«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η απόδοση των “μηνυμάτων¨αυτών στους “αποδέκτες” που αναφέρονται στο παρόν Σημείωμα γίνεται από τον συντάκτη του. … τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

Σας παρουσιάζω τους ακριβοπληρωμένους και προδοτικούς κοντυλοφόρους!

ΠΑΛΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου             ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ  29.8.2021

  1. Τα αναφερόμενα στο παρόν “καθαρά μηνύματα”είναι αποσπάσματα από δημόσιες δηλώσεις.

Η απόδοση των “μηνυμάτων¨αυτών στους “αποδέκτες” που αναφέρονται στο παρόν Σημείωμα γίνεται από τον συντάκτη του.

… τον κ. Μητσοτάκη και  την κυβέρνηση.

(α) “Η κυβέρνηση, ενώ γνωρίζει πως μόνον ο εμβολιασμός μπορεί να μετριάσει το κακό, διστάζει να τον καταστήσει υποχρεωτικό. Ο χρόνος τρέχει και οι ΜΕΘ σιγά-σιγά γεμίζουν.  Άρα η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι μονόδρομος”.

Σάκης Μουμτζής, δημοσιογράφος (Liberal.gr, 24.8.2021).

(β) “Οσο ο εμβολιασμός ή η νόσηση του 80% του πληθυσμού δεν επιτυγχάνεται, το κράτος θα πρέπει να αναζητήσει άλλες μεθόδους για να πετύχει το κοινωνικό αγαθό της ανοσίας του πληθυσμού.  Να καταφύγει π.χ. στην αναστολή εργασίας όσων αρνούνται να εμβολιαστούν (όπως κάνει με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές), αλλά ακόμη και σε πιο ‘πειστικούς τρόπους’, όπως η αύξηση της φορολογίας ή των κρατήσεων υγείας των αρνητών”.

Νότης Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος (Καθημερινή, 22.8.2021).

(γ) “Η πολιτεία θα πρέπει με θάρρος και υπευθυνότητα να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες (εκπαιδευτικοί, σώματα ασφάλειας όπως έκανε στη ΕΜΑΚ, επαγγελματίες εστίασης, οδηγοί ταξί λεωφορείων, επαγγελματίες κοσμητικής/αισθητικής/άθλησης)”.

Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας (15.7.2021).

… τον κ. Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συνδικαλιστές.

(α) “Δεν μπορείς να λες ‘ναι στον εμβολιασμό όχι στην υποχρεωτικότητα’”.

Νικόλαος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας (27.8.2021).

(β) “Η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια, ακόμα και στα σημερινά ποσοστά (40% των ενηλίκων με μία δόση και 27% με δύο δόσεις), έχουν συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών και στην υποχώρηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στη χώρα. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, ακόμα και με επιστημονικοφανή επιχειρήματα, βλάπτει σοβαρά τη Δημόσια Υγεία”.

Ανδρέας Ξανθός, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Τσίπρα  (18.6.2021).

… τους ιερωμένους και όλο τον λαό.  

(α) “Ας πάψουμε να ακούμε τους ψευδοπροφήτες Αρχιερείς, Ιερείς και λαϊκούς του διαδικτύου που εκφράζουν μόνο προσωπικές τους απόψεις και όχι την επίσημη θεση της Εκκλησίας και βλέπουν παντού συνωμοσιολογίες, εχθρούς και σκορπούν τον φόβο και τον πανικό”.

Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος (17.7.2021).

(β) “Το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον άνθρωπο και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος ο άνθρωπος. Από την στιγμή που ο άνθρωπος γίνεται αιτία να προκαλείται θάνατος στη ζωή του ίδιου και των συνανθρώπων του, αυτό είναι αμαρτία”.

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος (8.7.2021).

… τα ΜΜΕ.

(α) “Για τους εκδότες και διευθυντές των ΜΜΕ αυτή είναι η ώρα να αποδείξουν ότι λειτουργούν ως πυλώνας της δημοκρατίας και υπέρ των πολιτών της. Εκδότες, διευθυντές και αρχισυντάκτες δελτίων ειδήσεων πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους ότι θα φιλτράρουν με μεγάλη αυστηρότητα δηλώσεις κατά των εμβολίων. Οι δημοσιογράφοι είναι εξαιρετικά έμπειροι και έχουν εκπαιδευμένη κριτική ικανότητα για να λειτουργήσουν ως φίλτρο στη ροή των ειδήσεων.  Ο καθένας ας λέει ό,τι θέλει, ας γράφει ό,τι θέλει στα κανάλια του στα σόσιαλ μήντια. Αντιεμβολιαστικές δηλώσεις  όμως δεν πρέπει να βρίσκουν το δρόμο τους στα κανάλια των Μήντια γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα.   Σάιτ ακόμα και έγκριτων Μέσων στο πλαίσιο της μάχης της επισκεψιμότητας και του αγώνα για ένα κλικ παραπάνω, δεν διστάζουν να αναπαράγουν ως ‘είδηση’ την ‘άποψή’ του καθενός πρώην ή νυν δημοσίου προσώπου για τα εμβόλια, ειδικά αν είναι αρνητική. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, λοιπόν. Τώρα είναι η ώρα”.

