«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ στρατηγέ, κακή προσομοίωση έκανες.

Opera Στιγμιότυπο_2021-11-05_203700_www.pronews.gr

Μας λες για την εμπιστοσύνη στην επιστήμη??? Δίκοπο μαχαίρι για τον απλό λαό. Τι θα κάνεις όταν έχεις ίωση/ και είσαι με διάφορα νοσήματα ακραίας μορφής θα πας στο γιατρό, ή στο νοσοκομείο. Τώρα αυτά τα νοσήματα που είχαν και χιλιάδες θύματα, δεν αναφέρονται πουθενά και καταγράφονται ως Κορονοϊος???????????? Δεν περίμενα από εσένα να φέρεις σαν παράδειγμα τον γιο σου που δουλεύει σε εταιρίες φαρμάκων;;; Λες ότι δεν θέλεις να επηρεάσεις κανένα, αλλά το κάνεις με την αναφορά στον γιο σου??? θα σταματήσω εδώ επειδή σου έχω εκτίμηση και δεν ξέρω πως έπεσες σε αυτό το λάθος;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στρατηγέ,

με τον προσήκοντα σεβασμό σας δηλώνω ότι διαφωνώ με το σκεπτικό του διαχωρισμού εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει ανοσία, οι δε εμβολιασμοί για λόγους που εκφεύγουν του παρόντος θέματος θα συνεχισθούν για πολλά χρόνια (εκτός αν τα πράγματα αλλάξουν)..

Ο υποφαινόμενος τον Μάρτιο του 2020 πέρασα τον Covid που τον κόλλησα από τον εγγονό μου, λαμβάνοντας Αugmentin κλπ.

Παραθέτω ένα καλό άρθρο που ενδεχομένως να διευκολύνει τη συζήτηση.

Ο πλήρης εμβολιασμός είναι ένας ατελείωτος προορισμός

Της Μακία Φρίμαν

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ… Η ΙΣΤΟΡΙΑ:

Τι σημαίνει πλήρως εμβολιασμένος; Γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλάζει συνεχώς τον ορισμό του; Γιατί το CDC και ο ΠΟΥ επαναπροσδιόρισε τόσους πολλούς βασικούς όρους που σχετίζονται με το COVID, τις πανδημίες και τον εμβολιασμό;

  • ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ:

Η προσπάθεια να διατηρήσετε την κατάστασή σας ως πλήρως εμβολιασμένα κατά του COVID είναι ένα ανόητο παιχνίδι. Όποιος προσπαθεί να το παίξει, στήνει τον εαυτό του για να πηδήξει μέσα από ατελείωτα στεφάνια σε μια μάταιη προσπάθεια να ικανοποιήσει την κρατική τυραννία.

Η λειτουργία NWO Coronavirus θα συνεχίσει να εξελίσσεται όσο οι άνθρωποι παραμένουν ανίδεοι για το τι σημαίνει πραγματικά ο πλήρης εμβολιασμός.

Ο πλήρης εμβολιασμός είναι ζωγραφισμένος από το MSM

(Mainstream Media) ως πολιτικό καθήκον, ηθική ευθύνη και «το σωστό». Τι είναι πλήρως εμβολιασμένο; 1 βολή; Δύο σφηνάκια; 3 βολές (2 βολές συν ένα αναμνηστικό); 4 σφηνάκια; Η απάντηση εξαρτάται όχι μόνο από το πού είσαι, αλλά και από το πότε είσαι. Πολλοί Ισραηλινοί διαμαρτυρήθηκαν όταν η κυβέρνησή τους απαίτησε μια 4η ένεση COVID vax για να διατηρήσουν το διαβατήριο εμβολίου τους (που ονομάζεται Green Pass) έγκυρο. Ίσως τελικά να τους προέκυψε ότι ο πλήρης εμβολιασμός θα ήταν κάτι του οποίου ο ορισμός αποφάσισε η κυβέρνησή τους, όχι αυτοί. Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την τοποθεσία, αλλά και με το ποιο χρονικό σημείο καταλαμβάνεις. Πλήρως εμβολιασμένος σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά σημεία της απάτης. Αυτό είναι το όλο θέμα: ο όρος πλήρως εμβολιασμένος έχει σχεδιαστεί για να σημαίνει ό, τι οι ελεγκτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) θέλουν να σημαίνει ανά πάσα στιγμή.

Η Washington Post περιγράφει την ατζέντα του NWO COVID:
Δεν θα εμβολιαστείτε ποτέ πλήρως

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021, η MSM Washington Post που ανήκει στον Jeff Bezos προσπαθεί να εξηγήσει την ίδια τη βάση για το γιατί έλεγε στους ανθρώπους να ενθουσιαστούν εξ αρχής. Είναι μία από τις αμέτρητες αντιφάσεις στην επίσημη αφήγηση του COVID (δείτε άλλους εδώ) η οποία, αν ήταν μαθητής λυκείου, θα είχε σημειώσει F για εσωτερική συνοχή και λογική. Ένα από τα κυρίαρχα και επικρατέστερα μάντρα του covid plandemic ήταν «ο εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος από αυτό» και «το εμβόλιο είναι ο δρόμος επιστροφής στην κανονικότητα». Για να πω την αλήθεια, τα εμβόλια που τροποποιούν τα γονίδια είναι ο δρόμος προς τη Νέα Κανονικότητα, μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF (ένα rebranding του NWO) μέσω της εισαγωγής της νανοτεχνολογίας στα σώματα των ανθρώπων. Η ιδέα ότι τα εμβόλια COVID είναι η μόνη διέξοδος βασίζεται σε τόσες πολλές υποθέσεις, όπως ότι ο ιός υπάρχει, ότι οι κατασκευαστές εμβολίων Big Pharma είχαν ένα πραγματικό δείγμα από αυτό όταν έκαναν το εμβόλιο, ότι το COVID είναι μια νέα ασθένεια που προκαλείται από τον SARS-CoV-2 και πολλά άλλα. Θυμηθείτε, ακόμη και οι εταιρείες Big Pharma έχουν παραδεχτεί ότι το εμβόλιο δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να σταματήσει τη μετάδοση COVID ή να σταματήσει τη σοβαρή λοίμωξη COVID.

