«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΙΑΜΕΠ
Το ΕΛΙΑΜΕΠ (με λίγα λόγια) είναι ένα Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαικής και Εξωτερικής πολιτικής.
Θεωρητικά είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός(Μ.Κ.Ο)παραγωγής και έρευνας ιδεών.
Διοικείται από 13μελές διοικητικό συμβούλιο με Γενικό Δ/ντή τον κ.Παγουλάτο. Χρηματιδοτείται από την υλοποίηση ανταγωνιστικών προγραμμάτων και μελετών της Ε.Ε. ιδιωτικούς τομείς,την Δ/νση Διπλωματίας του ΝΑΤΟ,το ίδρυμα Friedrich Ebert,το συμβούλιο της Ευρώπης,το Ιδρυμα George Soros κ.λ.π.
Σκοπός του τουλάχιστον φανερά είναι να αναδεικνύει νέους επιστήμονες μεγάλης εμβέλειας,που να συμμετέχουν ενεργά σε διεθνή δίκτυα και προγράμματα της Ε.Ε.


Πολλοί είναι οι οργανισμοί που σποτάρουν το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Οι κυριότεροι είναι:
Α) Το ίδρυμα Bertelsman Stiftung που εδρεύει στο Γκέτερσλοχ της Β.Γερμανίας.
Β) Το Open Society του Τζώρτζ Σόρος
και:Γ) Το Συμβούλιο της Ευρώπης που έλέγχεται επίσης από τους Γερμανούς.
Όλοι αυτοί τι επιζητούν; Ελέγχοντας τους οδούς ενέργειας και εμπορευμάτων θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ακρωτηριασμό.
Εξάλλου το πανίσχυρο think tank(δεξαμενή σκέψης) Bertelsmann Ναζιστικής μήτρας είναι αυτό που οδήγησε στη διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας,της εκτροπής του Δούναβη και την ένωση με τον Νέστο,ώστε να υπάρχει διευκόλυνση κίνησης των εμπορευμάτων στο Αιγαίο.
Αυτό συνέβαλε στην νομιμοποίηση και ονοματοδοσία των Σκοπίων σε Μακεδονία, όπως και με τα συμφέροντα του Σόρος στην Αλβανία και τα πρώην Σκόπια.
Όλα αυτά τακτοποιήθηκαν με την συμφωνία των Πρεσπών και τώρα απόμένη το μοίρασμα του Αιγαίου με την Τουρκία, με την βίαιη ανατροπή των Συνθηκών:Λωζάνης,Μοντρέ και Παρισίων που καθορίζουν και την εδαφική έκταση της Ελλάδος και τους κανόνες ναυσιπλοίας.
Μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ στέλνουν τη χώρα στη Χάγη.
Μέσω της παιδείας θέλουν να απλοποιήσουν την γλώσσα, να αποδομήσουν την θρησκευτική ταυτότητα και να αποδομήσουν και εκφυλίσουν την Ιστορία μας.
Με αρχηγό τον γνωστό τον Δ/ντή της Καθημερινής, τον όμιλο Αλαφούζου του Σκάι και τα πολλά μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ από την κυβέρνηση Σημίτη και τον πολυσυζητημένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο προσπαθούν με ψεύδη και αήθη ντοκιμαντέρ να αποδομήσουν τους ήρωες της επανάστασης εκτοξεύοντας πρωτάκουστες ύβρεις και ψεύδη εναντίον των ηρώων του 1821.
Βέβαια η ιστορία με το μεγάλο ειρωνικό σαρδόνιο χαμόγελο τους συντρίβει κάθε φορά με τα αήθη ψέματα.
Τώρα με το βρόμικο σχέδιο της Μέρκελ για να πουληθεί το Καστελλόριζο στους Τούρκους και τις διάφορες ιδέες του Τούρκου διεθνολόγου Γιουσέφ Ασέρ ως και τις περίεργες θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ,παίρνοντας θάρρος από την άτσαλη περίπτωση των Ιμίων και την Συνθήκη της Λισσαβώνος επί Σημίτη και το Ψευτορωμαίικο προσπαθεί να αποδομήσει αυτό το πλεονέκτημα του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ που διέπουν τα νησιά μας και που τόσο πολύ το θέλει κυρίως ο διαχρινικός Γερμανικός συνέταιρος της Τουρκίας, αλλά και ο ΤουρκοΝΑΤΟικός παράγων.
Έλληνες γρηγορείτε ετοιμάζουν νέες Πρέσπες στο Αιγαίο.
Οι σχεδιασμοί του ΕΛΙΑΜΕΠ πρέπει να ακυρωθούν από τα ατού που μας προσφέρει η αιματοβαμμένη ιστορία μας!!!

