«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από πληροφορία μέσα από το Γ.Ε.Σ., ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
1 ώρα ·
Αφροδίτη ΑΩ
Έτσι… ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ !!!…. μόνο που ΔΕΝ προορίζεται για το καλό της ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ, “ΑΣΚΗΣΗΣ” !!!
Proxy War = “ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” Ελλάδας-Τουρκίας, από το Ισραηλιτικό ΤΟΞΟ/ΟΜΠΡΕΛΑ: “ΚΡΗΤΗΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ”
Από πληροφορία μέσα από το Γ.Ε.Σ., ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
Τα Νοσ/μεία τέθηκαν σε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ενώ από χθές, καλείται προς Επιστράτευση ένας συγκεκριμένος αριθμός ΕΦΈΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και έχει ενεργοποιηθεί η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «Mοράβα» η οποία είναι εκπαιδευμένη σε “ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ”.


Επίσης, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ “ΕΜΦΥΛΙΟΥ” ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ παρεάντζα ΜΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ εβραιοαμερικανά και ΝΑΤΟϊκά ΚΟΜΑΝΤΑ ΩΣ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΊΑΣ, ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ” ΣΤΙΣ “ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ” ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.
.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται… !!!….. όπως τότε το 1967, όπου τα Αμερικανά σχεδίαζαν πραξικόπημα στην Ελλάδα και τους πρόλαβε ο αείμνηστος Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με την ενεργοποίηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”, το οποίο και διαστρεβλωμένα ονομάστηκε “Χούντα/Δικτατορία”.
Επί 7 χρόνια οι Δυτικο-ΜεγαλοΔυναμίτες είχαν κάτσει στ’αυγά τους και επειδή ο Παπαδόπουλος δεν τους βοήθησε με τον Δ’ΑραβοΙσραηλινό πόλεμο: “Γιόμ Κιπούρ”, –όπου η ΡΩΣΙΑ τους είχε @αμήσει το κέρατο!– και επειδή επανέφερε το “Εκλογικό Σύστημα” στην πατρίδα, έχωσαν σφήνα τον “αόρατο δικτάτωρ” Ρωμανιώτικης εβραϊκής καταγωγής από τα Γιάννενα, Δ.Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ εβραιοαμερικανά, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΝΩ συγκεντρώνει πρωτοφανή όγκο στρατιωτικών δυνάμεων στον Αρκτικό Κύκλο ΑΦΟΥ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ εβραιοαμερικανά, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ “ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ εβραιοαμερικανά ΤΟ κλεψιμαίϊκο “ΦΑΪ” !!!

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ “ΟΔΗΓΙΩΝ”, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
ΟΙ ΔΕ ΦΩΤΙΕΣ, όπως και ο “κοροϊδο-ιός”, ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ, ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑΣ, ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ-ΠΙΘΗΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ & ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ, είτε ακούσια είτε εκούσια, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ “ΜΕΣΟΓΕΙΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ” ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ “παραίτηση” ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ”, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…. παντειοτρόπως !!!
**Φωτό της “Επιστράτευσης”, από Nikos Diamantis**

Proxy War = “ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” Ελλάδας-Τουρκίας, από το Ισραηλιτικό ΤΟΞΟ/ΟΜΠΡΕΛΑ: “ΚΡΗΤΗΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ”

