«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για ποιους μετανάστες μιλούν τα προδοτικά ΜΜΕ;;;

 33 κατασκευαστές συνειδήσεων συνιστούν να συνεχίσετε να κοιμάστε - Jo Di

Όταν τα προδοτικά και κατεστραμμένα σπερματικά αρχίδια σκοτώνονται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο ποιος θα είναι ποιο καλύτερος προδότης, τέτοια θα διαβάζεις όσο δεν αποκαταστής την αλήθεια!

(Άγρια επίθεση σε μετανάστες)???????????

Πως ρε προδότες βαφτίζεται και προσβάλλετε τους αληθινούς μετανάστες και τις θυσίες τους;;;;

Ρε προδοτικά βδελύγματα από πού και ώσπου είναι μετανάστες;;;

Αυτοί είναι μισθοφόροι επί πληρωμή, λαθροαλλοδαποί όλων των φιλών της γης.

Από χώρες με εκατομμύρια των εκατομμυρίων πληθυσμό που μετακινούνται επί πληρωμή  με άδεια μισθοφόρων σε μια χώρα, που και σε έκταση είναι μικρή, και με κατεστραμμένη οικονομία και με λίγο πληθυσμό, γιατί έρχονται, αφού δεν μπορεί αυτή η χώρα να ταΐσει τον γηγενή πληθυσμό;;;

Αντί τα πουλημένα ΜΜΕ να αναδείξουν τις δολοφονικές ορδές που μας κατακλύζουν βάση σχεδίου με λαθροαλοδαποδολοφόνους, μιλούν συνεχώς εν συγχορδία προδοτική, για (αγρία επίθεση μεταναστών)???????????

Ακόμα και την λέξη αντικειμενικότητα την γαμήσανε τα προδοτικά βδελύγματα, ξεχάσατε τις δημοφιλές σας στατιστικές, όταν σας συμφέρει τις θυμόσαστε!

Για ζητήστε ρε βδελύγματα τα αστυνομικά δελτία να δούμε σε ένα χρόνο, πόσους βιασμούς, απάτες, εγκλήματα έκαναν οι Έλληνες και πόσα οι μισθοφόροι δολοφόνοι αλλοδαποί;;;

Να σας πως εγώ βδελύγματα, το 90% είναι από τα αυτά τα εγκληματικά μισθοφορικά του ΟΗΕ επί πληρωμή να καταστρέψουν οτιδήποτε Ελληνικό και ένα 10% είναι της Ελληνικής κοινωνίας.

Προδότες μην βιάζετε την λέξη μετανάστης, που είναι ιερή και σημαίνει, ότι όπου πάει ο μετανάστης έχει ελεγχθεί, έχει πάρει έγκριση, έχει αποδεχτεί την κυνική κουλτούρα αυτών που θα τον φιλοξενήσουν και είναι ο αριθμός τους τόσος,  όσο χρειάζεται η χώρα που θα τους δεχτεί.

Και λυπάμαι βαθύτατα τους αληθινούς μετανάστες που δεν διαμαρτύρονται για την προσβολή που τους κάνουν να τους εξομοιώνουν με τους χειρότερους δολοφόνους;

Η σημερινή δημοσιογραφία, δεν είναι δημοσιογραφία, Τα βιογραφικά των σημερινών δημοσιογράφων διέπονται από τα εξής κριτήρια, είσαι προδότης, είσαι λαμογιο, κατεβάζεις το παντελόνι σου, έχει τιμή η ηθική σου, προσλαμβάνεσαι!

Κύριοι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και καλό θα είναι να θυμάστε την σφαγή της Τριπολιτσάς!!!

Να το θυμούνται κυρίως οι Εβραίοι και οι αλβανοί!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>