Τον Κόσμο Κυβερνούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και οι Επικυρίαρχοι της Γης.

Μέσα στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες συμπεριλαμβάνονται,

Οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Οι Πεφωτισμένοι (ILLUMINATI), οι Μασόνοι, οι Ναϊτες Ιππότες, οι Ροδόσταυροι, τα διάφορα Σιωνιστικά τάγματα, τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, η OPUS DEI, οι Μορμόνοι, το Κρανίο και Οστά του ΜΠΟΥΣ, το Ινστιτούτο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ, οι διάφορες

Παγκόσμιες σκοτεινές λέσχες, (BILDERBERG).

Όλοι αυτοί αποτελούν τις Θεωρίες Συνωμοσίας.

Όλοι αυτοί αποτελούν τη Σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Στην εικόνα εμφανίζεται το ΜΑΤΙ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Αυτοί Κυβερνούν το Πλανήτη.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες (Ν.Τ.Π.), εφαρμόζουν το σχέδιο ΚΑΛΕΡΓΗ για την λαθρομετανάστευση, και λαθροεισβολή στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Θέλουν να αναμείξουν τη λευκή φυλή.

Βρήκαν άσχετους πολιτικούς στα διάφορα κράτη, και κάνουν ότι θέλουν.

Η Μέρκελ, ο Μακρόν, κ.λ.π. είναι υπάλληλοι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ουδείς Κυβερνήτης πρέπει να κάνει «λαϊκά μέτρα», ιδίως στα Εθνικά θέματα, και στα Οικονομικά, αντίθετα στα συμφέροντα του Παγκόσμιου Αυτοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ,

αμέσως ανατρέπεται ή δολοφονείται, (π.χ. Πρόεδρος ΚΕΝΝΕΝΤΥ, και άλλοι).

Κυβερνούν τον Πλανήτη, με τη βοήθεια των άσχετων και ανίδεων περί τα Γεωπολιτικά, Πολιτικών δούλων, τους οποίους καλούνται οι Λαοί της Γης, να εκλέξουν με νοθεία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Τα πτωχευμένα Κράτη, είναι στο έλεος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κάνει ότι θέλει στην άσχετη και ανίδεη ΔΥΣΗ. (ΗΠΑ & Ε.Ε.)

«ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ» λέει ο Πρόεδρος των Ελλήνων.

Οι Κοσμοκράτορες λέγονται και Επικυρίαρχοι της Γης, διότι κυριαρχούν στο Πλανήτη.

Οι ILLUMINATI, και οι Κοσμοκράτορες, είναι το ίδιο πράγμα.

Η Ε.Ε. & ΗΠΑ είναι φωλεά των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι οι υπάλληλοι της Ε.Ε. (COMMISSION, E.Κ.Τ.- EUROGROUP) κ.λ.π. είναι ταγμένοι σε

κάποια τις διάφορες αυτές Σιωνιστικές οργανώσεις των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. είναι «σκεύος εκλογής» του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΤΑ Μ.Μ.Ε. Ασχολούνται με Κορόνα-Ιό και με τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, και παραμελούν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ.

Μέχρι Πανδημία μας έφεραν να δολοφονήσουν πιο πολλούς ανθρώπους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>