«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να σκέφτονται λιγότερο για τον «κοινό ευρωπαϊκό σπίτι» και περισσότερο για τον «κοινό ομαδικό τάφο στην Ευρώπη» κατόπιν αμερικανικής προτροπής.

Δημιουργήθηκε από wimmer

Nuland και Baerbock στη Μόσχα

Του Willy Wimmer

Η κυρία Νούλαντ, υφυπουργός Εξωτερικών στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, φέρεται να βρέθηκε στη Μόσχα στις 10 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με σύντομα δημοσιεύματα του Τύπου, και φέρεται να είχε τρεις συνομιλίες με υψηλόβαθμους συνομιλητές.

Μιλάει για ρωσική αυτοπεποίθηση να δέχεται την κυρία Νούλαντ για πολιτικές συνομιλίες στη Μόσχα. 

Όχι μόνο γιατί η κ. Νούλαντ ήταν κυριολεκτικά το «πρόσωπο» του αμερικανικού πραξικοπήματος στο Κίεβο το 2014.

Ένα πραξικόπημα που δεν στράφηκε μόνο κατά της νόμιμης ουκρανικής κυβέρνησης.

Ταυτόχρονα, η περίφημη δήλωσή της για την Ευρωπαϊκή Ένωση κατέστησε σαφές τι πιστεύει και τι πιστεύει η Ουάσιγκτον για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της συλλογικής μνήμης το πώς οι ΗΠΑ, μέσω των εκπροσώπων τους, η συμφωνία των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών μεταξύ άλλων

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών είχαν την υπογραφή του Ουκρανού Προέδρου Γιανουκόβιτς για μια ειρηνική αλλαγή εξουσίας στην Ουκρανία, όταν η λέξη εξουσίας από την Ουάσιγκτον έκανε τους υπουργούς Εξωτερικών της Δυτικής Ευρώπης να επιστρέψουν στην πατρίδα τους από το Κίεβο σαστισμένοι.

Στην καλοκαιρινή συνάντησή του στη Γενεύη το 2021 με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε μαζί του την κα Νούλαντ, φρέσκια για την αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο Πούτιν.

 Σε αυτόν τον τομέα είναι σχεδόν διαβόητη και προφανώς η αρχηγός της δικής της ομάδας μάχης με επιρροή κυρίες και κυρίους στην Ουάσιγκτον.

Τόσο επιρροή που πρέπει να αναρωτηθεί κανείς στην Ουάσιγκτον αν μπορείτε να στείλετε τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ή η κα Νούλαντ πρέπει να έρθει η ίδια;

Αν βάλεις δύο και δύο μαζί στη Γερμανία και το σκεφτείς αυτό με το κέντρο ελέγχου του εκλογικού κομματικού συνεδρίου των «Πράσινων» με την πρώην αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, κα Ολμπράιτ και τον επί μακρόν σύντροφό της Joschka Fischer, τότε οι «Πράσινοι Η ηγεσία του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών για ένα παράρτημα του Βερολίνου της «ομάδας μάχης Nuland» από την Ουάσιγκτον.

Στη Γερμανία, κανείς στη νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να ενδιαφέρεται για αυτό.

Μόνο όταν ξαναχτυπήσουν οι χειροβομβίδες γύρω από τα αυτιά μας, η γκρίνια θα γίνει αλάνθαστη.

Είναι σίγουρα διαφορετικά στη Μόσχα.

Επίσης, ο καθορισμός της επιλεγμένης διαδρομής ταξιδιού μέσω Κιέβου προς Μόσχα, που θεωρείται διεθνώς ως προσβολή για τους Ρώσους οικοδεσπότες.

Σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος διαβάζει δηλώσεις για τη Ρωσία στο Βερολίνο, πρέπει να έχει την εντύπωση ότι ο «Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ» δεν εξαφανίστηκε ποτέ από την πόλη.

Τίποτα δεν το κάνει πιο ξεκάθαρο από τον όρο «λόγος ύπαρξης» και συμπεριφορά προς έναν γείτονα στον οποίο οφείλουμε την επανένωση της χώρας μας στα σημερινά σύνορα.

 Στο Βερολίνο ο ένας ή ο άλλος θα έπρεπε να έχουν μια αμυδρή ιδέα ότι η Ουκρανία είναι μόνο το όχημα για την υλοποίηση αμιγώς αμερικανικών συμφερόντων εναντίον της Ρωσίας.

