«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΠΥΡΑΓΟΥ? Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;;

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ

Αυτός ο μεγεθυντικός φακός βρέθηκε σήμερα στην Αργυρούπολη!

Αφορμή για αυτό το άρθρο μου είναι η αγάπη και η ανάγκη μου να προστατεύσω το Πυροσβεστικό Σώμα από τις στρατιές άσχετων , ανίδεων , (ερευνητών) του Διαδικτύου , από ανθρώπους με κοντό μυαλό , ιδεοληπτικούς και κομματόσκυλα που δεν έχουν τη γνώση να δουν το φαινόμενο της πυρκαγιάς πέρα από φυσικό αλλά και ως παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν έχουν τις βασικές γνώσεις είναι ο ένας λόγος , είτε οι μικροπολιτικοί τους σκοποί και συμφέροντα τους κάνουν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008832012849

Αυτό παραπάνω με έκανε να ασχοληθώ, μια και δεν έχω τις βασικές γνώσεις και ανήκω στις στρατιές των ασχέτων????????????

Επιχείρησα να κάνω διάλογο με τον κύριο Πύραρχο που έγινε βιραλ???????????? αλλά έχει καταργήσει το σχολιάστε!!!! Παρακάτω ένας μικρός διάλογος  με μηνύματα.

1 Όταν μια ιστοσελίδα καταργεί τα σχόλια κάνει μονόλογο, ή αλλιώς ευλογά τα γένια του. Κρίμα άρχισες το μονόλογο πολύ πρόσφατα, δεν ανέφερες την αστυφιλία του προδότη εθνάρχη Καραμανλή, προσπέρασες ότι δεν υπάρχει δομημένο κράτος να καθοδηγεί τον πολίτη και κατάπιες εντελώς, ότι όλες αυτές οι φωτιές είναι σχεδιασμένες; με καλά μηχανήματα, για να πειράξουν το κλίμα. Θα ήθελα να σου πω πολλά που τα ξέχασες… αλλά μου το στέρησες αυτό ο δικαίωμα με την αφαίρεση των σχολίων. Και για να μην με πεις άσχετο, έσβηνα φωτιές στον Ταΰγετο με πυροσβεστικό!

2 Κρίνετε τον κόσμο χωρίς να του επιτρέπετε να σας απαντήσει, αυτό λέω, ότι μιλάτε με τον εαυτό σας. Έχετε αφαιρέσει τα σχόλια

3 Αγαπητέ κύριε, δεν υπάρχει αυτό που λέει σχολιάστε, έχει μόνο μου αρέσει και κοινοποίηση

Θέλω να ρωτήσω αυτός ο έμπυρος πύραρχος δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για εμπρησμούς;;;

Φωτιά και στο Πεδίον του Άρεως. Την έσβησαν και έπιασαν και ύποπτο… Κάθε τσουτσεκι μ ένα γκαζάκι και με εντολές…οι πηγές μου αυτό λένε… Το σκαι ράδιο είπε ότι ήταν γυναίκα ασιατικής καταγωγής!!!  Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας» αναφέρει ο Γ. Κωνσταντάτος. Στην Ηλεία όταν ξεκίνησε η φωτιά, άναψε ταυτόχρονα σε 30 σημεία!

Κύριε Πυραγέ θέλω ειλικρινά να σας ρωτήσω, όταν θέλετε να ενημερώσετε τους συμπολίτες σας, τι φοβάστε και έχετε αφαιρέσει το σχολιάστε;;;

Είναι αντικειμενική ενημέρωση ο μονόλογό σας;;;

Αυτό όμως που δεν κατάλαβα είναι γιατί μισείτε τόσο τους συμπολίτες σας;;;

Ξέρετε πως φέρεστε, όπως αυτός που κάθετε στον καθρέπτη του και του λέει ο καθρέφτης του, ότι αυτός είναι ο ποιος σωστός πολίτης!

doyrgoyti_2

Κύριε πυραγέ τις ευθύνες από την αστυφιλία του Καραμανλή και μετά δεν την διδαχτήκατε πουθενά, το ότι ένα υπεύθυνο κράτος κάνει τα πάντα για να οικοδομήσει σωστά το σπίτι του ο κάθε πολίτης, ούτε αυτό το διδαχτήκατε;;;

Το ότι ένα κράτος φτιάχνει  ένα σχέδιο που θα έχει ρεύμα, νερό, αποχέτευση, τηλέφωνο και άλλα απαραίτητα για να φτιάξεις το σπίτι σου, το είδες ποτές από το ελληνικό κράτος;;;,

Τα ένοχα μυστικά του δάσους | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αυτά σε ποιους ανήκουν, ποιος τους έδωσε άδεια, ειναι σε δασικά;;;;

Είδες ποτέ να διωχθούν και να κατεδαφιστούν οι βίλες των ημετέρων, μέσα σε παρθένα δάση;;;;

Όμως είσαι πολύ ανοιχτομάτης να δεις την άναρχη δόμηση των δεινοπαθούντων  πολιτών να βάλουν το κεφάλι τους κάτω από μια στέγη, το κράτος τους επέτρεψε να φτιάξουν εκτρώματα, διότι δεν ήθελε να χαλάσει τα λεφτά που ήταν για να πληρώνει τους προδότες ηγέτες του ελληνικού λαού.

Χοντρικά οι αναφορές, διότι οι λεπτομέρειες αυτής της διαχρονικής προδοσίας, που λέγετε αστυφιλία γεμίζει τόνους βιβλία.

Κύριε Πυραγέ αδυνατώ να καταλάβω έναν τέτοιο άνθρωπο που καταφέρεται στον μόνο αθώο, τον λαό.  Θυμάμαι Κύριε Πυραγέ τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τότε και μετά που ψήφισαν και τα δέντρα Καραμανλή, υποσχόταν στον λαό και τον παρότρυναν να πάει σε όποιο δάσος, βουνό, να  χαράξει ένα οικόπεδο και όταν θα εκλεγόταν θα τους έδινε συμβόλαια ιδιοκτησίας????

Ένας από αυτούς που χάραξαν ένα οικόπεδο ήμουν και εγώ, νεαρός χωρίς σπίτι, εκεί κάπου στις πέτρες του Σχιστού μέσα σε χιόνια και κακουχίες φύλαγα το οικόπεδό μου??????????

Μέχρι που ήρθαν οι χωροφύλακες με έβγαλαν παγωμένο σαν σκουμπρί, κάτω από κάτι χαρτόνια, ευτυχώς που ήρθαν γιατί θα με έβρισκαν πεθαμένο.

Αυτό το βρόμικο και απάνθρωπο το έκαναν πολλές φορές τα τομάρια της Νέας Δημοκρατίας, αυτήν την αναρχία του κράτους δεν την διδάχτηκες ποτές;;;;

Το ότι η προδοτική Νέα Δημοκρατία μάζεψε και ξερίζωσε κάθε αγρότη, στο Αστικό Άστυ,  κάθε πονεμένο για εργάτες στα εργοστάσια  τους και τον άφησε να φτιάχνει σπίτια από τσιμεντόλιθους και λαμαρίνες για σπίτι, ούτε αυτό το ξέρεις;;;

Dourgouti-N.Kosmoq-1955-2

Ναι, έχει ένα φταίξιμο ο ελληνικός λαός και το πληρώνει, να επιλέξει ηγέτες τους κάτι σαν και σένα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>