«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

στις

Τελευταία ενημέρωση: 24/8/21

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

 1. Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹. Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την φυλή, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι η πλειοψηφία των αντισωμάτων που δημιουργούν τα mRNA εμβόλια ΔΕΝ έχουν εξουδετερωτική δράση απέναντι στον νέο κορονοϊό, παρά μόνο σε άλλους εποχιακούς κορονοϊούς! Ενώ το εμβόλιο της Pfizer έχει πλέον μόνο 39% αποτελεσματικότητα! Πράγμα που σημαίνει πως αν η εταιρεία κατέθετε σήμερα τα χαρτιά της για έλεγχο δεν θα έπαιρνε κανενός είδους αδειοδότηση, καθώς το όριο είναι στο 50%!

 2. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού². Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!

 3. Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0036% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Αγγλία και η Νορβηγία οπού το ποσοστό των νεκρών από τα εμβόλια έφτασε το 0,03% και 0,08% αντιστοίχως!¹⁰ Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μισοί και πλέον θάνατοι απ’ τον ιό είναι «με κόβιντ» και όχι «από κόβιντ». Άνθρωποι που κατέληξαν στις ΜΕΘ από ένα συνδυασμό νοσημάτων, ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων κλπ.

 4. Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 1,687,527, ενώ οι θάνατοι τους 17,503!! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονταν στις 3,594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer⁴.

 5. Τα υπάρχοντα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού⁵! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική), Delta (ινδική) και Lamda (Περού) διαφεύγουν σε σημαντικά ποσοστά απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων, ενώ η μετάλλαξη Epsilon (Καλιφόρνια) διαφεύγει σε ποσοστό 85%!

 6. Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους⁶!

 7. Η πλειοψηφία όσων μολύνονται από τη μετάλλαξη Delta είναι εμβολιασμένοι!⁷ Πλέον έχουμε και στη χώρα μας Δομές, όπως τα γηροκομεία και νησιά, όπως η Μύκονος, που ενώ ήταν «Covid Free» γέμισαν κρούσματα από τις νέες μεταλλάξεις!

 8. Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!⁸ Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! Στην Ελλάδα σε έναν ολόκληρο χρόνο πανδημίας είχαμε 5,000 νεκρούς και μέσα σε μόλις έξι μήνες, από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, ξεπεράσαμε τους 8,000!

 9. Τα εμβόλια ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό⁹, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Είναι Υπερ-μεταδότες του ιού γι’ αυτό και είναι αδύνατο να χτιστεί το περίφημο «τοίχος ανοσίας».

 10. Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε αγγεία και όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά τη δεύτερη δόση και έρχεται και η τρίτη!¹⁰

 11. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Τύφλωση, Κώφωση κ.α. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.¹⁰

 12. Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι κυτταροτοξική (prion-like) και κατά συνέπεια καρκινογόνα! Μετά τον εμβολιασμό κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες!¹¹ Η αδιάκοπη παραγωγή της πρωτεΐνης αυτής από τον οργανισμό, μετά και την δεύτερη δόση, προκαλεί συστημική μόλυνση. Αρχικά υπερ-διεγείρει και έπειτα μπλοκάρει ή καταστρέφει τους υποδοχείς ACE2, στους οποίους δένεται, επιφέροντας βλάβες, όπως: πήξη/αραίωση του αίματος, φλεγμονές, βλάβες στα αγγεία, καταστολή ανοσοποιητικού κλπ. Κάνει τον οργανισμό να γερνάει απότομα, κάνει τον υγιή εσωτερικά σαν έναν παχύσαρκο ή χρόνια καπνιστή! Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης στις ωοθήκες έχει επιπτώσεις καί στην γονιμότητα, όπως και αν οδηγεί, γενικότερα, σε νευροεκφυλιστικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

 13. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS, Τύφλωση, Κώφωση κ.α.³⁰

 14. Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια ΔΕΝ δηλώνεται στα συστήματα VAERSEudraVigilance και στις ειδικές Κίτρινες Κάρτες²⁹. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας των CDC και ΕΜΑ, για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η «λογική» της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!».²⁹ Εξού και η παραίτηση βόμβα του καθηγητή ιατρού κ. Π. Βλαχογιαννόπουλου από την αρμόδια επιτροπή του ΕΟΦ για τις παρενέργειες των εμβολίων, καταγγέλλοντας απόκρυψη και συγκάλυψη δεδομένων! Παρ’ όλα αυτά μέσα σε μόλις μισό χρόνο εμβολιασμών οι δηλώσεις παρενεργειών, μόνο στο αμερικανικό σύστημα VAERS, έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αποτελώντας το 1/3 του συνόλου των αναφορών των τελευταίων 30 χρόνων!

 15. Στις ηλικίες 65+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι πολύ σπάνιες, όμως η θνησιμότητα 3 φορές μεγαλύτερη! Τα νέα εμβόλια ΔΕΝ περιέχουν έτοιμα αντισώματα, παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα (spike protein). Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Γι’ αυτό και τα νέα εμβόλια ΔΕΝ τους πιάνουν. Στην περίπτωση, όμως, που ο οργανισμός τους ανταποκριθεί και παράξουν την ακίδα δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις παρενέργειες και έτσι καταλήγουν! Όσο πιο νέος είναι ο οργανισμός, ανεξαρτήτου ηλικίας, τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες περισσότερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών¹².

 16. Μελέτη του CDC απέδειξε ότι το εμβόλιο είναι εξόχως επικίνδυνο για τα παιδιά! Το 48,9% των δηλωμένων παρενεργειών αφορούσε συστημικές αντιδράσεις, το 24,5% εξ αυτών επιπτώσεις στην καρδιά και το 4,3% Μυοκαρδίτιδα! 56 παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν (0,04%), ενώ 14 έχασαν τη ζωή τους (0,01%)!³⁵

 17. Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες ισχυρότερες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹³. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους, λόγω του φαινομένου ADE! Στήνεται, έτσι, μια υπερ-κερδοφόρα επιχείρηση, ένας ατέρμονος κύκλος, δίχως τελειωμό. Το «φάρμακο» δημιουργεί όλο και πιο ισχυρές μεταλλάξεις και ο φοβισμένος και εξαρτημένος λαός αναμένει καρτερικά την ολοένα και πιο νέα και «εξελιγμένη», σωτήρια, δόση!

 18. Ο κορονοϊός ΔΕΝ θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁴!

 19. Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων!¹⁵ Ήδη εγκρίθηκε η τρίτη δόση και έχει παραγγελθεί η τέταρτη!

 20. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁶.

 21. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, ΗΑΕ κλπ.).

 22. Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους Ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.¹⁷

 23. Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁸! Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο «νέος» νόμιζαν στην αρχή. Για την ακρίβεια έχει 89% γονιδιακή ομοιότητα με άλλους κορονοϊούς. Έτσι, ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεότερος ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια³¹.

 24. Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα¹⁹.

 25. Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²⁰.

 26. Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα!²¹ Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν.

 27. Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.

  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.

  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.

  Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²². Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό!

 28. Τα μοριακά τεστ (PCR) καταργούνται με απόφαση του CDC, καθώς αποδείχθηκε πως ΔΕΝ είναι έγκυρα! Μετά τα self test, σειρά παίρνουν καί τα χρυσοπληρωμένα εργαστηριακά τέστ πάνω στα οποία στηρίχθηκε όλο το οικοδόμημα της πανδημίας. Πλέον έχουμε επίσημη παραδοχή πως εμφανίζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ιό της γρίπης (influenza) απ’ τον κορονοϊό! Γι’ αυτό έλεγαν πως εξαφανίστηκε, ως δια μαγείας, μετά απο 100 χρόνια ή ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης προστατεύονται απ’ τον κορονοϊό! Αυτό σημαίνει πως ένας τεράστιος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων που καταγράφηκαν ως COVID-19 προήλθαν (όπως κάθε χρόνο) απ’ τον ιό της γρίπης και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά λόγω του πρωτοκόλλου αντιμετώπισης που ακολουθείται. Οι ασθενείς μένουν σε κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα, αντί να πάρουν απευθείας αντιβιοτικά κι έτσι καταλήγουν απ’ τις δευτερογενείς λοιμώξεις!³⁴

 29. Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό, όπως και το 95% όσων πεθαίνουν, είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι!²⁴ ³³.

 30. Έρευνα του CDC απέδειξε πως το 95% των νεκρών από COVID-19 είχαν τουλάχιστον ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας, όπως: Παχυσαρκία, φραγμένες αρτηρίες, Υπέρταση, υψηλή χοληστερίνη κλπ. Ενώ δεύτερη συνηθέστερη διαταραχή που οδηγεί σε θάνατο (μετά την παχυσαρκία) είναι το Άγχος και ο Φόβος, καθώς αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό!³³

 31. Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι! Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που και στις δύο χώρες αποτελούν το 75% του πληθυσμού!²³

 32. Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.²⁵

 33. Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁶. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται τα νέα mRNA εμβόλια λέει πως δεν είναι ασφαλή για τους νέους!³² Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην πανδημία και στην πολύτιμη ευκαιρία που άδραξαν για την Μεγάλη Επανεκκίνηση η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα, Ελονοσία, Φυματίωση, ακόμα και Καρκίνο!²⁷

 34. Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και τέσσερα πλήρως αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμδεσιβίρης που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, η Ιβερμεκτίνη, η Τοσιλιζουμάμπη, μια πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁸

 35. Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²²

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά!

Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ πεθαίνουν από κορονοϊό και μάλιστα εις ότι αφορά τις μεταλλάξεις σε υπερπολλαπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ ¹²

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι ασφαλή! Ιδίως στους υγιείς κάτω των 60 ετών προκαλούν πολλές περισσότερες παρενέργειες και θανάτους απ’ ότι ο ίδιος ο ιός!

Πόσα κοινά έχει εν τέλει ένα εμβολιαστικό κέντρο με το Πεδίον του Άρεως…
Διαβάστε επίσης: «Αρνητές της Δυστοπίας»

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Έφτιαξαν εμβόλια που ΔΕΝ δουλεύουν στους 60+ (λόγω μειωμένης ικανότητας πρωτεϊνοσύνθεσης), σε αυτούς δηλαδή που σκοτώνει κατά βάση ο ιός (80-85 ετών) ενώ στις μικρότερες ηλικίες (<35) που δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, προξενεί υπερπολλαπλάσια προβλήματα απ’ ότι αν κολλούσαν! Και συν αυτό, προκαλούν μεταλλάξεις οι οποίες βάλλουν στην πλειοψηφία τους εμβολιασμένους, στέλνοντας όσους είναι 50+ σωρηδόν στα νοσοκομεία!

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει (~1%), ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μόνο μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία και η Μαρία, οι δύο μητέρες που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν στην Κρήτη και στον Βόλο μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer και Astrazeneca, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

Ένα Κράτος Δικαίου οφείλει, όχι μόνο να ενημερώνει τους πολίτες του για τα Υπέρ και τα Κατά κάθε επιλογής. Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού. Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας. Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας.