Η Washington Post παραδέχεται ότι ο ορισμός του “πλήρως εμβολιασμένου” είναι ένας κινούμενος στόχος:

“Όλα αυτά καταλήγουν, ουσιαστικά, σε μια συνεχή προσπάθεια καθορισμού του “πλήρως εμβολιασμένου”. Ποιος είναι «πλήρως εμβολιασμένος» κατά του covid-19 και για πόσο καιρό; Η ειλικρινής απάντηση είναι ότι ο στόχος κινείται μπροστά στα μάτια μας. Μέχρι το 2021, ο «πλήρως εμβολιασμένος» δεν ήταν μια τυπική φράση, περισσότερο από «πλήρως παντρεμένος» ή «πλήρως αποφοίτησε από το κολέγιο». Συνήθως ένα άτομο θεωρείται “εμβολιασμένο” ή “ανεμβολίαστο”. Στις αρχές του έτους, καθώς τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού άρχισαν να διατίθενται στο κοινό, ο όρος ήταν χρήσιμος … Δέκα μήνες αργότερα, τα άφθονα νέα στοιχεία κατέστησαν στην πραγματικότητα λιγότερο σαφές εάν τα σχήματα εμβολίων μας πρέπει να αποτελούνται από μία, δύο ή τρεις δόσεις. Επί του παρόντος, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων λένε ότι οι άνθρωποι εμβολιάζονται πλήρως “2 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση” της Pfizer ή της Moderna, ή “2 εβδομάδες μετά από ένα εμβόλιο μίας δόσης” όπως το Johnson & Johnson. Ο ορισμός αυτός είναι ήδη παρωχημένος· Από τον περασμένο μήνα, ο οργανισμός συνιστά επίσης τρίτες δόσεις της ένεσης Pfizer για ομάδες υψηλού κινδύνου μετά από έξι μήνες. Σύντομα η σύσταση αναμένεται να επεκταθεί σε όλους άνω των 40 ετών”.

Όντας κουρέλι MSM, βέβαια, συνεχίζει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κατηγορώντας τους γύρω του εμβολιασμένου. Το να κατηγορείς τους μη εμβολιασμένους έχει γίνει μια σημαντική τάση για τον COVID τους τελευταίους μήνες:

«Η απάντηση είναι ότι [ο εμβολιασμένος] μπορεί ακόμα να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που μπορεί ακόμα να πεθάνει ένα άτομο που έχει «πλήρης ζώνη ασφαλείας». Ο βαθμός στον οποίο οποιοσδήποτε από εμάς προστατεύεται από τον εμβολιασμό δεν εξαρτάται απλώς από τον αριθμό των εμβολίων που λαμβάνουμε και από το πόσο αποτελεσματικά ανταποκρίνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Εξαρτάται και από τους γύρω μας».

Σε αυτό στο οποίο θα ήθελα να επικεντρωθώ, ωστόσο, δεν είναι η συνεχής ευθύνη του MSM για τους ανεμβολίαστους, αλλά μάλλον η παραδοχή του ότι δεν μπορείτε ποτέ να εμβολιαστείτε πλήρως, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για μια ατελείωτη σειρά εμβολιασμών που απαιτούνται για να διατηρήσετε το “διαβατήριο ασυλίας” σας ή τα προνόμια που χορηγούνται από την κυβέρνηση. Αυτό εμπλουτίζει τη Big Pharma, παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην κυβέρνηση (δίνοντάς τους έναν τρόπο να αποκλείσουν τους ανυπάκουους πολίτες από την κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται επανειλημμένα) και παρέχει στους ελεγκτές NWO μεγαλύτερη πρόσβαση στις ροές αίματος των ανθρώπων και, ως εκ τούτου, περισσότερες ευκαιρίες για την έγχυση και νανοτεχνολογία και εξωγήινες μορφές ζωής στα σώματα των ανθρώπων.

Το τέχνασμα ορισμού του CDC: Αλλάζοντας την έννοια του εμβολιασμού και του εμβολίου

Η Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), αναφέρθηκε πρόσφατα ότι δήλωσε ότι ο οργανισμός της “ίσως χρειαστεί να ενημερώσει” τον ορισμό του πλήρως εμβολιασμένου κατά του COVID. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το CDC έχει ήδη εμπλακεί σε κόλπα ορισμού και χειραγώγηση καθ ‘όλη τη διάρκεια της απάτης. Ένα παράδειγμα είναι ότι επιμένει να ορίζει εκείνους που έχουν πάρει το εμβόλιο COVID ως “ανεμβολίαστο” εάν έχουν μόλις 14 ημέρες από τότε που το πήραν. Με αυτόν τον τρόπο, εάν αυτοί οι άνθρωποι τραυματιστούν ή πεθάνουν από επιπλοκές ή δυσμενείς επιπτώσεις, υπολογίζονται στις επίσημες στατιστικές ως μη εμβολιασμένοι τραυματισμοί ή ανεμβολίαστοι θάνατοι.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο ρόλος του CDC στην αλλαγή του ορισμού της ίδιας της λέξης «εμβόλιο». Ο Sharyl Attkisson αναφέρει αυτή την ανακάλυψη που δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή Thomas Massie:

«Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) έχουν “αναπτύξει” προσεκτικά τον ορισμό του εμβολιασμού για να ανταποκριθούν στη φθίνουσα ικανότητα ορισμένων από τα σημερινά “εμβόλια”, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid-19. Ο αρχικός ορισμός, πριν από το 2015, ανέφερε ότι τα εμβόλια «εμποδίζουν… ασθένεια.” Από το 2015, ο ορισμός τροποποιήθηκε για να πει ότι τα εμβόλια “παράγουν ανοσία”, χωρίς απαραίτητα να προλαμβάνουν ασθένειες. Μετά την εισαγωγή των εμβολίων Covid-19 και ανακαλύφθηκε ότι δεν «προλαμβάνουν απαραίτητα ασθένειες» ή «παρέχουν ανοσία», το CDC άλλαξε ξανά τον ορισμό των εμβολίων για να πει ότι απλώς «παράγουν προστασία».

Η ανακάλυψη δημοσιοποιήθηκε από τον Αντιπρόσωπο Τόμας Μάσι (Ρ-Κεντάκι) ο οποίος τουίταρε τους ορισμούς.

