«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το βιολογικό όπλο κορονοϊος, ποιος, ή ποιοι κρύβονται από πίσω από αυτό το παγκόσμιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;;;;

Οι νέες αποκαληψεις για τον Anthony Fauci: το ψέμα του καταρρέει Τα δημόσια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μπούμερανγκ

 

Από τον Christian Euler

Ο Anthony Fauci δέχεται αυξανόμενη πίεση.

Πολλοί σοβαροί ισχυρισμοί φαίνεται να αυξάνονται.

Πριν από λίγες ημέρες, ο κορυφαίος σύμβουλος πανδημίας του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν έπρεπε να παραδεχτεί ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, 600.000 δολάρια σε φορολογικά χρήματα έχουν μεταφερθεί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν – από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), το πιο σημαντικό Αμερικανική αρχή για ιατρική έρευνα.

Δεν μπορούσε να αποκλείσει ότι η χρηματοδότηση του NIH χρησιμοποιήθηκε επίσης για τη λεγόμενη έρευνα κέρδους-λειτουργίας.

Οι επιστήμονες τροποποιούν τους ιούς προκειμένου να αυξήσουν τη δυνατότητα μεταφοράς τους.

 Όταν ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από το Κεντάκι, Ραντ Πολ, Φάουζι επέκρινε τον Φάουι στη Γερουσία των ΗΠΑ στις 12 Μαΐου για χρηματοδότηση των ΗΠΑ για το κινεζικό εργαστήριο, ο λοιμολόγος αρνήθηκε.

Ο Paul και ο Fauci είναι απίθανο να γίνουν πλέον φίλοι.

Ο πολιτικός είχε επανειλημμένα επικρίνει τον επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων στα κοινωνικά μέσα και σε διάφορες συνεντεύξεις για τα σχόλιά του σχετικά με την ασυλία των κοπαδιών και για τη χρήση μάσκας ακόμη και μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19.

Ο γερουσιαστής κάνει τώρα εκστρατεία για την απόλυση του με το hashtag #firefauci

«Ο Tony Fauci ήταν απλώς ένας άλλος άσχημος ομοσπονδιακός γραφειοκράτης»

Η “Washington Post” και η διαδικτυακή πύλη “Buzzfeed”, η οποία έλαβε πρόσφατα αρκετές χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αναφορά στον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης και τα δημοσίευσε στις 2 Ιουνίου, θα μπορούσε επίσης να τον προκαλέσει πρόβλημα .

Στη συνομιλία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2020, υπάρχουν μερικά αποσπάσματα που χρησιμοποιούν οι Ρεπουμπλικάνοι για να επιτεθούν στον Fauci.

Μεταξύ άλλων, τον κατηγορούν ότι κρύβει στοιχεία ότι ο ιός της κορώνας θα μπορούσε να δραπετεύσει από ένα εργαστήριο στην Κίνα.

Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ο Fauci πίστευε ότι οι μάσκες προσώπου “δεν ήταν πραγματικά αποτελεσματικές” στην αποφυγή ιών.

“Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι ο Tony Fauci ήταν απλώς ένας άλλος βαθιά πολιτικός και συχνά ανέντιμος, άσχημος ομοσπονδιακός γραφειοκράτης”, εξέφρασε ο παρουσιαστής της Fox News, Tucker Carlson, ο οποίος είπε ότι είχε δεχτεί πάντα την σχεδόν 80χρονη Corona Pope ευγενικά σε πολλές εκπομπές.

Η αλληλογραφία μεταξύ του Fauci και του αφεντικού του Facebook Mark Zuckerberg είναι ιδιαίτερα εκρηκτική .

Είχε εμπλακεί με τον επικεφαλής σύμβουλο των ΗΠΑ για τον κοροναϊό για το πρόσφατα αναπτυγμένο ενημερωτικό πρόγραμμα της εταιρείας σχετικά με την πανδημία COVID-19.

