«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το μετέωρο βρώμικο βήμα αυτής της βουλής, είναι ο εμπαιγμός των ψηφοφόρων, για να καταλήξουμε σε μια σχεδιασμένη προσεκτικά κοινοβουλευτική δικτατορία.

 ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ!

Όποιος νομίζει ότι οι υποκλοπές δεν ήταν γνωστές σε όλους, θα είναι και με υπογραφεί ηλίθιος!

Αν νομίζετε ότι αυτοί που μας έχουν κάνει και επίσημα με την ανοχή μας προτεκτοράτο/ και ότι θα άφηναν τον λαό να κάνει αλλαγές και κουμάντο, είναι οικτρά ηλίθιος!

Όταν ανέβασα εδώ και ένα χρόνο την φωτογραφία που έχω μόνιμα στην ιστοσελίδα ήξερα τι περιμένει τον Ελληνικό λαό, αλλά ο Ελληνικός λαός έχει μάθει να ενημερώνετε από τις (πληρωμένες ακριβά γλάστρες δημοσιογράφους, οι κατ επάγγελμα προδότες).

Η λύση είναι μια με όλα τα επακόλουθα, Κανένα κόμμα και πολιτικός του σήμερα να μην ξανά μπει στην βουλή!

Οι παρακάτω αναλύσεις είναι το σανό που ταΐζουν οι πληρωμένοι προδότες τον λαό, Έλληνα Θα γίνεις πολίτης, η έχεις μάθει στο σανό;;;

«Ραντεβού» στις 22 Αυγούστου .

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι βολές της κυβέρνησης κατά Ανδρουλάκη για ταύτιση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Θα ζητήσει εκλογές ο Ν. Ανδρουλάκης μετά την «πόρτα της εξόδου» που έδειξε σε Μητσοτάκη;
Με την κυβέρνηση να βρίσκεται υπό πίεση από τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές το μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να μεταφέρει αυτή την πίεση στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας το για πορεία σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μετέωρο βρώμικο βήμα αυτής της βουλής είναι ο εμπαιγμός των ψηφοφόρων, για να καταλήξουμε σε μια σχεδιασμένη προσεκτικά κοινοβουλευτική δικτατορία.

Η ανάπαυλα της 15 Αυγούστου μοιραία οδηγεί και σε ανάπαυλα από την οξύτητα των πολιτικών αντιπαραθέσεων των προηγούμενων ημερών ωστόσο το επόμενο πολιτικού ραντεβού δεν αργεί
. Στις 22 Αυγούστου ανοίγει η Βουλή και εκείνη την εβδομάδα θα διεξαχθεί η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή μετά το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ επίκειται άμεσα και η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής, αίτημα της αντιπολίτευσης που έχει αποδεχτεί η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για πολλούς το ζητούμενο είναι αν οι υποκλοπές με αιχμή την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη θα οδηγήσουν σε ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα αν θα οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.

Προς ώρας, εκλογές ζητάει ευθέως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ερώτημα είναι αν θα κάνει το επόμενο βήμα και ο Νίκος Ανδρουλάκης και θα διατυπώσει καθαρά ένα τέτοιο αίτημα για εκλογές. Ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει κάνει ορισμένα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς πάντως να προδικάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Πρώτον ο κ. Ανδρουλάκης έχει καταστήσει σαφές ότι υπάρχει απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στη Χαριλάου Τρικούπη και το μέγαρο Μαξίμου εμμένοντας στην άρνησή του να ενημερωθεί ατύπως από τα κυβερνητικά στελέχη για την υπόθεση της παρακολούθησής του. «Δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση στο αυτί» τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεύτερον ο κ. Ανδρουλάκης έχει δώσει ευρύτερες διαστάσεις στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση παρακολουθούσε μέσω του ίδιου και των επικοινωνιών του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, πρώην πρωθυπουργούς κλπ, τη δράση ενός ολόκληρου κόμματος και μιας παράταξης. «Δεν παγίδευαν μόνο εμένα αλλά ένα ολόκληρο δημοκρατικό κόμμα» είχε αναφέρει εμφατικά στην πρόσφατη δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε παραίτηση
Τρίτον ο κ. Ανδρουλάκης έχει διατυπώσει «μισό» αίτημα για εκλογές δείχνοντας την «πόρτα της εξόδου» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς την παραίτηση Μητσοτάκη. Μιλώντας στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αφού επεσήμανε προς τον κ. Μητσοτάκη ότι «εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα» κατέληγε στη δήλωσή του ως εξής:

«Προσπαθήσατε όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, να θέσετε σε ομηρία εμένα και μία ολόκληρη Παράταξη για να πετύχετε τους σκοτεινούς σας σκοπούς. Όχι μόνο αποτύχατε παταγωδώς εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα, αλλά σήμερα αυτή η περήφανη Παράταξη μαζί με την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία».