Δείτε τον εξελισσόμενο ορισμό του @CDCgov για τον “εμβολιασμό”. Ήταν απασχολημένοι στο Υπουργείο Αλήθειας: pic.twitter.com/4k2xf8rvsL

— Τόμας Μάσι (@RepThomasMassie) 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αντί να απαιτείται από την ιατρική να πληροί τον ορισμό του “εμβολίου”, φαίνεται ότι το CDC έχει αλλάξει τον ορισμό του “εμβολίου” για να φιλοξενήσει αυτό που κάνει το φάρμακο.”

Ένας άλλος σχολιαστής σημείωσε τα εξής σε ένα άρθρο με τίτλο Το CDC μόλις έκανε μια οργουελική αλλαγή στον ορισμό του «εμβολίου» και του «εμβολιασμού»:

“Έτσι, σε μια εβδομάδα, ένα εμβόλιο πέρασε από το να είναι κάτι που “παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια” σε κάτι που απλώς “διεγείρει την ανοσολογική απόκριση του σώματος έναντι ασθενειών”, και ένας εμβολιασμός δεν “παράγει πλέον ανοσία” σε μια ασθένεια, απλά “προστασία” από μια ασθένεια.

Το βρίσκει κανείς άλλος ενοχλητικό; Γιατί το CDC επαναπροσδιόρισε ξαφνικά το “εμβόλιο” και τον “εμβολιασμό” για να τους κάνει να ακούγονται παρόμοιοι με το βασικό μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο ή ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε τακτικά;”

Όλη αυτή η συγκάλυψη λέξεων και η χυδαιότητα έρχονται να συμπληρώσουν το γεγονός ότι το λεγόμενο «εμβόλιο» COVID δεν είναι εμβόλιο ούτως ή άλλως, σύμφωνα με τυποποιημένους και μακροχρόνιους νομικούς και ιατρικούς ορισμούς, επειδή δεν περιέχει εξασθενημένο ή εξασθενημένο ιό.

Ο ΠΟΥ άλλαξε επίσης τους ορισμούς της ανοσίας της αγέλης και της πανδημίας

Υπάρχει επίσης ένα περαιτέρω υπόβαθρο σε όλα αυτά σε διεθνές επίπεδο: ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) που χρηματοδοτείται από τις Πύλες έχει αλλάξει τους ορισμούς του για την «ανοσία της αγέλης» και την «πανδημία». Όπως εξηγεί αυτό το άρθρο, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της ανοσίας της αγέλης για να αναφέρει τον εμβολιασμό και να αποφύγει οποιαδήποτε αναφορά σε φυσικά αποκτηθείσα ανοσία που αποκτήθηκε από προηγούμενη λοίμωξη. Ο ορισμός της ΠΟΥ ήταν:

“Η ανοσία της αγέλης είναι η έμμεση προστασία από μια μολυσματική ασθένεια που συμβαίνει όταν ένας πληθυσμός είναι ανοσοποιημένος είτε μέσω εμβολιασμού είτε μέσω ανοσίας που αναπτύχθηκε μέσω προηγούμενης λοίμωξης”.

Τώρα είναι:

“Η ανοσία της αγέλης”, επίσης γνωστή ως «ανοσία του πληθυσμού», είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, στην οποία ένας πληθυσμός μπορεί να προστατευθεί από έναν συγκεκριμένο ιό εάν επιτευχθεί ένα όριο εμβολιασμού. Η ανοσία της αγέλης επιτυγχάνεται με την προστασία των ανθρώπων από έναν ιό, όχι με την έκθεσή τους σε αυτό. Τα εμβόλια εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να δημιουργήσουν πρωτεΐνες που καταπολεμούν τις ασθένειες, γνωστές ως «αντισώματα», όπως θα συνέβαινε όταν εκτιθέμεθα σε μια ασθένεια, αλλά – κυρίως – τα εμβόλια λειτουργούν χωρίς να μας αρρωσταίνουν. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι προστατεύονται από το να πάρουν την εν λόγω ασθένεια και να τη μεταδώσουν, σπάζοντας τυχόν αλυσίδες μετάδοσης.”

Είναι πόλεμος κατά της ανθρώπινης αντίληψης. Ο συγγραφέας του άρθρου, Peter Gyel, γράφει:

“Αυτή η διαστροφή της επιστήμης υποδηλώνει ότι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης είναι μέσω εμβολιασμού, ο οποίος είναι κατάφωρα αναληθής. Οι εκπληκτικές συνέπειες για την κοινωνία, ωστόσο, είναι ότι με τη διάθεση αυτών των ψευδών πληροφοριών, προσπαθούν να αλλάξουν την αντίληψή μας για το τι είναι αλήθεια και τι όχι, αφήνοντας τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι πρέπει να χειραγωγούν τεχνητά το ανοσοποιητικό τους σύστημα ως τον μόνο τρόπο για να παραμείνουν ασφαλείς από μολυσματικές ασθένειες.”

Ομοίως, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας. Ο αρχικός ορισμός της πανδημίας από την 1η Μαΐου 2009 προσδιόρισε ταυτόχρονες επιδημίες σε όλο τον κόσμο:

“Μια πανδημία γρίπης εμφανίζεται όταν εμφανίζεται ένας νέος ιός γρίπης εναντίον του οποίου ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν έχει ανοσία, με αποτέλεσμα αρκετές, ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως με τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών”.

Ο Γκιέλ γράφει:

“Αυτός ο ορισμός άλλαξε τον μήνα που προηγήθηκε της πανδημίας γρίπης των χοίρων το 2009, αφαιρώντας τη σοβαρότητα και τα υψηλά κριτήρια θνησιμότητας και αφήνοντας τον ορισμό της πανδημίας ως “παγκόσμια επιδημία μιας ασθένειας”. Αυτή η αλλαγή στον ορισμό επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει την πανδημία της γρίπης των χοίρων αφού μόλις 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη λοίμωξη, σε όλο τον κόσμο, και γι ‘αυτό η COVID-19 εξακολουθεί να προωθείται ως πανδημία, παρόλο που πολλά στοιχεία δείχνουν ότι η θανατηφόρα νόσος COVID-19 είναι ίση με την εποχική γρίπη.”

