«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ή θα μου δίνεται 100 ευρώ κάθε μήνα ή θα σας τρυπήσω με την ενεσούλα και θα πεθαίνετε ξαφνικά. Δημοκρατικά πράγματα"

– Αυτά που έχω δει έως τώρα, είναι πληροφορίες από γιατρούς, κλασσικούς γιατρούς, ομοιοπαθητικούς, ανοσιολόγους, ιολόγους, νοσηλευτές κ.ά.

– Για πες μου, μετά την 1η και 2η δόση και τις υπόλοιπες ενισχυτικές, τί νομίζεις ότι θα συμβεί στο σώμα των μπολιασμένων με αυτά πού παρατήρησες στο εργαστήριο;

– Το 1ο μετά την είσοδο στο σώμα περιέχει μικρή ποσότητα αλατούχου διαλύματος όσο και πολλά συστατικά τα οποία καταστρέφουν τα κύτταρα.

– Τί επιπτώσεις έχει στο ανοσοποιητικό σύστημα;

– Κατ’ αρχάς το ανοσοποιητικό σύστημα περιλαμβάνει τον θυμοειδή αδένα, τον μυελό των οστών, την σπλήνα και όλα τα άλλα συστήματα στο σώμα που σχετίζονται με την δράση του ανοσοποιητικού. Από την 1η δόση παρατήρησα την μείωση της ικανότητας παραγωγής λευκών αιμοσφαιρίων κατά 50%. Μετά το πέρας των 8 εβδομάδων, που είναι η περίοδος αναπαραγωγής των λευκών αιμοσφαιρίων, χτυπάνε ξανά το ανοσοποιητικό σύστημα του εμβολιασμένου, γι’ αυτό και κανόνισαν το επόμενο ραντεβού να είναι σε αυτό το χρονικό διάστημα για την 2η δόση.

– Δηλαδή χτυπούν την ικανότητα του σώματος να παράξει λευκά αιμοσφαίρια, όσο είναι ακόμη σε αναστολή;

– Ακριβώς. Μειώνουν με την 2η δόση το αλατούχο διάλυμα, και αυξάνουν τα επιβλαβή κύτταρα, ώστε η επερχόμενη αλλαγή στην εισαγόμενη σύσταση του εμβολίου, είναι η επίθεση στην ικανότητα του σώματος να παράγει λευκά αιμοσφαίρια κατά 25% επιπλέον.

– Με λίγα λόγια το 75% του συνολικού στρατού των λευκών αιμοσφαιρίων του σώματος έχει πλέον αχρηστευτεί.

– Δυστυχώς. Αυτό που κάνουν στην συνέχεια είναι να ξεκινήσουν την ενισχυτική 3η δόση, η οποία έχει 81 δέσμες ξένων βακτηρίων, των οποίων το είδος, δεν έχει αντιμετωπιστεί από το σώμα μας ποτέ στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν επί πλέον τα αντισώματα να καταπολεμηθούν από τον οργανισμό, αφού διαθέτει το σώμα μόνο το 25% της παραγωγής των λευκών αιμοσφαιρίων του.

– Άρα είναι μία χαμένη μάχη!

– Ναι, και λόγω αυτού ξεκινά μία χρόνια φλεγμονή στον οργανισμό, η οποία χτυπάει τις περιοχές με προδιάθεση.

– Δηλαδή, εάν κάποιος έχει χρόνιο πρόβλημα π.χ. στο έντερο, τι θα συμβεί;

– Τότε, σ’ αυτήν την περιοχή θα επικεντρωθεί και η φλεγμονή, κι ούτω καθ’ εξής με τα ανάλογα προβλήματα σε διάφορα μέρη του οργανισμού, όπως καρδιά, ήπαρ κ.ά.

– Και εάν υπάρχει η περίπτωση ενός όγκου, ένας καρκίνος της μήτρας για παράδειγμα, ή κάποιο δερματικό θέμα;

– Όπου και να βρίσκεται το πρόβλημα, η φλεγμονή θα κτυπήσει την ασθενέστερη αυτή πλευρά του οργανισμού, επειδή έχει πληγεί το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, το οποίο με την σειρά του ρυθμίζει όλες τις λειτουργίες των οργάνων του σώματος, πράγμα που οδηγεί το σώμα σε ακραίο στρες.

– Και πού οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση;

– Το σώμα περνά σε μία χρόνια φλεγμονώδη κατάσταση έχοντας πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό και χαμηλή ανοσολογική ανταπόκριση.

– Και η 4η δόση τί προκαλεί;

– Αυτή η δόση περιέχει 8 δέσμες του HIV (ιού του AIDS), κι αυτό που προκαλεί είναι να σταματήσει εντελώς την ικανότητα παραγωγής των λευκών αιμοσφαιρίων.

