«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιστήμονες τους ενημερώνουν,τους προειδοποιούν και αυτοί σκοτώνουν τον κόσμο, γιατί οι δικηγόροι δεν πάνε στο διεθνές δικαστήριο τον ΠΟΥ;;;;

επειγον

Δραματική έκκληση προς τον ΠΟΥ: κορυφαίος ιολόγος προειδοποιεί για μαζικούς θανάτους από εμβολιασμούς κορώνας

Epoch Times 21 Μαρτίου 2021 Ενημερώθηκε: 21 Μαρτίου 2021 8:08 μ.μ.

“Θα πληρώσουμε ένα τεράστιο τίμημα για την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κορώνας”, λέει ένας κορυφαίος ιολόγος και προγραμματιστής εμβολίων. Καλεί την ΠΟΥ να σταματήσει τις εκστρατείες εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο “αμέσως”.

Ένας από τους κορυφαίους ιολόγους στον κόσμο και ισχυρός υποστηρικτής των εμβολίων προκαλεί ανησυχία. Ο Geert Vanden Bossche, ο οποίος εργάστηκε στον τομέα της έρευνας για τις λοιμώξεις και την ανάπτυξη εμβολίων για τις φαρμακευτικές εταιρείες Novartis και GlaxoSmithKline, καθώς και για τον οργανισμό GAVI και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, προειδοποιεί ότι οι μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού κατά του ιού της κορώνας, παγκόσμια καταστροφή των «επικών διαστάσεων» θα προκαλέσει.

Ο ειδικός το έστειλε απευθείας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) με ανοιχτή επιστολή . Ο Bossche ανησυχεί τόσο πολύ για τα τρέχοντα μέτρα εμβολιασμού που παροτρύνει τα Ηνωμένα Έθνη να σταματήσουν “αμέσως” όλες τις εκστρατείες εμβολιασμού κατά του ιού της κορώνας. Εάν αυτό δεν συμβεί, οι “πολύ πιο μολυσματικές” παραλλαγές ιών θα ενταθούν μόνο και θα προκαλέσουν τελικά μαζικό θάνατο ανθρώπων.

Στην επιστολή γράφει: «Είμαι οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αντίπαλο του εμβολίου. Ως επιστήμονας, δεν βασίζομαι συνήθως σε μια τέτοια πλατφόρμα για να λάβω θέση σε θέματα που σχετίζονται με το εμβόλιο. Ως ειδικός ιολόγος και ειδικός εμβολιασμού, η μόνη εξαίρεση που κάνω είναι όταν οι υγειονομικές αρχές επιτρέπουν τη χορήγηση εμβολίων με τρόπους που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Και ειδικά όταν αγνοούνται τα επιστημονικά ευρήματα. Η τρέχουσα, εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με αναγκάζει να διαδώσω αυτήν την κλήση κινδύνου. Δεδομένου ότι η άνευ προηγουμένου έκταση της ανθρώπινης συμμετοχής στην πανδημία Covid-19 απειλεί να οδηγήσει σε μια ασύγκριτη παγκόσμια καταστροφή, αυτή η έκκληση δεν μπορεί να είναι αρκετά δυνατή και σαφής και να είναι αρκετά ισχυρή. “

Η Bossche τονίζει να μην επικρίνει το ίδιο το εμβόλιο. Τα προηγούμενα εγκεκριμένα εμβόλια κορώνας αναπτύχθηκαν από “απλά λαμπρούς” ανθρώπους. Αλλά, λέει, “Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το σωστό εμβόλιο στο σωστό μέρος. Και μην το χρησιμοποιείτε στη ζέστη μιας πανδημίας σε εκατομμύρια ανθρώπους. “

 “Ανεξέλεγκτο τέρας”

Ο εμβολιασμός ανθρώπων κατά του ιού της κορώνας στη μέση μιας πανδημίας, κατά τη γνώμη του, θα κάνει τον ιό πιο μεταδοτικό. Αυτό θα αυξήσει επίσης την αντίσταση των ιών στα εμβόλια. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Bossche, ο μαζικός εμβολιασμός κατά του ιού της κορώνας «πιθανότατα θα εντείνει περαιτέρω την προσαρμοστική διαφυγή του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς κανένα από τα τρέχοντα εμβόλια δεν εμποδίζει τη μετάδοση των ιογενών παραλλαγών».

Η διαφυγή του ανοσοποιητικού συστήματος σημαίνει ότι ένας μεταλλαγμένος ιός ξεπερνά την έμφυτη ανοσία του σώματος. Ο εμβολιασμός κορώνας τότε δεν βοηθά πλέον ενάντια στον μεταλλαγμένο ιό. Και δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται κατά της Corona, αυτές οι παραλλαγές που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία θα εμφανίζονται όλο και περισσότερο και όλο και πιο μολυσματικές. Και έτσι ο «αρκετά αβλαβής ιός γίνεται ένα ανεξέλεγκτο τέρας», εξηγεί ο ειδικός σε μια συνέντευξη με τον Δρ. Philip McMillan μετά τη δημοσίευση της επιστολής του ΠΟΥ.

Τα προφυλακτικά εμβόλια δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται σε πληθυσμούς που είναι ήδη εκτεθειμένοι σε υψηλά επίπεδα πίεσης μόλυνσης. Αυτή είναι βασική γνώση στην εμβολιολογία που, σύμφωνα με τον Bossche, διδάσκεται κατά το πρώτο έτος εκπαίδευσης. Αλλά αυτό εφαρμόζεται σήμερα σε όλο τον κόσμο.