Τι σημαίνει όλη αυτή η χειραγώγηση του ορισμού;

Η χειραγώγηση του ορισμού των λέξεων είναι καταρχάς μια προσπάθεια σύγχυσης των ανθρώπων και παρεμπόδισης της κριτικής σκέψης και ανάλυσης. Πολλοί άνθρωποι λένε να “εμπιστεύονται τυφλά την επιστήμη” όταν δεν μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια ανάμεσα σε όλες αυτές τις αντιφάσεις. Είναι, δεύτερον, μια προσπάθεια προσαρμογής οποιουδήποτε σεναρίου (π.χ. COVID ή Operation Coronavirus) στους τρέχοντες ορισμούς ορισμένων όρων (πανδημία), ανεξάρτητα από την προσχεδιασμένη λύση ή τοξικό φάρμακο (π.χ. συσκευές νανοτεχνολογίας που τροποποιούν γονίδια) στους τρέχοντες ορισμούς ορισμένων όρων (εμβόλιο) και όποιος και αν είναι ο στόχος (ατελείωτος εμβολιασμός) στους τρέχοντες ορισμούς ορισμένων όρων (πλήρως εμβολιασμένος).

Εν ολίγοις, είναι κατευθείαν από το Όργουελ του 1984. Οι λέξεις, οι φαρσά και οι όροι σημαίνουν ό,τι θέλει το κυβερνών κόμμα εκείνη την εποχή,τελεία και παύλα. Ήμασταν πάντα σε πόλεμο με την Ανατολικασία! Σταμάτα να προσπαθείς να βγάλεις νόημα από όλα αυτά, βρωμερό μικρό πρόλογο. Απλά βάλτε το κεφάλι σας κάτω, σκάστε, μάσκα και vax up – αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συνεχίσει τα ψώνια. Και, αφήστε τους σοφούς και καλονώρης ηγέτες σας να κάνουν όλη τη σκέψη σας για εσάς.

Τελικές Σκέψεις

Τελικά, η χειραγώγηση έχει σχεδιαστεί για να δικαιολογήσει ποιος είναι ήδη ο τελικός στόχος: να εγχύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να δημιουργήσει μια κοινωνία όπου η ένεση και ο “εμβολιασμός” είναι στάνταρ, κοινός τόπος και το δικαίωμα της κυβέρνησης να προκαλεί στους πολίτες της. Για να το θέσω αλλιώς, να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου όλα τα εγγενή δικαιώματα εκσπλαχνίζονται και υπάρχουν μόνο προνόμια, και ότι για να κερδίσουν αυτά τα προνόμια, οι πολίτες πρέπει να παραιτηθούν από τη σωματική αυτονομία και την ιατρική κυριαρχία για να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να τα εισάγει όποτε θέλει η κυβέρνηση. Αυτό αλλάζει τη δυναμική της εξουσίας από ένα σενάριο όπου κυρίαρχα όντα αναθέτουν σε άλλους να τους εκπροσωπήσουν με περιορισμένο τρόπο, σε ένα σενάριο όπου οι πολίτες πρέπει να ικετεύουν για αποκόμματα (προνόμια) από μια εκτός ελέγχου κεντρική εξουσία σε μια κοινωνία δύο επιπέδων που ορισμένοι παγκόσμιοι ηγέτες (όπως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern) παραδέχονται ανοιχτά ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν.

Ένα μεγάλο μέρος της στροφής της παλίρροιας ενάντια στην πρόοδο του NWO COVID op θα είναι όταν μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων συνειδητοποιούν ότι η φρίκη αυτού που εμβολιάζεται πλήρως σημαίνει πραγματικά – όταν αρκετοί άνθρωποι παίρνουν ότι ο πλήρης εμβολιασμός είναι ένας ατελείωτος προορισμός.

*****

Η Makia Freeman είναι η συντάκτρια εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης / ανεξάρτητη ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Freedom Articles, συγγραφέας του βιβλίου Καρκίνος: Τα ψέματα, η αλήθεια και οι λύσεις και ανώτερος ερευνητής στο ToolsForFreedom.com. Η Μακία είναι στο Στεμίτ και Οδύσσεια/LBRY.

Πηγές:

*https://www.independent.co.uk/news/world/americas/immunocompromised-fourth-covid-vaccine-cdc-b1945989.html

*https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2021-10-03/israel-tightens-covid-green-pass-rules-sparking-protest

*https://www.washingtonpost.com/outlook/fully-vaccinated-coronavirus/2021/10/21/d0f9a2d4-321b-11ec-93e2-dba2c2c11851_story.html

*https://thefreedomarticles.com/official-narrative-fake-covid-vaccine-gives-you-fake-covid-immunity/

*https://thefreedomarticles.com/internet-of-bodies-pushed-by-wef-klaus-schwab/

*https://thefreedomarticles.com/10-things-to-know-experimental-covid-vaccines/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trends-10-current-operation-coronavirus-october-2021/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

*https://www.axios.com/cdc-fully-covid-vaccinated-definition-update-5c2312d9-64f4-4bb7-a289-04c00889a573.html

*https://sharylattkisson.com/2021/09/read-cdc-changes-definition-of-vaccines-to-fit-covid-19-vaccine-limitations/

*https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1435606845926871041?ref_src=twsrc%5Etfw

*https://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2021/09/08/the-cdc-just-made-an-orwellian-change-to-the-definition-of-vaccine-and-vaccination-n1476799

*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://peterlegyel.wordpress.com/2021/01/15/who-changes-definition-of-herd-immunity/

*https://www.telegraph.co.uk/world-news/2021/10/24/jacinda-ardern-admits-covid-plan-creating-two-tier-system-new/

FacebookTwitterEmailΜετοχή

ΠΡΟΩΘΗΜΈΝΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ

 

Έχετε κορωνοϊό – τώρα τι συμβαίνει;

Χερμπάουτι

 

Αυτές οι τάσεις της μόδας που έγιναν ιογενείς στη δεκαετία του ’80, φαίνονται απαίσιες τώρα

Χερμπάουτι

 

Ετικέτες:

Μακία Φρίμαν

Η Makia Freeman είναι η συντάκτρια των Άρθρων ελευθερίας, μια μακροχρόνια ερευνήτρια αλήθειας και υποστηρικτής της ελευθερίας. Παρέχει διορατική, μη κομματική, μοναδική και πρωτοποριακή ανάλυση για το ποιος διοικεί τον κόσμο, πώς το κάνουν και ποια είναι η βαθύτερη ατζέντα – καθώς και λύσεις για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ελευθερίας στον κόσμο. Γράφει άρθρα που εκθέτουν την προπαγάνδα και τις πολυάριθμες πτυχές της παγκόσμιας συνωμοσίας, εκτός από τη γεωπολιτική, την κυριαρχία, την υγεία και την ανώτερη συνείδηση. Τα άρθρα του είναι τακτικά κοινοπρακτικά και εμφανίζονται σε ιστότοπους όπως ο David Icke, το Wake Up World, το Activist Post, οι Waking Times, η Παγκόσμια Έρευνα, το Περιοδικό Sleuth και πολλά άλλα.

ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΆΡΘΡΟ

Επίσημη αφήγηση παραδέχεται ψεύτικο εμβόλιο COVID σας δίνει ψεύτικη ανοσία COVID

 

Ιατρική φρίκη – Η πρωτεΐνη ακίδας εμβολίου εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων, καταστέλλει τη μηχανή επισκευής DNA για το σώμα
Αυτό το εύρημα μπορεί να περιγραφεί μόνο ως αληθινός «τρόμος» στις επιπτώσεις του. Εκπληκτική νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Viruses, μέρος της έκδοσης SARS-CoV-2 Host Cell Interactions του MDPI (Open Access Journals) αποκαλύπτει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται στους κυτταρικούς πυρήνες και προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA τόσο πολύ ως 90 τοις εκατό.
Το τρομακτικό αποτέλεσμα αυτού του ευρήματος είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν λάβει εμβόλια mRNA θα βιώσουν κατασταλμένη επιδιόρθωση του DNA, κλιμακώνοντας τις εκθέσεις που κάποτε θεωρούνταν δευτερεύοντα ζητήματα σε σημαντικές απειλές για την υγεία τους.
Με άλλα λόγια, άτομα που εκτίθενται σε ακτινοβολία 5G, εξετάσεις μαστογραφίας, χημικές ουσίες πλαστικοποιητών σε προϊόντα διατροφής και καρκινογόνες ουσίες σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας (απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων, αρώματα, σαμπουάν, λοσιόν δέρματος κ.λπ.) δεν θα είναι σε θέση να επιδιορθώσουν τη βλάβη στο DNA που προκαλείται από αυτά. εκθέσεις. Μετά από σχετικά μικρές εκθέσεις, θα αρχίσουν να μεταλλάσσονται και να αναπτύσσουν καρκίνους σε όλο το σώμα τους

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

 ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Πραγματικά, στον τόπο μας παίζεται  το θέατρο του παραλόγου. Και ιδού οι αποδείξεις:

Όταν αρρωσταίνουν οι αντιεμβολιαστές  μεταβαίνουν στο νοσοκομείο για να γιατρευτούν. Τούτο σημαίνει ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ιατρική επιστήμη  και στις φαρμακευτικές εταιρείες που φτιάχνουν τα φάρμακα για την ίαση μας.

Στην περίπτωση όμως του εμβολίου κατά του κορωνοιού δείχνουν  έντονη δυσπιστία και αρνούνται να  κάνουν το εμβόλιο  . Όταν όμως αρρωστήσουν από κορωνοιό τότε δέχονται να γιατρευτούν στο νοσοκομείο    με φάρμακα των εταιρειών που φτιάχνουν τα εμβόλια.

Δηλαδή στη μια περίπτωση δέχονται  την επιστήμη και στην άλλη την αρνούνται με διάφορες δικαιολογίες (θρησκευτικού , κομματικού,ιδεολογικού ,  συνωμοσιολογικού ή άλλου χαρακτήρος ), έωλες , αστήρικτες εν πολλοίς αλλά λίαν βλαπτικές και επιζήμιες και για αυτούς και για τη χώρα.

Το αποτέλεσμα είναι να συνεχίζεται η πανδημία , να μεταλλάσσεται ο ιός και να  υποφέρει το κοινωνικό σύνολο εξ αιτίας τους  με τα γνωστά ζοφερά αποτελέσματα.

Ο γράφων πριν κάνω την τρίτη αναμνηστική δόση στις 6/11/21 ρώτησα το γιό μου Αλέξανδρο έμπειρο βιοχημικό ο οποίος   εργάζεται σαν ανώτερο στέλεχος στην ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ στις ΗΠΑ(πριν εργαζόταν στην PFIZER    και   σε άλλες  μεγάλες φαρμακευτικές  εταιρείες   πάνω σε   φάρμακα καρκίνου και   εμβόλια)  αν πρέπει να κάνουμε εγώ και η μητέρα του το εμβόλιο . Ασφαλώς ο γιος μου που   υπεραγαπά την μητέρα του και εμένα μας είπε ανεπιφυλάκτως να το κάνουμε. Και το Σάββατο θα πάμε στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Γεννηματά να το κάνουμε . Τόσο απλά χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανένα. ( 4/11/ 2021)

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Υποστράτηγος ε.α-Συγγραφεύς,

 Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

ΣΧΟΛΙΟ:

κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ,

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ Ἢ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ,ΠΩΣ ΠΟΛΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ …..ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΠΑΤΑ !

Στις Σάβ, 6 Νοε 2021 στις 10:16 μ.μ., ο/η Καλλ <kallitach@gmail.com> έγραψε:

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ   Η μάστιγα της συνωμοσιολογίας

https://www.brainchange.gr/conspiracies?fbclid=IwAR1DvygV2pPz2CigbibkJrg6etzLP3eMaBftMqsjlQAsNyoCxLnRz__ETv8

EISAI NOYMERO !!

Στις Σάβ, 6 Νοε 2021 στις 8:09 μ.μ., ο/η Stergios <esmu42@otenet.gr> έγραψε:

Hera παρακαλώ να με διαγράψεις

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Σ. Σ

ΣΧΟΛΙΟ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.

  ΕΠΟΧΗ  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Το  αρθρίδιο  μου «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ» δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια  από γνωστούς  «αντιεμβολιαστές»  Συμμερίζομαι τις θέσεις των όπως και τις αντίθετες θέσεις αυτών που τάσσονται υπέρ του εμβολίου.