 Η κυρία Nuland 2014/2015 απέδειξε πού οδηγεί αυτό.

Είναι η Ουκρανία που πληρώνει το τίμημα και αυτοί που η κ. Nuland κλώτσησε λεκτικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η υποτιθέμενη προσφορά της κ. Nuland στη ρωσική πλευρά κατά την τελευταία της επίσκεψη στη Μόσχα: Η Ρωσία θα ακολουθήσει την αμερικανική γραμμή και θα λάβει ως αντάλλαγμα επενδύσεις δισεκατομμυρίων.

Η επίσκεψη πρέπει να είχε τόσο άσχημα αποτελέσματα που ο αρχηγός της CIA στη συνέχεια πέταξε στη Μόσχα και λέγεται ότι είχε μια μακρά συνομιλία με τον Πρόεδρο Πούτιν.


Εντυπωσιακό: όλα όσα γίνονται στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ έχουν στόχο να υπονομεύσουν την άρνηση της Γαλλίας και της Γερμανίας να ενταχθούν.

Σε ένα δελτίο ειδήσεων το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου 2022, ο ανταποκριτής του BBC στο Κίεβο είπε ότι ο στόχος των προσπαθειών των ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι να δημιουργήσουν τόσο στενούς δεσμούς μεταξύ ΝΑΤΟ και Ουκρανίας σαν να ήταν η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ χωρίς να είναι μέλος.

Δεν αρκεί λοιπόν να είσαι ενάντια στην ένταξη στο ΝΑΤΟ, πρέπει να είσαι ενάντια στα μεμονωμένα βήματα.

Το Παρίσι/Βερολίνο μπορούν να αποτρέψουν την ένταξη επειδή είναι ενάντια στην ευρωπαϊκή ασφάλεια, αλλά όχι μεμονωμένα αμερικανικά βήματα.
Στο Nordstream, δεν έχει σημασία πώς τους αποτρέπεις.

                                                                                                                                                                                                   Πρέπει επίσης να αποτραπεί από τον Μπάιντεν και, εάν χρειαστεί, από γεγονότα που καθιστούν αμέσως αδύνατη τη χρήση του αγωγού.

Σε αντάλλαγμα, αποδέχεται κανείς ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να σκέφτονται λιγότερο για τον «κοινό ευρωπαϊκό σπίτι» και περισσότερο για τον «κοινό ομαδικό τάφο στην Ευρώπη» κατόπιν αμερικανικής προτροπής.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στα πρόθυρα της υλοποίησης των στόχων τους στην ήπειρο, τους οποίους επιδιώκουν από το 1871 και το σχηματισμό του γερμανικού Ράιχ: να αποδυναμώσουν ήδη τη Ρωσία στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο από την Αντάντ έχοντας μεταφέρει τη Ρωσία ως πρώτη χώρα.

το 1914 κινητοποιούνται και παρέχουν έτσι στη Γερμανία την αιτία του πολέμου.

Τότε ήρθε η πρώτη προσπάθεια διχοτόμησης της Ρωσίας με την εισβολή των Συμμάχων στη Ρωσία μετά την επανάσταση.

 Με την προώθηση του Χίτλερ, κατά των Μπολσεβίκων και των Εβραίων, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η απεργία εξόντωσης κατά της Σοβιετικής Ένωσης.

Όχι χωρίς λόγο ο Ρώσος ιστορικός Σταρίκοφ ρώτησε προκλητικά ποιος «ανάγκασε τον Χίτλερ να επιτεθεί στον Στάλιν;».

 Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, θέλουν να στραγγαλίσουν τη Ρωσία ολοκληρώνοντας την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, απωθήθηκε από την Ευρώπη σύμφωνα με τη διάσκεψη της Μπρατισλάβα στα τέλη Απριλίου 2000 και έθεσε σε κίνηση μια διαδικασία στην ίδια τη Ρωσία, όπως είχε κάνει ο Χίτλερ από το 1922 στη Γερμανία.

Δεν πρόκειται για την Ουκρανία, αλλά για την υλοποίηση των αμερικανικών στόχων.

Πρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα.

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών. Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. Δεν γίνεται λογοκρισία».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/nuland-und-baerbock-in-moskau/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>