Διαβάστε επίσης Χρειαζόμαστε δημοκρατική τομή και όχι γαϊτανάκι αντεγκλήσεων

Αλληλοαναιρούμενες τοποθετήσεις
Βεβαίως εντός του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να μην υπάρχει ακόμα τουλάχιστον ενιαία αντίληψη ως προς το αίτημα των εκλογών. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες τοποθετήσεις δύο στελεχών που είχαν διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το Νίκο Ανδρουλάκη.

Από τη μια μεριά ο Ανδρέας Λοβέρδος θεωρεί ότι οι υποκλοπές δεν είναι λόγος για τον οποίο πρέπει η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές και από την άλλη μεριά ο Παύλος Γερουλάνος όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποχωρήσει από την προεδρία της ΝΔ. «Να πάει σε εκλογές χωρίς να είναι υποψήφιος» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος για τον κ. Μητσοτάκη σε αντίθεση με τον κ. Λοβέρδο ο οποίος απάντησε στο ερώτημα αν οι υποκλοπές είναι λόγος για εκλογές «προφανώς όχι. Η χώρα πηγαίνει σε εκλογές για άλλους λόγους».

Εκλογές και εμμονές
Ο Δημήτρης Μάντζος μιλώντας σήμερα στον Real Fm δήλωσε ότι «εμείς έχουμε ζητήσει εκλογές εδώ και τρεις μήνες στο δημόσιο διάλογο» αφήνοντας ωστόσο αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για εμμονή με το θέμα των εκλογών.

«Είναι άλλο πράγμα να ζητάς εμμονικά εκλογές χωρίς να μπορείς να τις προκαλέσεις -αποδείχθηκε με την πρόταση μομφής- και άλλο πράγμα να αποδεικνύεις καθημερινά με την πολιτική σου δουλειά την ανεπάρκεια της κυβέρνησης και την επικινδυνότητά της για τους θεσμούς».

Από εκεί και πέρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά άδειασε τον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας ότι «προφανώς ένα βαθιά θεσμικό ζήτημα, όπως αυτό (σ.σ. οι υποκλοπές), είναι λόγος για να φτάσει η χώρα σε εκλογές. Άλλωστε και το 2019 ένα από τα αιτήματα που οδήγησε την προηγούμενη κυβέρνηση στην έξοδο -όπως οδηγείται και αυτή- ήταν η διαχείριση των θεσμικών ζητημάτων».

Τεστάρουν
Από την κυβέρνηση πάντως επιχειρούν να τεστάρουν τα πολιτικά αντανακλαστικά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και θέτουν μετ’ επιτάσεως το ζήτημα της σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από την δική της μεριά η Χαριλάου Τρικούπη -επισήμως τουλάχιστον- αποκρούει μετά βδελυγμίας αυτές τις «κατηγορίες» για κοινό μέτωπο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζο να δηλώνει ότι είναι «εσφαλμένη και εντελώς υποδηλωτική της ταραχής και του πανικού στον οποίον βρίσκεται η κυβέρνηση», η ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ο κ. Μάντζος, αλλά και τ’ άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στενοί συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη συχνά πυκνά εξπολύουν πυρά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση της υπόθεσης των υποκλοπών και ιδίως της παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, πέραν των όποιων δικών τους πρωτοβουλιών όπως η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή και το αίτημα για σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αυτή την εβδομάδα -αίτημα που απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής- έχουν στηρίξει τις όποιες θεσμικές κινήσεις και αιτήματα του Νίκου Ανδρουλάκη και μάλιστα δια στόματος του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ οξύνουν τις επιθέσεις τους στο πρόσωπο του πρωθυπουργού μιλώντας ευθέως για υποκλοπές και παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων «με εντολή Μητσοτάκη» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο σάλος με τις δηλώσεις Αθανασίου
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο καθώς ο Χαράλαμπος Αθανασίου προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του όπου για να δικαιολογήσει τις παρακολουθήσεις πολιτικών για λόγους εθνικής ασφάλειας επικαλέστηκε ως δυνητικό παράδειγμα μουσουλμάνους βουλευτές και τυχόν σχέσεις τους με την Τουρκία. Το γεγονός αυτό οδήγησε εκ νέου στα κάγκελα τη Χαριλάου Τρικούπη καθώς διαθέτει δύο μουσουλμάνους βουλευτές, τον Ιλχάν Αχμέτ και τον Μπουρχάν Μπαράτ.

Παρασκήνιο
Πλέον όλοι αναμένουν την 22α Αυγούστου και το άνοιγμα της Βουλής και το αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει το επόμενο βήμα και θα ζητήσει χωρίς περιστροφές εκλογές, δημιουργώντας εκ των πραγμάτων ένα αντιπολιτευτικό μέτωπο κατά της κυβέρνησης που θα πιέζει χωρίς μισόλογα για εκλογές.

Βεβαίως οι εξελίξεις είναι ανοιχτές και αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρασκήνιο λέγεται ότι επίκεινται νέες αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα για παρακολουθήσεις και άλλων προσώπων και οι οποίες είναι στο στάδιο της «διασταύρωσης», προκειμένου να δημοσιοποιηθούν, γεγονός που θα ανεβάσει και άλλο το πολιτικό θερμόμετρο.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>