Τα κίνητρα μου όμως ήταν αγαθά για να σταματήσει  η άγρια επέλαση της πανδημίας. Σε περιόδους στάσεως  ή πραξικοπήματος ο  αρχαίος Αθηναίος πολίτης  όφειλε  να πάρει θέση με την μιά ή την άλλη παράταξη, διαφορετικά δεν  εθεωρείτο  πολίτης. Με αυτό το σκεπτικό εκδήλωσα την προτίμηση μου  υπέρ του εμβολίου γιατί βρισκόμαστε σε κρίση

Τυγχάνει γνωστόν ότι : « τα εμβόλια  δοκιμάζονται και  βελτιώνονται με την χρήση τους  στους ανθρώπους σε μάκρος χρόνου. Τουλάχιστον μια δεκαετία χρειάζεται για ένα καλό εμβόλιο . Λόγω του επείγοντος της πανδημίας τα έβαλαν εντός του έτους  . Οι πιθανότητες να πάθεις κάτι από το εμβόλιο είναι πολύ μικρότερες από ότι να ασθενήσεις από κορωνοιό λένε οι γιατροί»

Σήμερα  συμβαίνει  αμφισβήτηση της επιστήμης  διότι  έχει παραδοθεί στο χρήμα και στην κερδοσκοπία . Ακόμη και η Υγεία έχει απομακρυνθεί από τις αρχές του Ιπποκράτους και έγινε «χρηματιστηριακό προιόν».   Την μετάλλαξη της επιστήμης βιώνουμε από τον 3ον αιώνα μ. Χ και μετά   όταν  κατελύθη ο Ελληνισμός.  Τώρα  η Επιστήμη   ξεπέρασε   κάθε όριο και έγινε εχθρική προς τον άνθρωπο και στη ζωή στον πλανήτη με αποτέλεσμα σήμερα το κύριο πρόβλημα να είναι η «κλιματική αλλαγή» . Η αμφισβήτηση δεν περιορίζεται μόνο στην Ιατρική αλλά και σε όλες τις επιστήμες που έχουν ευθύνη για τα σημερινά αδιέξοδα της ανθρωπότητος.

Τα συμπεράσματα της Επιστήμης  αμφισβητούνται πλέον   από τους   ανθρώπους γιατί δεν   θεραπεύουν  την «Πρώτη  Αιτία». Χωρίς το «μέτρον άνθρωπος» και το «μηδέν άγαν» με ημίμετρα  προσπαθούν να θεραπεύσουν τα αποτελέσματα αυτής. Βέβαια η  αμφισβήτηση παραμορφώνεται από κομματικά κίνητρα, δογματισμούς, ιδεοληψίες, παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, φοβία κ.α. Ουδείς διάλογος έλαβε χώρα, αποτέλεσμα του  ελλείματος    δημοκρατίας.

Αυτή είναι  η πραγματικότης   την οποία  βιώνουμε και μέσα σε αυτή πρέπει να κάνουμε  εμείς οι απλοί άνθρωποι  τις επιλογές μας.

Είναι η τραγωδία του   ανθρώπου , γιατί η   επιστήμη ευθύνεται για πάμπολλα « κακουργήματα» που βιώνουμε σήμερα , μεταξύ των οποίων και  ο «υπερπληθυσμός»  ο οποίος είναι η κυριότερη αιτία  καταστροφής της φύσεως και άλλων δεινών .

Ισως η πανδημία και άλλα  κακά που   μαστίζουν την ανθρωπότητα να είναι το αντίτιμο της καταστροφής της ισορροπίας που  προξένησε ο άνθρωπος στη Φύση   ιδιαίτερα  τον τελευταίο αιώνα  .

Η παρούσα εποχή είναι  η  μοναδική  που ο άνθρωπος αμφισβητεί αυτό που βιώνει αλλά αδυνατεί προς το παρόν να το αλλάξει .

Αμφικτύων

6/11/ 2021

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

Αγαπητέ στρατηγέ, αυτό τον ρόλο διάλεξα για την ιστοσελιδα μου, να υπάρχει να λέει τι γνώμη του και αυτός που διαφωνεί με το δικό μου σκεπτικό. θα αγωνίζομαι για να λες την γνώμη σου!

Όμως θα σου απαντήσω εν συντομία, ότι αυτό δεν είναι εμβολιο και όχι μέσα από ενδελεχή πειραματικό χρόνο.

ΜΑ ΝΑΙ! ΟΛΗ Η ΥΦΛΗΛΙΟΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Δ.ΣΥΑΘΜΟΣ) ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ….ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΔΙΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ……

ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟς ΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , ΟΥΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥ ΜΙΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ….

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………….

Απο hera181154@yahoo.gr

Παρεμπιπτοντως ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα συστατικα του εμβολιου, απανταχου λουσιφεριασμενοι:(απο σημειωμα μοριακου βιολογου)

Λοιπον, για να μην πρηζετε μερικοι αλαλαζοντες ανοσιουργοι απο τσιπακια και 5G μεχρι γραφενια και π@π@ρενια… Οριστε ρε συγκεντρωτικη λιστα με τα εκδοχα για καθε εμβολιο αναλυτικα, δωρακι φιλου που εκατσε να τα μαζεψει και τον ευχαριστω.

Pfizer – BioNTech (Comirnaty)

((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate) (ALC-0315)

2-[(περι glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159)

1,2-Distearoyl-sn-περι-3-phosphocholine (DSPC)

Cholesterol

Potassium chloride

Potassium dihydrogen phosphate

Sodium chloride

Disodium phosphate dihydrate

Sucrose

Water for injections

Moderna – NIAID (Spikevax)

Lipid SM-102 (heptadecan-9-yl 8-{(2-hydroxyethyl[6-oxo-6-(undecyloxy)hexyl]amino}octanoate)

Cholesterol

1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine (DSPC)

1,2-Dimyristoyl-rac-glycero-3-methoxypolyethylene glycol-2000 (PEG2000 DMG)

Trometamol

Trometamol hydrochloride

Acetic acid

Sodium acetate trihydrate

Sucrose

Water for injections

Oxford – AstraZeneca (Vaxzevria)

L-Histidine

L-Histidine hydrochloride monohydrate

Magnesium chloride hexahydrate

Polysorbate 80 (E 433)

Ethanol

Sucrose

Sodium chloride

Disodium edetate (dihydrate)

Water for injections

Janssen (Johnson & Johnson)

2-hydroxypropyl-β-cyclodextrin (HBCD)

Citric acid monohydrate

Ethanol

Hydrochloric acid

Polysorbate-80

Sodium chloride

Sodium hydroxide

Trisodium citrate dihydrate

Water for injections

Πηγη: φυσικα ΕΜΑ.

