«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελιά του Πεισίστρατου στους Αγίους Αναργύρους. Ένα μνημείο της φύσης αρχαιότερο από τον Παρθενώνα

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και δέντρο
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΙΕΡΟΣ ΚΑΡΠΟΣ δεν είναι του ισαάκ, ούτε του αμπντούλ... είναι της Αθηνάς ...της ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ!"

Για πολλά χρόνια εθεωρείτο η αρχαιότερη ελιά της Ελλάδας, στην χώρα όμως που η ελιά κατέχει εξέχουσα θέση εμφανίστηκαν αρκετές υποψήφιες για την πρωτιά της αρχαιότητας στην Κρήτη, στην Νάξο και αλλού.

Συνδεδεμένη με τον Πεισίστρατο, εκείνον που πίστεψε στην αξία του δώρου της θεάς Αθηνάς, που της χάρισε δίκαιη νίκη στον αγώνα της κυριότητας της πόλης του Κέκροπα, και με νόμο την προστάτεψε και οδήγησε στην διασπορά και συστηματική καλλιέργειά της.

Η παρουσία της στους σημερινούς Αγίους Αναργύρους υπενθυμίζει την απεραντοσύνη του Ελαιώνα των Αθηνών.

Κάλυπτε μια τεράστια έκταση, σταδιακά συρρικνώθηκε και μετά από σχεδόν 2.500 χρόνια εξαφανίστηκε, κυρίως την περίοδο της γερμανικής κατοχής, όπως δείχνουν και πρώιμες φωτογραφίες των Αθηνών, αποδεικνύοντας ότι η καταστροφή του Ελαιώνα την περίοδο του Κιουταχή δεν ήταν ολοκληρωτική.

Ελιά Αγίων Αναργύρων, η ηλικία της υπολογίζεται στα 2.500 χρόνια και μαζί με την ελιά της Όρσας στην Σαλαμίνα είναι τα αρχαιότερα ελαιόδεντρα της Αττικής. Συγκαταλέγεται στα 10 αρχαιότερα ελαιόδεντρα του κόσμου.

………………………………………….

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ TI ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ;;"

Κρεμαλεεεες

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Οι μάσκες δεν προστατεύουν την υγεία. Την βλάπτουν. Είναι απλά ένα εργαλείο υποταγής στην εξουσία, αποανθρωποποιησης και ίσως και ένα είδους placebo effect για υποχονδριους μικροβιοφοβικους Αλλά κυρίως ένα μέσο εξαναγκασμού σε υποταγή και μετατροπή των ελεύθερων ανθρώπων σε δούλους. Mike Harris ημ. Βγάλτε τα. Δεν λειτουργούν. Ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στο φυσιολογικό. Laurence Fox @LozzaFox Take em off. They don't work. It's time to get back to normal. MASKS HAVE BEEN USED FOR CENTURIES @the.nomad.soul AS TOOLS LS OF SILENCE AND DEGRADATION CVAN TUи แAmก0 00 DIPPEAFAITO"

Θυμήσου ποιος είσαι!!!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Πρέπει ν’ αρχίσει ο Έλλην να λέει ξανά ΟΧΙ. Αρκετά πιά… ΟΧΙ άλλος εξευτελισμός στα Ιερά και Όσια της Πατρίδος και της Πίστης μας!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>