«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εφιάλτης στη Σαγκάη: Οι Κινέζοι αυτοκτονούν τώρα με ανησυχητικούς ρυθμούς καθώς επιμένουν τα σοβαρά lockdown

Opera Στιγμιότυπο_2022-04-16_201512_winepressnews.com

Πατριώτες κάντε τώρα το καλοκαιράκι σας??? Αυτό που συμβαίνει στην Σαγκάη θα το ζήσουμε και εμείς μετά τον Αύγουστο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤ;ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Shanghaied: Τα κινεζικά lockdowns παραμένουν επιθετικά καθώς η Ταϊβάν παρέχει εγχειρίδια για το πώς να προετοιμαστείτε για εισβολή
πριν 13 ώρεςμεJacob M. Thompson6 Σχόλια

Η μεγαλύτερη πόλη της Κίνας, η Σαγκάη, η οποία διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πολύ βαρύ και αυστηρό lockdown. Τώρα περισσότεροι από τους φορείς επιβολής του lockdown γίνονται πιο επιθετικοί, καθώς ξεπηδούν επίσης περισσότερες λεηλασίες και ταραχές.


Εφιάλτης στη Σαγκάη: Οι Κινέζοι αυτοκτονούν τώρα με ανησυχητικούς ρυθμούς καθώς επιμένουν τα σοβαρά lockdown
Τώρα όλο και περισσότεροι Κινέζοι αρχίζουν να αντιστέκονται σε αυτές τις «χοάνες για λαγουδάκια» στα λευκά, που προσπαθούν να θέσουν σε πιο επιθετική καραντίνα άτομα που είναι ύποπτα ως μεταδοτικά και δοκιμάζουν ανθρώπους. Άλλοι που έχουν αναγκαστεί σε καραντίνα γίνονται υστερικοί και τρελοί. Εν τω μεταξύ, αναφέρεται ότι πολλοί Κινέζοι αναπτύσσουν μάλλον σοβαρές αντιδράσεις από τότε που εμβολιάστηκαν και πέφτουν σαν μύγες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι λήπτες εμβολίου Covid θα πεθάνουν τα επόμενα αρκετά χρόνια

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότερα μέρη της πόλης αντιμετωπίζουν την αναρχία και τις λεηλασίες, καθώς απελπισμένοι πολίτες κάνουν επιδρομές σε καταστήματα και άλλα αποθέματα σιτηρεσίου.

Το Health Impact News συγκέντρωσε μερικά από αυτά τα κλιπ που απεικονίζουν τι συμβαίνει.

Επιπλέον, πολλοί Κινέζοι κάτοικοι αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν ένα σύστημα ανταλλαγής μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας συγκεκριμένα είδη διατροφής και συστατικά για άλλους.

Η Ταϊβάν εγείρει φόβους εισβολής
Εν τω μεταξύ, καθώς τα lockdown συνεχίζουν να μαίνονται, οι φήμες ότι η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν συνεχίζουν να δυναμώνουν.

Το WinePress έχει αναφέρει ορισμένες από αυτές τις αυξανόμενες εξελίξεις:

Η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ταϊβάν

Η Ταϊβάν αυξάνει τις στρατιωτικές δαπάνες για προετοιμασία με πόλεμο με την Κίνα, καθώς οι ΗΠΑ τροφοδοτούν αθόρυβα μια άλλη σύγκρουση

Η Κίνα απειλεί με «ισχυρά μέτρα» κατά των ΗΠΑ εάν η Πελόζι επισκεφθεί την Ταϊβάν. Στη συνέχεια η Πελόζι βγαίνει ξαφνικά θετική για Covid

Τώρα η Ταϊβάν διασκορπίζει φυλλάδια 28 σελίδων που καθοδηγούν τους Ταϊβανέζους πολίτες πώς να προετοιμαστούν για την πιθανή προοπτική ενός πολέμου.

