«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Κοινωνική Μηχανική του Εμβολίου

Η Κοινωνική Μηχανική του Εμβολίου

Το εμβόλιο κι ο αναπτυσσόμενος διαχωρισμός της Κοινωνίας.

Η (προπαγανδιστική) ώθηση για να λάβουν όλοι μία ένεση για τον COVID-19 μπορεί και να είναι το μεγαλύτερο έργο κοινωνικής μηχανικής που έχει δει ποτέ ο κόσμος….

Η (προπαγανδιστική) ώθηση για να λάβουν όλοι μία ένεση για τον COVID-19 μπορεί και να είναι το μεγαλύτερο έργο κοινωνικής μηχανικής που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

Οι κυβερνήσεις, η Big Pharma, οι οργανισμοί, τα δημόσια πρόσωπα, οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας και τα μέσα ενημέρωσης μπόρεσαν να πείσουν εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν πειραματικά εμβόλια βασιζόμενα σε τεχνολογία που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά πάνω σε ανθρώπους.

O FDA και το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) δήλωσαν ότι είναι ασφαλή (πλην λίγων αναμενόμενων παρενεργειών) έπειτα από λίγους μήνες κλινικών δοκιμών και τα ώθησαν στην αγορά πολύ πριν την αναμενόμενη 18μηνη χρονική περίοδο δοκιμών.

Από την αρχή της «πανδημίας», κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ειδικοί σε θέματα υγείας και άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο Zeke Emanuel και ο Tedros Adhanom Ghebreyesus συνέχισαν να παπαγαλίζουν την ιδέα ότι “τίποτα δεν θα επέστρεφε στο φυσιολογικό μέχρι να έρθει ένα εμβόλιο για να κάνει την κοινωνία ξανά ασφαλή”.

Οι βαριές δόσεις των πρωτοσέλιδων, οι δραματικές συνεντεύξεις τύπου και τα επαναλαμβανόμενα καθημερινά σημεία συζήτησης κατέστησαν τους ανθρώπους εντελώς ανίκανους να κατανοήσουν την μαζική ψυχολογική επιρροή που λάμβανε χώρα σε απάντηση στον αόρατο εχθρό γνωστό και ως SARS-CoV-2.

Η Προπαγάνδα της υποσχόμενης Ελευθερίας μέσω του Εμβολίου

«Αυτοί που μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ελευθερία για να αποκτήσουν μία μικρή προσωρινή ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια». – Ben Franklin

Δεν χρειάζονταν όλοι να κάνουν το εμβόλιο όταν οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στα τέλη του 2020.

Αρκετοί αναζητούσαν τις ενέσεις και δεν μπορούσαν να περιμένουν να καυχηθούν γι’ αυτό, πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο προστάτευαν την υγεία τους και βοηθούσαν στο να τερματιστεί η «πανδημία».

Ωστόσο, η διστακτικότητα ή σε ορισμένες περιπτώσεις, η απροκάλυπτη άρνηση λήψης αποφάσεων μεταξύ των στρατιωτικών, των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, των μειονοτήτων, των Ρεπουμπλικάνων και των Ευαγγελικών δεν θα ήταν ανεκτή από τους αυταρχικούς που πιστεύουν ότι γνωρίζουν το καλύτερο για την υγεία ενός ατόμου.

Καθώς οι αριθμοί των πληθωρικών εθελοντών που είναι πρόθυμοι να κάνουν τις ενέσεις ελαττώνονται, οι χώροι μαζικού εμβολιασμού άρχισαν να κλείνουν.

Ως αποτέλεσμα, μία διαφημιστική εκστρατεία ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ξεκίνησε τον Μάρτιο από την διοίκηση του Biden για να εκφοβίσει κάθε Αμερικάνο να εμβολιαστεί.

Μία εταιρική σχέση μεταξύ του Λευκού Οίκου και του Συμβουλίου Διαφημίσεων δημιούργησε την εκστρατεία ‘’It’s Up to You’’ (Εξαρτάται από σένα), απεικονίζοντας όλους τους ζωντανούς πρώην προέδρους των ΗΠΑ καθώς και τις συζύγους τους (φυσικά, εκτός του Trump), ενθαρρύνοντας όλους να «ανεβάσουν τα μανίκια τους και να κάνουν το κομμάτι τους».

