«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αποτυχία του Ισραήλ – ο γιατρός αποκαλύπτει: το 80% των σοβαρών περιπτώσεων κορώνας εμβολιάστηκαν

Όλοι εμείς που ενημερώνουμε τους πολίτες, είμαστε στην μαύρη λίστα, ο Μπαιτεν μαζί με την βρόμικη και Χιτλερική  ( Κέντρο Αντιμετώπισης Ψηφιακού Μίσους (CCDH),) ,  ζητούν την κεφαλή μας στο πιάτο! Κρύβουν την ποιο παταγώδη και δολοφονική αποτυχεια του εμβολιασμού του Ισραήλ, άπαντες τρέχουν οι εμβολιασμενοι  στο Ισραήλ με νοσήματα που δεν είχαν. Άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας. ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ MRNA

16 Ιουλίου 2021

Θυμόμαστε ακόμα τις ενθαρρυντικές αναφορές: “Παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού Ισραήλ”. 

Πάνω απ ‘όλα, το Ισραήλ θεωρείται πρότυπο για την πολιτική της Αυστρίας. Μόλις το Δεκέμβριο ο Καγκελάριος Κούρζ είχε το Levant State να συμβουλεύει το Υπουργείο Υγείας μας, όπως ανέφερε ο Wochenblick . 

Εν τω μεταξύ, ωστόσο, έχει σιωπήσει για την υποτιθέμενη χώρα μοντέλο. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Τα αποτελέσματα του ευρέως «εμβολιασμού» του πληθυσμού με τις αμφιλεγόμενες, νέες ενέσεις γονιδίων είναι καταστροφικά. 

Πάνω απ ‘όλα είναι οι «εμβολιασμένοι» που μολύνονται με κορώνα. Εξαιτίας αυτού, καταλήγουν στο νοσοκομείο ιδιαίτερα συχνά, όπως δείχνει ένας Ισραηλινός γιατρός.

  • Ο Ισραηλινός εσωτερικός δημοσιεύει στατιστικά στο Twitter

  • Λέει: “Φαίνεται ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού πλησιάζει το μηδέν”

  • Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί φαίνεται να αρρωσταίνουν πιο συχνά

  • Περισσότερες από δύο φορές περισσότερες νοσηλείες για Ισραηλινούς με ένεση γονιδίων

Ο Rafael Zioni δημοσιεύει τα στατιστικά της κορώνας του Ισραήλ στη σελίδα του στο Twitter.

Είναι τα επίσημα στοιχεία από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας.

 Σημειώνει: «Αυτά είναι τα δεδομένα του Ισραήλ σχετικά με το ξέσπασμα λοιμώξεων μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις Pfizer.

 Φαίνεται ότι η απόδοση πλησιάζει το μηδέν … “

διαφήμιση

Ο Ισραηλινός εσωτερικός αποκαλύπτει την αναποτελεσματικότητα του εμβολιασμού

Δρ. Ο Zioni είναι παθολόγος στο ισραηλινό νοσοκομείο Laniado.

 Ξέρει για τι μιλάει. 

Οι περισσότερες μολύνσεις κορώνας και οι σχετικές νοσηλείες επηρεάζουν άτομα που έχουν εμβολιαστεί στο Ισραήλ.

Βεβαίως, λόγω της ευρείας κάλυψης του πληθυσμού, παραμένουν μόνο λίγα μη εμβολιασμένα άτομα.

Αλλά αυτά φαίνεται να επιβιώνουν κατά μέσο όρο από τις μολύνσεις της κορώνας από εκείνα που έχουν ήδη λάβει δύο δόσεις της ουσίας Pfizer.

Σοβαρά μαθήματα ακόμη πιο συχνά σε εμβολιασμένους ανθρώπους!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Συγκεκριμένα, τα σοβαρά μαθήματα κορώνας φαίνεται να είναι πιο κοινά μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί.

 Δρ. Η Zioni μοιράζεται στατιστικά στοιχεία για αυτό.

Δείχνει, όπως εξηγεί ο Σιώνι, «Αυτός είναι ο αριθμός των σοβαρών περιπτώσεων αυτό το μήνα.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον αριθμό των αναφορών, το παρακάτω γράφημα δείχνει τους ασθενείς με σοβαρή πορεία. 

Τα πλήρως εμβολιασμένα είναι πράσινα, εκείνα με δόση Pfizer είναι πορτοκαλί και τα μη εμβολιασμένα είναι κόκκινα.

Η τάση είναι πολύ σαφής, ειδικά σε ασθενείς με σοβαρή νόσο. “

Πάνω από δύο φορές περισσότερες νοσηλείες από τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους

Ο χρήστης του Twitter Elvis περιγράφει τη δραματική κατάσταση στο Ισραήλ χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία: «Τώρα κοιτάξτε το Ισραήλ, την πιο εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο. 

Δεν υπάρχει στατιστική διαφορά στις περιπτώσεις μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων.

 Αλλά και αυτό είναι ένα μεγάλο, αλλά, διπλάσιο αριθμό νοσηλείας από εμβολιασμένους από ό, τι οι εμβολιασμένοι! “

Σοβαρές παρενέργειες: Δραματικοί αριθμοί από τις ΗΠΑ

Επιπλέον, ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν είναι συγκλονιστικός. 438.440 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών του εμβολίου καταγράφηκαν στην πύλη VAERS . 

Μεταξύ άλλων, 9.048 θάνατοι, 26.818 νοσηλεία, 2.486 παράλυση προσώπου, 2.152 αναφυλακτικά σοκ, 985 αποβολές, 3.324 καρδιακές προσβολές και 7.463 αναπηρίες έχουν δημοσιοποιηθεί από την έναρξη του εμβολιασμού.

Περισσότερα για το θέμα:

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>