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία» –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι– Φ. Νίτσε.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας είναι μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν ή να πάθουν Θρόμβωση ή φλεγμονή στην καρδιά.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να προφυλάξουμε τα παιδιά μας και όσους βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία! Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι. Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα ΌΧΙ. Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και τη Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Όπως και η Πίστη απ’ τις θυσίες που κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί, μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σημ.1: Το παρόν άρθρο αποτελεί σύνοψη του προηγούμενου: «Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας».

Σημ.2: Το άρθρο ενημερώνεται συνεχώς με νέα στοιχεία και έρευνες.

Παραπομπές, βιβλιογραφία, παρουσίαση ερευνών και στοιχείων από τις επίσημες πηγές.

1) Όλα τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού έχουν πάρει μόνο προσωρινές αδειοδοτήσεις.
Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της δοκιμής τους (μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού).
https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/vaccines/emergency-use-authorization-vaccines-exp https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1244

Φυλλάδιο ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας στην Αμερική

Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19. Το εμβόλιο της Pfizer, όπως και όλα τα άλλα, έχουν μόνο προσωρινή αδειοδότηση.
https://www.carteretcountync.gov/841/COVID-19-Vaccine-Information-Forms
https://www.cvdvaccine-us.com/safety

Έρευνα απέδειξε ότι η πλειοψηφία των αντισωμάτων που δημιουργούν τα mRNA εμβόλια ΔΕΝ έχουν εξουδετερωτική δράση απέναντι στον νέο κορονοϊό, παρά μόνο σε άλλους εποχιακούς κορονοϊούς! Όπως και έρευνα για την εξαιρετικά χαμηλή αποτελεσματικότητα όλων των εμβολίων κατά του ιού. Η ύπαρξη μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων οδηγεί στην παρουσίαση νέων μεταλλάξεων μέσω του φαινομένου ADE (Antibody Dependent Enhancement).
https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(21)00706-6
https://www.nature.com/articles/s41564-020-00789-5
https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext?s=09

Στο Ισραήλ, οπού η πλειοψηφία των κρουσμάτων αποτελούνται πλέον από την μετάλλαξη Δέλτα, σύμφωνα με μελέτη του Υπουργείου Υγείας η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έπεσε από το 64% (που δήλωσαν πριν δυο βδομάδες) στο 39%! Ενώ, ως γνωστόν, ο αρχικός ισχυρισμός της εταιρείας ήταν 95%! Στην Αμερική, σήμερα, το 83% των κρουσμάτων είναι από την μετάλλαξη Δέλτα. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν άπαντες είναι ότι η αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου δεν κρίνεται από τον τίτλο (αριθμό) αντισωμάτων που παραγάγει. Αξιολογείται από την κυτταρική ανοσία που επιφέρει (αν επιφέρει), από το αν αποτρέπει την νόσηση και την μετάδοση. Από το αν, εν ολίγοις, όλα αυτά τα αντισώματα που παράγει έχουν κάποιον ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Αν τα οφέλη τους είναι περισσότερα απ’ τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Διότι απ’ ότι φαίνεται, μπορεί μεν να μειώνουν σε κάποιες ηλικίες και κατηγορίες ανθρώπων ελαφρώς το ποσοστό βαριάς νόσησης (από τον αρχικό ιό), όμως παράλληλα προκαλούν μια σωρείαν παρενεργειών η οποίες βάλλουν τους πάντες (όχι μόνο τους ευπαθής), ενώ παράλληλα εξώθησαν τον ιό σε περαιτέρω μετάλλαξη.
https://www.cnbc.com/2021/07/23/delta-variant-pfizer-covid-vaccine-39percent-effective-in-israel-prevents-severe-illness.html
https://www.advisory.com/daily-briefing/2021/07/26/vaccine-effectiveness https://fortune.com/2021/07/21/delta-variant-covid-cases-states-where-its-most-prevalent/

2) Αναφορικά με την Τετάρτη Φάση της δοκιμής των εμβολίων. Σημειωτέων ότι η Τρίτη οφείλει να κρατάει 2 χρόνια ώστε να καταγράφονται οι μακροχρόνιες παρενέργειες τους.
https://www.pfizer.com/science/clinical-trials/guide-to-clinical-trials/phases
https://www.abc.net.au/news/health/2020-12-10/covid-vaccine-safety-monitoring-phase-4-studies

Ομαδική αναφορά ιατρών στον αμερικανικό FDA ενάντια στην πρόωρη πλήρη αδειοδότηση των εμβολίων που απεργάζεται η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί της. Ζητούν να τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο, λέγοντας πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ασφάλεια τους. 
https://blogs.bmj.com/bmj/2021/06/08/why-we-petitioned-the-fda-to-refrain-from-fully-approving-any-covid-19-vaccine-this-year/

4) Οι περισσότερες από τις παρενέργειες, σε ποσοστό 89% (!), αφορούν στα εμβόλια της Pfizer/BionTech και της AstaZeneca, ενώ υπάρχουν 1.867 αναφορές για νέους έως 17 ετών, ακόμη και για μωρά και παιδιά έως 2 ετών!
https://www.pronews.gr/ygeia/999431_ema-3594-oi-parenergeies-apo-ta-emvolia-toy-koronoioy-stin-ellada-mehri-tis-26-ioynioy

5) Έρευνες για τις νέες μεταλλάξεις και την μειωμένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων. 
https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/how-covid-19-variants-evade-immune-response
https://www.rockefeller.edu/news/30098-covid-19-vaccines-emerging-variants/
https://thedenverchannel.com/news/national/coronavirus/some-covid-19-mutations-may-dampen-vaccine-effectiveness%3f_amp=true
https://theconversation.com/immune-interference-why-even-updated-vaccines-could-struggle-to-keep-up-with-emerging-coronavirus-strains-156465
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34004284/
https://www.nature.com/articles/s41579-021-00573-0
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1
https://www.nature.com/articles/d41586-021-00121-z
https://www.cuimc.columbia.edu/news/new-study-coronavirus-variants-predicts-virus-evolving-escape-current-vaccines-treatments
https://www.nytimes.com/live/2021/02/07/world/covid-19-coronavirus.amp.html https://jpost.com/breaking-news/for-first-time-since-march-855-new-coronavirus-cases-in-israel-674084
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.07.19.452771v2.full
https://newsroom.uw.edu/news/epsilon-variant-mutations-contribute-covid-immune-evasion
https://science.sciencemag.org/content/early/2021/06/30/science.abi7994?rss=1
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.28.21259673v1.full

Η νέα μετάλλαξη του ιού στην Ινδία (Delta plus) διαφεύγει, όχι μόνο από τα εμβόλια, αλλά και από τις θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα.
https://timesofindia.com/india/delta-variant-of-covid-19-mutates-into-delta-plus-all-you-need-to-know/articleshow/83538387.cms

Νέες μεταλλάξεις και στην Κρήτη. Δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε πως οι φορείς του συγκεκριμένου στελέχους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν… 
https://hania.news/2021/06/02/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%A0/
https://youtube.com/watch?v=q7wYj8-UQJw

6) Έρευνα στο Ισραήλ απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι με Pfizer είναι 8 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από την νέα αφρικανική μετάλλαξη του ιού και 16 φορές πιο πιθανό από την βρετανική σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους! «Μην ανησυχείτε όμως», λένε, «δεν έχουν μεγάλη διασπορά οι μεταλλάξεις, συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Έχουμε αντιβιοτικά!».
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.06.21254882v1
https://www.news-medical.net/amp/news/20210412/Real-world-evidence-from-Israel-on-VOCs-and-SARS-CoV-2-vaccine-protection.aspx

7) Το 51% των νέων περιπτώσεων είναι εμβολιασμένοι, όπως και το 59,6% των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση! Σύμφωνα με τελευταία έρευνα το 74% των κρουσμάτων στη Μασαχουσέτη είναι πλήρως εμβολιασμένοι!
https://piraeuspress.gr/diethni/ygeia-diethni/505643/koronoios-sok-51-ton-neon-periptoseon-ine-emvoliasmeni-opos-ke-to-596-ton-asthenon-se-sovari-katastasi/ https://www.cnbc.com/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html

8) Στην Αγγλία οι διπλά εμβολιασμένοι πεθαίνουν από την μετάλλαξη Delta 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! Επίσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ έχει ήδη εμβολιαστεί πάνω από το 72% του πληθυσμού, καταγράφουν καθημερινά 2.000+ κρούσματα!
https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated https://www.pronews.gr/kosmos/999657_iae-i-pleon-emvoliasmeni-hora-ston-kosmo-katagrafei-hiliades-nea-kroysmata-koronoioy

Αν διαιρέσετε τους θανάτους με τα περιστατικά, προκύπτει θνησιμότητα 0,08% για τους ανεμβολίαστους και 0,69% για τους διπλά εμβολιασμένους, δηλαδή 8,6 φορές περισσότερο!
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/997418/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

9) Έρευνες για το πως οι εμβολιασμένοι διασπείρουν τον ιό.
Όταν ένας εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με τον ιό μπορεί να μη νοσήσει ή να περάσει τη νόσο πιο ελαφρά, όμως εξακολουθεί να κουβαλάει στην ρινική του κοιλότητα τα σωματίδια του ιού μεταδίδοντας τα στους πάντες γύρω του οποτεδήποτε δεν φοράει μάσκα πχ. ενδοοικογενειακά ή σε μια καφετέρια. Κι αυτό διότι με κανένα εμβόλιο δεν αναπτύσσονται σε σημαντικό βαθμό τα πολύτιμα αντιφλεγμονώδη IgA αντισώματα, παρά μόνο τα IgG (μακράς διαρκείας). Εν αντιθέσει με όσους ανεμβολίαστους έχουν κολλήσει τον ιό (ασχέτως αν έχουν νοσήσει).
Το φορτίο του ιού που συγκεντρώνεται στη μύτη του εκάστοτε ανθρώπου καταστρέφεται μόνο από τα IgA αντισώματα. Τα IgG που αναπτύσσονται απ’ τα εμβόλια προσφέρουν μεν ένα ποσοστό ανοσίας*, όμως δεν αποτρέπουν το γίνεις φορέας αν έρθεις σε επαφή με τον ιό. Συνεπώς όταν ένας ανεμβολίαστος έρθει σε επαφή με τον ιό, μέσα σε 10 μέρες θα έχει σταματήσει να είναι μεταδοτικός. Αντιθέτως, ένας εμβολιασμένος (μιας και δεν έχει IgA αντισώματα) θα συνεχίσει να μεταδίδει για ένα πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Κι αν έρχεται σε επαφή με άλλους φορείς χωρίς να προφυλάσσεται (αν δουλεύει πχ. σε ένα νοσοκομείο αναφοράς), τότε το ιικό φορτίο στη μύτη του συνεχώς θα αυξάνει. Υπό αυτή την έννοια και υπό αυτές τις συνθήκες μετατρέπεται σε έναν Υπερ-μεταδότη!
*(Παραμένει άγνωστο το πραγματικό ποσοστό ανοσίας καθώς επηρεάζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 του κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, τη φυλή, τη μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Το δεδομένο είναι πως ουκ ολίγοι εμβολιασμένοι έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο και έχουν πεθάνει από κορονοϊό).
https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/0194599820982633
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v1 https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/variants/delta-variant.html

Ο Νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου, σε πρόσφατη συνέντευξη του, είπε: «Το εμβόλιο ΔΕΝ καλύπτει την αναπνευστική οδό – Είναι ανόητος ο εμβολιασμός παιδιών και η άσκηση πίεσης σε εγκύους!». https://elisnews.com/dr-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%83-

Το ίδιο μοτίβο σε όλες τις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς:
Αρχή εμβολιαστικού προγράμματος = αρχή τρίτου κύματος το οποίο ξεπερνάει τα δύο προηγούμενα.
Περίοδος ύφεσης και μετά η αρχή του τέταρτου κύματος που πλήττει κατά πλειοψηφία τους εμβολιασμένους!

10) Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ορισμένα πράγματα. Πρώτον ότι ουδείς ισχυρίζεται πως όποιος κάνει το εμβόλιο θα πεθάνει ή θα καταλήξει στο νοσοκομείο ή θα αρρωστήσει βαριά. Γι’ αυτό υπάρχουν τα ποσοστά για να βλέπουμε πόσο συχνά εμφανίζεται τι. Δεύτερον, εφόσον έχει παγιωθεί επισήμως πως υπάρχουν πολύ σοβαρές παρενέργειες το επιχείρημα «το έκανε ο φίλος μου και δεν έπαθε τίποτα, άρα είναι ασφαλές» είναι τουλάχιστον γελοίο. Όλοι γύρω μας καπνίζουν και δεν παθαίνουν φαινομενικά τίποτα. Δεν σκοτώνει το τσιγάρο; Άρα, τρίτον, το ότι κάποιος φαίνεται καλά δεν σημαίνει πως είναι και καλά. Όποιος εμβολιάζεται θα πρέπει να κάνει τακτικά εξετάσεις αίματος κοιτώντας συγκεκριμένους δείκτες. Θα πρέπει για αρχή να έχει κάνει μια γενική αίματος προτού εμβολιαστεί, όπως και να ξέρει την φυσιολογική του πίεση. Έπειτα, 1-2 μήνες μετά, όπως και 6-8 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του θα πρέπει να κάνει επαναληπτικές γενικές εξετάσεις αίματος προσθέτοντας απαραίτητα τις: D-dimers, CRP και PT (χρόνος προθρομβίνης) και για ακόμα πληρέστερη εικόνα τις: INR, aPTT, anti-PF4, Παράγοντας Πήξης I (Ινωδογόνο),Τροπονίνη, Νάτριο, Κάλιο, Ποτάσιο, όπως και να ελέγχει την πίεση του. Παράλληλα καλό θα ήταν να έκανε και ένα τέστ αντισωμάτων για να δει αν και πόσα αντισώματα έχει γιατί αν δεν έχει «μάλλον» του κάναν placebo, αλλιώς ειναι ανοσοκατεσταλμένος και δεν το ξέρει… Όπως θα δείτε και στην από κάτω παραπομπή 11, η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου δημιουργεί προβλήματα στους υποδοχείς ACE2 διαταράσσοντας το ορμονικό Σύστημα Ρενίνης-Αγγειοτενσίνης (RAS) ή αλλιώς Σύστημα Ρενίνης-Αγγειοτενσίνης-Αλδοστερόνης το οποίο ρυθμίζει μεταξύ άλλων την αρτηριακή πίεση και την ισορροπία υγρών και ηλεκτρολυτών. Η υπερλειτουργία/υπολειτουργία ή η καταστροφή των υποδοχέων (όπως εικάζεται) οδηγεί σε πήξη/αραίωση του αίματος, υπέρταση/υπόταση, φλεγμονές, βλάβες στα αγγεία, καταστολή ανοσοποιητικού! Το εύκολο μελάνιασμα, η κόπωση και οι ζαλάδες, είναι κάποιοι δείκτες που θα πρέπει να έχει υπόψιν όποιος εμβολιαστεί τους μήνες που θα ακολουθήσουν.
(Το παρόν άρθρο αποσκοπεί στην φαρμακοεπαγρύπνηση, από κει κι έπειτα ο καθένας θα πρέπει σε συνεργασία με τον γιατρό του να ελέγξει τον οργανισμό του για να δεί αν είναι όντως καλά μετά το εμβολιασμό του).
https://www.uptodate.com/contents/covid-19-vaccine-induced-immune-thrombotic-thrombocytopenia-vitt/print
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33587810/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7437424/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7348129/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27966438/

Παρενέργειες εμβολίων

Θάνατος
https://www.thehindu.com/news/national/coronavirus-180-deaths-following-vaccination-reported-in-india/article34274144.ece/amp/
https://www.bmj.com/content/372/bmj.n149
https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1372
https://wap.business-standard.com/article-amp/current-affairs/pfizer-vaccine-worries-norway-as-29-elderly-people-die-after-taking-shot-121011700157_1.html 
https://www.heraldscotland.com/news/homenews/19377047.covid-vaccine-four-dead-due-adverse-effects-scotland/
https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-54641117.amp
https://www.forbes.com/sites/joewalsh/2021/05/05/tucker-carlson-says-vaccine-related-deaths-may-be-abnormally-high—but-vaccines-havent-been-linked-to-deaths/amp/
https://www.fox10tv.com/news/coronavirus/23-alabama-deaths-reported-after-shots-but-health-experts-warn-against-making-link/article_f7e52cac-997c-11eb-bce4-d7128e32a1b5.html
https://www.newsbreak.gr/ellada/220456/thekla-dimitrioy-nekri-apo-thromvoemvoliko-epeisodio-meta-ton-emvoliasmo/

~15,000 δηλωμένοι θάνατοι στις ~46,477,000 δόσεις στην Αγγλία, δηλαδή 0,032%.
Με 1,082,942 δηλωμένες περιπτώσεις πολύ σοβαρών παρενεργειών, δηλαδή 2,3%!

Θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό
https://www.thetimes.co.uk/article/childminder-got-blood-clots-and-died-after-astrazeneca-covid-vaccine-qjtg83m9l
https://www.ndtv.com/world-news/british-woman-in-cyprus-suffers-blood-clot-after-receiving-astrazeneca-covid-19-vaccine-dies-2448354
https://www.nytimes.com/2021/01/12/health/covid-vaccine-death.html
https://www.the-sun.com/news/2305200/doctor-dies-36-others-develop-rare-blood-disorder-vaccines/amp
https://www.cnbc.com/amp/2021/05/12/cdc-says-28-blood-clot-cases-3-deaths-may-be-linked-to-jj-covid-vaccine.html
https://www.iatronet.gr/amp/article/100363/65hronh-nekrh-sto-ilion-epeita-apo-ton-emvoliasmo-me-astrazeneca
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26132
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejme2106315
https://www.eof.gr/web/guest/home?p_p_id=
https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Έρευνα του κυβερνητικού Οργανισμού Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (HSE) βρίσκει πως ο κίνδυνος θανάτου από θρόμβωση μετά το εμβόλιο της Astrazeneca, στους 18-39, είναι διπλάσιος απ’ ότι να πεθάνουν από κορονοϊό! Συγκεκριμένα αναφέρει πως αν εμβολιάζονταν όλοι θα αποτρέπονταν συνολικά 10 θάνατοι από κορονοϊό, αλλά θα προέκυπταν 21 θάνατοι από θρομβώσεις! Όμως, λένε: «η ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών υπερτερεί των παρενεργειών!». Ουσιαστικά ομολογούν πως θα θυσιάσουν έναν αριθμό Βρετανών χάριν του γενικού «καλού». Χάριν της μανίας τους να εμβολιαστούν όλοι. https://www.irishexaminer.com/news/arid-40328123.html

Στην παρακάτω συνέντευξη ο Δ.Κούβελας επιβεβαιώνει πλήρως τα δεδομένα της φωτογραφίας, λέγοντας μάλιστα ότι η ζημιά που προκαλείται στα αγγεία σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως στα παιδιά και τους νέους, ομοιάζει με εκείνη που προκαλεί ο διαβήτης ή το χρόνιο κάπνισμα! https://youtu.be/LFzcMOkOd5Q

Παραλύσεις μετά τον εμβολιασμό
https://www.naftemporiki.gr/amp/story/1704195/souidia-gunaika-pethane-meta-ti-xorigisi-tou-emboliou-tis-astrazeneca
https://www.naftemporiki.gr/amp/story/1691453/mix-giannakos-poedin-nosileutria-pareluse-meta-ti-deuteri-dosi-tou-emboliou
https://sputniknews.gr/20210330/kataggelia-62hronis-gia-to-emvolio-tis-astrazeneca-parelyse-to-podi-eniotha-san-nekro-to-heri-11052076.html
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/92291
https://www.wpxi.com/news/top-stories/bethel-park-woman-paralyzed-12-hours-after-getting-first-dose-pfizer-vaccine-doctors-searching-answers/ZSYTEX4H4FHKDFVSPGS3ILJZUI/
https://www.wkrn.com/news/nashville-woman-partially-paralyzed-after-rare-reaction-to-covid-vaccine-walks-again/amp/

Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy)
Έρευνες για την Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy), το γνωστό στράβωμα του στόματος, που προκαλείται σε ορισμένες περιπτώσεις από τα mRNA εμβόλια. Το ποσοστό καταγράφεται στο 0,6%.
https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2779389
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7897359/
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S266635462100020X?via%3Dihub

Ακρωτηριασμοί μετά από εμβολιασμούς
https://www.in.gr/2021/03/30/greece/sygklonistiki-martyria-gia-ton-akrotiriasmo-kai-ton-thanato-6oxronis-meta-ton-emvoliasmo-tis/amp/
https://parallaximag.gr/epikairotita/astrazeneca-nea-thromvosi-ypesti-35chronos-pou-paroligo-na-akrotiriastei
https://www.stamfordmercury.co.uk/news/amp/man-lost-leg-weeks-after-covid-vaccination-9198171/

Το 12% των ανθρώπων που λαμβάνει την πρώτη δόση ενός mRNA εμβολίου κατά της covid-19 και το 16% που λαμβάνει τη δεύτερη, παρουσιάζει πρησμένους λεμφαδένες στη μασχάλη και το λαιμό. Το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα μήνα.
https://www.yalemedicine.org/news/vaccine-reactions
https://pubs.rsna.org/doi/10.1148/rycan.2021210038

Το Ισραήλ αναφέρει κοντά στις 300 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας σε εφήβους ηλικίας 16-19 μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι περισσότεροι εκ των οποίων χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα ή ιστορικό φλεγμονής στην καρδιά. Με βάση των αριθμό των εμβολιασμένων μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 0,02% τη στιγμή που στο ίδιο εύρος ηλικίας η πιθανότητα να πεθάνει κανείς από κορονοϊό (χωρίς υποκείμενα νοσήματα) είναι 0,0009%… Σα να μην έφτανε αυτό κάνουν λόγο για «ελαφριά» περιστατικά υποβαθμίζοντας τελείως το γεγονός λες και ήταν ένα απλό μπούκωμα…
https://www.timesofisrael.com/israel-reports-link-between-pfizer-2nd-shot-and-heart-problem-in-males-under-30/
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.html
https://www.eof.gr/web/guest/covid19-press-announcements
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34092429/ https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/emp2.12498

