«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μια γερμανία στα χνάρια του Χίτλερ και μια Ευρώπη στα χνάρια της γερμανίας του Χίτλερ!

Μια μαύρη εβδομάδα για τη Γερμανία

Αυτή ήταν μια μαύρη εβδομάδα για τη Γερμανία: οι ντροπιαστικοί νόμοι ψηφίστηκαν από τους δώδεκα σε μια στιγμή. Το Bundestag έχει εξελιχθεί από το νευρικό μηχάνημα και παραιτήθηκε από τον εαυτό του, τα θεμελιώδη δικαιώματα και την κυριαρχία.

 Σήμερα διαπραγματεύονται νόμοι πίσω από κλειστές πόρτες. Η κυβέρνηση παρουσιάζει, οι βουλευτές γνέφουν σημαντικά και η Ολομέλεια κουνάει. Αυτό δημιουργεί νόμους που όχι μόνο βλάπτουν τη χώρα και τους πολίτες της – αλλά επίσης υποτιμούν το Bundestag. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά σημεία:

Έκτακτη ανάγκη χωρίς ανάγκη

“ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ”

Το Bundestag επεκτείνει την έκτακτη ανάγκη κορώνας – χωρίς επιχειρήματα

Ο νόμος για την προστασία των λοιμώξεων ήταν αμφιλεγόμενος από την αρχή.

Τώρα είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που η κυβέρνηση ανακάλυψε για να αναστείλει τα στοιχειώδη, θεμελιώδη, ανθρώπινα δικαιώματα. 

Η πανδημία είχε από καιρό υποχωρήσει, και ακόμη και τα ψεύτικα και παραποιημένα στοιχεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης δεν δικαιολογούνται.

Ένα κοινοβούλιο που ασκεί το καθήκον του ως εποπτική αρχή θα αφιερώθηκε σε αυτά τα ζητήματα: Γιατί μειώθηκε αυθαίρετα ο αριθμός των κρεβατιών Corona και η απειλή υπερπληθυσμού, που δεν υπήρχε ποτέ ή τεχνητά πραγματοποιήθηκε, αναφέρθηκε ως λόγος για έκτακτα μέτρα;

Αλλά κανένα κοινοβούλιο δεν νοιάζεται πια.

Η είσοδος στο διαμέρισμα επιτρέπεται χωρίς δικαστική απόφαση, επειδή η γιαγιά (μη εξουσιοδοτημένη) συνοδεύει τον παππού (επιτρέπεται μόνο ένα άτομο να επισκεφτεί) για να επισκεφτεί τα εγγόνια – αυτό παραμένει δυνατό. 

Είναι στη διακριτική ευχέρεια των αστυνομικών να το ακολουθήσουν.

Πολλοί αστυνομικοί θα παραμείνουν λογικοί.

Αλλά ο βασικός νόμος υποτίθεται ότι προστατεύει τον πολίτη από το κράτος.

Πολλά σημεία αυτής της προστασίας ανυψώθηκαν χωρίς ανάγκη. Επίδειξη και συγκέντρωση;

Όχι τους μήνες πριν από τις γενικές εκλογές.

Ποιο είναι το δικαίωμα ψήφου αν δεν υπάρχει διαφήμιση;

Τώρα βιώνουμε τι σημαίνει όταν τα ανθρώπινα και θεμελιώδη δικαιώματα δεν είναι πλέον απόλυτα, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του στελέχους.

Τότε δεν είναι πια, αλλά πράξεις χάριτος.

Στο Bundestag, οι FDP, Left και AfD καταψήφισαν. CDU, CSU, SPD και Πράσινοι για την αναστολή και έτσι την απόρριψη του Βασικού Νόμου σαν ένα φλιτζάνι γιαούρτι που έχει λήξει.

Μια μικρή, γενναία χούφτα βουλευτών CDU και SPD το καταψήφισε.

Το γεγονός ότι πρέπει να αποκαλούνται θαρραλέα δείχνει ότι υπονομεύθηκε ο κοινοβουλευτισμός στη Γερμανία.

Οι βουλευτές δεν αποφασίζουν πλέον σύμφωνα με τη συνείδησή τους.