Ένας πρόσθετος ΔΗΘΕΝ λόγος που η Ελλάδα ήταν απρόθυμη να διεκδικήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα ανατολικά, είναι ότι “φοβόταν” την αντίδραση της Άγκυρας…. δηλ. πήρε εντολές από το Ισραήλ να κάτσει στ’αυγά της !!!
Διότι προχωρώντας η Τουρκία σε έρευνες και γεωτρήσεις σ’εκείνην την θαλάσσια περιοχή, θέτει στην Ελλάδα το δίλημμα:
1) ή Nα αποδεχθεί το τετελεσμένο.
2) ή Nα αντιδράσει στρατιωτικά σε μία γεωγραφική περιοχή που
είναι “ευνοϊκή” για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
Δηλ., το Ισραήλ, με τις Τουρκικές “εθνικές αξιώσεις” και με το Ελληνικό «”φόβο”-ψεύτο-δίλημμα», προετοιμάζει τον
<< Proxy War = “ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” >>
Αυτός είναι ο βαθύτερος ΔΗΘΕΝ λόγος που η Ελλάδα έχει αποφύγει να καταθέσει συντεταγμένες για τα εξωτερικά όρια της “δυνάμει”, και όχι ακόμα “ενεργεία”, Ελληνικής ΑΟΖ.
Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, είναι σαφές πως η προοπτική οριοθέτησης ΑΟΖ με την Ελλάδα, βγήκε από το ράφι και μπήκε σε “κλειδωμένο μπαούλο”.
Οι δυνατότητες περιορίζονται και η μόνη περίπτωση αυτό να ανατραπεί, είναι να υπάρξει Ελληνική πολιτική/στρατιωτική βούληση.
Με την ΕλληνοΚυπριακή οριοθέτηση ΑΟΖ θα συμπληρωνόταν το κενό, που τώρα, ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, θα το συμπληρώσει η Τουρκία.
ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, ΕΙΝΑΙ Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΩΝ εβραίων, ΔΙΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ!
«Η Τουρκία να εγκαταλείψει Κρήτη και Ρόδο & η Ελλάδα το ….Καστελλόριζο»…!!!….. είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μάθιου Μπράιζα, τό νέο “αστέρι” της διπλωματίας του Μπάϊντεν που έχει κιόλας παντρευτεί Τουρκάλα και είναι στενός συνεργάτης και φίλος του φερόμενου ως νέου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, που τον προορίζει για θέση κλειδί στο αμερικανικό ΥΠΕΞ…
Μάθιου Μπράιζα:
«Είναι εντελώς παράλογο (!) η Ελλάδα να έχει μια τόσο μεγάλη ΑΟΖ κοντά στις ακτές της Τουρκίας, εξ αιτίας του μικροσκοπικού (;;;) Καστελλόριζου!
Νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία στην οποία, η Τουρκία θα εγκαταλείψει την Κρήτη και την Ρόδο (σ.σ.: !!!) και η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το Καστελλόριζο και τότε θα δούμε τις προκλητικές ενέργειες να εξαφανίζονται».

Το Ισραήλ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ “ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ”, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΟ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΩΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΗΣ, Ω! ΝΑΙ!, ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ εβραϊκό “Σχέδιο Yinon”…
Η εγκατάσταση του Ισραηλιτικού Ραντάρ στην Κρήτη, στην ουσία είναι μια νέα στρατιωτική βάση εβραϊκών συμφερόντων στην επικράτειά μας και το Ισραήλ, γνωρίζει εκ προοιμίου, λόγω του σχεδίου που το ίδιο κατασκεύασε, ότι η Τουρκία θα κινηθεί εχθρικά σε όλα τα μέτωπα με κύριο στόχο βέβαια την περιοχή μεταξύ Κρήτης-Κύπρου !!!!
Η καλλιέργεια λοιπόν του κλίματος παροξυσμού και ψυχολογικής πίεσης στους Τούρκους για να επιταχύνουν τις αποφάσεις και ενέργειές τους, αποτελεί το μέσο της αρχικά σχετικής ανεξαρτητοποιησο-αυτονόμησης της ΚΡΗΤΗΣ και κάποιων νησιών, ως πράξη “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ”…………..!!!, με απώτατο σκοπό την μελλοντική προσάρτιση στο Ισραήλ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΕΧΩΣΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ, “ΠΑΛΑΒΟ-ΤΡΕΛΙΑΡΙΚΑ”, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ = “ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ”.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” και η υποσχεμένη “Επαγγελίας-Γή”, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1575, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ – ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ – ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΔΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΑ… !!!
Πρόκειται για το εβραϊκό: <<“ΣΧΕΔΙΟ Yinon”>> του “Μεγάλου Ισραήλ”, για την Μ.Ανατολιτική και Β.Αφρικανική διάλυση και “ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ”, στο πλαίσιο ενός επεκτατικού σχεδίου ΗΠΑ-Ισραήλ με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας, καθιστώντας το Ισραήλ το πιο ισχυρό κράτος της περιοχής.
Αυτός είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος των ισχυρών Σιωνιστικών φατριών εντός της κυβέρνησης Νετανιάχου, του κόμματος Likud, καθώς και του Ισραηλινού στρατιωτικού και συλλογικού οργάνου.
Αυτός ο σχεδιασμός λοιπόν, δεν είναι αυστηρά ένα Σιωνιστικό Έργο για την Μέση Ανατολή, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και της πρόθεσης της Ουάσινγκτον να σπάσει και να Βαλκανιοποιήσει την Μέση Ανατολή.
Το “Σχέδιο Yinon”, είναι η συνέχεια του αποικιακού σχεδιασμού της Βρετανίας στη Μέση Ανατολή και η κατάτμηση της Νότιας Τουρκίας και του Ιράκ σε ένα Κουρδικό κράτος και δύο Αραβικά κράτη, περιγράφηκε ως το επίκεντρο της Βαλκανιοποίησης της Μ. Ανατολής και του Αραβικού Κόσμου…… (βλ. “Αραβική Άνοιξη”).

Τόξο/Ομπρέλα: “Κρήτης- Κύπρου- Κουρδιστάν” (!)