7 έφηβοι στην Αμερική, ηλικίας 14-19, εμφάνισαν, επίσης, μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9650965/amp/Heart-reaction-probed-possible-rare-vaccine-link-teens.html

Αλλεργικές αντιδράσεις και Αναφυλαξία
https://naftemporiki.gr/amp/story/1739767/kalabruta-thanatos-65xronis-amesos-meta-ton-emboliasmo-tis-me-ti-b-dosi-tou-pfizer
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777417
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2776557

Αμερικανός γέμισε εξανθήματα μετά από το εμβόλιο της J&J. Όλο του το σώμα κοκκίνισε και άρχισε να ξεφλουδίζει. (Αν δεν ανοίγει ο σύνδεσμος χρησιμοποιήστε proxy).
https://www.wric.com/news/local-news/goochland-county-man-suffers-rare-severe-reaction-to-covid-19-vaccine/

https://www.wric.com/news/local-news/goochland-county-man-suffers-rare-severe-reaction-to-covid-19-vaccine/

Γυναίκες ανά τον κόσμο αναφέρουν διαταραχές κύκλου, πρόωρες, ασυνήθιστα επίπονες και εξαιρετικά αιματηρές περιόδους μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA εμβόλια.
Γιατρός του Imperial College αναφέρει, επίσης, πως παρατηρούνται αιμορραγίες ακόμα και σε γυναίκες που είναι σε εμμηνόπαυση, όπως και σε ανθρώπους που λαμβάνουν ορμονικές θεραπείες (τρανσέξουαλς). Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις πήξης του αίματος. Ότι δηλαδή δεν είναι απλά μια ισχνή μειοψηφία που θα τύχη να εμφανίσει σοβαρές θρομβώσεις ή θρομβοπενία, αλλά πως υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια, είτε γίνονται αντιληπτά (και κατά συνέπεια αναφέρονται), είτε όχι.
https://www.bbc.com/news/health-56901353.amp
https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-05-19/changes-in-menstruation-after-covid-19-vaccines-should-be-studied
https://anthro.illinois.edu/news/2021-04-05/professor-clancy-and-phd-alumna-katie-lee-launch-research-menstruation-and-covid-19

Σύνδρομο Διαφυγής Τριχοειδών (CLS) μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca. Πλέον απαγορεύεται η χορήγηση του σε άτομα με ιστορικό με επίσημη ανακοίνωση της ΕΜΑ.
https://naftemporiki.gr/amp/story/1743100/eof-nea-antendeiksi-tou-emboliou-tis-astrazeneca-se-atoma-me-to-sundromo-cls

Σε πρόσφατη έρευνα ομάδας του CDC πάνω σε εγκύους οι οποίες εμβολιάστηκαν με mRNA εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, από το πρώτο έως το τρίτο τρίμηνο (84,6% στο τρίτο), το 12,6% απέβαλε, ενώ ένα 14,8% γέννησε πρόωρα, ελλειποβαρή ή με άλλες σωματικές ανωμαλίες μωρά! Συνεπώς το 1/3 των κυήσεων επηρεάστηκε αρνητικά απ’ τα εμβόλια, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα υπάρξουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή αναπτυξιακά προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Οι ερευνητές καταλήγουν λέγοντας πως τα mRNA έμβολια δεν είναι ασφαλή για εγκύους! https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/

Άνθρωποι με φλεγμονώδεις Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις ανέπτυξαν Έρπητα Ζωστήρα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer. Από τους 6 ασθενείς της έρευνας, οι τέσσερις είχαν Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, ο ένας Sjögren’s syndrome και ο άλλος Μικτή Νόσο του Συνδετικού Ιστού (UCTD).
https://creakyjoints.org/living-with-arthritis/coronavirus/covid-19-vaccines/autoimmune-inflammatory-rheumatic-patients-shingles-after-covid-19-vaccine/
https://academic.oup.com/rheumatology/advance-article/doi/10.1093/rheumatology/keab345/6225015
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/92106

Οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι ανέπτυξε Sjögren’s Syndrome μετά τον εμβολιασμό της.
https://www.dimpenews.com/2021/05/05/%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B1-%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9-%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B9-%25CF%2580%25CE%25B1/amp/

Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών παρουσιάστηκε σε ασθενή με καρκίνο του παχέος εντέρου μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer.
Το Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών/Κυτταροκινών (Cytokine Release Syndrome CRS) παρατηρείται σε αρρώστους που πάσχουν από COVID-19 και θεωρείται ένας βασικός μηχανισμός που οδηγεί σε κατάρρευση την λειτουργία οργάνων, όπως ο πνεύμονας, το καρδιαγγειακό σύστημα, οι νεφροί και το ήπαρ. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01387-6

Γυναίκα με αυτοάνοσο νόσημα έκανε mRNA εμβόλιο και παραλίγο να πεθάνει από αιμολυτική κρίση (αναιμία και οξεία συγκόλληση ερυθρών αιμοσφαιρίων). Το εν λόγο αυτοάνοσο ονομάζεται CAD (Νόσος Κρύας Συγκολλητίνης) και εξωθεί τα αντισώματα στην καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε χαμηλές θερμοκρασίες.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26214
https://coldagglutininnews.com/2021/05/07/covid-vaccines-briefly-worsen-cad-symptoms-in-woman-in-case-study

Φλεγμονή στο μάτι μετά από mRNA εμβόλιο. https://jpost.com/health-science/pfizer-covid-19-vaccine-linked-to-rare-cases-of-eye-inflammation-study-675839

11) «Κάναμε ένα τεράστιο λάθος!», λέει ο Καναδός ερευνητής εμβολίων Byram Bridle. Η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein) του ιού και του εμβολίου είναι εν τέλει τοξίνη η οποία περνάει σε διάφορα όργανα, όπως το συκώτι, η σπλήνα και ο μυελός των οστών, με μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ωοθήκες! Εντοπίζεται στο πλάσμα του αίματος μέχρι και ένα μήνα μετά και μένει να διαπιστωθεί αν οι υψηλές αυτές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες συμβάλλουν στη μείωση της γονιμότητας ή δημιουργούν προβλήματα στην κύηση λόγω καταστροφής του ιστού. «Η πρωτεΐνη ακίδα είναι κυτταροτοξική, αυτό είναι γεγονός», ανέφερε ο Robert Maloneο εφευρέτης των mRNA εμβολίων«Είναι ευθύνη των κατασκευαστών των εμβολίων να αποδείξουν πως η δική τους πρωτεΐνη δεν είναι τοξική».
https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/
https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075
https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/
https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1406777926855671811

Έρευνα της ΕΜΑ απέδειξε πως οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σωματιδίων από τα mRNA εμβόλια εντοπίζονται στις ωοθήκες.
Σύμφωνα δε με τον Δρ. Kahn Syed: «Εάν ο μηχανισμός του mRNA εμβολίου λειτουργεί όπως περιγράφεται, πρόκειται να παράγει την ξένη spike πρωτεΐνη στις ωοθήκες. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτό και δεν μπορεί να την εξαλείψει με ασφάλεια, τότε θα καταστρέφει τον ιστό που το παράγει».
https://ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

Έρευνες σχετικά με το πώς η πρωτεΐνη ακίδα αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς ACE2. Αρχικά τους κάνει να λειτουργούν έως και 10 φορές περισσότερο (προκαλώντας πήξη του αίματος) και έπειτα αναστέλλει την δράση τους ή τους καταστρέφει τελείως (προκαλώντας αραίωση του αίματος).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7753344/ https://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.1009128 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7833600/ https://www.ecrjournal.com/articles/renin-angiotensin-aldosterone-system-and-coronavirus-disease-2019

Η καθηγήτρια του ΜΙΤ Stephanie Seneff προειδοποιεί ότι τα mRNA εμβόλια θα προκαλέσουν τα επόμενα 10 με 15 χρόνια ένα κύμα αυτοάνοσων και νευροεκφυλιστικών ασθενειών. Προβλέπει αύξηση της ασθένειας Creutzfeldt-Jacob (CJD) (παρόμοια με εκείνη των «τρελών αγελάδων»), όπως και της νόσου του Πάρκινσον. Όπως λέει: «Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος. Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού και παραμένει στον οργανισμό σε όργανα όπως η σπλήνα και οι ωοθήκες». Μάλιστα συνέταξε και δημοσίευσε μια μεγάλη έρευνα πάνω σε όλες τις μακροχρόνιες παρενέργειες των mRNA εμβολίων. https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/51 https://rumble.com/vjcavz-prominent-mit-scientist-warns-covid-vaccines-may-cause-neurodegenerative-di.html https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7988450/

Σύμφωνα με τον κ. Δ. Ποντίκα: «προέκυψε από τα σχετικά πειράματα, ότι η δέσμευση και μόνο της πρωτεΐνης S επάνω στους υποδοχείς ACE2 των ενδοθηλιακών κυττάρων, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μοριακής αστάθειας του υποδοχέα, με συνέπεια την απορρύθμιση της ενδοκυτταρικής σηματοδότησης και τη μείωση της βασικής μιτοχονδριακής αναπνοής και της παραγωγής του ATP, οδηγώντας σε μεταβολή του δυναμικού των μιτοχονδρίων και σε αυξημένο ρυθμό κατακερματισμού τους, που έχει σαν τελικό αποτέλεσμα τον κυτταρικό θάνατο των ενδοθηλιακών κυττάρων και την δημιουργία εκτεταμένων βλαβών».

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Τα mRNA εμβόλια μεταγράφονται σε κάθε δόση του εμβολίου σε 28 τρισεκατομμύρια από αυτά, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της Pfizer στον γνωστό χειρουργό ογκολόγο Δημήτρη Αντωνίου (όπως ο ίδιος έχει καταθέσει). Σκεφτείτε, λοιπόν, αυτή τη διαδικασία να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Πόσες βλάβες και χιμαιρισμούς (μεταλλάξεις) λέτε να προκαλέσει μετά από 3, 4, 5, 6 κλπ. εμβολιασμούς;

12) Αναφορικά με την μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης και κυτταρικής αναγέννησης στις μεγάλες ηλικίες. Όπως είπαμε στην από πάνω παραπομπή, η ακίδα καταστρέφει τους υποδοχείς ACE2 οι οποίοι επηρεάζουν (εκτός των άλλων) την αρτηριακή πίεση. Οι εν λόγω υποδοχείς δημιουργούνται από το Αγγειοτενσινογόνο (Angiotensinogen) το οποίο δημιουργείται από ηπατικά κύτταρα και την Ρενίνη η οποία παράγεται στα νεφρά. Όσο πιο νέος και υγιής είναι ο οργανισμός κάποιου, όσο πιο καλό είναι το συκώτι και τα νεφρά, τόσο πιο γρήγορα θα αναγεννηθούν οι κατεστραμένοι υποδοχείς του.
Ο μέσος όρος ηλικίας των ηπατοκυττάρων είναι οι 250 μέρες (8 μήνες)! Σε μια τυχαία, ίσως, σύμπτωση βλέπουμε όλο και περισσότερους εμβολιασμένους να παθαίνουν εμφράγματα 6-8 μήνες μετά την δεύτερη δόση…
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6326689/#!po=2.86458 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3170699/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136245/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2343457/
https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/HYPERTENSIONAHA.117.10391
https://link.springer.com/article/10.2165/00002512-199303030-00005
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4028516/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4017931/

Στον κάτω πίνακα θα δείτε ότι οι θάνατοι απ’ τα εμβόλια στις ηλικίες 65+ είναι τρεις φορές περισσότεροι απ’ ότι στους 18-64 για τα mRNA εμβόλια.