Αυτό το εργαλείο είχε δύο κύριους στόχους: να διασφαλίσει ότι «οι άνθρωποι λαμβάνουν αξιόπιστες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές» και «να τους ενθαρρύνουν να ασκούν κοινωνική απόσταση και να τους δίνουν ιδέες για το πώς να το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας εργαλεία Διαδικτύου».

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Ο γερουσιαστής Rand Paul περιέγραψε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως «Ύποπτα ενοχλητικά».

Στις ακροάσεις της Γερουσίας σχετικά με την έρευνα σχετικά με το κέρδος της λειτουργίας, ο Fauci πιθανότατα είπε ψέματα.

Διαμαρτυρήθηκε ενάντια στον ισχυρισμό ότι είχε καλύψει στοιχεία ότι ο κοροναϊός θα μπορούσε να δραπετεύσει από ένα εργαστήριο στην Κίνα και επεσήμανε ότι η θέση του αντιστοιχούσε στην τότε έρευνα για την προέλευση του ιού.

Ο ίδιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι εξαπλώθηκε στους ανθρώπους φυσικά.

Αλλά ούτε καν ο κύριος εργοδότης του φαίνεται να είναι πεπεισμένος για αυτό.

 Στα τέλη Μαΐου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν ανέθεσε συγκεκριμένα στις μυστικές υπηρεσίες να υποβάλουν ό, τι μπορούσαν να μάθουν για αυτήν τη θεωρία εντός 90 ημερών.

Αυτό πυροδότησε περαιτέρω εικασίες σχετικά με πιθανό εργαστηριακό ατύχημα στο Γουχάν – το οποίο τώρα κερδίζει αυξανόμενη δημοτικότητα .

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στο One America News, ο ιατρός Βλαντιμίρ Ζελένκο κατηγόρησε τον Fauci για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως.

ΦΑΟΥΤΣΙ (4)

Ο Ζέλενκο ήταν θυμωμένος που είχε κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την πρόσβαση των ανθρώπων σε θεραπεία.

«Δέκα μαθήματα για την αλήθεια, την υπηρεσία και τον δρόμο προς τα εμπρός»

Πριν από λίγες εβδομάδες, η βουλευτής Marjorie Taylor Greene εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που θα μείωνε τον μισθό του Anthony Fauci από μόλις 418.000 $ στο μηδέν.

Ο συντηρητικός σχολιαστής Candace Owens έφτασε ακόμη και να ζητήσει τη φυλάκισή του.

Το nimbus του πρώην Corona Pope καταρρέει τόσο γρήγορα που το νέο του βιβλίο, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα με πολύ θόρυβο για τις αρχές Νοεμβρίου, διαγράφηκε χωρίς σχόλια από χονδρεμπόρους όπως η Amazon και η Barnes & Noble .

Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής βιβλίων των ΗΠΑ Barnes & Noble περιέγραψε πρόσφατα το βιβλίο ως έργο του “Αξιόπιστος γιατρός της Αμερικής”.

Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων, ο εντυπωσιακός τίτλος του βιβλίου έχει μια έννοια που ο Fauci πιθανότατα δεν είχε ποτέ στο μυαλό: “Αναμείνετε το απροσδόκητο: δέκα μαθήματα για την αλήθεια, την υπηρεσία και το δρόμο προς τα εμπρός.”

https://www.rhein-taler.de/jerusalem-medaille

Ο πτυχιούχος οικονομολόγος Christian Euler έχει αφιερωθεί εντατικά στην οικονομική και επιχειρηματική δημοσιογραφία από το 1998.

Μετά από θέσεις στο Börse Online στο Μόναχο και ως ανταποκριτής για το «Focus» στη Φρανκφούρτη, γράφει ως συγγραφέας επενδύσεων και ανεξάρτητος συγγραφέας για τον όμιλο «Welt», Cash και το Wiener Börsen-Kurier, μεταξύ άλλων, από το 2006.

Εικόνα: Phil Pasquini / Shutterstock
Κείμενο: ce

https://reitschuster.de/post/die-neuen-leiden-des-anthony-fauci-der-nimbus-broeckelt/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>