Υπό την αιγίδα της «Πρωτοβουλίας για την Εκπαίδευση του Εμβολίου» του Συμβουλίου Διαφημίσεων, ξεκίνησαν εκστρατείες με στόχο τις κοινότητες των Αφρο-αμερικανών και των ισπανόφωνων, τις εκκλησίες, τις γυναίκες και τους γονείς. Διάφορες διαφημίσεις με χαρακτήρες του Sesame Street είχαν ως στόχο τα μικρά παιδιά, τα οποία μετέδιδαν ότι ο εμβολιασμός οδηγεί στην ανάκτηση των χαμένων ελευθεριών, όπως η επίσκεψη στους παππούδες και το να παίζουν με άλλα παιδιά.

Καθώς ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Biden τον στόχο της χορήγησης 200 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων μέσα στις πρώτες 100 ημέρες της προεδρίας του, η εκστρατεία προπαγάνδας απέκτησε πάλι δημοσιότητα τον Απρίλιο, καθώς τα Κέντρα Ελέγχου για Ασθένειες και Πρόληψη (CDC) έλαβαν πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την HHS (Health and Human Services) για να «ενισχύσουν την εμπιστοσύνη στα εμβόλια».

Η διαφημιστική εκστρατεία “We Can Do This” άρχισε να περιλαμβάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την τηλεόραση και τις λαϊκές προσπάθειες με ένα κοινοτικό σώμα «αξιόπιστων φωνών σε κοινότητες σε όλη την χώρα».

Το Community Corps (κοινοτικό σώμα) δημιουργήθηκε για να «κινητοποιήσει επαγγελματίες του τομέα της υγείας, επιστήμονες, κοινοτικές οργανώσεις, ηγέτες πίστης, επιχειρήσεις, αγροτικά ενδιαφερόμενα μέρη, οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων, αθλητικές ομάδες, αθλητές και γενικότερα Αμερικάνους για να γίνουν ηγέτες μέσα στις δικές τους κοινότητες ώστε να προωθήσουν τον εμβολιασμό των φίλων, της οικογένειάς τους και των γειτόνων τους.

Ένα δείγμα των πολλών οργανισμών που συμμετέχουν στο κοινοτικό σώμα περιλαμβάνει: AARP, Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, Αμερικανική Ιατρική Ένωση, COVID Συνεργατική, Γεύματα στο Wheels America, MLB, NFL, Εθνική Ένωση Ευαγγελικών, Εθνικός Δικηγορικός Σύλλογος, Περιήγηση PGA, Προγραμματισμένη γονική μέριμνα… κ.α.

Το Community Corps έχει επιφορτιστεί με το να πλησιάσει τους διστακτικούς του εμβολίου με κάθε δυνατό τρόπο.

Από αναδυόμενες σκηνές και κινητά κέντρα εμβολιασμού σε εκστρατείες από πόρτα σε πόρτα, έχοντας την άδεια να κάνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν ακόμα και στα πιο δύσκολα μέρη.

Για να τους εξοπλίσουν γι’ αυτό το έργο, τους παρέχεται μία εργαλειοθήκη γεμάτη από τίποτα, εκτός από τα λαμπερά σημεία ομιλίας ώστε να τους βοηθήσουν να πείσουν τους αρνητές να εμβολιαστούν επειδή «το να εμβολιαστείς θα σημαίνει να περνάς περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου και να αλληλεπιδράς στην κοινωνία».

Κατά τρόπο βολικό, έξω από αυτήν την εργαλειοθήκη είναι η αποποίηση, ότι επί του παρόντος, δεν υπάρχει εμβόλιο που να έχει εγκριθεί από τον FDA για την πρόληψη του COVID-19, δεδομένου ότι τα πληροφοριακά δελτία για κάθε εγκεκριμένο εμβόλιο EUA είναι κατηγορηματικά. (Επιπλέον κ α ν έ ν α ς δεν αναλαμβάνει ευθύνη γι’ αυτά.)

Η Big Tech και ο γίγαντας των social media, το Facebook έχουν λογοκρίνει πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη περιγραφή σχετικά με τον COVID-19 και τα εμβόλια από τότε που ξεκίνησε η «πανδημία».

Ωστόσο, δεν είχαν πρόβλημα με το να επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες τους με την καμπάνια “We Can Do This” ώστε να βοηθήσουν τους Αμερικανούς να «μοιραστούν με την οικογένεια, τους φίλους και τους ακόλουθους ότι σκοπεύουν να εμβολιαστούν».

Τους τελευταίους μήνες, πολλοί ειδικοί, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και διασημότητες έκαναν συντονισμένες εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, ενισχύοντας τις προσπάθειες προπαγάνδας δισεκατομμυρίων δολαρίων για να πείσουν τους Αμερικανούς να σταματήσουν να αμφισβητούν την αναγκαιότητα και την ασφάλεια των «εμβολίων».

