«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Μήτσος ο σχιζοφρενής έχει άλλον σχιζοφρενή να κάνει τις δουλειές του, τον ηλίθιο Πλεύρη!

καρα μπαμπα β

Πλεύρης για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: «Αναστολή για όλο το 2022 ή ΑΠΟΛΥΣΗ από το ΕΣΥ – Εγώ εισηγούμαι το 2ο»

Μαξίμου / Τιμωρεί τον Τσιόδρα – Τον απέκλεισε από κρίσιμα στοιχεία της πανδημίας
04.02.22
ΤΣΙΟΔΡΑΣ
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπλόκαρε Τσιόδρα -Λύτρα από την πρόσβαση σε δεδομένα του κορωνοϊού υπό τον φόβο νέων μελετών που θα την εκθέσουν.

Τι απάντησε ο Πλεύρης
Να περισώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πρωθυπουργικό περιβάλλον επιχειρεί ο μηχανισμός του Μαξίμου, «καταχωνιάζοντας» οτιδήποτε αποδεικνύει την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας.

Σωτήρης Τσιόδρας / Μελέτη βόμβα για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ – Ο Μητσοτάκης ήξερε αλλά έλεγε ψέματα
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ieidiseis.gr, ο άλλοτε «αγαπημένος» του Μαξίμου επιστήμονας Σωτήρης Τσιόδρας, πλέον δεν έχει πρόσβαση σε κρίσιμα στοιχεία που αφορούν στην εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού.

Στην ίδια μοίρα φέρεται να βρίσκεται και ο συνεργάτης του Θεόδωρος Λύτρας που με την δημοσίευση της μελέτης τους στις αρχές του Δεκέμβρη τάραξαν τα μιντιακά νερά και εξέθεσαν τις υγειονομικές πρακτικές της κυβέρνησης.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή Σωτήρης Τσιόδρας και ο Θεόδωρος Λύτρας, «τιμωρήθηκαν» από το Μαξίμου με το να μην έχουν τα απαραίτητα εκείνα δεδομένα που αφορούν στην πανδημία.

Έτσι, από τις 8 του Δεκέμβρη οι επιστήμονες είναι «κομμένοι» από τα δεδομένα των επίσημων οργανισμών της χώρας που εμπλέκονται άμεσα με τα στοιχεία της πανδημίας, όπως είναι το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο ΕΟΔΥ, ο φορέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) και αρκετοί ακόμη.

Ο λόγος είναι ότι κάποια από τα κρίσιμα στοιχεία που έχει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αφορά στους εμβολιασμούς, ποιοι πολίτες και τι εμβόλιο έχουν κάνει, πότε το έκαναν, που διαμένουν καθώς επίσης και όλα τα data με τα κρούσματα και τους κρίσιμους παρονομαστές μέσω των οποίων προκύπτουν ευαίσθητα επιδημιολογικά συμπεράσματα.

Αυτή όμως η πρόσβαση κόπηκε στις 8 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η δημοσίευση της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα που προκάλεσε σοκ για τους θανάτους στην Ελλάδα.

Μάλιστα ακόμη και στην χθεσινή νέα μελέτη των Τσιόδρα – Λύτρα σχετικά με τους εμβολιασμούς στην χώρα και τους 20.000 θανάτους που αποτρέψαμε λόγω του εμβολίου τα δεδομένα σταματούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν είναι άλλη από την 8η Δεκεμβρίου (mid-december).

Η πρόσβαση, λοιπόν, κόπηκε τόσο στον Σωτήρη Τσιόδρα όσο και στον Θεόδωρο Λύτρα επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους επιστήμονες αλά καρτ. Όταν οι μελέτες δεν εξυπηρετούν το αφήγημα πως όλα είναι «καλά καμωμένα» τότε «κόβονται».

Πληροφορίες που επικαλείται το iEidiseis αναφέρουν επίσης ότι οι σχέσεις του Σωτήρη Τσιόδρα με συγκεκριμένους υπουργούς διαταράχθηκε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα στερώντας του την επαφή σε κρίσιμους τομείς της πανδημίας.

Τότε ήταν και η περίοδος που αποφασίστηκαν να δρομολογηθούν και οι αλλαγές με τις Επιτροπές. Από μια μεγάλη που συνεδρίαζε κάθε βδομάδα ή και ακόμη πιο συχνά φτάσαμε σε 3 νέες με την ολομέλεια των Ειδικών να συνεδριάζει συνήθως κάθε δεύτερη Τετάρτη.

Τι υποστηρίζει ο Θάνος Πλεύρης
Με δήλωσή του ο Θάνος Πλεύρης επιχειρεί να διαψεύσει το μπλοκάρισμα Τσιόδρα και υποστηρίζει ότι: «Η τακτική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας συνεχίζεται από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος εννοείται πως έχει συνεχώς πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής. Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από τον Καθηγητή και μας παρουσίασε όλα τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας».

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>