«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Μαζική Νομική Επίθεση στο άνομο και εγκληματικό καθεστώς Μητσοτάκη

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ετοιμάζουν ΜΕΘ για παιδιά – Προετοιμάζει το έδαφος ο Θ.Πλεύρης

Ενημερώστε όλους τους συνανθρώπους μας πως δολοφονούνται τα παιδιά μας οι νέοι οι γέροι οι εργαζόμενοι και κάθε Έλληνας με τα δολοφονικά και υποχρεωτικά γενετικά εμβόλια.

Προφανώς μετά τα μνημόνια σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται η ιατρική εξόντωση όλων των Ελλήνων από μια εγκληματική πολιτική συμμορία που την στηρίζουν επίορκοι επιστήμονες, δημοσιογράφοι, Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δικαστικοί και τόσοι άλλοι.
Επείγει οι Έλληνες να καταλάβουν το ιατρικό ψέμμα και να αντισταθούν με κάθε νόμιμο και ειρηνικό τρόπο.

Δεν είμαστε σαφώς εναντίον των εμβολίων των φαρμάκων της ιατρικής.

Είμαστε εναντίον της αντιεπιστημονικής και δολοφονικής χρήσης της ιατρικής από ανθρώπους υποταγμένους στις φαρμακοβιομηχανίες και στην παγκόσμια εγκληματική Ελίτ που θέλει να υποτάξει όλη την ανθρωπότητα και να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ρομπότ και μετανθρώπους.

Τα γενετικά εμβόλια είναι πείραμα πάνω σε όλη την ανθρωπότητα.

Δολοφονούν την ανθρωπότητα.

Μεταλλάσσουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και προκαλούν χιλιάδες θανάτους και φοβερές ασθένειες, καρκίνους καρδιοπάθειες νευροπάθειες αυτοάνοσα εγκεφαλοπάθειες και ότι άλλο μας ενημερώνουν και μας προειδοποιούν αμερόληπτοι και διάσημοι επιστήμονες που δεν έχουν υποταχθεί στην παγκόσμια φασιστική εγκληματική και ναζιστική Ελίτ.

Αν δεν τους σταματήσουμε τώρα αύριο δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα.

Θα έχουν φονευθεί και θα έχουν αντικατασταθεί από ανεμβολίαστους μετανάστες που χαίρουν άκρας υγείας και χρηματοδοτούνται για να αποικίσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη από την ίδια εγκληματική Ελίτ.

Υπογράψτε και καταθέστε σε όλες τις εισαγγελίες την μηνυτήρια αναφορά και τα επιστημονικά πορίσματα και υπομνήματα.

Διαδώστε παντού την πληροφορία αυτή.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλο τον αγώνα του Δικτύου Ελληνισμού

(https://www.diktyoellinismou.gr/themata-ygeias/)

(https://www.diktyoellinismou.gr/syntagma/)

(https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/)

Στους συνδέσμους αυτούς υπάρχει όλη η επιστημονική και νομική αλήθεια που δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος και την ανάγκη να το σταματήσουμε τώρα.

Έλληνες και Ελληνίδες ενωθείτε με το Δίκτυο Ελληνισμού

(https://www.diktyoellinismou.gr/)