«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες Ελληνίδες, τώρα είναι η ευκαιρία, το τέρας πήρε εντολή να σκοτώσει τους μισούς Έλληνες με τον ένα, ή τον άλλο τρόπω.

00001201

Το τέρας έδωσε εντελή για εμφύλιο, όποιος δεν το βλέπει, η εθελοτυφλεί, ή είναι προδότης;

Εάν δεν κάνουμε τίποτα τώρα, όχι αύριο, δεν υπάρχει επιστροφή από την φρίκη που μας ετοιμάζουν.

Μπορούμε να τους πολεμήσουμε νόμιμα με τα δικά τους όπλα, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ.

Εάν, αφήσουν άπαντες τις πολιτικοιδεολογικες διαφορές και τις θρησκευτικές.

Είμαστε πλειοψηφία και λεγόμαστε ανεμβολιαστοι,  θα αναφέρω μερικά ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα, Βαθιώτης, Αποστολόπουλος, Βοβολης και πολλοί άλλοι, καθίστε στο ίδιο τραπέζι σήμερα, η πλειοψηφία των ανεμβολιστων, ζητά έναν αγώνα σε ένα όνομα και υπέρτατο αγαθό, τα ανθρώπινα δικαίωμα και ιδιαίτερα τα ατομικά δικαιώματα.

Οι μειοψηφία έπραξε το δικαίωμά της ελεύθερα?

Ας πούμε ελεύθερα αφού το υπέγραψε.

 Μπράβο ήταν δικαίωμά της και το έκανε.

 Επίσης δικαίωμά μας είναι να μην το κάνουμε το εμβόλιο, αλλά θέλουν να καταπατήσουν το κορυφαίο αγαθό του ανθρώπου το ατομικό δικαίωμα στην επιλογή.

Για αυτό από αύριο οργανώστε τους ανεμβολιαστους και ζητήστε σαν πλειοψηφία να ξηλωθεί αυτή η κατοχική βουλή και προεδρία με έτοιμα μορφείς στην βουλή και προεδρία, πριν αυτοί μας διχάσουν παρά πέρα, προλάβετε, άπαντες οι ανεμβολιαστοι στα πεζοδρόμια και στις πλατείες.

Τονίστε τους, ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από τον αγώνα μέχρι έσχατων, ή θα μας δηλητηριάσουν, ή θα μας αφαιρούν εργασιακή δύναμη σιγά σιγά, αντικαθιστώντας μας με τους λαθροδολοφονους.

Αγώνα μέχρι εσχάτων, να πέσουν, ηγέτες έχουμε πατριώτες και ιδικά για μια κυβέρνηση 6 μηνών μέχρι να φτιάξουμε καινούργιο σύνταγμα με δημοψήφισμα για κάθε άρθρο από την αρχη, Ελληνικό σύνταγμα.

Δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους.

 Ξεκινήστε κύριοι αγώνα μέχρι εσχάτων η τους ρίχνουμε, ή θα μας σκοτώσουν Κομμάτι κομμάτι.

Αυτή την στιγμή υπάρχει μια δύναμη πλειοψηφίας, ενωθείτε σε αγώνα ανένδοτο, μέχρι εσχάτων.

Εδώ πράγματι είναι επίκαιρο το Τας Επί τας.

Δεν έχουμε χρόνο για κουβέντες, ένα είναι το έτοιμα της πλειοψηφίας, η προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα των παιδιών μας.

Οργανώστε τους ανεβολιαστους και σε κόμμα με ένα έτοιμα μοναδικό το απαραβίαστο των ατομικών δικαιωμάτων, από ένα σύνταγμα που δεν θα παραβιάζετε, αλλοιώνεται, φαλκιδεύεται.

Μπορώ να σας αναφέρω ονόματα που είναι από όλα τα κοινωνικά στρώματα να τα καταθέσετε στους ανεμβολιαστους να τα εγκρίνουν.

Λυπάμαι που εγώ  είμαι με το οξυγόνο και δεν μπορώ να συμμετέχω. Όμως μπορώ να προσφέρω αλλιώς.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>