«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Γερμανός ειδικός πιστεύει ότι ο πληθωρισμός του δολαρίου θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην αξία του νομίσματος.

Φωτογραφία: Izvestia/Alexander Polegenko

Ο οικονομολόγος Mueller προέβλεψε την πτώση του δολαρίου λόγω των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Οικονομολόγος Mueller: Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ο πληθωρισμός προαναγγέλλουν την πτώση του δολαρίου

Polina Guseva

Ο πληθωρισμός, οι κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και οι αλλαγές στις αγορές μπορεί να είναι σημάδια ότι το δολάριο θα χάσει τη θέση του ως το κορυφαίο νόμισμα στον κόσμο.

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο οικονομολόγος Henrik Müller σε στήλη για τη γερμανική έκδοση του Spiegel .

Ο Γερμανός ειδικός πιστεύει ότι ο πληθωρισμός του δολαρίου θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην αξία του νομίσματος.

Είπε ότι η άνοδος των τιμών στις ΗΠΑ αγγίζει το 8%, και η περαιτέρω εξέλιξη των πραγμάτων εξαρτάται από τις αποφάσεις του Federal Reserve System (FRS) της χώρας.

Επιπλέον, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας θα επηρεάσουν επίσης αρνητικά την κατάσταση του δολαρίου.

«Το πιο τρομερό όπλο στο οπλοστάσιο των αντιρωσικών κυρώσεων είναι το πάγωμα των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Μόσχας σε άλλες κεντρικές τράπεζες.

Ένα τέτοιο βήμα δεν έχει γίνει ακόμη σε συνολική κλίμακα. Εάν, ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας μεταχείρισης των χρημάτων της κυρίαρχης Ρωσίας, θα υπάρξουν φόβοι ότι η Ουάσιγκτον μπορεί ανά πάσα στιγμή να κατασχέσει τα συναλλαγματικά περιουσιακά στοιχεία άλλων χωρών, μια τέτοια παραβίαση εμπιστοσύνης θα βλάψει σοβαρά το δολάριο », είπε ο ειδικός.

Ο εμπειρογνώμονας υπενθύμισε ότι η κατάσταση στην Ουκρανία αλλάζει επίσης την κατάσταση της οικονομίας.

Ειδικότερα, αυτό οφείλεται στον σχηματισμό και την ενίσχυση νέων μπλοκ κυρίαρχων χωρών που αντικαθιστούν τους παγκόσμιους θεσμούς που υποστηρίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι τιμές καταναλωτή στις ΗΠΑ αυξήθηκαν απότομα τον Φεβρουάριο, με τα ετήσια κέρδη να αγγίζουν το υψηλό 40 ετών, αναφέρει το Reuters.

Έτσι, οι τιμές καταναλωτή στη χώρα αυξήθηκαν κατά 7,9% σε ετήσια βάση τον Φεβρουάριο μετά από άνοδο 7,5% έναν μήνα νωρίτερα.

Στις 10 Μαρτίου, η Αμερικανική Ένωση Αυτοκινήτων ανέφερε ότι οι τιμές της βενζίνης στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν φτάσει σε ιστορικό υψηλό για τρίτη συνεχόμενη ημέρα .

Έτσι, κατά μέσο όρο στη χώρα, ένα γαλόνι (περίπου 3,8 λίτρα) κανονικής αμόλυβδης βενζίνης -που αντιστοιχεί στη βενζίνη AI-92 στη Ρωσική Ομοσπονδία- κοστίζει τώρα περισσότερα από 4,31 δολάρια.

Αυτή είναι η υψηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί ποτέ.

Την ίδια μέρα, ο Stanislav Mitrakhovich, κορυφαίος εμπειρογνώμονας στο Εθνικό Ταμείο Ενεργειακής Ασφάλειας, είπε στην Izvestia ότι η τρέχουσα κρίση στις αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου οφείλεται σε ορισμένα λάθη που έκαναν οι δυτικές χώρες , συμπεριλαμβανομένης της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης δολαρίων ΗΠΑ και ευρώ για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης.

Στις 8 Μαρτίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι η Ουάσιγκτον επιβάλλει απαγόρευση σε όλες τις εισαγωγές φυσικού αερίου και πετρελαίου από τη Ρωσία.

Ταυτόχρονα, αναγνώρισε ότι οι συνέπειες τέτοιων κυρώσεων θα πλήξουν και τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες – οι τιμές της βενζίνης, οι οποίες έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα , θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

https://iz.ru/export/google/amp/1305717?utm_source=smi2

ΟΙ ΦΟΎΣΚΕΣ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΣΠΆΝΕ, ΜΉΠΩΣ ΉΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΉ;;;

Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>