«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ανθρωπότητα πνίγεται στον βούρκο με τα σκατά και το χειρότερο, ότι διαφημίζει το δικαίωμα αυτών που είναι ανθρωποφάγοι , αντί να τους κρεμάσει σε πλατείες.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ????????????

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΑΠΩΔΙΤΗ –

ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ

Ο Ναός των σατανιστών του Ντάλας, του Φορτ Γουόρθ και του Χιούστον, άσκησε αγωγή εναντίον της Πολιτείας του Τέξας,

ισχυριζόμενος ότι οι νόμοι υπέρ της ζωής τους παραβιάζουν τη θρησκευτική Ελευθερία των μελών της. Ο σατανικός ναός λέει ότι θέλει να απαλλάσσονται οι οπαδοί του, ώστε να μπορούν να ασχολούνται με την παιδική θυσία

Θέλουν να τα παίρνουν από έγκυες με ειδικό τελετουργικό και θέλουν να κάνουν μόνοι τους τις αμβλώσεις προτού σφάξουν μάνα και παιδί του πιουν το αίμα και το κατασπαράξουν

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ?????????????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?????????????????

το δημοσίευμα:

Σατανιστές μηνύουν για θρησκευτικό δικαίωμα σε τελετουργικές αμβλώσεις

Ο Ναός σατανιστών του Τέξας κάνει μήνυση για να υπερασπιστεί το θρησκευτικό του δικαίωμα στη θυσία παιδιών

Την περασμένη εβδομάδα, ενώ το έθνος ήταν προσκολλημένο να κοιτά την ανικανότητα του Τζο Μπάιντεν που μαστίζεται από άνοια και τον αρπακτικό μισογυνισμό του Άντριου Κουόμο, ο Σατανικός Ναός του Τέξας κατέθεσε μήνυση για να υπερασπιστεί το θρησκευτικό του δικαίωμα να συμμετέχει σε θυσίες παιδιών ως πνευματικό τελετουργικό.

Ο Παρατηρητής του Ντάλας αναφέρει τα εξής.

“[Στις 23 Φεβρουαρίου 2021] Ο Σατανικός Ναός [του Ντάλας, του Φορτ Γουόρθ και του Χιούστον] κατέθεσε μήνυση κατά της Πολιτείας του Τέξας ισχυριζόμενος ότι ορισμένοι κρατικοί κανονισμοί άμβλωσης παραβιάζουν τη θρησκευτική ελευθερία των μελών της … [και] παραβιάζουν τις θρησκευτικές διδασκαλίες του ναού. Ο Σατανικός Ναός… θέλει οι οπαδοί του να εξαιρεθούν από τέτοιους κανονισμούς. Ο ναός έχει μέλη σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Τέξας.”

“Είναι νόμιμο να κάνεις έκτρωση στο Τέξας”, διευκρινίζει ο Παρατηρητής, “αλλά η διαδικασία απαγορεύεται μετά από 20 εβδομάδες εκτός αν εμπλέκεται μια απειλητική για τη ζωή ιατρική κατάσταση ή το έμβρυο έχει σοβαρή ανωμαλία. Εάν ένα άτομο είναι επιλέξιμο, το κράτος απαιτεί από το κράτος να πάρει ένα υπερηχογράφημα και να λάβει έγγραφα σχετικά με ιατρικούς κινδύνους, εναλλακτικές λύσεις υιοθεσίας και αναπτυξιακά στάδια του εμβρύου … Στη συνέχεια, το κράτος απαιτεί από μια γυναίκα να περιμένει 24 ώρες μετά τη λήψη του υπερηχογραφήματος και της γραφειοκρατίας πριν μπορέσει να προχωρήσει με την άμβλωση …”

Ο Παρατηρητής συνεχίζει, “Αλλά τα μέλη του ναού θεωρούν την άμβλωση τελετουργική πρακτική σύμφωνα με τον συνιδρυτή και εκπρόσωπο Lucien Greaves … [ο οποίος διατηρεί] τους κρατικούς κανονισμούς διαταράσσουν αυτό το τελετουργικό”.

Έχουμε ένα ξεχωριστό είδος διαδικασίας για αυτό,” είπε ο κ. Greaves, “και σε κανένα μέρος αυτού δεν συμπεριλαμβάνουμε να πάρει υπερηχογράφημα ή οποιαδήποτε άλλη ιατρικά περιττή πράξη, όπως απαιτείται στο Τέξας. Ως εκ τούτου, η επιβολή αυτών των πραγμάτων, πιστεύουμε, αποτελεί παραβίαση της θρησκευτικής μας ελευθερίας”.

Ο κ. Γκριβς προχωράει παραπέρα: «Το τελετουργικό πάει κάπως έτσι: Πριν γίνει η έκτρωση… ένα μέλος του Σατανικού Ναού θα εξετάσει την αντανάκλασή της, θα θυμηθεί την προσωπικότητά της και την ευθύνη της προς τον εαυτό της, θα πάρει βαθιές ανάσες, θα επικεντρωθεί στην πρόθεσή της και θα νιώσει άνετα. Όταν είναι έτοιμη, θα πει δυνατά την τρίτη και πέμπτη αρχή του ναού.”

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>