«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποκλειστικές – Πηγές: Η Αλαμπάμα θα ενταχθεί στο Τέξας, το Μισισιπή, τη Φλόριντα και άλλους στην Εξάλειψη της Μάσκας

Κυβερνήτης Alabama Kay Ivey, 1/14/2019

Η Αλαμπάμα θα γίνει μία από τις επόμενες πολιτείες για την εξάλειψη μιας εντολής που επιβάλλεται από την κυβέρνηση, η οποία απαιτεί από τους ανθρώπους να φορούν μάσκες δημοσίως, ανέφεραν πηγές κοντά στο θέμα στο Breitbart News.

Μια πηγή εξοικειωμένη με κρατικές συζητήσεις επιβεβαίωσε ότι μόλις την Παρασκευή αλλά σίγουρα τις επόμενες μέρες. Η Αλαμπάμα θα ενταχθεί σε πολλές άλλες πολιτείες σε εθνικό επίπεδο για την κατάργηση της εντολής της που απαιτεί μάσκες ως απάντηση στην πανδημία του κοροναϊού.

Το γραφείο του Κυβερνήτη του GOP Kay Ivey δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ποιες πηγές είναι εξοικειωμένες με τον προγραμματισμό και τις συζητήσεις του κράτους, αλλά μια εκπρόσωπος του Ivey είπε στο Breitbart News ότι δεν ήταν ποτέ οπαδός των εντολών για να ξεκινήσει – ένα σημάδι της επερχόμενης κίνησης.

«Στο μεταξύ, η Κυβερνήτης Ivey έχει καταστήσει σαφές ότι προτιμά την προσωπική ευθύνη από τις κυβερνητικές εντολές. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το κράτος μας κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση, και έχουμε ακόμη να κάνουμε κάποια δουλειά. Ο κυβερνήτης Ίβυ θα ενημερώσει σύντομα τον λαό της Αλαμπάμα », δήλωσε εκπρόσωπος του Ιβέι.

Η εκπρόσωπος του κυβερνήτη δεν θα αρνηθεί ότι σκοπεύει να άρει την εντολή της μάσκας την Παρασκευή, όταν η εντολή πρόκειται να λήξει – αλλά δεν θα επιβεβαιώσει ούτε τα νέα.

Ενώ αυτή η δήλωση δεν επιβεβαιώνει εντελώς τι έχει προγραμματίσει ο Ivey – και πάλι, πηγές εξοικειωμένες με τις συζητήσεις επιβεβαίωσαν στο Breitbart News ότι σκοπεύει να ακυρώσει την εντολή της μάσκας – αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική καθώς έρχεται στα τακούνια πολλών άλλων κρατών που ρίχνουν τη δική τους εντολές μάσκας.

Ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα Will Will Ainsworth δημοσίευσε επίσης μια δήλωση την Τετάρτη, προτρέποντας τον Ivey να αποσύρει την εντολή της μάσκας μια για πάντα:

Ο Ίβι θα μπορούσε πάντα να υποχωρήσει πριν από την επικείμενη ανακοίνωση, και αν το κάνει, θα θεωρηθεί ότι υπονομεύει δημοκράτες όπως ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον χωρίς να ακολουθεί επιστημονικές συμβουλές και την ηγεσία άλλων κρατών που ασκούνται από τον ΚΚΠ. Οι Δημοκρατικοί της Αλαμπάμα πιέζουν τον Ivey να σπηλιάσει στο Μπάιντεν και να διατηρήσει την εντολή:

Αυτήν την εβδομάδα, ο Κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Abbott και ο Κυβερνήτης του Μισισιπή Tate Reeves – και οι δύο Ρεπουμπλικάνοι – ανακοίνωσαν ότι άρουν τις εντολές των κρατών τους. Συμμετέχουν σε 14 άλλες πολιτείες – Φλόριντα, Νότια Ντακότα, Αλάσκα, Αριζόνα, Γεωργία, Αϊντάχο, Αϊόβα, Μισούρι, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα και Τενεσί – επειδή δεν έχουν εντολές μάσκας.

Οι αποφάσεις αυτών των κόκκινων κρατών να απορρίψουν τις εντολές μάσκας που είχαν εφαρμοστεί στο παρελθόν είναι μια επίπληξη της ώθησης του Προέδρου του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν να προσπαθήσει να κάνει τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες για τις πρώτες 100 μέρες στο αξίωμά του. Ο Μπάιντεν δεν έχει ακόμη περάσει τις μισές από τις πρώτες 100 ημέρες του και ήδη χάνει την εμπιστοσύνη ενός αυξανόμενου αριθμού αμερικανικών κρατών που απορρίπτουν τις συμβουλές και τις οδηγίες του.

Σε απάντηση στις ανακοινώσεις από το Τέξας και το Μισισιπή, ο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη ψευδώς καλεί τους ανθρώπους σε αυτές τις πολιτείες υποθανατικούς.

«Το τελευταίο πράγμα, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι ο Νεάντερταλ να σκεφτόμαστε ότι εν τω μεταξύ, όλα είναι καλά, βγάλτε τη μάσκα σας, ξεχάστε την», είπε ο Μπάιντεν για τις κινήσεις του Abbott και του Reeves.

Μία από τις πηγές που είναι εξοικειωμένες με την επικείμενη απόφαση της Αλαμπάμα είπε στο Breitbart News ότι ο Μπάιντεν που επιτίθεται στο λαό του Τέξας και στο Μισισιπή παίζει τεράστιο ρόλο στην κίνηση της Αλαμπάμα να αποδώσει την εντολή της μάσκας. Με άλλα λόγια, είπε αυτό το άτομο, οι επιθέσεις του Μπάιντεν εναντίον Αμερικανών πολιτών πυροδοτούνται καθώς όλο και περισσότεροι υπεύθυνοι κυβερνητικοί ηγέτες σε όλη τη χώρα απορρίπτουν την εξουσία του και απομακρύνονται από τις συστάσεις του καθώς δείχνει περιφρόνηση για τους Αμερικανούς από κράτη που δεν τον ψήφισαν Πρόεδρος.

«Ο Joe Biden έχει λιγότερα λειτουργικά εγκεφαλικά κύτταρα από ένα Neanderthal και συνεχίζει να ακούει κλόουν όπως ο Fauci, ο οποίος έχει κάνει λάθος σε κάθε στροφή, αλλά έχει το θάρρος να επικρίνει κράτη που εγκαταλείπουν εντολές που δεν υποστηρίζονται από την επιστήμη; Τον βάλτε, “είπε μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με τις επικείμενες αλλαγές παραγγελίας στην Αλαμπάμα στο Breitbart News

https://www.breitbart.com/politics/2021/03/03/exclusive-sources-alabama-to-join-texas-mississippi-florida-others-in-eliminating-mask-mandates-this-week/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>