Pfizer – BioNTech (Comirnaty) τελευταία τροποποίηση 15/10/2021

“Comirnaty : EPAR – Product Information”

https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

Moderna – NIAID (Spikevax) τελευταία τροποποίηση 29/10/2021

“Spikevax (previously COVID-19 Vaccine Moderna): EPAR – Product information”

https://www.ema.europa.eu/…/spikevax-previously-covid…

Oxford – AstraZeneca (Vaxzevria) τελευταία τροποποίηση 20/10/2021

“Vaxzevria (previously COVID-19 Vaccine AstraZeneca) : EPAR – Product information”

https://www.ema.europa.eu/…/vaxzevria-previously-covid…

Janssen (Johnson & Johnson) τελευταία τροποποίηση 13/10/2021

“COVID-19 Vaccine Janssen : EPAR – Product information”

https://www.ema.europa.eu/…/EPAR/covid-19-vaccine-janssen

Ενταξει τωρα με το χοκους-ποκους; Αιντε εμβολιαστειτε μπας και κανουμε κορυφη στο 10χιλιαρο ημερησιων κρουσματων και την κατοσταρα των νεκρων και να κατεβουμε απο το “εβερεστ” του θανατικου πισω στον καμπο!

Φωτο: τα περσινα χαϊρια… ποσους θελετε να εχουν για γειτονους;

…………………….

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ορισμένα άτομα υβρίζουν, χλευάζουν και υποχρεώνουν συμπατριώτες μας υψηλού πνευματικού επιπέδου, να εγκαταλείπουν σοβαρές και εποικοδομητικές συζητήσεις, από τις οποίες όλοι θα είμεθα κερδισμένοι.

Είναι ένα είδος παρόμοιο του ψυχολογικού πολέμου που ασκεί η 5η φάλαγγα και η οποία χρηματοδοτείται από ξένα κέντρα και μυστικές Υπηρεσίες .

Το δυστύχημα για εμάς είναι ότι ο πολιτικός κόσμος οσφραίνεται τη δύναμη και σκύβει το κεφάλι.

Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο εμπίπτουν στην κατηγορία των σκεπτικιστών που είναι κατά κανόνα πολύ περισσότερο διαβασμένοι στο θέμα αυτό και δεν αρκούνται μόνο σε αυτά που λένε οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ

Το μεγαλύτερο μέρος των σκεπτικιστών εύχεται όλα να πάνε καλά για όλο τον κόσμο ώστε να μην αντιμετωπίσουμε Εθνικές ή οικογενειακές απώλειες από εμβόλια, που δεν έχουν δοκιμασθεί, δεν έχουν λάβει την τελική έγκριση και δεν παρέχουν κάποια ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Pfizer έχει εξαγοράσει την περίφημη Monsanto έχοντας  στο παθητικό της για υγειονομικές παραβάσεις δισεκατομμύρια €

Όταν μελετήσεις , ακούσεις και ιδείς από έγκυρα επίσημα ντοκουμέντα, ότι:

  • Στα Ελληνικά νοσοκομεία δεν δέχονται να σε εγχειρήσουν αν δεν περάσουν 14 ημέρες από τον εμβολιασμό του Covid, γιατί στην περίοδο των δύο εβδομάδων εκδηλώνονται όλες οι παρενέργειες και τραυματισμοί-θάνατοι από τα εμβόλια. Ουδείς χειρούργος δέχεται τις παρενέργειες του εμβολίου να τις φορτωθεί αυτός. Υπόψη όποια παρενέργεια, τραυματισμός συμβαίνει από τον εμβολιασμό στις δύο πρώτες ομάδες δεν καταγράφονται επισήμως σε βάρος των εμβολιασμών

  • Έχουμε Βίντεο που η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κάνει ψεύτικο εμβόλιο γεγονός που από λάθος της νοσοκόμου αποκαλύπτεται

  • Έχουμε τον πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer που ομιλεί για θανατηφόρα εμβόλια κλπ

Σας παρακαλώ διαβάσετε το συνημμένο που αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με το επίπεδο γνώσεως εμβολιασμένων και ανεμβολιάστων.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

……………………

Να απαντήσω στην/στον  amphiktyon@gmail.com ότι όλα αυτά που επικαλέστηκε είναι η πλευρά των συμφερόντων, έχουμε χιλιαδες στοιχεία επιστημονικά για την απάτη Κορονοιο και εσύ – εσείς τα διαστρεβλώνεται σκόπιμα. Αυτός δεν είναι διάλογος αλλά εκβιαστικός μονόλογος. Στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ στην κατηγορία Κορονοϊος έχω άπειρα στοιχεία επιστημονικά να μπεις να μάθεις την αλήθεια, αν αυτό επιδιώκεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; Για ποιο κορονοϊο μας μιλάς για αυτόν τον ιό,  που έχει ειδικότητα ποιους θα μολύνει, στα λεωφορεία σαν τις σαρδέλες τα αλλοδαπά δεν πάει ο ιός, πάει σε αυτούς που μπορεί να τους εκβιάζει!!!!! Ντροπή και αίσχος να υποστηρίζεται την παγκόσμια χούντα και την ελληνική δοσίλογη χούντα. Σήμερα μέσα στο χωράφι που μάζευαν ελιές, ένα απόβρασμα αλβανος είπε στους χωριάτες μην τον πλησιάζετε αυτός είναι αμπόλιαστος;;;;;;;;;;  Δεν θα σας αφήσουμε να μας διχάσετε για να σπείρεται τον εμφύλιο.

ΠΛΑΤΩΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

image003

Ο Robert F. Kennedy Jr. απαντά στον Μπιλ Γκέιτς για τους κινδύνους ενός υποχρεωτικού εμβολίου κατά του ιού CCP

Χοσέ Ερμόσα | TheBL 04/10/20 299,607 views

Λ: Δικηγόρος και περιβαλλοντολόγος Robert F. Kennedy νεώτερος (Γκέιτζ Σκίντμορ/CC-BY-SA-2.0) Ρ: Δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς. (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ/Flirck.com)

Ο Robert F. Kennedy Jr. μίλησε για το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για υποχρεωτικό παγκόσμιο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, αναφερόμενος στις καταστροφές που προκλήθηκαν στη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων από τις εκστρατείες εμβολιασμού του.