«Θα πληρώσουμε υψηλό τίμημα για αυτό. Και νιώθω συναισθηματική γιατί σκέφτομαι τα παιδιά μου, τη νεότερη γενιά. Εννοώ, αυτό που κάνουμε εδώ είναι απλώς αδύνατο. Δεν καταλαβαίνουμε την πανδημία », είπε ο Bossche.

Καταστράφηκε το ανοσοποιητικό σύστημα

Ο ιολόγος επικρίνει επίσης το κλείσιμο. Πάνω απ ‘όλα, το γεγονός ότι οι νέοι που είναι γνωστό ότι δεν ανήκουν στην ομάδα κινδύνου και έχουν καλό ανοσοποιητικό σύστημα απαγορεύεται από την επαφή με άλλους ανθρώπους είναι ακατανόητο γι’ αυτόν.

Στην πραγματικότητα, οι κρατήσεις που έχουν επιβληθεί από το κράτος και τα καλύμματα προσώπου έχουν ήδη οδηγήσει σε παραλλαγές που υποδηλώνουν πιθανή διαφυγή του ανοσοποιητικού. “Αυτά θα αυξηθούν μόνο τώρα που ο μαζικός εμβολιασμός κατά των κινεζικών μικροβίων είναι σε πλήρη εξέλιξη.” Αυτό έχει επίσης αποδειχθεί επιστημονικά, τονίζει ο Bossche.

Ο επιστήμονας προειδοποιεί επίσης ότι ο εμβολιασμός θα καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ήταν « περισσότερο από ανησυχημένος» για το τι θα κάνει αυτό το ιικό ξέσπασμα. Η ανθρωπότητα θα υποστεί «σοβαρή ζημιά στην έμφυτη ανοσία» από τα εμβόλια. Αυτή η ζημιά δεν περιορίζεται σε εμβολιασμένα άτομα. Οι εμβολιασμένοι θα μεταδώσουν μεταλλαγμένους ιούς στους μη εμβολιασμένους και θα προκαλέσουν έτσι μια παγκόσμια κρίση για την υγεία. Και αυτό θα ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που θα συνέβαινε στη φυσική πορεία της πανδημίας.

Η επιλεκτική αποφυγή του ανοσοποιητικού συστήματος ευνοεί επίσης την περαιτέρω εξάπλωση πολύ μολυσματικών στελεχών, καθώς ο μαζικός εμβολιασμός μετατρέπει όλο και περισσότερο τους δέκτες εμβολίων σε ασυμπτωματικούς διασκορπιστές. Ο τελευταίος μεταδίδει εξαιρετικά μολυσματικούς ιούς σε μη προστατευμένους ή μη μολυσμένους ανθρώπους. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνουν τα εμβόλια », δήλωσε ο ιατρός.

Υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα η έμφυτη ασυλία να “χαθεί εντελώς” – η έμφυτη ανοσία αναφέρεται στη φυσική ικανότητα του σώματος να αποτρέψει τα παθογόνα μέσω μιας πλούσιας, ποικίλης, μη ειδικής ανοσίας.

«Έχουν παρουσιαστεί αρκετά επιστημονικά στοιχεία. Δυστυχώς, αφήνονται ανέγγιχτοι από εκείνους που έχουν την εξουσία να ενεργούν. Πόσο καιρό μπορεί να αγνοηθεί το πρόβλημα όταν υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι η ιογενής διαφυγή του ανοσοποιητικού απειλεί τώρα την ανθρωπότητα; Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν γνωρίζαμε – ή ότι δεν μας προειδοποιήθηκαν “, τονίζει ο Bossche.

Το γεγονός ότι ο μαζικός εμβολιασμός οδηγεί στην αποφυγή του ιού του ανοσοποιητικού συστήματος θα φανεί στην περίπτωση μολυσματικότητας και ποσοστών νοσηρότητας σε χώρες που έχουν ήδη εμβολιάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε λίγες μόνο εβδομάδες. Ο Bossche έδωσε τα παραδείγματα: Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ενώ αυτές οι χώρες είναι ικανοποιημένοι με την πτώση των ποσοστών μόλυνσης, θα «αναμφίβολα» βλέπουν μια απότομη αύξηση των περιπτώσεων Covid-19 τις επόμενες εβδομάδες.

Η απότομη πτώση που βλέπουμε αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να ακολουθηθεί από ένα βραχύβιο οροπέδιο. Αλλά μια επακόλουθη απότομη αύξηση σε (σοβαρές) περιπτώσεις ασθενειών είναι αναπόφευκτη », λέει ο ιολόγος.

Πρέπει να το αντιμετωπίσετε ξεκάθαρα, γιατί «αφορά την ανθρωπότητα», τονίζει. «Είναι για όλους. Σωστός. Και βάζω τα πάντα στη γραμμή γιατί έκανα την εργασία μου. Είναι απλώς μια ηθική υποχρέωση. Ηθική υποχρέωση. “(Oz)

https://www.epochtimes.de/politik/ausland/dramatischer-appell-an-die-who-top-virologe-warnt-vor-massensterben-durch-corona-impfungen-a3473412.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>