«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!!

GREEK NEWS

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!!

Κι υπάρχουν και 11 Συστήματα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων!!!

Τα κρύβει όλα η κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!!

Κι υπάρχουν και 11 Συστήματα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων!!!

Τα κρύβει όλα η κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Ιουλ. 2021, 19:31, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Στο παρακάτω βίντεο, ακούμε τον γνωστό εδώ στις ΗΠΑ Δρ. Bryan Ardis (Μπράιν Αρδής) να μας αποκαλύπτει ακόμη πιο απίστευτα συγκλονιστά ευρήματα σχετικά με τον πραγματικό αριθμό νεκρών από το εμβόλιο κορωνοϊού.

Στο πιο τελευταίο άρθρο μας για τον Δρ. Αρδής με τίτλο ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!, αποκαλύψαμε πως το δήθεν «φάρμακο» remdesivir, που χρησμοποιείται ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ «θεραπεία» για τον ιόν-φάντασμα κορωνοϊό (του οποίου η ύπαρξις παραμένει ακόμη…ΑΦΑΝΤΗ), τουλάχιστον στις ΗΠΑ, έχει παίξει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στον…ΘΑΝΑΤΟ πάρα πολλών δήθεν «ασθενών» με «κόβιντ». Δηλαδή, ΔΕΝ ήταν τελικά το COVID-19 που τους σκότωσε στα νοσοκομεία, αλλά Η ΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ» ΤΟΥΣ!!!

GREEKNEWSONDEMAND

ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!

ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά

guteurls.de→ Read full article here

Έρχεται και πάλι ο Δρ. Αρδής να μας αποκαλύψει επίσης κάτι εξίσου συγκλονιστικό που έχει να κάνει με τους θανάτους από το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, κάτι το οποίο ΔΕΝ απασχολεί καν τόσο την κυβέρνηση Μπάιντεν όσο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, μιας και όλες μα…ΟΛΕΣ συμμετέχουν σε μια μαζική, παγκόσμια δοκιμή με αυτά τα «εμβόλια»-βιολογικό-όπλο, με «ινδικά χειρίδια» τους ίδιους τους…ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, μαθαίνουμε άναυδοι ότι εκτός από το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων), που συνδέεται με το CDC, υπάρχουν τουλάχιστον…ΕΝΤΕΚΑ (11) άλλα τέτοια συστήματα κυβερνητικά που αναφέρουν τους θανάτους από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ, συστήματα που, μέχρι τώρα, παρέμεναν…ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι σύμφωνα με τον Δρ. Αρδής, μόνο ένα από αυτά είχε αναφέρει πρόσφατα τουλάχιστον…ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ…45.000 χιλιάδες θανάτους λόγω του εμβολίου…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο ο Δρ. Αρδής μας πληροφορεί ότι μόλις κατέθεσε μύνηση κατά της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως, στα δικαστήρια εδώ στη μεγαλούπολη Anaheim της Καλιφόρνιας, για συμμετοχή και συγκάλυψη αυτού του θέματος. Αναμένουμε λοιπόν μεγάλες εξελίξεις εξαιτίας των ευρημάτων του!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!, είχαμε αποκαλύψει, πάλι με τη βοήθεια του Δρ. Αρδής, ότι, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!! Διαβάστε και αυτό.

GREEKNEWSONDEMAND

Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!

Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται απ…

guteurls.de→ Read full article here

‘Αρα, συνολικά, ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ μπορεί να υπάρχουν εξαιτίας του μπολιού του θανατηφόρου, τόσο στις ΗΠΑ όσο και οπουδήποτε αλλού;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/health/2021/07/breaking-45000-dead-from-experimental-covid-shot-in-just-72-hours-major-lawsuit-filed-must-video-3040618.html

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>