Πρέπει να σηκώσουν τα χέρια τους σαν να κουνάνε τις μηχανές σύμφωνα με τις παραγγελίες του συμβουλίου των παρατάξεων.

Όποιος δεν το κάνει αυτό θα τιμωρηθεί. Μια άλλη περίπτωση δείχνει αυτό.

Κοινοβούλιο χωρίς δημοσιονομική κυριαρχία

Με τα πρόσφατα ψηφίσματα του Bundestag σχετικά με τον μηχανισμό σταθερότητας της ΕΕ, ο τελευταίος χάνει το βασιλικό του δικαίωμα: να καθορίσει τους φόρους που επιβάλλονται και τι δαπανώνται τα φορολογικά χρήματα, σε τι χρέη.

Εκεί ξεκινά η ιστορία του κοινοβουλευτισμού. γιατί όποιος πληρώνει δημιουργεί, ακόμη και στην πολιτεία.

Στο μέλλον, η ΕΕ θα έχει ουσιαστικά απεριόριστη πρόσβαση στους γερμανικούς φόρους και θα επιβάλλει υψηλότερο χρέος.

Η Γερμανία έχει εγκαταλείψει τη φορολογική της κυριαρχία.

Ο βουλευτής του CDU Klaus-Peter Willsch περιγράφει λεπτομερώς αυτήν τη διαδικασία: Στο μέλλον, η Επιτροπή της ΕΕ των Βρυξελλών και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα είναι σε θέση να καθορίσουν τα βάρη που θα αντιμετωπίσει η Γερμανία χορηγώντας δάνεια σε άλλες χώρες.

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ESM
Το κράτος του ευρώ αναδύεται και η Γερμανία χάνει την δημοσιονομική της κυριαρχία

Σε μια προσωπική δήλωση σχετικά με ΤΕ , Willsch περιγράφει τα γεγονότα και τι συμβαίνει με τους επικριτές, όπως είναι, επειδή έχει ήδη βρισκόταν στο δρόμο της καγκελαρίου: «Ως εκδίκηση για μεγάλο που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως και βάσιμη συμπεριφορά ψήφου μου, έχασε Η Ομοσπονδιακή Καγκελάριος και ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας που αφιερώθηκε στην προεδρία της στην επιτροπή προϋπολογισμού μετά τις εκλογές του Bundestag του 2013. 

Από τότε υπηρετώ ως απλό μέλος της οικονομικής επιτροπής. 

Για όσους με γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό, αυτό δεν είναι καινούργιο.

 Για όλους τους άλλους αυτό πρέπει να εξυπηρετεί την ταξινόμηση εκ των προτέρων. “

Ο Willsch είναι άμεσα εκλεγμένος βουλευτής.

Όσο τον ακολουθεί η εκλογική του περιφέρεια, πρέπει μόνο να παραιτηθεί από το ένα τρίτο της διατροφής του, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι οπαδοί ανταμείβονται από την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά από εντολή του Καγκελάριου.

 Αυτά τα μέλη είναι συνεπώς αγκάθι στην πλευρά του Προέδρου της Bundestag Wolfgang Schäuble.

 Θέλει να μειώσει τον αριθμό τους και έτσι να μειώσει περαιτέρω την εξουσία της κυβέρνησης και την ανεξαρτησία του κοινοβουλίου.

Το σχέδιό του προβλέπει τη μείωση του αριθμού των εκλογικών περιφερειών από 299 σε 270 προκειμένου να λάβει λιγότερες άμεσες εντολές.

Είναι ένας αγώνας για εξουσία που το Bundestag έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό και κατά συνέπεια αποφάσισε να ενεργήσει ως εκτελεστικό όργανο του μεγάλου συνασπισμού.

Γιατί όχι?

 Το βασιλικό δικαίωμα της εξουσίας του προϋπολογισμού χάνεται ούτως ή άλλως.

Συλλέγονται τα τελευταία απομεινάρια κυριαρχίας

Η ΕΕ θέλει τώρα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του γερμανικού κοινοβουλευτισμού και να αφαιρέσει τα τελευταία απομεινάρια κυριαρχίας από το Bundestag και, συνεπώς, από το γερμανικό λαό.