Μερικές από αυτές τις δηλώσεις περιείχαν ακόμη και απειλές, όπως αυτές που ήταν συχνές από τους επικεφαλής συνομιλιών του CNN, Dr. Leana Wen και τον ιατρικό ηθικολόγο Arthur Kaplan.

«Μετά τον εμβολιασμό, συνεχίστε να φοράτε την μάσκα.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι μάσκες και τα εμβόλια είναι το εισιτήριο για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Έπειτα, (μετά τον εμβολιασμό) θα μπορείτε να ταξιδέψετε και να δείτε την οικογένειά σας».

Leana Wen, PBS News Hour

«Θέλεις να επιστρέψεις στην διά ζώσης εργασία;

Πρέπει να μου δείξεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Θέλεις να πας σε μπαρ ή σε εστιατόριο;

Πρέπει να μου δείξεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Εάν υποσχεθείς στους ανθρώπους περισσότερη κινητικότητα, περισσότερη ικανότητα για την απόκτηση μίας δουλειά, περισσότερη ικανότητα για ταξίδια, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να επιτευχθεί ο πληρέστερος εμβολιασμός».

Arthur Kaplan, CNN

«Αναλάβετε τον έλεγχο της υγείας της οικογένειάς σας -Στήριξη ανοσοποιητικού συστήματος» (Διαφήμιση)

Οι δηλώσεις αυτές ακούστηκαν από τον Πρόεδρο Biden, ο οποίος απείλησε:

«Έπειτα από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς και τόσων θυσιών, ο κανόνας πλέον είναι απλός, εμβολιαστείτε ή φορέστε την μάσκα μέχρι να το κάνετε».

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Tony Blair, είπε σε μία συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning Britain:

«…οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι στο τέλος, ο εμβολιασμός θα είναι η μοναδική διαδρομή προς την ελευθερία».

Εμβολιασμός με κάθε δυνατό μέσο.

«Αν ένα έθνος εκτιμά κάτι περισσότερο από την ελευθερία, θα χάσει την ελευθερία του και η ειρωνεία είναι ότι αν εκτιμά περισσότερο την άνεση ή τα χρήματα, θα τα χάσει και αυτά» – W. Somerset Maugham

Οι παραδοσιακές εκστρατείες marketing δεν έχουν δουλέψει και πολύ καλά για να πείσουν πολλούς από τους μη εμβολιασμένους να εμβολιαστούν.

Καθώς οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την πληθώρα των ανεπιθύμητων συμβάντων που αναφέρονται στο σύστημα VAERS της CDC και άλλα όπως η EudraVigilance και στο VigiAccess του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η διστακτικότητα και η άρνηση για το εμβόλιο έχουν ενισχυθεί.

Να προστεθεί ότι σ’ αυτό το αυξανόμενο κύμα σκεπτικισμού, πολλοί γιατροί, επαγγελματίες του τομέα της υγείας και επιστήμονες που δεν φοβούνται να χτυπήσουν το σύστημα, έχουν εκδώσει διάφορες προειδοποιήσεις σχετικά με τον πιθανό κίνδυνο που μπορεί να θέσουν αυτά τα εμβόλια στο μέλλον.

Μία ακριβής εικόνα όλων των διαφόρων τύπων ανεπιθύμητων συμβάντων που αναφέρθηκαν μπορεί να απεικονιστεί στην παρακάτω φωτογραφία βάση δεδομένων της VigiAccess από τις 25 Μαΐου του 2020:

Αυτά τα στοιχεία δεν έχουν αποθαρρύνει την Γκεστάπο του εμβολίου, καθώς έχουν εφεύρει αδιανόητους νέους τρόπους για να καλοπιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να εμβολιαστούν.

Οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες και οι οργανώσεις έχουν στραφεί σε μία χαλαρή τακτική για να δελεάσουν τους μη εμβολιασμένους να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα του κόσμου προσφέροντας δωρεάν:

• Μπύρες.
• Ντόνατς.
• Μαριχουάνα.
• Μπέργκερ με πατάτες.
• Δωροκάρτες.
• Δωρεάν πτήσεις για έναν χρόνο.
• Αποταμιευτικά ομόλογα.
• Υποτροφίες κολεγίων.
• Δωρεάν μεταφορές με Uber και Lyft.

Η Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Οχάιο, το Ορεγκον και η Νέα Υόρκη δημιουργούν ευκαιρίες για τους εμβολιασμένους ώστε να κερδίσουν λαχεία και σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 5 εκατομμύρια δολάρια.

