«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λόγω των ημερών. με εγκάθετη κυβέρνηση (δικτατορία του κορονοϊου), και 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ανεβάσω μια επιστολή που όταν εστάλη εγώ ακόμα δεν είχα ιστοσελίδα και ούτε γνώριζα των φίλο μου δρ. Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, θα είναι πάντα επίκαιρη!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και μνημείο

ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

Ο πολιτικός μηχανικός δρ. Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, υφηγητής στο Πολυτεχνείο του Άαχεν, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας την έντονη αγανάκτησή του για το ανθελληνικό παραλήρημα της εκκλησίας , που εκτοξεύει τους αφορισμούς και αναθεματισμούς κατά των Ελλήνων.

Σημειωτέων, την είχε κοινοποιήσει και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο, που παρίστανε τον εθνικιστή , το πλήρες κείμενο , που λέει το εξής:

Κύριον Kων/ντίνον Στεφανόπουλον Πρόεδρον της Δημοκρατίας

Προεδρικό Μέγαρο Αθήναι

Dr – Ing. Georg Chaziteodorou Privatdozent an der RWTH Aachen

Privat: 40885 Ratingen – Lintorf Bleibergweg 114 Tel. + Fax 0 21 02 / 3 25 13

Büro: 40476 Düsseldorf Golzheimer Str 129 Tel. + Fax 02 11 / 514 34 32

ΚΟΙΝ.: Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλον

Αγίας Φιλοθέης 21 105 56 Αθήναι

Κύριε Πρόεδρε,

Στον καθεδρικόν ναόν Αθηνών ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ την θείαν λειτουργείαν κατά την Kυριακήν της Oρθoδoξίας την 25.03.2002. Επιτρέψατέ μου να ερωτήσω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ; Μεταμορφώθηκαν όλοι σε Ρωμιούς, Γραικύλους, Ραγιάδες και Γκιαούρηδες, που ανέχονται τα πάντα από τους εξουσιαστές του Ελληνισμού;

Και σ’ αυτήν την Kυριακήν της Oρθoδoξίας ψάλθηκαν επτά αναθεματισμοί κατά του Ελληνισμού! Παρακαλώ, ας τοποθετηθή επ’ αυτών και ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος.

Κύριε Πρόεδρε,

Το Ελληνικό έθνος προυπήρξε ιστορικά και πολιτιστικά του Χριστιανισμού. Η σημερινή κρίση της Ελληνικής ταυτότητας αντικατοπτρίζεται στην ΠΑΛΗ μεταξύ του ΈΛΛΗΝΑ και του Χριστιανισμού

Οι εξ ανατολών ψευτοηθικολόγοι είναι αυτοί, που ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τον ψυχοπνευματικό ακρωτηριασμό και την εξουσιαστική μανία τους. Το φάρμακο αντιστροφής της πορείας είναι η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Ο Ελληνισμός βογκάει κάτω από την ταφόπλακα των 1700 χρόνων. Είναι τραγικό το φαινόμενο της σημερινής Ελλαδικής εξουσίας με τους τρόπους ελέγχου των απόψεων και σκέψεων των Ρωμιών, Γραικύλων, Ραγιάδων και Γκιαούριδων. Δυστυχώς αυτοί έχασαν την ικανότητα να νιώσουν την αλήθεια, διότι τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης ρίχνουν χωρίς διακοπές στην αγορά ιδεών τα νεφελώδη τους προϊόντα.

Η Ορθοδοξία, όπως και οι άλλες ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ προέλευσης θρησκείες, μιλούν για μετά θάνατον ζωή και αφήνουν την ζωή σε άθλια χέρια, εδραιώνοντας έτσι την υποδούλωση.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Μετά τιμής

Δρ Χατζηθεοδώρου Γεώργιος

Υφηγητής Πολυτεχνείου Άαχεν Γερμανίας.

Τι έχουν να πουν οι λαλίστατοι εκπρόσωποι της ορθοδόξου Εκκλησίας, οι οποίοι επισκέπτονται τα τηλεοπτικά κανάλια και ομιλούν περί «Ελληνορθοδοξίας». Ας διαβάσουν τα αναθέματα δημοσίως στην κατανοητή για όλους γλώσσα και ας απαντήσουν στο ερώτημα, πως βλέπουν αυτήν την “συνύπαρξιν “;

Ο μόνος που αντέδρασε τελικά ήταν ο Στεφανόπουλος, που δήλωσε πως πρεπει να σταματήσουν οι αναθεματισμοί.

Ο αιλυναράς εθνικιστής και δούλος του θεού του αρχιεπίσκοπος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την επιστολή του κ.Χατζηθεοδώρου. Και δεν έδωσε ποτέ καμία απάντηση. Τι να έλεγε πάνω σ’άυτό , εντομεταξύ; Άλλα έλεγε εκείνος . Ότι οι ήρωές τους δεν είναι οι αρχαίοι ήρωες ….Μα και βέβαια, δεν είναι. Πως θα μπορούσαν άλλωστε; Αφού όλοι τους , σύμφωνα με την πατρώα παράδοση, ήταν τέκνα Ελλήνων Θεών , τους οποίους τόσο βάρβαρα πολέμησαν οι χριστιανοί και κατέστρεψαν την αρχαία θρησκεία….Ούτε οι ήρωες του 21 λέει…Μα και βέβαια , αφού τους καταράστηκε η εκκλησία, τους αφόρισε έναν έναν και τους πολέμησε με μανία…Ήρωές του , λέει, είναι οι “άγιοι” της ορθοδοξίας…Τι σόι ήρωες είναι αυτοί που δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα στην Πατρίδα, παρά μόνο “πέθαναν” για τον ξενόφερτο θεό τους;

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>