«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από φρίκη σε διαχρονικες θεατρικές παραστάσεις τρόμου των λαών! Οι οι ηθοποιοί αλλάζουν!

ΓΙΟΥΓΚΣΛΑΒΙΑ

Οι παγκόσμιες δολοφονικές δυτικές  πόρνες, δεν θυμούνται τίποτα από τα παρακάτω / και κλαίνε για την Ουκρανία???????????????????? Οι δολοφόνοι σε παράσταση φρίκης!!!!

24-03-1999. “”ΝΑΤΟ και ΗΠΑ ισοπεδώνουν την Γιουγκοσλαβία. 78 ημερόνυχτα ανηλεών βομβαρδισμών.””

Η ώρα 19:45 στις 24 Μαρτίου του 1999,οι σειρήνες ηχούν και οι κάτοικοι της Γιουγκοσλαβίας τρέχουν να κρυφτούν.

Ο στρατηγός Γουέσλι Κλαρκ, διοικητής των Νατοϊκών δυνάμεων, και ο Γ. Γ. του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα δίνουν εντολή έναρξης των επιθέσεων.

Οι πρώτοι πύραυλοι Κρουζ εκτοξεύονται από πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στην Αδριατική με στόχο την βαλκανική χώρα.

Η επιχείρηση εκτελέστηκε, χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, με την ονομασία «Operation Allied Force» και «Operation Noble Anvil»(Ευσπλαχνικός Άγγελος).

Οι ΗΠΑ παρουσίασαν την εισβολή σαν “ανθρωπιστικό πόλεμο”.

Και όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ παγκοσμιοι δολοφονοι

Η επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας (Σερβία -Μαυροβούνιο) από την ισχυρότερη δύναμη παγκοσμίως, συνέπεσε με την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ως επίδειξη δύναμης σε βάρος μιας μικρής χώρας κι ενός λαού που είχε διασυρθεί από την προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ την δεκαετία του ’90.

image

Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ήταν Σέρβος πολιτικός και Πρόεδρος της Σερβίας από το 1989 ως το 1997 και Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας από το 1997 ως το 2000. Επίσης ήταν αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σερβίας από την ίδρυσή του το 1990. 

Ο στόχος ήταν η ανατροπή της κυβέρνησης Μιλόσεβιτς και η προστασία των Αλβανοκοσοβάρων από το ενδεχόμενο εθνοκάθαρσης.

Η πραγματικότητα όμως ήταν να αφανιστεί η τελευταία φωνή αντίδρασης ενάντια στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, απομεινάρι της πάλαι ποτέ κραταιάς Γιουγκοσλαβίας.

Εβδομηνταοχτω ολόκληρα μερόνυχτα από τις 24.3.1999 μέχρι τις 9.6.1999 συνεχών, ανηλεών και αλλεπάλληλων βομβαρδισμών στρατιωτικών και πολιτικών στόχων με τις “παράπλευρες απώλειες” να είναι περισσότερες με θύματα αμάχους πολίτες από ότι ανάμεσα σε στρατιωτικούς στόχους.

Σύσσωμος ο Γιουγκοσλαβικός λαός ζητούσε διεθνή υποστήριξη και διακοπή της εισβολής χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Νατοϊκοί βομβαρδισμοί στη Γιουγκοσλαβία: Οι «λάθος στόχοι» και το  απεμπλουτισμένο ουράνιο - ArmyNow.Gr

Νατοϊκοί βομβαρδισμοί στη Γιουγκοσλαβία: Οι «λάθος στόχοι» και το απεμπλουτισμένο ουράνιο 

Στις Νατοϊκές δυνάμεις συμμετείχαν 12 κράτη.

Επίσης συνεργάστηκαν μαζί τους όλα τα πρώην κράτη μέλη της Σοσιαλιστικής Γιουγκοσλαβίας, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία, Σκόπια δίνοντας πρόσβαση σε εναέριο χώρο και επίγειες βάσεις.