Σε ένα άρθρο του CNN με τίτλο «Ναι, είναι καλή ιδέα να δωροδοκείται ο λαός για να εμβολιαστεί», ο συγγραφέας εκφράζει την έγκρισή του γι’ αυτό το «ό,τι χρειαστεί για να εμβολιαστούμε όλοι» δηλώνοντας:

«Τους τελευταίους μήνες, η δημόσια και ιδιωτική καινοτομία στην Αμερική έχει δημιουργήσει έναν στόχο: να δωροδοκήσουν τους ανθρώπους για να εμβολιαστούν.

Το να εμβολιαστούν οι άνθρωποι είναι απαραίτητο για την δημόσια υγεία, είναι απαραίτητο για να υπερασπιστούμε εκείνους που δεν μπορούν να εμβολιαστούν και αν η δωροδοκία το καταφέρει αυτό, τότε το υποστηρίζω απόλυτα.

Δεν θα έπρεπε να δωροδοκούμε για να εμβολιαστούμε.

Και ενώ οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τα ίδια τους τα σώματα αυτό δεν περιλαμβάνει το δικαίωμα να φέρουν μία θανατηφόρα ασθένεια σε δημόσιους χώρους.

Ο τρόπος για να εμβολιαστούν οι άνθρωποι θα πρέπει απλώς να απαιτεί εμβολιασμό ή τεκμηριωμένη ιατρική εξαίρεση προκειμένου τα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία, οι επιχειρήσεις να συνεχίσουν να λειτουργούν και να υπάρχει συνωστισμός σε δημόσιους χώρους.

Από τα ντόνατς μέχρι την μαριχουάνα, από την μπύρα μέχρι τα μετρητά – οι ιδιωτικές και οι δημόσιες οντότητες είναι κατάλληλα δημιουργικές όταν πρόκειται να πείσουν τους ανθρώπους για τα εμβόλια.

Αλλά όλα αυτά είναι τα καρότα.

Χρειαζόμαστε και το ραβδί».

Σε μία εμφάνιση στο CNN, η ιδέα του καρότου και του ραβδιού παρεκτράπηκε από την πρώην διευθύντρια του Planned Parenthood Dr. Leana Wen, η οποία δήλωσε:

«Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι το εμβόλιο είναι το εισιτήριο για την ζωή που είχαμε πριν την πανδημία.

Και το παράθυρο για να το κάνουμε αυτό είναι στενό.

Ανέφερε πως όλα πολλά κράτη ξανά ανοίγουν.

Επαναλειτουργούν 100%.

Και έχουμε ένα πολύ στενό παράθυρο για να συνδέσουμε την επανεκκίνηση με την κατάσταση εμβολιασμού.

Γιατί, αν τα πάντα ξανά ανοίξουν, τότε τι θα απογίνει το καρότο;

Πώς θα παρακινήσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν;

Γι’ αυτό λοιπόν πιστεύω ότι το CDC και η διοίκηση του Biden πρέπει να βγουν τολμηρά και να πουν «Αν εμβολιαστείτε, μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα που θέλετε».

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι, λίγο μετά τις δηλώσεις της Wen, η διοίκηση της CDC και του Biden άρχισαν να εκδίδουν χαλαρές συστάσεις για χρήση της μάσκας και κοινωνικής αποστασιοποίησης και επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να λειτουργούν χρησιμοποιώντας περισσότερη χωρητικότητα γι’ αυτούς που είχαν πλήρως εμβολιαστεί;

Οι πανδημίες και οι εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού είναι μεγάλες επιχειρήσεις. Αναρωτιέμαι πόσα από τα 20 δις δολάρια που η Big Pharma δαπανά ετησίως για την εμπορία προϊόντων απευθείας σε γιατρούς και άλλους ιατρικούς επαγγελματίες καταλήγουν στις τσέπες της Δρ. Wen -και άλλων- για πειραματικά «εμβόλια»;

Υπάρχουν επίσης 40 νέοι δισεκατομμυριούχοι που δημιουργήθηκαν με δεσμούς σε εταιρείες που μάχονται την πανδημία, ενώ μόνο τα εμβόλια έχουν γεννήσει 9 νέους δισεκατομμυριούχους.

Οι άνθρωποι που προωθούν το καθεστώς του εμβολιασμού για την επαναλειτουργία της κοινωνίας είναι στην πραγματικότητα το πρόβλημα.

 Πολλοί από αυτούς εργάζονται για εταιρείες που χρηματοδοτούνται άμεσα και έμμεσα από την Big Pharma, έτσι ώστε να μην τολμήσουν να επικρίνουν όλα τα προϊόντα που παράγονται από τους φαρμακοποιούς τους.

Αλλοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστεύουν ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να τους σώσει από αυτήν την «θανατηφόρα πανδημία» είναι ένα εμβόλιο, ενώ αγνοούνται ή εσκεμμένα καταστέλλονται τα ακόλουθα γεγονότα:

• Οι αποτελεσματικές θεραπείες όπως η υδροξυχλωροκίνη, ο ψευδάργυρος, η αζιθρομυκίνη, η ιβερμεκτίνη, η βοουδεσονίδη και η Βιταμίνη D είχαν δυσφημιστεί και η συζήτηση γύρω τους συχνά λογοκρινόταν.

• Σύμφωνα με το κέντρο πληροφόρησης κορωνοϊού του John Hopkins, το ποσοστό θνησιμότητας των ΗΠΑ είναι 1,8% πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό επιβίωσης για όσους περνούν τον Covid-19 είναι 98,2%.

Το ποσοστό των παιδιών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο.

• Το 94% των θανάτων από Covid-19 θα μπορούσαν επίσης να αποδοθεί σε άλλες αιτίες. Το 94% των ατόμων που πέθαναν από Covid-19 είχαν κατά μέσο όρο 4 πρόσθετες παθήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν άμεση σχέση με τον θάνατό τους.

• Τα τεστ ανίχνευσης της ασθένειας φουσκώνουν τον αριθμό των πραγματικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ψευδών θετικών.

Τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης και όλοι οι επίσημοι φύλακες αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι τα εμβόλια για τον Covid-19 έχουν προκαλέσει πρωτοφανή ποσότητα πόνου και θανάτου από τότε που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί.

Στην πραγματικότητα, από τις 21 Μαΐου, υπήρξαν 4.406 θάνατοι που αναφέρθηκαν στο VAERS έπειτα από την πραγματοποίηση της ένεσης κατά του κορωνοϊού.

Αυτός ο εξαμηνιαία συνολικός αριθμός είναι ήδη μεγαλύτερος από τους 2.149 θανάτους που καταγράφηκαν από το 1997 μέχρι και το 2013 από όλα τα άλλα εμβόλια σε συνδυασμό.

Εφόσον το VAERS αποτυπώνει σε εύρος από 1% έως και 10% όλων των περιστατικών, ο πραγματικός αριθμός των νεκρών θα μπορούσε να είναι ίσος με 440.600.

Κανένας από αυτούς τους θανάτους ή τους «τραυματισμούς» δεν χρειάστηκε να συμβεί καθώς υπήρχαν σημάδια επιπλοκών κατά τις σύντομες κλινικές δοκιμές, μεταξύ των οποίων:

• Το εμβόλιο της Moderna προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις σε «πάνω από το ήμισυ» των συμμετεχόντων της δοκιμής.

• Και η Moderna και η Pfizer αναγνώρισαν ότι και τα δύο εμβόλια ήταν πιθανό να προκαλέσουν παρόμοια συμπτώματα με αυτά του Covid-19.

• 20 εθελοντές υπέφεραν από σοβαρές αντιδράσεις μετά την χορήγηση του εμβολίου Johnson & Johnson κατά την διάρκεια της φάσης δοκιμών 1/2a.

• Η δοκιμή του εμβολίου AstraZeneca είχε ανασταλεί, αφού ένας συμμετέχων βίωσε μία δυσάρεστη αντίδραση γνωστή και ως εγκάρσια μυελίτιδα.

• Δύο συμμετέχοντες πέθαναν κατά την διάρκεια κλινικών δοκιμών της Pfizer.

• 4 εθελοντές ανέπτυξαν την πάθηση Bell’s Palsy ( παράλυση του προσώπου ) έπειτα από την χορήγηση του εμβολίου της Pfizer.

Ο Διχασμός του εμβολίου και μία νέα τάξη VIP

Το Ισραήλ έχει ήδη διαχωριστεί ουσιαστικά, παρέχοντας δικαιώματα σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και τα έχει στερήσει σε αυτούς που δεν έχουν.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν αργεί να φτάσει και σε άλλες χώρες, έχοντας ήδη αρχίσει αρκετές χώρες να εφαρμόζουν σχεδία για επαναλειτουργία των οργανισμών και των παροχών υπηρεσιών στους εμβολιασμένους πελάτες.

“Εάν το περασμένο καλοκαίρι ήταν το καλοκαίρι του lockdown, φέτος έχει διαμορφωθεί ως το καλοκαίρι όπου ο όρος VIP αφορά τους εμβολιασμένους.

