«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία 23 Απριλίου 2022:

 Στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία 23 Απριλίου 2022: ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση
Ο ιστότοπος kp.ru δημοσιεύει διαδικτυακά τα τελευταία νέα σχετικά με τη ρωσική στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 23 Απριλίου 2022
Σοφία ΓΚΟΝΤΣΑΡΟΒΑ

Στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία 23 Απριλίου 2022: ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

Από τις 24 Φεβρουαρίου, ο ρωσικός στρατός διεξάγει ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία για την αποναζιοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της χώρας.

Ο ιστότοπος kp.ru δημοσιεύει διαδικτυακά τα τελευταία νέα σχετικά με τη ρωσική στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 23 Απριλίου 2022.

Η δήλωση του εκπροσώπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Νεντ Πράις , ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις φέρεται να «συνεχίζουν να κρατούν» τη Μαριούπολη είναι προκλητική και αποσκοπεί στην υποκίνηση της σύγκρουσης.

Αυτό δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα .

Σημείωσε ότι η κύρια ιδέα τέτοιων δηλώσεων των ΗΠΑ είναι ότι η σύγκρουση γύρω από την Ουκρανία αποκτά μόνο δυναμική.

Εν τω μεταξύ, ο Ιγκόρ Κονασένκοφ , εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας , δήλωσε ότι η κατάσταση στη Μαριούπολη έχει επανέλθει στο φυσιολογικό.

Τώρα οι κάτοικοι της πόλης έχουν την ευκαιρία να κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους χωρίς να κρύβονται από τους βομβαρδισμούς των Ουκρανών Ναζί.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας άνοιξε ποινική υπόθεση εναντίον στρατιωτών του 91 κινητού αποσπάσματος μπαράζ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο στρατός ναρκοθετεί περίπου 45 χιλιόμετρα της παράκτιας λωρίδας και των υδάτων της Αζοφικής Θάλασσας στο έδαφος της ΛΔΔ.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
10:40 Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό ολοκλήρωσαν 1.098 αποστολές πυρός κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένων τριών Mi-8 στην περιοχή Chuguev.

10:39 Το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι καταστράφηκαν τρεις ουκρανικές αποθήκες πυραύλων και πυροβολικού στην περιοχή του χωριού Chervonnoye.

10:08 Η AFU βομβάρδισε την περιοχή Petrovsky του Ντόνετσκ για δεύτερη φορά το πρωί

09:11 579 άνθρωποι απομακρύνονταν από τη Μαριούπολη στο Bezymennoe την ημέρα, ανέφερε το DPR.

08:50 Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν την περιοχή Petrovsky του Ντόνετσκ με βλήματα διαμετρήματος 122 mm

07:29 Το LPR ανέφερε δύο επιθέσεις την ημέρα από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

05:34 Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Ο Ρώσος στρατός κατέστρεψε το προπύργιο των Ουκρανών εθνικιστών

02:43 Το Υπουργείο Άμυνας του Καναδά ανακοίνωσε τη μεταφορά οβίδων που πυροβολούν στα 30 χλμ προς την Ουκρανία.

Ο Καναδάς δώρισε επίσης επιπλέον αντιαρματικά πυρομαχικά Carl Gustaf στην Ουκρανία.

02:02 Ο Καντίροφ ανακοίνωσε την αποστολή άλλου αποσπάσματος εθελοντών από την Τσετσενία στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καθένας από τους εθελοντές ολοκλήρωσε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων στο Gudermes.

01:38 Πεντάγωνο: Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναμένουν το τέλος των εχθροπραξιών στην Ουκρανία στο εγγύς μέλλον

00:45 Οι Ηνωμένες Πολιτείες προέτρεψαν να ελέγξουν τους λογαριασμούς του Zelensky πριν στείλουν επιπλέον χρήματα στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής Carlson προέτρεψε να ελέγξει τους λογαριασμούς του Zelensky

22 Απριλίου:

23:19 Η Νούλαντ είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συζητούν «διαβεβαιώσεις ασφαλείας» με την Ουκρανία.

Η έννοια των “εγγυήσεων ασφαλείας” δεν προβλέπει σταθερές εγγυήσεις προστασίας ή συλλογικής άμυνας, σημειώνει η ουκρανική έκδοση.

22:47 Η Επιτροπή του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ξεκίνησε έρευνα για τα γεγονότα στην Ουκρανία

21:43 Η Ζαχάροβα χαρακτήρισε προκλητική τη δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας «συνεχίζουν να κρατούν» τη Μαριούπολη

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27383.5/4577241/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>