– Δηλαδή, μ’ αυτό που μου λες, υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς ανοσοποιητικό σύστημα;

– Ναι, αφού δεν έχουν πλέον την ικανότητα να κτίσουν ξανά το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

– Και οι επιπτώσεις μετά από όλα αυτά στον ανθρώπινο πληθυσμό, ποιές είναι ;

– Το 20-30% θα πεθάνει σε οποιαδήποτε φάση των αποτελεσμάτων των τεσσάρων δόσεων του εμβολίου. Έχουν επιπλέον ακόμη 3 δόσεις στον σχεδιασμό τους, και ο λόγος είναι διότι όταν επιτύχουν την αδρανοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων από το να παράξουν λευκά αιμοσφαίρια στον οργανισμό τους, είναι πλέον εξαρτημένοι από τις ενισχυτικές δόσεις για να επιβιώσουν. Όπως κάποιος γίνεται εξαρτώμενος π.χ. από την ινσουλίνη.

– Εγώ μόλις έκανα την 4η, αλλά 5η δεν κάνω, τελείωσε!

– Εσύ, φίλε μου, δεν θα χρειαστείς να πας υπό την πίεση των ανίερων μέτρων, επειδή θα πας από μόνος σου να το κάνεις, όταν δεις σε τί κατάσταση βρίσκεσαι, εάν επιζήσεις!

:

Η μείωση του πληθυσμού είναι η άμεση επιδίωξή τους, γι’ αυτό και η Big Pharma του γνωστού «φιλανθρώπου» μαντρώνει όλους τους αμνούς ελευθέρας μέχρι σήμερα βοσκής στην δική της Φάρμα, ώστε να ελέγχει τους δικούς της α(μερι)μνούς ως δική της πλέον ιδιοκτησία, για να τους εκτρέφει και να τους παρακολουθεί με το σταθερό εισόδημα γι’ αυτήν, αντί φόρου, για την καθημερινή τους θεραπεία μη εξασθένισης τού οργανισμού, εφόρου ζωής. Όπως και σήμερα γίνεται μέσω των επιβαρυμένων κρατικών συστημάτων υγείας λόγω των παρανεργειών των «παιδικών» εμβολίων των οποίων εάν και ερευνήθηκαν οι αιτίες αποσιωπήθηκαν. Επειδή όμως η ασθένεια θα ανήκει σε κάθε «νέον άνθρωπο» από κεκτημένη ταχύτητα λόγω της πρότερης εξαναγκαστικής ιατρικής πράξης, που δυστυχώς πρακτικά κληρονομείται, επειδή πειράχτηκε το DNA, όπως και το «προπατορικόν αμάρτημα» που κληρονομούμε θεωρητικά δια μέσου της ..θρησκείας, τότε θα μάθουμε να ζούμε με την «ασθένεια» μας.

Ο έλεγχος των ζώων στο κράτος απέφερε πολλά χρήματα μετά τον Β΄ΠΠ κατά την οργάνωση της κτηνοτροφίας για την παράλληλη εκτροφή των ανθρώπων κάθε χώρας μέσω του κατά κεφαλήν εισοδήματος. Σύστημα οικονομικό, πάνω στο οποίο φορολογήθηκε κι ο ανθρώπινος πληθυσμός κάθε κράτους για τα ποσοστά δανειοδότησής του. Ερευνήστε για να μάθετε, μην σας κοροϊδεύουν οι εντεταλμένοι του ψεύδους «ειδικ(ευομεν)οί» στο ψέμμα.

Ο έλεγχος των ανθρώπων, η μετατροπή τους σε υβρίδια και όποιων άλλων ειδών διασταυρώσεών τους με ζώα, όπως στην άγνωστη ιστορία, θα επιφέρει πολλά δισεκατομμύρια για την εξαγωγή τους σε άλλους «πλανήτες». Από την εποχή των δούλων μπαίνουμε ξανά στην «πρόοδο του μέλλοντος» για τους πιστούς του σατανά μέσω των στοών τής αρχέγονης καταγωγής δούλων του, στην εποχή των Δούλων άνευ νοημοσύνης και δικαιώματος, παρά μόνον υποχρεώσεων και εκτέλεσης εντολών ή διαταγών.

Άνθρωπε, ή ότι τέλος πάντων περίσσεψε μέσα στο μυαλό σου μετά την (δια)μόρφωσή σου για να εκτελείς πιστά αυτά που σου έμαθαν να κάνεις ως πιστός κατοικίδιος σκύλος, θα τους αφήσεις να σε εξαφανίσουν;

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>