Σε εκδηλώσεις που θα κυμαίνονται από καθημερινά μπάρμπεκιου σε υπαίθριους χώρους, πάρτι, συναυλίες, γάμους και άλλες συγκεντρώσεις, ο εμβολιασμός θα μπορεί να είναι το εισιτήριο για την είσοδο.

” -Kathleen Doheny.

Παρακάτω υπάρχει μία δειγματοληψία πρόσφατων τίτλων ΜΜΕ που δείχνουν πώς τα εμβολιασμένα άτομα αποκτούν ειδικά «προνόμια», κάποτε γνωστά και ως βασικά ανθρώπινα δικαιώματα:

• Σχέδιο καθήμενων περνάει μόνο για εμβολιασμένους στο Oregon.

• Μόνο οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι των Knicks μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τον δεύτερο γύρο των playoff.

• Μόνο οι φίλαθλοι των Sabres και των Bills θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια αυτό το φθινόπωρο.

• Συναυλία στην Φλόριντα χρεώνει $18 για εμβολιασμένους και $1000 για τους μη εμβολιασμένους.

• Το Radio City Music Hall θα ανοίξει με 100% πληρότητα μόνο για τους εμβολιασμένους.

• Κάθε γραμμή κρουαζιέρας απαιτεί από τους επιβάτες να είναι εμβολιασμένοι πριν την επιβίβαση.

• Στα εστιατόρια του Σικάγο πλέον υπάρχουν χώροι μόνο για εμβολιασμένους.

• Μπαρ στο Βόρειο Χόλιγουντ θέλει να μετατραπεί σε λέσχη μόνο με μέλη που είναι εμβολιασμένα.

Λες και αν αυτός ο τύπος διαχωρισμού δεν ήταν αρκετά άσχημος, ο συν-οικοδεσπότης του The View, Sunny Hostin, υποστήριξε την αποφυγή όσων αρνούνται να εμβολιαστούν.

Ο Michael J. Stern, αρθρογράφος των ΗΠΑ Today, εξέφρασε τις ίδιες διχαστικές, δρακονιανές απόψεις, δηλώνοντας:

“Στο Τέξας, το 61% των λευκών Ρεπουμπλικανών δηλώνουν απρόθυμοι να πάρουν το εμβόλιο ή το αρνούνται.

Μπορείτε να χτυπήσετε τον ευφημισμό «διστακτικότητα εμβολίων» στο πρόβλημα, αλλά στο τέλος το G.O.P. και τα παιδιά του G.O.D. διαιωνίζουν έναν ιό που αρρωσταίνει και σκοτώνει ανθρώπους σε πολλές περιπτώσεις.

Ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος προέρχεται από την λατρευτική σχέση που έχουν πολλοί Ευαγγελικοί και Ρεπουμπλικάνοι με τον πρώην πρόεδρο.

Απορρόφησαν τις ατελείωτες προσπάθειές του να υποβαθμίσει τον κίνδυνο του ιού και μετατρέψανε τις προφυλάξεις για την δημόσια υγεία σε ένα κίνημα πολιτικής ελευθερίας.

Αλλά τελείωσε ο χρόνος για ανάλυση, του γιατί αυτά τα ανθρώπινα petri dishes επέλεξαν να αγνοήσουν την ιατρική επιστήμη που θα μπορούσε να τα σώσει, κι εμείς έχουμε τελειώσει.

Χρειαζόμαστε μια διαφορετική στρατηγική.

Προτείνω αποφυγή.”

Αντιμετωπίζοντας τους Αντιεμβολιαστές ως Τρομοκράτες.

Σε κάποιο σημείο, η ντροπή, η αποφυγή και η μειονεκτική μεταχείριση των μη εμβολιασμένων δεν θα είναι αρκετή για τους ηλίθιους που πιέζουν για την συλλογική νοοτροπία όπου όλοι πρέπει να εμβολιαστούν ώστε όλοι να είναι “προστατευμένοι”.

Τώρα αυτά τα τσιράκια που τους  ελέγχουν το μυαλό, σημαδεύουν αυτούς που αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων και τους εξισώνουν με τρομοκράτες. Αυτές οι τακτικές μοιάζουν με τον στιγματισμό κάποιου ως συνωμοσιολόγο, την στιγμή που εκφράζουν τον σκεπτικισμό ότι η κυβέρνηση αφηγείται ψέματα που πρέπει να πιστέψεις.

Γι’ αυτό η Big Tech έχει μετατραπεί σε Big Brother στις προσπάθειές της να λογοκρίνει κάθε πληροφορία που έρχεται σε αντίθεση με τις επίσημες πηγές και να μαρκάρει οποιονδήποτε αμφισβητεί το παραμύθι σχετικά με τον Covid-19 και τις πειραματικές ενέσεις ως διάδοση φημών.