Δηλωμένοι θάνατοι στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα του ΕΜΑ μέχρι της 24 Ιουλίου.
747,966 περιπτώσεις παρενεργειών και 11,904 θάνατοι (1,5%)

Δηλωμένοι θάνατοι στην Αμερική στην εθελοντική πλατφόρμα VAERS μέχρι της 6 Αυγούστου.
574,295 περιπτώσεις παρενεργειών και 12,892 θάνατοι (2,24%)!

Οι εμβολιασμένοι άνω των 50 ετών κολλάνε και πεθαίνουν σε διπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001009/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_18.pdf

Οι εμβολιασμένοι άνω των 50 ετών κολλάνε σε δεκαπλάσια νούμερα τη μετάλλαξη Delta, ενώ νοσηλεύονται σε διπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001009/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_18.pdf

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από Αγγλία, τα κρούσματα στους άνω των 50 με την μετάλλαξη Δέλτα είναι 8 φορές περισσότερα σε σχέση με τους ανεμβολίαστους! Ενώ νοσηλεύονται και πεθαίνουν 3 φορές περισσότερο!

13) Έρευνες για το πως τα εμβόλια οδηγούν σε νέες μεταλλάξεις!
https://www.npr.org/2021/02/09/965703047/vaccines-could-drive-the-evolution-of-more-covid-19-mutants?t=1621163887826
https://www.rockefeller.edu/news/30404-covid-variant-infection-after-vaccination/

Ο ιολόγος που συν-ανακάλυψε τον ιό του AIDS, ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagnier αποκαλεί τον μαζικό εμβολιασμό «τεράστιο λάθος» και υποστηρίζει πως οι νέες σοβαρές μεταλλάξεις του ιού προκλήθηκαν από τα εμβόλια. 
https://pentapostagma.gr/ygeia/7013597_dilosi-sok-nompelistas-embolio-dimioyrgei-tis-metallaxeis%3famp
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-002429_EN.html

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Luc Montagnier

Έρευνες για το πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην δημιουργία πιο ισχυρών παθογόνων (μεταλλάξεων).
https://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.1002198
https://www.quantamagazine.org/how-vaccines-can-drive-pathogens-to-evolve-20180510/
https://www.webmd.com/lung/news/20210202/escape-mutations-may-drive-new-covid-resurgence
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/
https://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(21)00392-3/fulltext

https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general

14) Ο κορονοϊός θα υπάρχει για πάντα. 
https://www.api.nationalgeographic.com/distribution/public/amp/science/article/covid-19-will-likely-be-with-us-forever-heres-how-well-live-with-it
https://www.cnbc.com/amp/2021/01/13/moderna-ceo-says-the-world-will-have-to-live-with-the-coronavirus-forever.html
https://www.universityofcalifornia.edu/news/are-we-stuck-covid-19-forever

15) Δηλώσεις του Εβραίου CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, περί τρίτης δόσης και ετήσιων εμβολιασμών.
https://tanea.gr/2021/05/14/greece/almpert-mpourla-tha-xreiastei-triti-dosi-stous-8-mines-to-emvolio-antimetopizei-tis-metallakseis/amp/
https://www.cnbc.com/amp/2021/04/15/pfizer-ceo-says-third-covid-vaccine-dose-likely-needed-within-12-months.html
https://www.bbc.com/news/health-57667987.amp
https://www.ox.ac.uk/news/2021-06-28-delayed-second-dose-and-third-doses-oxford-astrazeneca-vaccine-lead-heightened

16) Έρευνες για την εξάντληση του ανοσοποιητικού και τις αναίτιες ανοσολογικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό (νόσηση, ανάπτυξη αυτοάνοσων νοσημάτων κλπ.). Σε όλα τα νέα πειραματικά εμβόλια, όπως και σε αυτά κατά του νέου κορονοϊού, διαπιστώνεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανότερο να κολλήσουν απ’ ότι αυτοί που έχουν φυσική ανοσία.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3094965/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7318931/
https://www.nature.com/articles/s41577-020-0285-6

Η πρώτη μακροχρόνια μελέτη πάνω στο εμβόλιο της Pfizer κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι το εμβόλιο προκαλεί έναν πολύπλοκο λειτουργικό επαναπρογραμματισμό των εγγενών ανοσολογικών αποκρίσεων ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην μείωση της έμφυτης ανοσολογικής απόκρισης στον ιό! https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1.full#ref-14

Έρευνα που δείχνει ότι το να λαμβάνει κανείς το εμβόλιο της γρίπης σε ετήσια βάση μειώνει την ικανότητα πρόσληψης των νέων αντισωμάτων (για τα νέα στελέχη) από τον οργανισμό. Απεδείχθη πως οι άνθρωποι που εμβολιάζονταν περιοδικά, πχ. ανά πέντε έτη, είναι σε καλύτερη μοίρα από εκείνους που εμβολιάζονταν κάθε χρόνο. https://www.statnews.com/2015/11/11/flu-shots-reduce-effectiveness/

Επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα μελλοντικά εμβόλια κατά του κορονοϊού (που θα συμπεριλαμβάνουν τις νέες μεταλλάξεις) θα είναι λιγότερο αποτελεσματικά, λόγω του τρόπου λειτουργίας του ανοσοποιητικού.
Ο οργανισμός μας μαθαίνει να αντιδρά στον εκάστοτε ιό βάση της πρώτης επαφής του με αυτόν. Αυτό θα πει ότι όποιος κάνει το εμβόλιο σήμερα εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό του να πολεμάει την δεδομένη, πρώτη, έκδοση του ιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί μελλοντικά να ανταποκριθεί το ίδιο θετικά στις όποιες μεταλλάξεις. Αν σκεφτεί κανείς ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μια νέα μετάλλαξη μιλάμε για το απόλυτο σχέδιο καταστροφής… Κι αυτός είναι κι ένας λόγος που θέλουν να επιβάλουν το συντομότερο δυνατό τον μαζικό εμβολιασμό.
https://www.statnews.com/2021/04/16/next-generation-covid-19-vaccines-are-supposed-to-be-better-some-experts-worry-they-could-be-worse/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3314307/
https://reliefweb.int/report/world/two-thirds-epidemiologists-warn-mutations-could-render-current-covid-vaccines

17) Οι υποδοχείς ACE2 (η ύπαρξη και ο αριθμός τους ή η απουσία τους) καθορίζουν το αν έχει κανείς φυσική ανοσία στον κορονοϊό, ποσό εύκολα κολλάει και πόσο βαριά νοσεί. Στην πρώτη έρευνα θα βρείτε συγκριτικούς πίνακες ανά ήπειρο, χώρα και φυλή. Η εξήγηση του γιατί στην Κίνα κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ λιγότεροι από ένας στους τρείς. Εξού και οι μεγάλες διαφορές στον ρυθμό μετάδοσης (R0) του ιού.
https://www.nature.com/articles/s41421-020-0147-1
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219352/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32663409/
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2020.00418/full
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/86023
https://jmhg.springeropen.com/articles/10.1186/s43042-020-00099-9

18) Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία. Σε πρόσφατες έρευνες το ποσοστό προϋπάρχουσας φυσικής ανοσίας ανέρχεται στο 51% στη Σιγκαπούρη, στο 44% στο Εκουαδόρ, στο 34% στη Γερμανία και στο 20% σε Ολλανδία/Σουηδία. Σε αντίστοιχες έρευνες πάνω σε ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι), το ποσοστό εκείνων που ανέπτυξαν αντισώματα είναι μεταξύ 80-100%.
https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3563
https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(21)00120-X/fulltext
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.03.20206151v2.full-text https://www.nature.com/articles/s41423-021-00700-0

Αναφορικά με το γονιδίωμα του ιού και την ομοιότητα του με άλλους κορονοϊούς. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32015508/

Επίσης, έρευνα του 2017 για τις ομοιότητες μεταξύ των κορονοϊών. Είναι τόσο μεγάλες που είναι δεδομένο πως όταν διενεργούν μοριακά τεστ στους 45 κύκλους να εντοπίζουν και αυτούς κι έτσι να προκύπτουν τα περισσότερα ψευδώς θετικά αποτελέσματα… https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28630747/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28630747/

19) Όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό -είτε το γνωρίζουν, είτε όχι- έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία τους προστατεύουν επαρκώς. (εκτός φυσικά από περιπτώσεις βεβαρημένων οργανισμών, ανοσοκατεσταλμένων κλπ.).
https://www.nature.com/articles/s41591-020-0897-1
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33899033/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036

Στην Αγγλία το 90% έχει πλέον αντισώματα κατά του κορονοϊού, όπως απέδειξε μελέτη των πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του Μάντσεστερ, του τμήματος Δημόσιας υγείας του Υπ. Υγείας και της Εθνικής Στατιστικής υπηρεσίας της Μεγ. Βρετανίας. https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/conditionsanddiseases/bulletins/coronaviruscovid19infectionsurveyantibodyandvaccinationdatafortheuk/9june2021#percentage-of-adults-testing-positive-for-covid-19-antibodies-and-percentage-of-adults-vaccinated-against-covid-19-by-grouped-age-in-england-wales-northern-ireland-and-scotland

20) Όσοι έχουν κολλήσει τον ιό δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν! Έρευνα αποδεικνύει ότι όσοι έχουν περάσει τον ιό είναι επαρκώς προστατευμένοι.
https://www.healthline.com/health-news/new-study-determines-people-whove-had-covid-19-dont-need-to-get-vaccinated
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.01.21258176v2
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33129373/

21) Σχετικά με τις βασικές μεταλλάξεις του ιού (VOC). Υπάρχουν τέσσερις βασικές μεταλλάξεις ανησυχίας (Variants of Concern): η βρετανική (Alpha) που πλήττει κατά βάση Λευκούς και κυριαρχεί σε Ευρώπη και Αμερική, η αφρικανική (Beta), η Gamma της Βραζιλίας που πλήττει την Λατινική Αμερική και η Delta που εντοπίζεται κατά βάση στην Ινδία. Πρέπει να τονιστεί ότι οι μεταλλάξεις αυτές έχουν πολύ μικρότερη διασπορά απ’ ότι παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα μετάλλαξη Delta plus με την οποία τρομοκρατούν τον κόσμο ενώ έχει εντοπιστεί μονάχα σε 48 ανθρώπους στην Ινδία (οπού και ξεκίνησε) και 40 στην Αγγλία… Το ίδιο ισχύει και για την μετάλλαξη Delta την οποία πασχίζουν να παρουσιάσουν ως το απόλυτο κακό. Οι πιο πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να είναι δυό φορές πιο μεταδοτική, είναι όμως πολύ πιο ήπια. Συγκεκριμένα στην Αγγλία οπού κυριαρχεί, έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,3%, τη στιγμή που η μετάλλαξη Alpha έχει 2%. Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες μεταλλάξεις του ιού που είναι άνευ σημασίας.
https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/variants-concern
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Alpha_variant
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Beta_variant
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Gamma_variant
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Delta_variant
https://www.indianexpress.com/article/explained/how-worrying-is-delta-plus-sars-cov2-coronavirus-7380124/lite/
https://www.cnbc.com/amp/2021/06/24/delta-plus-covid-variant-heres-what-you-need-to-know.
https://www.smh.com.au/national/nsw/delta-outbreak-is-twice-as-infectious-but-experts-unsure-if-it-s-more-deadly-20210702-p586dg.html

Οι τέσσερεις βασικές μεταλλάξεις του ιού και οι επιπτώσεις τους στην ανοσία.
Η Β και η D διαφεύγουν της ανοσοποίησης σε εμβολιασμένους και μη.

