«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι και φίλες, αγωνιστές, Έλληνες συμπολίτες μου, σαν ερευνητής είμαι βαθιά προβληματισμένος.

Alex-f16 Α

Ο ΑΛΗΤΗΣ  Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ

Έχω ιστοσελίδες, όπως η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, 1 ΚΑΙ 2 άλλες, ΚΑΙ θέλω να εφαρμόζω στο ακέραιο το θέμα αντικειμενικότητα και το προσπαθώ πάντα με εξαίρεση το ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ.

Ναι μέχρι εδώ καλά, αλλά σαν ερευνητής οφείλω να ενημερώνω τους αναγνώστες που με τιμούν με κάποιες ειδικευόμενες απόψεις μου.

Φυσικά δεν μπορώ να είμαι ψυχαναλυτής και για αυτό επιστρατεύω την εμπειρία μου.

Για αυτό αποφάσισα να στιγματίσω και να αναζητήσω τα κακός κείμενα σε διάφορα φαινόμενα που έχουν ανακύψει ξανά μέσα σε χαλεπούς καιρούς και άκρος επικίνδυνα για την πατρίδα μας.

Ας έρθουμε στο θέμα, που είναι τα πολλά κινήματα, κομματάκια, αποκόμματα, πατριώτες αγωνιστές???????????

Που όλος περιέργως, άπαντες έχουν ιδεολογικές διαφορές και δεν μπορούν να ενωθούν, να συνυπάρχουν;;;;;;;;;;;

Το τροπάριο αυτό της Κασσιανής?????

το έχουμε ζήσει δεκαετίες, για να μην πάμε ποιο πίσω, στις αρχές της επανάστασης του 1821, με αποτέλεσμα οι δυναμικότητα του λαού να διασπάτε, άπαντες να αποκαρδιώνονται, προς όφελος μόνο τον 300+1 εγκάθετων προδοτικών της βουλής και της προεδρίας.

 Το ίδιο και απαράλλακτο φαινόμενο διαπιστώνουμε και σήμερα;;;

Που πάτε ρε κύριοι;;;

Σε τι ελπίζεται με τον λαό σε κομμάτια;;;;;;;;;;;;

Όλοι ωραίοι και καλοί, λόγια παχιά, βαρβάτες κορόνες, όλοι πατριώτες μόνο αυτοί όμως? έναντι των άλλων!

Ακούς το ένα και λες μωρέ αυτός είναι πατριώτης, μπαμ, βγαίνει ο άλλος και τον αποκαθηλώνει, σε μηδέν χρόνο, βγαίνει άλλος και αποκαθηλώνει τους προηγούμενους, άντε ξανά μανά από την άρχει το ίδιο παλιό τροπάριο σε επανάληψη????

Αγαπητοί φίλοι,  όταν ανεβάζω τον ένα, ο άλλος με λέει φασίστα, δούρειο ίππο, όταν ανεβάζω και τον άλλο, με φωνάζει κρυφό κομουνιστή και όταν ανεβάζω και τους άλλους με φωνάζουν διπρόσωπο, άθεο, αμαρτωλό και χίλιες άλλες θρησκευτικές μαλακίες;;;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή τα δικά τους ψέματα και κρυφά βίτσια τα φορτώνουν στον πρώτο που θα βρουν μπροστά τους και ξεπλένονται από τα δικά τους τυχόν προδοτικά αμαρτήματα!

Θα μου ΠΕΙ κάποιος καλοπροαίρετα και τι τα γράφεις και κουράζεσαι, τα ξέρουμε;;;

Αγαπητοί φίλοι δεν θα ανεβάσω ξανά κανέναν, διότι δεν μπορώ να το παίξω ψυχολόγος, για το ποιος είναι καλύτερος διαφημιζόμενος πατριώτης?

Και ούτε είναι δίκαιο για μένα, χάρις την πατριωτική μου συνείδηση να με λασπώνουν αυτοί, που ιστορικά και αγωνιστικά, μπροστά μου είναι νήπια.

Θα ανεβάσω μόνο αυτό το κίνημα που θα έχει έναν τίτλο απλό, Για την Πατρίδα και τα παιδιά μας, όλοι μαζί, χωρίς αρχηγούς, όλοι είμαστε απλοί στρατιώτες! Θα ανεβάσω αυτό το κίνημα και θα δώσω και την ζωή μου, που θα λέει όλα για την πατρίδα και θα έχει καταφέρει όλους αυτούς, Αντονιαδιδες, Βολολους, Αντονιους, 21, Αποτολοπουλους και άλλους να τους έχει ενωμένους  σαν απλούς στρατιώτες, κάτω από την ίδια στέγη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>