Ο Δρ. Peter Hotez, ένας ευυπόληπτος εμβολιολόγος, εξισώνει την παραπληροφόρηση του εμβολίου με το ίδιο επίπεδο απειλής με την τρομοκρατία, τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και τον πυρηνικό οπλισμό.

Θέλει να το σφραγίσει σχηματίζοντας μία παγκόσμια ομάδα δράσης που αναφέρει στα Ηνωμένα Εθνη ότι:

“Η αντιεμβολιαστική παραπληροφόρηση έχει δημιουργήσει λογικές ερωτήσεις που αφορούν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες σε ανησυχίες συνομωσίας, υπερβολικού φόβου και οργή στο να αντιμετωπίζονται σαν «πειραματόζωα».

Οι προσπάθειες πρέπει να επεκταθούν στο πεδίο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, στην επιβολή του νόμου, της δημόσιας εκπαίδευσης και των διεθνών σχέσεων.

Μία υψηλού επιπέδου διυπηρεσιακή ομάδα για την υποβολή εκθέσεων στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ θα μπορούσε να αξιολογήσει τον πλήρη αντίκτυπο της αντιτρομοκρατικής επίθεσης και να προτείνει σκληρά και ισορροπημένα μέτρα.

Η ομάδα αυτή θα πρέπει να συμπεριλάβει ειδικούς που έχουν αντιμετωπίσει πολύπλοκες παγκόσμιες απειλές, όπως η τρομοκρατία, οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και ο πυρηνικός εξοπλισμός, επειδή αυτοί που είναι ενάντια στην επιστήμη πλησιάζουν τώρα σε παρόμοια επίπεδα κινδύνου.”

Το γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που αμφισβητούν την ασφάλεια και την αναγκαιότητα των εμβολίων δεν είναι ούτε ενάντια στην επιστήμη, ούτε ενάντια στα εμβόλια.

Αυτές είναι απλά βολικές ταμπέλες για να απορρίψουν κάποιον που πραγματικά δίνει προσοχή στην πραγματική επιστήμη ως συνωμοσιολόγους.

Αλλά, αυτό δεν συμβαίνει όταν βγάζεις συμπεράσματα που δεν ταιριάζουν στην τρέχουσα ατζέντα μαζικού εμβολιασμού.

Η Εποπτεύουσα Αρχή της Βιομετρικής Ασφάλειας είναι το αληθινό «Φινάλε»

Οι άνθρωποι (πειραματόζωα) που τάσσονται υπέρ του lockdown, της χρήσης μάσκας, της αποκλειστικής εισόδου εμβολιασμένων σε υπηρεσίες και οργανισμούς και άλλων πολιτικών για την καταστροφή της ατομικής ελευθερίας και της σωματικής αυτονομίας χρησιμοποιούν αυτή την «κρίση υγείας» ως δικαιολογία για την εισαγωγή βιομετρικών στοιχείων ασφάλειας.

Ενώ ο διχασμός αυξάνεται σε μία πληθώρα θεμάτων, με μέλη της οικογένειας σε αντίθεση με το καθεστώς εμβολιασμού, η διοίκηση Biden έχει εισάγει με απόλυτη σιγή μία πρόταση για την δημιουργία ενός νέου ομοσπονδιακού οργανισμού με επίκεντρο την υγεία, το οποίο έχει σχεδιαστεί μετά την DAPRA (Υπηρεσία Ερευνας Προηγμένων Αμυντικών Προγραμμάτων) ώστε να «μοχλεύει υφιστάμενα ομοσπονδιακά ερευνητικά στοιχεία με προόδους στον τομέα της βιοτεχνολογίας, των υπερπολογιστών, των μαζικών δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης για την θεραπεία ασθενειών».

Η DAPRA είναι ο ομοσπονδιακός στρατιωτικός οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία του διαδικτύου, της τεχνολογίας φωνητικής αναγνώρισης, της πλοήγησης GPS, της νυχτερινής όρασης, της Siri, των σκυλιών robot κ.α. Πολλές από αυτές τις εφευρέσεις έχουν ωφελήσει την ανθρωπότητα μόλις εγκρίθηκαν για εκτεταμένη χρήση, αλλά οι τεχνολογίες αυτές έχουν επιφέρει την μαζική κατασκοπεία, την συλλογή μαζικών δεδομένων, την λογοκρισία, και την μυστική επιτήρηση.

Παραβίαση της εν γνώσει συναίνεσης και του κώδικα της Νυρεμβέργης.