Η Επιτροπή της ΕΕ αποφάσισε να κινήσει διαδικασία επί παραβάσει κατά της Γερμανίας. Ο συνταγματικός δικηγόρος Dieter Murswiek εξηγεί λεπτομερώς το θέμα .

Το δίκαιο της Ένωσης έχει ήδη προτεραιότητα έναντι του δικαίου των κρατών μελών, συμπεριλαμβανομένων των συντάξεων των κρατών μελών, δηλαδή του βασικού νόμου.

Επομένως, η νομοθεσία της ΕΕ παραβιάζει τον Βασικό Νόμο, ο οποίος δεν είναι πλέον ένας.

 Αυτή η ήδη εξωφρενική προτεραιότητα έχει μέχρι στιγμής βρει το όριο της στη συνταγματική ταυτότητα των κρατών μελών: το δίκαιο της ΕΕ δεν μπορεί να αξιώσει την εγκυρότητα σε ένα κράτος μέλος εάν είναι ασυμβίβαστο με τις θεμελιώδεις συνταγματικές αρχές του.

Για τη Γερμανία αυτό σημαίνει ότι η αρχή της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και της αρχής του κράτους πρόνοιας, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της εγγύησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δεν πρέπει να παραβιάζεται από το δίκαιο της ΕΕ.

Γι ‘αυτό το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έχει το δικαίωμα να «ελέγχει την ταυτότητα».

Αυτή η προστασία του τελευταίου πυρήνα του βασικού μας νόμου θα πρέπει επίσης να τεθεί υπό αμφισβήτηση με την απόφαση της Επιτροπής της ΕΕ, το δικαίωμα αυτό θα πρέπει επίσης να αποσταλεί στην απόρριψη σκουπιδιών στις Βρυξέλλες.

Είναι μια τερατώδης διαδικασία.

Έχετε ακούσει κατακραυγή από το γερμανικό Bundestag;

Όχι, αυτό θα διαταράξει μόνο τον ταραχώδη εμπορικότητα με τον οποίο οι κυβερνητικές πολιτικές μεταφράζονται σε νόμο.

Ο πλήρως ελεγχόμενος πολίτης

Τώρα η δύναμη κινδυνεύει πάντα. Μετά από πολλά άλλα δομικά στοιχεία, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε το Bundestag να θέσει ένα άλλο δομικό στοιχείο στα χέρια της για να σιγήσει τους επικριτές.

Χωρίς πολλή συζήτηση, υιοθετήθηκαν περαιτέρω επιλογές για παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή στο Διαδίκτυο – ακόμη και εναντίον ατόμων που δεν είχαν διαπράξει ποινικά αδικήματα.

 Για το σκοπό αυτό, τα κενά ασφαλείας πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά και το κράτος θα πρέπει να λάβει άδεια εισβολής.

Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Το SPD και το CDU συμφωνούν: Πρέπει να επιτρέπεται στην πολιτεία να διαβάζει μηνύματα συνομιλίας

Αυτό δίνει στο κράτος μια πολύ πιο εκτεταμένη ευκαιρία από ό, τι στο παρελθόν για να αποκτήσει πρόσβαση σε ιδιωτική επικοινωνία χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό ή πιθανώς ακόμη και κρυφά διεισδύοντας στο σπίτι.

Τα κενά ασφαλείας στα προγράμματα επικοινωνίας δεν πρέπει να κλείσουν και οι εταιρείες Διαδικτύου υποχρεούνται ακόμη και να βοηθήσουν στην εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού.

Αυτό δείχνει επίσης πώς αντιμετωπίζονται οι βουλευτές.

 Για χρόνια το SPD και οι βουλευτές του αντιστάθηκαν σε αυτό.

 Ο πρόεδρος του κόμματος Saskia Esken εξηγεί τώρα με στριμμένο τρόπο: «Εξακολουθώ να θεωρώ ότι η απόφαση χρήσης κρατικών Τρώων είναι λανθασμένη, ειδικά στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών. 

Αυτή η μορφή επιτήρησης είναι μια θεμελιώδης καταπάτηση των ελευθεριών μας και επίσης κίνδυνος ασφάλειας για την οικονομία μας. […] Η πλειοψηφία του @spdbt επέλεξε αυτό το μονοπάτι και σέβομαι αυτήν την πλειοψηφία.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του SPD συμφώνησε.