Η Ελλάδα λόγω της φιλοσερβικής πολιτικής της, κράτησε ουδέτερη στάση και δεν συμμετείχε στις ενεργές επιχειρήσεις των συμμάχων της.

Οι Νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο εναντίον ανεξάρτητου κράτους.

Πραγματοποιήθηκαν 2300 αεροπορικές επιδρομές από 1130 πολεμικά αεροσκάφη.

Εκτοξεύτηκαν 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise).

Το μακελειό κράτησε 78 μέρες Την έλεγαν «Γιουγκοσλαβία», μια ολόκληρη χώρα που δεν υπάρχει

Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε επίσης 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, που έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό.

(ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΓΓΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ..ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΦΟΣΦΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ..ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΕ ΛΕΥΚΟΥ ΦΟΣΦΩΡΟΥ ΒΟΜΒΕΣ…ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)

Η Γιουγκοσλαβική Κυβέρνηση υπολογίζει ότι σκοτώθηκαν 2500 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 1008 ήταν ένστολοι ενώ τραυματίστηκαν 12.500, μεταξύ των οποίων 2700 παιδιά.

Ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας (24/3/1999) : Οι αιτίες,οι συνέπειες και  τα διδάγματα-Γράφει ο Μανώλης Γαλανομάτης - kalymnos-news.gr

Η Γιουγκοσλαβία υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές. Καταστράφηκαν 25.000 κτίρια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, 14 αεροδρόμια, δύο διυλιστήρια, το 1/3 των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, σχεδόν όλη η βιομηχανία της χώρας, αχρηστεύτηκαν 595 χιλιόμετρα σιδηρογραμμών, 470 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, 44 μεγάλες γέφυρες. Στις υλικές απώλειες θα προστεθούν 19 νοσοκομεία, 20 κέντρα υγείας, 18 παιδικοί σταθμοί, 69 σχολεία και 176 πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία.

Η χώρα υπέστη συνολικές ζημίες αξίας περίπου σε 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης χτυπήθηκε «καταλαθος» και η πρεσβεία της Κίνας στο Βελιγράδι από πύραυλο ακριβείας.

24 Μαρτίου 1999 – Γιουγκοσλαβία: Όταν το ΝΑΤΟ άρχισε τον βομβαρδισμό της!

Οι βομβαρδισμοί έληξαν στις 9 Ιουνίου 1999 με την συμφωνία του Κουμάνοβο με την ανάπτυξη ειρηνευτικών δυνάμεων στο Κόσοβο υπό τον ΟΗΕ μέχρι να διευθετηθεί το καθεστώς αυτονομίας του Κοσόβου.

Στην συμφωνία ορίζεται ρητά πως παρόλο την αυτονομία του το Κοσσυφοπέδιο είναι αδιαπραγμάτευτα αναπόσπαστο τμήμα της Σερβίας.

Ακολούθησαν δολοφονίες, βιαιότητες και διώξεις από τους Αλβανόφωνους υπό το βλέμμα του ΟΗΕ κατά του σερβικού πληθυσμού στην περιοχή.

Σερβία: 20 χρόνια από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας  | HuffPost Greece ΔΙΕΘΝΕΣ

Το 2008 ενάντια στην συμφωνία αυτοανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος και αποσπάται de facto από την μητέρα Σερβία.

Σήμερα έχει αναγνωριστεί από 108 χώρες με πρώτες τις ΗΠΑ και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πλην της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Σλοβακίας, της Ρουμανίας και της Κύπρου.

Για τα εγκλήματα πολέμου και την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας κάνεις δεν λογοδότησε ποτέ……

Για τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας – 20 χρόνια μετά - Δρόμος της  Αριστεράς

ΥΓ – Χθες πέθανε και η Μαντλίν Ολμπράιτ, η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ που ήταν ένθερμη υποστηρικτής των αμερικανικών – νατοϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία…

Υπέροχη Ελλάδα μου γύρω μας κι εντός μας καλημέρα Ελλάδα!

Ο χρήστης Maria Pentagiotisa είναι με το χρήστη Jorge Luis Tsorak

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>