Εάν τα εμβόλια λειτουργούν όπως λένε προπαγανδιστικά όλα τα κράτη, μόνο εκείνοι που αρνούνται να εμβολιαστούν παίρνουν ρίσκο.

Είναι πραγματικά ένας αρκετά ασφαλής κίνδυνος, δεδομένου ότι το ποσοστό επιβίωσης των ΗΠΑ είναι άνω του 98% για όσους έρχονται σε επαφή με τον ιό, έναν ιό με συμπτώματα παρόμοια με της απλής γρίπης που σκοτώνει επίσης χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο (εκτός από το 2020 που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς).

Επομένως, γιατί υπάρχει μία τόσο συντονισμένη, επείγουσα παγκόσμια ατζέντα ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να υποτάσσονται στο να κάνουν «πειραματικές» ενέσεις;

Η έκταση που υπάρχει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες για να εξαναγκάσουν και να δωροδοκήσουν τους πληθυσμούς τους να λάβουν οποιαδήποτε έκδοση αυτών των «πειραματικών εμβολίων» θα πρέπει να πυροδοτήσει κώδωνες συναγερμού σε κάθε σκεπτόμενο άτομο.

Οι απόπειρες καταναγκασμού αψηφούν επίσης τους κανόνες του κώδικα της Νυρεμβέργης σχετικά με την εν λόγω συναίνεση, οι οποίες αναφέρουν:

“Η εκούσια συναίνεση του ανθρώπου είναι απολύτως απαραίτητη. Αυτό σημαίνει ότι το εμπλεκόμενο πρόσωπο που θα πρέπει να έχει την νομική ικανότητα να δίνει την συγκατάθεσή του, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου δύναμης, απάτης, εξαναγκασμού, εξαγοράς ή άλλης απώτερης μορφής καταναγκασμού ή εξαναγκασμού – και θα πρέπει να διαθέτει επαρκή γνώση και κατανόηση των στοιχείων του αντικειμένου που εμπλέκονται ώστε να είναι σε θέση να λάβει μία ορθή απόφαση.

Το τελευταίο αυτό στοιχείο απαιτεί ότι, πριν από την αποδοχή της θετικής απόφασης από το πειραματικό αντικείμενο, θα πρέπει να γίνει γνωστή η φύση, η διάρκεια και ο σκοπός του πειράματος, η μέθοδος και τα μέσα με τα οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί.”

Επιπλέον, παραβιάζουν το άρθρο 6 της UNESCO για την βιοδεντολογία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία δηλώνουν:

1. Κάθε προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική επέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με την προγενέστερη, ελεύθερη και ενημερωμένη συναίνεση του ενδιαφερομένου, με βάση τις κατάλληλες πληροφορίες.

Η συγκατάθεση θα πρέπει, κατά περίπτωση, να είναι ρητή και μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο για οποιονδήποτε λόγο χωρίς μειονεκτική θέση ή ζημία.

2. Η επιστημονική έρευνα θα πρέπει να διεξάγεται μόνο με την προγενέστερη, ελεύθερη, ρητή και ενημερωμένη συναίνεση του ενδιαφερομένου.

Οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι κατάλληλες, υπό μορφή κατανοητή και να περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για την ανάκληση της συγκατάθεσης.

Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή από τον ενδιαφερόμενο και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς κανένα μειονέκτημα ή ζημία.

Οι εξαιρέσεις από την αρχή αυτή θα πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τα δεοντολογικά και νομικά πρότυπα που θεσπίζονται από τα κράτη, σύμφωνα με τις αρχές και τις διατάξεις που καθορίζονται στην παρούσα δήλωση, ιδίως στο άρθρο 27 και στο διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πολλοί άνθρωποι που εμπιστεύονται τυφλά τις αρχές, τους ειδικούς, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους με επιρροή ή οποιονδήποτε υποστηρίζει με τόλμη το πόσο ασφαλείς είναι αυτές οι πειραματικές τεχνολογίες χωρίς να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες σοβαρής βλάβης και χρειάζεται να ξυπνήσουν.

Ακόμη και αν δεν εμφανισθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες ή μόνο ήπια συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό, δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα που να μπορούν να προβλέψουν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των πειραματικών θεραπειών που προωθούνται ως εμβόλια.

Όλοι όσοι έχουν σηκώσει τα μανίκια τους οικειοθελώς, υπό εξαναγκασμό (είτε έμμεσο είτε άμεσο) ή μέσω απειλής, υπηρετούν ως πειραματόζωα.

By Jesse Smith / activistpost.com / 2021

https://terrapapers.com/koinoniki-michaniki-tou-emvoliou/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>