δύο ημερομηνίες παρατηρήθηκε στην επιφάνεια. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για νέα υποβρύχια όπως αυτό.

Prospect Of A Poseidon Launch

Οι προβλέψεις είναι επικίνδυνες σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, θεωρούμε ότι μια δοκιμαστική εκτόξευση του Poseidon δεν αποκλείεται. Αυτό θα μπορούσε να είναι ρουτίνα, για να δοκιμάσετε ένα νέο οπλικό σύστημα. Ή θα μπορούσε να είναι κυρίως πολιτικό, ως επίδειξη. Η δοκιμή πυρηνικών όπλων, ακόμη και χωρίς κεφαλές, μπορεί να είναι μέρος της επιλεγμένης κλίμακας πυρηνικής κλιμάκωσης της Ρωσίας.

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το Belgorod να λειτουργεί στην ανατολική Θάλασσα Μπάρεντς στις 22 και 27 Σεπτεμβρίου

Θα το αφήσουμε στα πυρηνικά όπλα για να αξιολογήσουμε καλύτερα την πυρηνική σκάλα. Αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια δοκιμή.

Ωστόσο, οι κινήσεις της είναι επίσης σε γενικές γραμμές σύμφωνες με αυτό που θα περιμέναμε από ένα νέο υποβρύχιο. Οι Ρώσοι πολιτικοί ηγέτες μπορεί να εκτιμούν την ασάφεια του να βρίσκεται στη θάλασσα, αλλά δεν έχουν κάνει πολλά για να κρύψουν πλήρως τις κινήσεις της.

Επίθεση Nord Stream

Ένα άλλο θέμα που χρήζει αντιμετώπισης είναι οι διαρροές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream κάτω από τη Βαλτική στις 26 Σεπτεμβρίου. Αυτές πιστεύεται ότι ήταν μια σκόπιμη πράξη δολιοφθοράς και η Ρωσία είναι υποψήφια.

Το Belgorod έχει μια άλλη σημαντική ικανότητα, καθώς και να μεταφέρει τον Ποσειδώνα. Μπορεί να λειτουργήσει ως μητρικό υποβρύχιο («πλατφόρμα υποδοχής») για ειδικά υποβρύχια μικρών καταδύσεων που λειτουργούν στον πυθμένα της θάλασσας. Η Ρωσία διαθέτει ένα στόλο από αυτά τα μητρικά υποβρύχια για πόλεμο στον βυθό της θάλασσας.

Τεχνικά το Belgorod θα ήταν κατάλληλο για να πραγματοποιήσει μια τέτοια επίθεση, ακόμη και σε σχετικά ρηχά νερά. Και τα μέσα ενημέρωσης στράφηκαν σε αυτήν ως το πιο γνωστό παράδειγμα αυτού του τύπου υποβρυχίου «ειδικής αποστολής».

Ωστόσο, είναι πολύ απίθανο να εμπλέκεται. Είναι γνωστό ότι παρατηρήθηκε στη Θάλασσα του Μπάρεντς στις 22 Σεπτεμβρίου και ξανά στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτό την καθιστά αδύνατο να βρισκόταν στη Βαλτική τη στιγμή των επιθέσεων. Και, κοιτάζοντας τα προηγούμενα σχέδια ιστιοπλοΐας της, είναι εξίσου απίθανο να έχει ταξιδέψει στη Βαλτική εκ των προτέρων.

Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Ρωσία να βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις. Αλλά εξαλείφει τον Belgorod ως ύποπτο.

https://www.navalnews.com/naval-news/2022/10/new-images-reveal-russias-missing-submarine-belgorod-in-arctic/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>