«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες Ελληνίδες, ο χειρότερος ρόλος ενός ερευνητή, είναι να βλέπει πρώτος το κακό και με φρίκη να διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να το μεταφέρει στους συμπατριώτες του.

ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Α ααα

Οι γονείς παραμέρισαν την υπευθυνότητα της οικογένειας απέναντι στα παιδιά τους, τα παιδιά πέταξαν τους γονείς στον Καιάδα.

διχόνοια της κοινωνίας έχει απλωθεί πάνω από τα κεφάλια μας με μπόνους από το κράτος για το καλύτερο εθελοντικό ζώο και τον πιο πρόθυμο ρουφιάνο.

Εσύ είσαι καλό και υπάκουο σκυλί, δικαιούσαι ένα κοκαλάκι και ένα χάδι, για τα άλλα τα παλιόσκυλα θα φωνάξουμε τον μπόγια για ευθανασία.

Έτσι λειτουργεί σήμερα η κοινωνία, ισοπεδώθηκαν ηθικές και ανθρώπινες αξίες.

Το ποιο τραγικό είναι, ότι ο εμφύλιος που είναι προ των θυρών θα είναι φρικτά πρωτόγνωρος.

Και εκεί ποντάρουν σαν τους πόντιους Πιλάτους, να βάλουν τον κόσμο να σκοτωθεί μόνος του, και να κάνουν την παγκόσμια μύωση πληθυσμού σαν θεατές στις αρένες των ρωμαϊκών χρόνων.

Και η φρίκη θα σέρνεται μαζί με το αίμα στους δρόμους.

Κατηγορούμε τους εξαρτημένους, ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών και χάνουν τον έλεγχο?

Οι παγκόσμια κοινότητα και ειδικά ο Ελληνικός λαός τι είδους όποιο έχει πάρει;;;;;

Τα 300+1 εγκάθετα προδοτικά ρεμάλια έχουν βάλει σε κάθε πολίτη και μια χειροβομβίδα στο χέρι και έχουν βγάλει την περόνη, πόσο θα αντέξει να την κρατά, θα αρχίσουν να σκάνε.

Έχουν ναρκοθετήσει την κοινωνία με νάρκες και δίνουν τα σχέδια στους κολλητούς τους, προσωρινά και για αυτούς όσο τους χρειάζονται σαν εκτελεστές.

Αυτά που ζούμε δεν επικράτησαν από την μια ημέρα στην άλλη, η κοινωνία ήταν έτοιμη από δεκαετίες.

Όταν φώναζε η Μαμά τον Αθανασάκη, και τους έλεγε, ότι γιατί παίζει με αυτούς τους αλήτες και βρομιάρηδες, αφού αυτός ήταν από μεγάλη οικογένεια βουτηγμένη στην απάτη και στο αίμα αθώων.

Ποιοι ήταν οι αλήτες και βρομιάρηδες, οι άνθρωποι που ξυπόλητοι μοχθούσαν τίμια με ένα ξεροκόμματο να επιβιώσουν!

Αυτόν τον λογαριασμό πληρώνουμε! Και αυτό δεν ανατρέπεται με ευχολόγια δυστυχώς, αλλά με αίμα, πολύ αίμα σε αθώους και μη, αλλά δυστυχώς έτσι θα ξεπλυθεί  η κόπρος.

Αγαπητέ κύριε Βαθιώτη και οποιονδήποτε Βαθιώτη, δεν είσαι μόνος σου, απλά είμαστε λίγοι και κυρίως για τους πανέξυπνους συμφεροντολόγους και μη, ψεκασμένοι.

Αγαπητοί συμπολίτες απολαύστε ξένοιαστα τα μπανάκια σας να λειτουργήσει κατόπιν εντολών των ξένων δημίων μας και ο τουρισμός, να εκτονωθείτε λιγάκι, διότι η φρίκη θα σας-μας αγκαλιάσει από Σεπτέμβρη και μετά, η μάνα θα χάνει το παιδί της, η οικογένεια στο εκτελεστικό απόσπασμα,, η χολέρα, η λέπρα και όλοι οι παγκόσμιοι πόλεμοι μαζί θα είναι παρανυχίδα μπροστά σε αυτό που μας ετοιμάζουν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>