Το “Μεγάλο Ισραήλ” θα δημιουργήσει μια σειρά “Πληρεξουσίων” κρατών.
Το μοντέλο συνεργασίας των Ισραηλινών με τους Κούρδους, το οποίο έχει διαχρονικά σφυρηλατηθεί, αποτελεί πρότυπο στο οποίο βασίζεται η άμυνα του Ισραήλ κατά της Τουρκίας… δηλ. κατά της Ρωσίας.
Η άμυνα αυτή προβλέπει την δημιουργία μιας ενιαίας «Ομπρέλας» που περιλαμβάνει το τόξο “Κρήτης-Κύπρου-Κουρδιστάν”, και θα λειτουργήσει ως «ανάχωμα» στην ΔΗΘΕΝ Τουρκική νέο-οθωμανική επεκτατικότητα…. (;;; χμμμ…)
Η εγκαθίδρυση του κράτους του Μεγάλου Κουρδιστάν, είναι σε προχωρημένο στάδιο, και τώρα επιδιώκεται η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών ώστε να στηθεί το υπόλοιπο του τόξου, που αφορά στην περιοχή Κρήτης-Κύπρου, το μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας.
Η επίτευξη αυτού του στόχου, έμμεσα ωθεί την Τουρκία να αναβαθμίσει την προκλητικότητά της έναντι της Ελλάδος και πυροδοτεί κοσμογονικές εξελίξεις στην περιοχή !!!!!!!!
Όπως οι Κούρδοι έγιναν εργαλείο των Ισραηλινών για δημιουργία ουδέτερης ζώνης μεταξύ τους αλλά και της Τουρκίας–Συρίας, κάτι παρόμοιο επιχειρείται ήδη στην περιοχή μεταξύ Κρήτης και Κύπρου.
Η δημιουργία δηλαδή μιας «ομπρέλας», ενός ισχυρού νοητού «αναχώματος» στην Τουρκία, αποτελούμενο από την Κρήτη, την Κύπρο και την Βόρεια Συρία – Κουρδιστάν.
Με αυτήν την μεθόδευση, η Τουρκία θα αποκλειστεί τελείως από την Αν.Μεσόγειο, τα κοιτάσματα και τον σχεδιασμό του EastMed, που ούτως ή άλλως δεν εμπίπτουν στην δικαιοδοσία της αλλά παρά ταύτα τα εποφθαλμιά διότι αυτές είναι οι εντολές της Ισραηλιτικής Στρατηγικής.

“Proxy war – ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ελλάδας-Τουρκίας”

Για να επιτευχθεί η δημιουργία αυτής της «Ομπρέλας», το Ισραήλ θα μας εμπλέξει σε ένα “πληρεξούσιο* πόλεμο”, όπου θα βρεθούμε αμυνόμενοι έναντι της Τουρκίας.
-*πληρεξούσιος: κάποιος που του έχει εκχωρηθεί το δικαίωμα ενέργειας για λογαριασμό άλλου = «πόλεμος δι’ αντιπροσώπων».
Ο σκοπός είναι να αποδυναμωθεί και να αποσταθεροποιηθεί η Τουρκία με ένα είδος “εμφυλίου” στο εσωτερικό της ο οποίος θα εκτονωθεί με την εξαναγκαστική διένεξη με την Ελλάδα, σε χρόνο που το Ισραήλ θα κρίνει κατάλληλο, οπότε μ’ένα σμπάρο δυό τριγώνια !!!
Μέσα από αυτήν την διένεξη, από την οποία θα απέχει το Ισραήλ, θα αναδειχτεί το ίδιο ως κύριος παράγοντας-ρυθμιστής σταθερότητας της περιοχής που θα καθορίσει τους όρους διαχείρισης των κοιτασμάτων και της διάθεσής τους στην Ευρώπη !!!

1) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ/
/ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ = ΚΟΙΝΩΣ, Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΗΜΙ-ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ…… ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΑΝΩΘΕΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ “ΙΣΡΑΗΛ”.
2)ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
3) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΗΜΙ-ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ -ΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ-, ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ “ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ =ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
4) ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟ(ΣΥ)ΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ……
5)ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κοροϊδο-ιό, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ” =ΑΜΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΚΙ ΟΛ’ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΟΠΛΙΚΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΕΘΝΟΣ…. ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ !!!!!!

ΟΛΗ Η ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕΧΡΙ και τον Τράμπ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ εβραϊκή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ κοροϊδο-ιό, AΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!!
Έφτασε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν λαός και να εφαρμόσουμε το ακροτελεύτιο άρθρο του, κατ’ ευφημισμόν, Ελληνικού Συντάγματος, πριν αυτό καταστεί άχρηστο……
Ο ηγέτης θα βρεθεί στην πορεία………………..
Ρομινα Ζαμπούφλου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>