Ο Μπιλ Γκέιτς επικρίθηκε επειδή δεν ήταν επιστήμονας ή πολιτικός και επειδή χρησιμοποίησε μόνο τη δύναμη των δισεκατομμυρίων του, συνέχισε να καθορίζει τη μοίρα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που σκοπεύει να εμβολιάσει.

Ο Γκέιτς ανέφερε σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ότι η μόνη λύση στην τρέχουσα κατάσταση είναι ένα νέο παγκόσμιο εμβόλιο.

“Ξέρετε ότι είναι τόσο σημαντικό να πάρουμε, όχι μόνο εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά κυριολεκτικά δισεκατομμύρια από αυτά τα εμβόλια, επειδή αυτό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα”, δήλωσε ο Γκέιτς στο CBS.

Ο Κένεντι, δικηγόρος, και περιβαλλοντολόγος που αντιτίθεται στην αμφιλεγόμενη χρήση εμβολίων μίλησε για τις ενέργειες του Γκέιτς μέσω του ιδρύματός του.

«Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγξει μια παγκόσμια επιχείρηση vac ID) και του δίνει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – το αιχμή του δόρατος του εταιρικού νεο-ιμπεριαλισμού»,κατηγόρησε ο Kennedy στο λογαριασμότου στο Instagram .

Επισημαίνει επίσης ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας του Γκέιτς παρέλυσαν 496.000 παιδιά στην Ινδία μεταξύ 2000 και 2017, προκαλώντας την απέλαση της υπηρεσίας του από την Ινδία και τη μείωση αμέσως των ποσοστών παράλυσης της πολιομυελίτιδας.

Άλλες καταστροφικές συνέπειες των εμβολιασμών του Γκέιτς ήταν οι αυτοάνοσες και οι διαταραχές γονιμότητας που υπέφεραν 1.200 κορίτσια και ο θάνατος επτά από αυτά. Ανήκαν σε μια ομάδα 23.000 εμβολιασμένων κοριτσιών από απομακρυσμένα χωριά της Ινδίας.

Μεταξύ των πόρων που χρησιμοποιήθηκαν από την οργάνωση του Γκέιτς για να μπορέσουν τα κορίτσια να εμβολιαστούν ήταν ανήθικες πρακτικές όπως η πίεση στα κορίτσια να συμμετάσχουν στη δίκη, ο εκφοβισμός των γονέων, η παραποίηση εντύπων συγκατάθεσης και η άρνηση ιατρικής φροντίδας σε τραυματισμένα κορίτσια, σύμφωνα με την υπόθεση που βρίσκεται τώρα ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ινδίας, σύμφωνα με τον Κένεντι.

Ο ίδιος ο Γκέιτς είπε στην ομιλία του στο TED (Τεχνολογία, Ψυχαγωγία και Σχεδιασμός), “Τώρα αν κάνουμε εξαιρετική δουλειά σε νέα εμβόλια”, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μπορούσε να μειωθεί. Ένα μήνα νωρίτερα είχε υποσχεθεί 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για το σκοπό αυτό.

Το 2014, ο ΠΟΥ κατηγορήθηκε ότι αποστειρώνει εκατομμύρια γυναίκες στην Κένυα, μέσω εξαπάτησης, και τα στοιχεία βρέθηκαν στα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν. Ο ΠΟΥ παραδέχθηκε ότι εργαζόταν πάνω σε αυτό το σχέδιο για περισσότερα από 10 χρόνια. Παρόμοιες κατηγορίες έχουν ασκηθεί κατά του ΠΟΥ σε χώρες όπως η Τανζανία, η Νικαράγουα, το Μεξικό και οι Φιλιππίνες.

Ο Γκέιτς κατηγορείται επίσης ότι ελέγχει διεθνείς οργανισμούς όπως το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF), η Συμμαχία Εμβολίων (GAVI) και ο διεθνής οργανισμός υγείας PATH, εκτός από τη χρήση των χρημάτων τους για την προώθηση των σχεδίων τους και την αποσιώπηση όσων απορρίπτουν μαζικούς εμβολιασμούς.

Επιπλέον, το Ίδρυμα Γκέιτς, το οποίο ανήκει στον Μπιλ Γκέιτς και τη σύζυγό του Μελίντα, συνδέεται με περισσότερες από 20 μεγάλες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες και εργαστήρια, στα οποία δωρίζει επίσης χρήματα. Αυτές οι δωρεές, οι οποίες παράγουν δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικές εκπτώσεις, δημιουργούν συγκρούσεις συμφερόντων.

Ενώ οι προληπτικές επιπτώσεις των εμβολίων δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση, υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με την έλλειψη διαφάνειας στις επιπτώσεις και το περιεχόμενό τους.

Ένα από τα πιο δυσμενή συστατικά που βρίσκονται στα εμβόλια είναι ο υδράργυρος, όπως η θεμεροσαλ, μια ισχυρή νευροτοξίνη. Τα τελευταία χρόνια τα παιδιά έχουν λάβει –μέσω εμβολίων– δόσεις υδραργύρου 250 φορές υψηλότερες από το ασφαλές όριο για τον άνθρωπο, χωρίς λόγο.

Υπάρχει επίσης μεγάλη αύξηση του αυτισμού στα παιδιά. Το 2014, 1,08 εκατομμύρια παιδιά διαγνώστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Δρ Doreen Granpeesheh, ιδρύτρια του Κέντρου Αυτισμού και Συναφών Συνθηκών στο ντοκιμαντέρ Vaxxed, εξηγεί ότι η συχνότητα εμφάνισης αυτισμού το 1978 ήταν 1 περίπτωση ανά 15.000 παιδιά, πολύ σπάνια, και μέχρι το 2014 ήταν 1 περίπτωση σε κάθε 50 παιδιά. Μέχρι το 2014, κάθε παιδί έλαβε περίπου 46 εμβολιασμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η αύξηση των κρουσμάτων ήταν τόσο υψηλή και τόσο γρήγορη που με έκανε να νιώσω ότι δεν θα μπορούσα να συμβαδίζω”, δήλωσε ο Γκρανπέσεχ.

Τώρα φαίνεται ότι ο Γκέιτς βρήκε στην πανδημία που προκλήθηκε από τον ιό CCP, ο οποίος προήλθε από τη Γουχάν της Κίνας, μια σημαντική ευκαιρία να δώσει μια μεγάλη ώθηση στο έργο που έχει λατρευε για δεκαετίες.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>