Η «All-Out Defense Mobilization Agency» συνέταξε το φυλλάδιο και είναι ένας οδηγός «για το κοινό να προετοιμαστεί καλύτερα πριν συμβεί πόλεμος ή καταστροφή». Παρέχει πληροφορίες για τις τοποθεσίες καταφυγίων βομβών, τον τρόπο αποθήκευσης εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης και βασικά στοιχεία για να σωθεί η ζωή του ενός ή του άλλου. Το φυλλάδιο περιλαμβάνει επίσης γενικές συστάσεις για διακοπές ρεύματος, πυρκαγιές, έντονα καιρικά φαινόμενα και ούτω καθεξής, σύμφωνα με το ZeroHedge.

Το ευρύ κοινό μπορεί να χρησιμοποιήσει ως κατευθυντήρια γραμμή αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης σε στρατιωτική κρίση ή φυσική καταστροφή.

Εξήγησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Sun Li-fang
ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
[1] Λύστε με, Κύριε, από τον κακό άνθρωπο· φύλαξέ με από τον βίαιο άνθρωπο. [2] Που φαντάζονται αταξίες στην καρδιά τους . μαζεύονται συνεχώς μαζί για πόλεμο.
Ψαλμοί 140:1-2
Ενώ οι άνθρωποι αποσπώνται με τα πάντα κάτω από τον ήλιο αυτές τις μέρες – είτε οι ηθοποιοί της χαστουκίζουν ηθοποιούς, φτύνουν φίδια στην παροχή νερού και ο πόλεμος αντιπροσώπων με Ρωσία-Ουκρανία – η Κίνα θέλει να ξεκινήσει τον δικό της πόλεμο με αντιπροσώπους εναντίον της Ταϊβάν.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έδωσαν τον οδηγό για το πώς θα αντιδρούσαν σε αυτό, όπως έκαναν με τη Ρωσία και την Ουκρανία. Οι κυρώσεις τους αναμφίβολα θα επιφέρουν ένα καταστροφικό πλήγμα στις ΗΠΑ, καθώς τα αντίποινα της Ρωσίας για τις κορυφαίες κυρώσεις της Ευρώπης βλάπτουν πολύ τους εαυτούς τους.

Επομένως, σταματήστε να χάνετε πολύτιμο χρόνο ερευνώντας και να φοβάστε πράγματα που δεν μπορείτε πραγματικά να αποδείξετε ή να αλλάξετε και συνεχίστε να προσθέτετε στις προετοιμασίες σας και να κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Στην τρέχουσα πορεία μας, οι ΗΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα το νιώσουν το καλοκαίρι. Αλλά αν ο πόλεμος στην Ασία ξεσπάσει πριν από τότε, δεν χρειάζεται να σας πω πώς θα πέσει, όποτε συμβεί αυτό.

Επιπλέον, ο Fauci μόλις παραδέχτηκε ότι αυτά τα lockdown στην Κίνα έχουν σχεδιαστεί για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να συμμορφωθούν με τον εμβολιασμό, αλλά αυτά τα lockdown δεν θα ίσχυαν στην Αμερική. Με άλλα λόγια, «είμαστε έτοιμοι να σας κλειδώσουμε ξανά και να κάνουμε τη ζωή σας ένα φιάσκο». Εάν συμβεί αυτό, η αναρχία θα ξεχυθεί στους δρόμους, ειδικά αν οι προβλέψεις για μια «γρίπη των πτηνών» πραγματοποιηθούν όπως λέει ο Redfield.

Ο Fauci λέει “Χρησιμοποιείτε lockdown για να εμβολιάζετε τους ανθρώπους”, καθώς ο πόλεμος Covid αναζωπυρώνεται

Ο πρώην διευθυντής του CDC Redfield προειδοποιεί ότι «Θα συμβεί η «μεγάλη πανδημία» της γρίπης των πτηνών. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αναφέρονται πλέον κρούσματα στην Κίνα
https://winepressnews.com/2022/04/16/shanghaied-chinese-lockdowns-remain-aggressive-as-taiwan-provides-handbooks-on-how-to-prepare-for-invasion/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>