«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως πρέπει να είναι η μια πολιτισμένη Ευρώπη;;;

Δημιουργήθηκε από τον Δρ Norbert van Handel

Κρίμα?

φον   δρ. Norbert van Handel

Στην Ουγγαρία, ψηφίστηκε ένας κανονισμός γνωστός ως νόμος κατά της παιδεραστίας.

Περιέχει επίσης απαγόρευση της «διαφήμισης» ομοφυλοφιλίας ή σεξουαλικής αλλαγής δραστηριοτήτων μεταξύ ανηλίκων.

Αυτό απαγορεύει εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την ομοφυλοφιλία ή διαφημίσεις από μεγάλες εταιρείες που δείχνουν αλληλεγγύη με τους ομοφυλόφιλους.

Ένα απολύτως σωστό μέτρο.

Είμαστε της γνώμης ότι αυτό που συμβαίνει στα υπνοδωμάτια δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο του κοινού.
Πιστεύουμε επίσης ότι σε ένα φιλελεύθερο κράτος πρέπει να υπάρχει ανοχή σε όλους, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργες, σεξουαλικές συνήθειες.

Αυτή η ανοχή ζει επίσης σε δημόσιους χώρους όταν πραγματοποιούνται πλήρεις “Pride Parades” σε όλο τον κόσμο.

Αλλά αυτό πρέπει να είναι αρκετό.

 Η κουλτούρα της ζωής είναι μια κουλτούρα κανονικότητας και είναι ριζωμένη στην οικογένεια και όχι σε ομάδες που βλέπουν το πεπρωμένο τους με διαφορετικό τρόπο από τη φυσιολογική ανθρώπινη φύση.

Αλλά αν κοιτάξουμε το γενικό πλαίσιο στην κοινωνία, προκύπτουν τα εξής:Οι περισσότεροι ευρωπαίοι λαοί υποφέρουν από το γεγονός ότι το ποσοστό αναπαραγωγής1 έως 1,5 παιδιών ανά οικογένεια είναι πολύ χαμηλό και έτσι ο αυτόχθων πληθυσμός μειώνεται μεσοπρόθεσμα.

Για παράδειγμα, η Κίνα, του οποίου ο πληθυσμός μειώνεται, συνιστά 3 παιδιά ανά οικογένεια.

Παρόμοιες τάσεις παρατηρούνται στη Ρωσία.

 • Ακριβώς αυτές οι δύο χώρες διώκονται συνεχώς με περισσότερες από ανόητες κυρώσεις αντί να αναγνωρίζουν ότι και οι δύο χώρες έχουν διαφορετικά κοινωνικά συστήματα που πρέπει να ανεχθεί η Ευρώπη ως σύνολο.

 • Γνωρίζοντας αυτό το γεγονός, είναι κάτι παραπάνω από ακατανόητο ότι αφενός η ΕΕ αλλά και ο ΟΗΕ και οι σχετικοί ύποπτοι, όπως οι Soros, Bill Gates, Asselborn, Timmermans ή ο συντηρητικός κ. Othmar Karas ή Manfred Weber και άλλοι, βρίσκουν συνειδητά ένα τρόπος που σημαίνει αραίωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

 • Στην πραγματικότητα ένα σκάνδαλο.

 • Διαφημίζουν απολύτως όλα όσα είναι ενάντια σε μια φύση που, στις πολλαπλές εκδηλώσεις της, προσανατολίζεται στην αναπαραγωγή και στους απογόνους (με μικρές εξαιρέσεις).

 • Παράλληλα, προωθείται η μετανάστευση ξένων πολιτισμών προκειμένου να αντισταθμιστεί η έλλειψη πληθυσμού.

 • Η κα Μέρκελ χρωστάει το άνοιγμα σε όλα τα είδη μεταναστών το 2015 και έκτοτε ήταν εξαιρετικά προκλητικήπροωθείται περαιτέρω.

 • Ο ουγγρικός νόμος χαρακτηρίστηκε από την κα von der Leyen ως « ντροπή » επειδή υποτίθεται ότι δεν αντιστοιχεί στις ευρωπαϊκές αξίες. 

 • Προφανώς μόνο η κα von der Leyen γνωρίζει αυτές τις αξίες, διότι το άρθρο 3 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί ρητά την προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού.