Ποια ήταν η ανταμοιβή για αυτό;

Δεν τον ξέρουμε.

Προστασία του υποψηφίου καγκελάριου και υπουργού Οικονομικών σας από περαιτέρω προσπάθειες να εκκαθαρίσετε την άθλια συμπεριφορά του στην υπόθεση cum / ex ή κατά την αντιμετώπιση της Wirecard;

Μια κερδοσκοπία.

 Οι πολιτικές τιμές υπολογίζονται και πληρώνονται σε παράξενα νομίσματα.

Σε κάθε περίπτωση, η συνομιλία σας με φίλους, γνωστούς και συγγενείς μπορεί επίσης να παρακολουθείται στο μέλλον.

Έχουμε γίνει διαφανείς πολίτες.

Ανόητες και υψηλότεροι φόροι χωρίς διακοπή

Το Bundestag έχει θεσπίσει άλλους παράλογους νόμους, όπως το Supply Chain Act , μια άλλη μηχανή συγκέντρωσης χρημάτων για ΜΚΟ.

 Η αύξηση του φόρου καπνού επίσης στους ψεκαστήρες νικοτίνης. το κράτος συλλέγει, αυτό είναι που βλέπει ως το ευγενέστερο καθήκον του και ο πολίτης απομακρύνεται όπου προκύπτει μια γρήγορη ευκαιρία.

Στο εγγύς μέλλον, οι τιμές της βενζίνης αναμένεται να αυξηθούν πολύ περισσότερο.

“Ακόμη και με εμάς, η βενζίνη είναι πολύ ακριβή”, λέει ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας CDU / CSU Brinkhaus.

Γνωρίζουμε, σας ευχαριστώ πολύ, είναι μια εκλογική εκστρατεία κατά των πολιτών.

Διακοπές αντί για υπεράσπιση της ελευθερίας

Αλλά μπορείτε ακόμη και να το παραβλέψετε αν θέλετε.

Επειδή δεν πρόκειται πλέον για ανόητους, επιβλαβείς ή ακριβούς νόμους.

Έχουμε πολλά από αυτά και μέχρι στιγμής έχουν επιβιώσει ακόμη και με δυσκολία.

Τώρα υπάρχουν περισσότερα. Σχετικά με την κατάργηση της κυριαρχίας και της δημοκρατικής λήψης αποφάσεων.

Ο πληθυσμός κατακλύζεται από αποφάσεις που δεν μπορούν να γίνουν γρήγορα κατανοητές και σίγουρα δεν συζητούνται.

Αυτό το Bundestag είναι μόνο το εκτελεστικό όργανο της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. και με τη σλαβική προθυμία του να ευχαριστήσει τους κυβερνήτες, έκανε τον εαυτό του περιττό.

Στο μέλλον, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αποφασίσει πότε θα μας αφήσει ποια κακά υπολείμματα των ανθρωπίνων και θεμελιωδών δικαιωμάτων μας · στο μέλλον, οι γραφειοκράτες της ΕΕ θα αποφασίσουν πόσο βαθιά θέλουν να μας τσεκίσουν και τι μένει για εμάς.

Παρακολουθούμε μια εκπληκτική διαδικασία: είναι η διαδικασία της παράδοσης του κοινοβουλίου, χωρίς εξαναγκασμό, χωρίς τανκς μπροστά από το κοινοβούλιο και χωρίς στρατιώτες πίσω από τα μέλη του κοινοβουλίου.

Οι κυρίες και κύριοι πηγαίνουν διακοπές για το καλοκαίρι.

Σαν να μην συνέβη τίποτα.

Είναι ντροπιασμένο.

Εκ μέρους μου.

Τα δωρεάν μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι συχνά στα πρόθυρα να κατακλύζονται.

 Το TE επίσης, δύσκολα μπορεί να αντιδράσει γρήγορα και με ακρίβεια.

 Είμαστε όλοι αντιμέτωποι με ένα τετελεσμένο γεγονός που καταστρέφει την ελευθερία και την αυτοδιάθεσή μας με πρωτοποριακό ρυθμό.

Ευχαριστούμε όλους που μας επιτρέπουν να επιβιώσουμε σε αυτόν τον αγώνα απεικόνιση

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>