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, Σύμβουλος επικοινωνίας (Liberal.gr,  20.8.2021).

(β)  “Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ ξεχνάμε’ ότι είχαμε 13.204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής. Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από ‘πανεπιστημιακούς’ και ‘ειδικούς’ μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας. Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;”.

Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής Πολιτικής της  Υγείας  (8.8.2021).

… τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας κ.λπ.

(α) “Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος δηλώνει κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, διότι τα μέλη της δεν είναι επαρκώς ενημερωμένα. Οι ‘εκστρατείες στοχευμένης ενημέρωσης’, που προτείνει η εθνική επιτροπή βιοηθικής για τα εμβόλια, είναι για τους τσαγκάρηδες όχι για τους γιατρούς. Οι τελευταίοι μάλλον θα έπρεπε να ντρέπονται εάν δηλώνουν ότι χρειάζονται κάποια ‘στοχευμένη εκστρατεία ενημέρωσης’ για να εμβολιαστούν, ή έστω θα πρέπει να γυρίσουν στα φοιτητικά έδρανα”.

Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος  (Καθημερινή, 19.8.2021).

(β) “Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την υποχρεωτικότητα για τους υγειονομικούς και τους ανθρώπους που εργάζονται σε οίκους ευγηρίας”.

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας (15.7.2021).

… τους εκπαιδευτικούς και τους καθηγητές και φοιτητές των ΑΕΙ.

              (α) “Πέρα από το υγειονομικό ζήτημα, νομίζω ότι είναι λάθος αυτό  εκπαιδευτικά, άνθρωποι που είναι είτε αντιεμβολιαστές είτε φοβούνται να μπαίνουν στις αίθουσες και, στην ερώτηση των μαθητών ‘γιατί δεν έχετε εμβολιαστεί’, να κάνουν αντιεμβολιασικό κήρυγμα ή ένα κήρυγμα φόβου στα παιδιά, τα οποία στο σπίτι προσπαθούμε να τα εκπαδεύσουμε να σκέφτονται ορθολογικά και σωστά. Πρέπει να το δει το Υπουργείο αυτό. Καθηγητές και δάσκαλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν πρέπει να μπαίνουν στις αίθουσες”.

Ευάγγελος Μανωλόπουλος, Καθηγητής Φαρμακολογίας (29.8.2021).

                 (β) “Η πειθώ είναι το εργαλείο της δημοκρατίας. Ομως όταν εξαντληθούν τα επιχειρήματα ακολουθεί μια πράξη, η ψηφοφορία, που έχει ισχύ νόμου. Είναι το επόμενο στάδιο της πειθούς. Κι έτσι φτάσαμε στην υποχρεωτικότητα. Κανείς δεν δικαιούται να μπει σε σχολική τάξη και πανεπιστημιακό αμφιθέατρο αν δεν είναι εμβολιασμένος. Υποχρεωτική αργία, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές και με δεδομένο χρονικό όριο το οποίο θα του επιτρέψει να το ξανασκεφτεί. των Εάν επιμείνει και περάσει το όριο, διακοπή της σύμβασης εργασίας”.

Τάκης Θεοδωρόπουλος, δημοσιογράφος (Καθημερινή, 24.7.2021).

                  (γ) “Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ανεμβολίαστος κανείς μέσα στα  ΑΕΙ”.

  Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας (5.8.2021).

… την Κυβέρνηση, την Αντιπολίτευση και όλους τους πολίτες.

                  “Η επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού με βάση αυτό που έχει νομολογηθεί μέχρι τώρα από τα εθνικά και διεθνή δικαστήρια είναι δικαιολογημένη και συνταγματικά θεμιτή. Περί αυτού δεν μπορεί να υπάρχει ουδεμία αμφιβολία”.

                  Αντώνης Μανιτάκης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου (25.8.2021).

  1. Τα μηνύματα είναι καθαρά και ηχηρά.

              Οι πολιτικοί ας πάρουν τις αποφάσεις τους πριν να είναι πολύ αργά!

Παρακαλούμε τους αποδέκτες που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν e-mail μας με κείμενα των ΑΝΤΙΛΟΓΩΝ να μας το γνωστοποιήσουν στη διεύθυνσηantilogoi@antilogoi.gr και θα σεβαστούμε αμέσως την επιθυμία τους.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>