Αποτελεί αισχρό μύθευμα το ότι τα παιδιά και οι νέοι κινδυνεύουν από την μετάλλαξη Δέλτα! Το σύστημα αυτογελοιοποιείται κάθε φορά που προσπαθεί να αποδείξει αυτούς τους ισχυρισμούς του, δίχως να υπάρχουν τέτοια δεδομένα. Το αποκορύφωμα της γελοιότητας υπήρξε πριν λίγες μέρες όταν ο Α. Γραβάνης, «καθηγητής φαρμακολογίας», θέλησε να τραβήξει το αυτί του Σ. Τσιτσιπά λέγοντας του πως πρέπει επειγόντως να εμβολιαστεί γιατί κινδυνεύει, επικαλούμενος την παρακάτω περσινή έρευνα! Εκεί, όπως θα δείτε και στον σχετικό πίνακα, από τους 3,222 ασθενείς ηλικίας 18-34 που νοσηλεύτηκαν ΔΕΝ υπήρξε ούτε ένας υγιής! Είχαν άπαντες τουλάχιστον ένα σοβαρό υποκείμενο νόσημα όπως: παχυσαρκία, διαβήτη, άσθμα, υπέρταση! Κι από αυτούς μόνο οι 88 (2,7%) κατέληξαν. Ενώ το 83% δεν ήταν καν Λευκοί! Με αυτά, λοιπόν, τα δεδομένα ένας καθηγητής λέει σ’ ένα υγιέστατο λευκό αθλητή πως πρέπει να εμβολιαστεί γιατί κινδυνεύει η ζωή του! Αν αυτό δεν λέγεται ατζέντα ή οξεία τύφλωση ας μας πει ο ίδιος ο καθηγητής τι ακριβώς του έχει συμβεί και που αποσκοπεί…
https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2770542/

Δεν υπήρξε ούτε μια απλή νοσηλεία υγιούς ανθρώπου!
Η τεράστια πλειοψηφία έπασχε από Παχυσαρκία, ενώ το 83% δεν ήταν Λευκοί!

Η έρευνα τεχνηέντως δεν αποκαλύπτει πόσα ήταν τα κρούσματα στο τρίμηνο που καλύπτει για να μην φανεί το ελάχιστο πραγματικό ποσοστό θανάτων και νοσηλειών σε ΜΕΘ. Μέσα απ’ τα επίσημα στοιχεία προκύπτει, λοιπόν, ότι στο διάστημα αυτό καταγράφηκαν στην Αμερική 2,581,914 κρούσματα εκ των οποίων, σε αυτό το ηλικιακό γκρούπ, το 0,01% (331) χρειάστηκε μηχανική αναπνευστική υποστήριξη (ΜΕΘ) και το 0,003% (88) πέθανε! Υπενθυμίζοντας ότι μιλάμε για τους πρώτους 4 μήνες της πανδημίας στην Αμερική, την πιο πολύνεκρη περίοδο, τότε που δεν υπήρχαν φάρμακα ή αποτελεσματικά θεραπευτικά πρωτόκολλα και οι γιατροί έκαναν πειράματα στους ασθενείς για να δουν τι λειτουργεί και τι όχι!

Για του λόγου του αληθές η αντιδιαμετρική διαφορά κρουσμάτων/θανάτων την περίοδο που εξετάζει η μελέτη (πρώτο κύμα) σε σχέση με τους επόμενους μήνες (δεύτερο και αρχή τρίτου κύματος).
Τότε πέθαινε το 6%, ενώ σήμερα το 0,6%!
Αυτή είναι καθηγητά μου η διαφορά Επιστήμης και Προπαγάνδας…

Ας δούμε τώρα την έρευνα που θα έπρεπε να έχει επικαλεστεί ο Γραβάνης, εφόσον κάνει λόγο για την μετάλλαξη Δέλτα. Τα στοιχεία, λοιπόν, απ’ το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας, καίτοι μαγειρεμένα, δείχνουν πως απ’ τον Φλεβάρη του 2021 μέχρι τις 15 Αυγούστου υπήρξαν 386,735 κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα, εκ των οποίων τα 1,189 (0,3%) κατέληξαν σε θάνατο. Στις 1 Φλεβάρη που αρχίζει η εν λόγω καταγραφή δεδομένων, ως αρχή της διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα, το ποσοστό θανάτων (case fatality rate) στην Αγγλία ήταν 3%! Άρα η μετάλλαξη Δέλτα είναι 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα, εφόσον σήμερα (σύμφωνα με τους ίδιους) έχει επικρατήσει πλήρως.

Παρατηρήστε στον από κάτω πίνακα, στον οποίο επί τούτου δεν αναγράφουν πουθενά ποσοστά επί της εκατό και υπάρχει και η βολική κατηγορία των ορφανών κρουσμάτων (unlinked), στους 50+ αυτοί που κόλλησαν μετά την δεύτερη δόση (32,828) είναι 5,5 φορές περισσότεροι από αυτούς που κόλλησαν μετά την πρώτη δόση (6,075)! Στους δε θανάτους οι <50 πέθαναν κατά 5,4 φορές περισσότερο μετά την δεύτερη δόση και οι 50+ κατά 7,7! Σε όλα τα πεδία που αφορούν τους εμβολιασμένους ο μικρότερος αριθμός βρίσκεται στην στήλη <21 days post dose 1 και ο μεγαλύτερος στην >14 days post dose 2. Ενώ, λοιπόν, θα έπρεπε όσο περνάει ο καιρός να χτίζουν ανοσία, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Σκεφτείτε τι θα γίνει μετά την τρίτη δόση… Εκτός αυτού, ο συνολικός αριθμός θανάτων από την μετάλλαξη Δέλτα, στους κάτω των 50, έφτασε μόλις τους 113 (0,03%) γι’ αυτή τη φοβερή μετάλλαξη που σκοτώνει νέους και παιδιά! Χωρίς φυσικά να αναφέρεται πουθενά, εν αντιθέσει με τους παραπάνω πίνακες απ’ την Αμερική, τι υποκείμενα νοσήματα είχαν όλοι αυτοί.

Στους δύο αυτούς μήνες στην Αγγλία, η σχέση θανάτων μεταξύ των δύο αυτών ηλικιακών γρούπ, αντί να μειωθεί (όπως προπαγανδίζουν) μεγάλωσε. Από 8,8 πήγε στο 9,5. Δηλαδή οι 50+ πεθαίνουν σχεδόν 10 φορές περισσότερο απ’ τους <50. Το απολύτως αναμενόμενο. Έχουμε, λοιπόν, την πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας!

Στατιστική μελέτη του ίδιου του ΕΟΔΥ που καταρρίπτει το αφήγημα περί αποτελεσματικών εμβολίων! Αν αφαιρέσουμε τους εμβολιασμένους με 1 δόση, που πρόσθεσαν πονηρά στους ανεμβολίαστους, τότε υπάρχει σχεδόν απόλυτη ταύτιση στο ποσοστό θανάτου. Η μεγάλη διαφορά είναι στις διασωληνώσεις που είναι διπλάσιες για τους ανεμβολίαστους (1,74% έναντι 0,68%), χωρίς φυσικά να έχουμε κανένα απολύτως δημοσιοποιημένο στοιχείο για την κατάσταση υγείας και τις ηλικίες όλων αυτών. Θα ήταν δε χρήσιμο, εφόσον δεν έχουν να κρύψουν κάτι, να βάλουν και μια τρίτη στήλη με τις νοσηλείες και τους θανάτους απ’ τα εμβόλια για να μετρήσουμε την σχέση κόστους/οφέλους… Η εικόνα αποδεικνύει αρχικά τρία πράγματα: Πρώτον, αν κολλήσεις, είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε όχι, θα πεθάνεις στο ίδιο ποσοστό! Δεύτερον ότι η διασπορά των μεταλλάξεων στην Ελλάδα είναι όντως πολύ μικρή. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά που έχουν εκδώσει (26/6) η μετάλλαξη Δέλτα αντιστοιχεί σε μόλις 7% των κρουσμάτων! Συνεπώς αν είχε επικρατήσει θα ήταν πολύ περισσότερα τα κρούσματα στους εμβολιασμένους. Και τρίτον πως σε μόλις 7 μήνες και με το 55% των ενηλίκων πλήρως εμβολιασμένοι, έχουμε 8,021 θανάτους, περίπου 3 φορές περισσότερους σε σχέση με όλη την προηγούμενη χρονιά! Ενώ σήμερα υπάρχουν καί φάρμακα καί αποτελεσματικά θεραπευτικά πρωτόκολλα! Άρα, είτε δεν κάνουν καλά τι δουλειά τους στα νοσοκομεία, είτε καταγράφουν ως θανάτους άσχετα περιστατικά. Ας βρουν τι τους συμφέρει καλύτερα να ισχύει… «Ξέχασαν», όμως, να αναφέρουν και «κάτι»!