 • Τι μπορεί να είναι αυτό περισσότερο από το να μεγαλώνεις ένα παιδί σε μια υγιή οικογένεια και να τους διδάσκεις τις αξίες που θα συνεχίσουν να ενισχύουν τις αξίες της οικογένειας στο μέλλον;
  Ναι, είναι κρίμα που η κα von der Leyen χαρακτηρίζει την ουγγρική νομοθεσία ντροπή.

 • Πρέπει να γνωρίζει καλύτερα ως μητέρα πολλών παιδιών.

 • Συνολικά, η υποστήριξη της κοινότητας των ΛΟΑΤ σημαίνει ότι όλες οι χριστιανικές αξίες ρίχνονται στη θάλασσα και όλο και περισσότερα πολυπολιτισμικά κράτη εχθρικά προς τη θρησκεία αναδύονται, τα οποία δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν την εισβολή πολιτιστικών αλλοδαπών.
  Ένας από τους σημαντικότερους ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, ο Ρόμπερτ Σούμαν, ένας διακηρυγμένος Χριστιανός, ο οποίος μάλιστα υποτίθεται ότι θα δολοφονηθεί από την Καθολική Εκκλησία, θα γύριζε στον τάφο του, αν είδε την μετουσίωση της ιδέας του για μια Χριστιανική Ευρώπη σε Ευρώπη χωρίς αξίες.
  Ότι υπάρχει ήδη πυρκαγιά στη στέγη, για παράδειγμα στην Αγγλία, αλλά και στη Γαλλία, όπου δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί από το κράτος οι μπλάιιλ.

 • Το όλο θέμα είναι ένα κλειστό σύστημα, όπου δεν προάγονται υγιείς οικογένειες αλλά προωθούνται ομάδες που είναι απαράδεκτες από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.

 • Ακόμη και οι χριστιανικές εκκλησίες, που βρίσκονται στη βαθύτερη κρίση από τον Μεσαίωνα, δεν στέκονται και λένε: « Δεν λειτουργεί έτσι, αυτό δεν είναι το σχέδιο δημιουργίας».
  Αντίθετα, οι καλοπροαίρετοι, χυδαίοι και δειλοί υψηλότεροι εκθέτες της Εκκλησίας συχνά παίρνουν τη λάθος πλευρά, πιστεύοντας ότι δεν πρέπει να βλάπτει τα συναισθήματα όλων των ανθρώπων.
  Ενώ η θρησκεία και, πάνω απ ‘όλα, η ενίσχυση της οικογένειας είναι βασικές αρχές στο Ισλάμ, φαίνεται ότι οι χριστιανικές εκκλησίες απλώς έχασαν όλο το θάρρος να εκπροσωπήσουν το βασικό τους μήνυμα έντονα και με συνέπεια σε μια διεφθαρμένη κοινωνία.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλες αυτές οι δραματικές ανεπιθύμητες εξελίξεις, ιδίως στην ΕΕ, θα ήταν τώρα επειγόντως απαραίτητο, όπως έχει τονιστεί συχνά σε αυτό το σημείο, τα χριστιανικά κράτη της Κεντρικής Ευρώπης (M7) να ενώσουν για να αντιμετωπίσουν αυτό το όλο και πιο αμφισβητήσιμο κοινωνία.

Τα πολυάριθμα άτομα και ομάδες που συμμερίζονται επίσης αυτήν την άποψη, αλλά δυστυχώς συχνά δεν είναι δημόσια, δεν πρέπει ποτέ να παραιτηθούν από την εκπροσώπηση των χριστιανικών μας αξιών.

Εάν αυτό δεν συμβεί, η αιώνια χριστιανική κοινωνία μας θα εξαφανιστεί γρηγορότερα από ό, τι νομίζουμε και αυτό θα ήταν καταστροφή.

Εικόνες: Depositphotos ua scan
Η γνώμη του συγγραφέα / υπευθύνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από τη γνώμη της συντακτικής ομάδας. Βασικός νόμος, άρθρο 5, παράγραφοι 1 και 3 (1) «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λέξεις, γραπτά και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. 

Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία της αναφοράς μέσω ραδιοφώνου και ταινιών είναι εγγυημένα. Δεν γίνεται λογοκρισία. “

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/eine-schande/?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=Eine+Schande%3F&utm_content=Mailing_12846009

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>