Στις 25/07/21 (την νύχτα πριν την δημοσίευση της εικόνας) τα συνολικά κρούσματα ήταν 475,919. Αν αφαιρέσουμε από αυτά τα κρούσματα εως και τις 31/12/20 (138,850), μια μέρα δηλαδή πρίν αρχίσει η έρευνα, τότε μας μένουν 337,069 κρούσματα για την περίοδο της μελέτης! Αν κάνετε την αφαίρεση με τα κρούσματα που δείχνει η εικόνα (297,564), προκύπτουν 39,505 ΟΡΦΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ! Όσα είχε και το Ηνωμένο Βασίλειο στην πάνω έρευνα, εμείς όμως έχουμε 56 εκατομμύρια λιγότερους κατοίκους, είμαστε ένα μικρό χωριό και μάλιστα η έρευνα αναφέρεται μόνο στον ενήλικο πληθυσμό, άρα μόνο σε 8,9 εκατομμύρια. Ας ψάξουν, λοιπόν, να βρούν αυτούς τους 39,505 που είναι, αν ζούν ή νοσηλεύτηκαν και μετά τα ξαναλέμε…

22) Το γενικό ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν από κορονοϊό (ανεξαρτήτου ηλικίας), χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, είναι μόλις 0,7% – χωρίς να υπολογίζεται μέσα σε αυτό όσοι κατέληξαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή από επιπλοκές από τις πειραματικές αγωγές που δίνονταν τον πρώτο καιρό ή επειδή οι συγγενείς τους συμφώνησαν μετέπειτα να υπογράψουν ότι κατέληξαν από κορονοϊό για να αυξηθούν οι καταγεγραμμένοι θάνατοι και «να φοβηθεί ο κόσμος», όπως τους έλεγαν στα νοσοκομεία… Το γενικό παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό, με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα, σε ηλικίες 60 ετών και κάτω είναι μόλις 0,3%! Ενώ οι θάνατοι στους ανήλικους είναι σχεδόν ανύπαρκτοι!
https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/
https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/ https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-689684/v1

Κάθε χρόνο, το 17,6% του παγκόσμιου πληθυσμού πεθαίνει από Καρδιαγγειακές Παθήσεις, το 9% από κάποιας μορφής καρκίνου, το 3,5% από αναπνευστικά προβλήματα, το 1% από AIDS και το 0,8% αυτοκτονεί. Όμως δεν ακούμε για καμία πανδημία κατάθλιψης κι ας είναι κι αυτή εξόχως «κολλητική». Καμία εκστρατεία ενημέρωσης για τις διάφορες σεξουαλικές επιλογές δεν γίνεται, αντιθέτως προάγονται ως πρότυπα οι οροθετικοί. Κι όμως η ζωή μοιάζει να τελειώνει, αν ακούσει κανείς ειδήσεις, επειδή το 1,4% πέθανε πέρσυ από κορονοϊό… Εκτός αυτού, έχει ήδη παρατηρηθεί παγκοσμίως αύξηση των αυτοκτονιών λόγω του εγκλεισμού, με πολλούς γιατρούς όπως ο Δρ. Γ. Ιωαννίδης (ένας απ’ τους πέντε καλύτερους επιδημιολόγους του κόσμου) να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως τα θύματα απ’ τα lockdown θα ξεπεράσουν μακροπρόθεσμα εκείνα απ’ τον κορονοϊόhttps://youtu.be/dWz2ad63IlI
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-006072_EN.html

Πίνακες από τη διάλεξη του καθηγητή Ιωαννίδη στο πανεπιστήμιο του Salzburg της Αυστρίας, στις 26 Ιουνίου, δείχνουν πως ένα τουλάχιστον 50% του πληθυσμού αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρές, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) κατά τη διάρκεια των lockdown. Οι έρευνες υπολογίζουν πως μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν τα 5 εκατομμύρια, ενώ σήμερα ο συνολικός αριθμός των νεκρών από COVID-19 ή με COVID-19 είναι 3,5 εκατομμύρια.
https://www.youtube.com/watch?v=sb6PHYTIb2k
https://youtu.be/B_ehqHQOBO0
https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2772834

Έρευνα στο Ισραήλ εντόπισε ογκομετρικές διαφορές στους εγκεφάλους υγειών ανθρώπων, που δεν είχαν κολλήσει τον ιό, μετά τα lockdown. Περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το στρες και το άγχος είχαν διογκωθεί! Η αύξηση του στρες και του άγχους καθιστά το ανοσοποιητικό σύστημα πιο ευάλωτο μειώνοντας την ανοσοαπόκριση, είναι η βασική αιτία για την γέννηση καρκίνων, ενώ αποδιοργανώνει και αδρανοποιεί αποδεδειγμένα τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και οι πολιτικοί το εκμεταλλεύονται δεόντως με το γνωστό Δόγμα του Σοκ. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053811921005875

23) Σχεδόν καμία χώρα δεν εκδίδει δημογραφικά στοιχεία για τους φορείς και τους νεκρούς από COVID-19. Ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, όμως, το κάνουν σε ημερήσια βάση. Μια από αυτές είναι η Λουϊζιάνα και το Σικάγο όπου οι Μαύροι αποτελούν το 70% των θανάτων, ενώ μόλις το 30% του πληθυσμού. Στην Αλαμπάμα, οπού οι Λευκοί αποτελούν το 68% του πληθυσμού, τα 2/3 των φορέων είναι ξένοι! Η πολιτική έπρεπε, όμως, και πάλι να επικρατήσει. Έτσι, μετά από αντιδράσεις λόγω των πινάκων που έδειχναν πως το 52% των φορέων είναι Μαύροι, έκοψαν στα δύο το ποσοστό και πλέον παρουσιάζουν ένα 25% φορέων Αγνώστου Καταγωγής! Κάποια εξωγήινη φυλή φαίνεται να έχει εγκατασταθεί εν μέσω πανδημίας εκεί… Ακολουθούν έρευνες του Harvard και αναφορές από λοιπές πολιτείες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα της Αμερικής τον Ιούλιο του 2020, πριν την βρετανική μετάλλαξη, τότε που κάθε λεπτό πέθαινε και ένας Αμερικανός η τεράστια πλειοψηφία των νεκρών ήταν μη-Λευκοί. Για την ακρίβεια οι νεκροί Λευκοί ήταν μόλις το 11% του συνόλου! 
http://info.primarycare.hms.harvard.edu/blog/racial-disparity-mortality-covid-children
https://www.seattletimes.com/seattle-news/health/king-county-has-big-racial-disparities-in-coronavirus-cases-and-deaths-according-to-public-health-data
https://www.publichealthwm.org/news-events/general-news/covid-19-data-race-and-ethnicity
https://www.statista.com/chart/amp/22430/coronavirus-deaths-by-race-in-the-us/
https://www.statista.com/chart/21364/african-american-share-of-covid-19-deaths/
https://www.alabamapublichealth.gov/covid19/data.html

Οι Λευκοί αυξάνονται στο 19% τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά την βρετανική μετάλλαξη

Όταν οι Μαύροι έφτασαν να αποτελούν το 52% των κρουσμάτων στην Αλαμπάμα εφηύραν τους Αγνώστου Καταγωγής (Unknown) πολίτες… https://wbhm.org/2020/alabama-numbers-show-race-disparity-covid-19-deaths/

Μόνο το 17% των περιστατικών οι Λευκοί, ενώ είναι το 75% του πληθυσμού!
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8276097/amp/Clear-disparity-ethnic-groups-Covid-19-deaths-IFS-study.html

24) Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ από κορονοϊό ήταν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι βάση έρευνας του CDC. 
https://www.cnbc.com/amp/2021/03/08/covid-cdc-study-finds-roughly-78percent-of-people-hospitalized-were-overweight-or-obese.html
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7010e4.htm

25) Μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε η Pfizer να κάνει έρευνες με εγκύους και άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδωνhttps://www.pfizer.com/science/coronavirus/vaccine/additional-population-studies

Άρθρο στο British Medical Journal, ίσως το εγκυρότερο ιατρικό περιοδικό, κατακεραυνώνει τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν η Pfizer και η Moderna για να τεστάρουν τα εμβόλια τους ενάντια στο καθιερωμένο πρωτόκολλο. Μόνο «τυφλές» δεν ήταν οι έρευνες τους… https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4924/rr-6

26) Αναφορικά με την τεχνολογία CRISPR και τα νέα εμβόλια που θα βγουν.
https://www.newscientist.com/definition/what-is-crispr/
https://www.cnbc.com/2021/06/30/how-crispr-gene-editing-will-treat-disease-intellia-founder-doudna-.html
https://www.npr.org/transcripts/974751834
https://youtu.be/2pp17E4E-O8
https://genomebiology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13059-018-1409-1
https://www.businessinsider.com/mice-skin-feet-green-crispr-genetic-diseases-2017-10
https://www.newscientist.com/article/dn17003-fluorescent-puppy-is-worlds-first-transgenic-dog/amp/ 
https://youtu.be/dUd4QpYvkEE

27) Νέα mRNA εμβόλια ετοιμάζονται για κάθε γνωστό ιό: HIV, Ebola, H1N1, Ηπατίτιδα, HPV κλπ. 
https://www.sciencemag.org/news/2020/12/messenger-rna-gave-us-covid-19-vaccine-will-it-treat-diseases-too
https://www.nationalgeographic.com/science/article/at-last-a-malaria-vaccine-has-passed-important-clinical-trials?
https://www.theconversation.com/amp/3-mrna-vaccines-researchers-are-working-on-that-arent-covid-157858
https://www.fortune.com/2021/04/16/mrna-vaccines-covid-moderna-pfizer-vaccinology-health-care-science-vaccinations/amp/
https://www.scientificamerican.com/article/the-second-generation-covid-vaccines-are-coming/
https://www.news-medical.net/amp/news/20210513/Scientists-unveil-new-Ebola-virus-vaccine-design.aspx
https://www.contagionlive.com/view/moderna-unveils-results-of-new-mrna-vaccine-candidate-trials

«Απ’ τον βράχο του Σισύφου δεν διδάχθηκε κανείς;». Διαβάστε επίσης: «Κορονοϊός: Η Φύση εκδικείται!».

28) Έρευνες και αναφορές σε αποτελεσματικές θεραπείες και φάρμακα όπως το Ivermectin, το Tocilizumab και το Remdesivir, τα οποία λαμβάνουν όλοι οι γνωστοί και πλούσιοι που νοσούν, όπως ο Τραμπ και ο Αρχιεπίσκοπος… 1,000€ και 3,500$ για μια θεραπεία, όμως, είναι πολλά για να σώσεις τον λαουτζίκο, οπότε εμβόλια με 19€ και άγιος ο Θεός… Επίσης σε λίγους εκλεκτούς δίδεται θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα (REGN-COV2). Μάλιστα πίσω απ’ την εν λόγω θεραπεία βρίσκεται ένας Έλληνας, ο έτερος CEO της Regeneron Γιώργος Γιανκόπουλος.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2007764
https://emedicine.medscape.com/article/2500114-treatment#d10 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8088823/
https://www.proionta-tis-fisis.com/koronaios-therapevetai-se-mia-ora-alla-monon-ean-eisai-giatros/
https://youtube.com/watch?v=YKr2t7t6ya4
https://www.nature.com/articles/s41401-020-0485-4
https://www.naftemporiki.gr/story/1734457/to-proto-sumbolaio-gia-farmako-me-monoklonika-antisomata-upegrapse-i-ee
https://en.wikipedia.org/wiki/Casirivimab/imdevimab https://idpjournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40249-021-00857-w
https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regenerons-regen-cov2-first-antibody-cocktail-covid-19-receive/
https://www.cnbc.com/video/2020/04/27/regenerons-george-yancopoulos-on-the-race-for-a-coronavirus-treatment.html
https://en.m.wikipedia.org/wiki/George_Yancopoulos
https://www.ellines.com/erga-ellinon/24976-enas-apo-tous-pio-epituchimenous-epistimones-bioiatrikis-ston-kosmo/amp/ https://www.lilly.gr/blog/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE

https://youtu.be/193rscmIz4c

29) Παραίτηση «βόμβα» από την Επιτροπή ΕΟΦ που διερευνά τις παρενέργειες των εμβολίων. Ο Καθηγητής Ρευματολογίας-Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΙΠΑ, & Δ/ντής Εργαστηρίου Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικού Ιατρείου ΓΝΑ «Λαϊκό», ο κ. Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος, αναφέρει ότι οι αρμόδιοι κωλυσιεργούν στην έκδοση τελεσίδικων γνωματεύσεων σχετικά με τα περιστατικά θρομβώσεων και άλλων παρενεργειών από τα εμβόλια, με αποτέλεσμα τη ελλειμματική πληροφόρηση και τη σύγχυση των πολιτών!

«Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου. Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.»

https://iskra.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%C https://youtube.com/watch?v=Own8ar

30) Αναλυτικά τα στοιχεία μέσα από τις Κίτρινες Κάρτες στην Αγγλία. https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting#analysis-of-data

Ποσοστό θνησιμότητας εμβολιασμένων με Astrazeneca, μετά από θρομβοεμβολικά επεισόδια 18%!

31) Έρευνα απέδειξε πως τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν το ανοσοποιητικό σε ορισμένους οργανισμούς. Παραθέτω επίσης μια έρευνα που απέδειξε πως η λήψη βιταμίνης Β6 βοηθά στην μείωση του φαινομένου της Καταιγίδας Κυτοκινών. https://www.researchgate.net/publication/349257945_Cytokine_Storm_Response_to_COVID-19_Vaccinations https://www.iatronet.gr/amp/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/60995/i-vitamini-v6-endexomenws-empodizei-tin-kataigida-kytokinwn-stin-covid-19.html

32) Ο εφευρέτης του mRNA λέει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή για τους νέους. 
https://www.tanea.gr/2021/06/26/science-technology/koronaios-emvolia-mrna-akatallila-gia-neous-18-22-eton-leei-o-efeyretis-ton-mrna/
https://www.news.yahoo.com/amphtml/single-most-qualified-mrna-expert-173600060.html
https://www.foxnews.com/media/tucker-carlson-mrna-vaccine-inventor

33) Το 95% των περιπτώσεων ήταν παχύσαρκοι! https://www.cdc.gov/pcd/issues/2021/21_0123.htm https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/310003

Έρευνες αποδεικνύουν πως το Άγχος καταβάλει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην μόλυνση και στην κακή έκβαση της νόσησης από κορονοϊό! https://www.pnas.org/content/109/16/5995.short https://www.theconversation.com/amp/anxiety-about-coronavirus-can-increase-the-risk-of-infection-but-exercise-can-help-133427 https://www.choicehousecolorado.com/stressful-vulnerability-how-anxiety-can-weaken-our-immune-system/

34) Η απόφαση του CDC βάση της οποίας αλλάζει η εργαστηριακή μέθοδος ανίχνευσης του κορονοϊού. Πρέπει να σημειωθεί πως η εντολή δεν είναι άμεση, αλλά τίθεται σε ισχύ από την αρχή του νέου έτους! Αυτό γίνεται για να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εμβολιασμοί, μέχρι το χειμώνα που θα καλπάζουν και πάλι τα ψεύτικα κρούσματα και μετά που θα αλλάξει η μέθοδος και πέσουν δραματικά να πουν ότι σωθήκαμε χάρη σε αυτά!
https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22096134/
https://www.thelancet.com/journals/lanres/article/PIIS2213-2600(20)30453-7/fulltext

Ο Στρατιωτικός Ιατρός, πρώην Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής 251, Γ.Ν. Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός μιλάει για τους λάθος χειρισμούς στη διαχείριση του κορονοϊού και τη βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από αυτόν.
https://kanenazori.com/2021/04/06/kardiologos_kseskepazei/

Έρευνα αναφορικά με το αντιβιοτικό Azithromycin που προτείνει ο κος. Γ. Καρυστινός για την αντιμετώπιση των δευτερογενών λοιμώξεων από τον κορονοϊό.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7290142/

Μετά από 100 χρόνια εξαλείφθηκε, ως δια μαγείας, ο ιός της γρίπης!
Οι παγκόσμιοι απατεώνες λένε πως αυτό έγινε χάριν των μασκών, αποκρύπτοντας το γεγονός πως η διάμετρος του ιού της γρίπης είναι ίδια με του κορονοϊού!

35) Η πρόσφατη μελέτη του CDC πάνω σε παιδιά 12-17 ετών με το εμβόλιο της Pfizer γκρεμίζει πλήρως το αφήγημα της υποχρεωτικότητας! 9,246 περιπτώσεις παρενεργείων με το 9,3% αυτών (1 στις 10) να είναι πολύ σοβαρές! 4,3% Μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά), 6,5% πόνος στο στήθος, 5,4% μη φυσιολογικό ηλεκτροκαρδιογράφημα, 4,8% αυξημένη Τροπονίνη, 3,5% αυξημένη C Αντιδρώσα Πρωτεΐνη (συνολικά το 24,5% των σοβαρών παρενεργειών αφορούσε επιπτώσεις στην καρδιά) και 14 νεκρά παιδιά μέσα σε μόλις 6 μήνες εμβολιασμού (0,00016%), όταν σε έναν ολόκληρο χρόνο πανδημίας στην Αγγλία πέθαναν, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, 25 παιδιά (0,0002%)!
Προσοχή όμως! Η εν λόγω μελέτη αφορά μόνο το εθελοντικό σύστημα καταγραφής VAERS και κατά βάση τα αποτελέσματα που προέκυψαν από ένα θυγατρικό πρόγραμμα δήλωσης παρενεργείων, μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό (v-safe), στο οποίο συμμετείχαν εθελοντικά 129,000 παιδιά. Μόνο το 1,5%, δηλαδή, από τα 8,9 εκατομμύρια παιδιά που έκαναν το εμβόλιο στο διάστημα 14 Δεκεμβρίου 2020-16 Ιουλίου 2021!
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/pdfs/mm7031e1-H.pdf https://www.researchsquare.com/article/rs-689684/v1

24,5% επιπτώσεις στην καρδιά, 4,3% περιπτώσεις Μυοκαρδίτιδας

9,3% περιπτώσεις πολύ σοβαρών παρενεργειών

Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών: «Να εμβολιαστούν οι νέοι κι ας εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα»! https://www.pronews.gr/ygeia/999829_emvoliasmos-paidion-poso-syhni-einai-i-emfanisi-perimyokarditidas https://youtu.be/CkQ-7BakCv4

Έτσι ακριβώς, κα. Θεοδωρίδου… https://www.medpagetoday.com/opinion/second-opinions/93340

Δεδομένα από Γερμανία μέχρι 30.7.2021
3.036 περιπτώσεις, 16 θάνατοι (0,5%), 1.044 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών

Διαβάστε επίσης:

Ο καθηγητής πυρηνικής ιατρικής του ΑΠΘ κ. Κ. Καρακατσάνης απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους τα νέα εμβόλια είναι επικίνδυνα.
https://oimos-athina.blogspot.com/2021/08/covid-19.html

Ο μοριακός γενετιστής και διευθυντής της CRIIGEN, Christian Vélot, κατακεραυνώνει τα mRNA εμβόλια. «Οι κορονοϊοί είναι οι πρωταθλητές των ιών παγκοσμίως στους ανασυνδυασμούς.Τα γενετικά εμβόλια μπορούν ν΄αυξήσουν τους ανασυνδυασμούς».
https://dimpenews.com/2021/07/01/μοριακός-γενετιστής-διευθυντής-του-criigen/

Ούτε τα υπόλοιπα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή. Παραθέτω μια έρευνα για το γνωστό MMR και τα περιστατικά θρομβοπενίας. Επιπλέον, ένα πίνακα με όλα σχεδόν τα υποχρεωτικά εμβόλια και τα αυτοάνοσα νοσήματα με τα οποία έχουν συνδεθεί. Εμβόλιο ηπατίτιδας, τετάνου, διφθερίτιδας κλπ.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1884189/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/table/Tab1/?report=objectonly

https://youtu.be/4_tmQXb1TA0

Παρακολουθείστε το διεθνές διαδικτυακό επιστημονικό συμπόσιο γύρω απ’ τον κορονοϊό, τα εμβόλια και το ζήτημα της βιοηθικής. https://rumble.com/vkh73z-doctors-for-covid-ethics-symposium-day-1.html

Έρευνα έδειξε πως αυτοί που αντιστέκονται περισσότερο στα νέα εμβόλια είναι κάτοχοι διδακτορικού (PhD)! Ενώ αμέσως μετά όσοι δεν έχουν βγάλει ούτε καν το λύκειο! Οι μεγαλύτεροι υπέρμαχοι των εμβολίων είναι οι απόφοιτοι ΑΕΙ. Η έρευνα επιβεβαίωσε αυτό που βλέπουμε παντού γύρω μας. Οι καλύτεροι επιστήμονες και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι -που δυστυχώς αποτελούν μόνο το 2% κάθε κοινωνίας- όπως και οι πιο χαζοί (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) είναι ενάντια στα εμβόλια, ενώ οι «σπουδαγμένοι», ως ανθρωπάκια του συστήματος, αναφανδόν υπέρ τους. Το γιατί πολλοί άνθρωποι μέτριας ή μερικώς υψηλής ευφυΐας είναι δούλοι του Κράτους χρίζει ειδικής ανάλυσης, η βασική αιτία όμως είναι η αποστροφή τους για την πλέμπα. Η βλακώδης επιχειρηματολογία των βασικών ανθρώπων που μιλούν σήμερα κατά της όλης κατάστασης (αυτών που κάνουν τον περισσότερο θόρυβο: μπλογκερίστες, γιουτιούμπερς κλπ.) με απόψεις όπως: «δεν υπάρχει ο ιός, δεν υπάρχουν νεκροί, τα εμβόλια έχουν μέσα μικροτσίπ» κλπ. Βλέποντας, λοιπόν, οτι αυτά αποτελούν την πλειοψηφία της άλλης μεριάς είναι εύλογο να υποθέσουν πως δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα και ως κοιμησμένοι που είναι να πέσουν στην αγκαλιά του «σοβαρού» Κράτους. Άρθρα όπως αυτό εδώ αποσκοπούν στην αφύπνιση τέτοιων ανθρώπων, παραθέτοντας τεκμηριωμένα επιχειρήματα και όχι ιστορίες φαντασίας… Και όπως φαίνεται επιτυγχάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σκοπό τους. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.20.21260795v1.full

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>