«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιώργος Φίλης: Η Ελλάδα συμφώνησε οι εταίροι να αποφασίσουν τι είναι δικό μας…

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Ἀντι νά χαράσουν τίς γραμμές τῆς ἐθνικῆς μας στρατηγικῆς ὃλοι αὐτοί, ἢ διαφορετικά κάποιοι ἀπό τό πλῆθος τῶν συνετῶν καί ἒντιμων πατριωτῶν, τις χαράσσουν ἂνθρωποι πού πρεσβεύουν τά ἐντελῶς ἀντίθετα ἀπό τά ἐθνικά μας συμφέροντα !

Αὐτό τό περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ πού ἐπιδοτεῖται ἀπό ἐχθρικά μας  συμφέροντα, ἀπό τόν Σόρος, ἀκόμη καί ἀπό τήν Τουρκία,  πού πρωτοστάτησε στήν στήριξι τῶν Σκοπιανῶν, εἲτε μέ Τσίπρα εἲτε μέ Μητσοτάκη, πού δέν ἒχει κανένα πρόβλημα να μᾶς βομβαρδίζει καί ἐπίσημα με τίς ἀνθελληνικές του θεσεις,  βρίσκεται πίσω ἀκριβῶς ἀπό ὃλες τίς ἐθνικές μας ἧττες καί  μηδενιστικές συμπεριφορές τῆς ἐθνικῆς μας στρατηγικῆς  ἡ ὁποία μᾶς ἀκολουθεῖ ἀπό την μεταπολίτευσι μέχρι σήμερα .

 

Τυχαία πήραμε κάποια βίντεο μέ συνεντεύξεις ἀπό σκεφτόμενους συμπολίτες μας οἱ ὁποίοι ἒχουν βαθιά γνῶσι τῶν πραγμάτων, ἦθος καί πατριωτισμό !

Γιά νά καταλάβει ὁ καθ’ἓνας μας ὃτι αὐτό τό πλοῖο πού λέγεται Ἑλλάς, ὂχι ἁπλῶς εἶναι ἀκυβέρνητο , ἀλλά συνειδητά σέρνεται στά βράχια !

Γιά πιο σκοπό, θά διαφωνήσει ὁ ἀνόητος «ἰδεολόγος» πού ἒχει βολευτεῖ ἀπό τό σύστημά τους ;…

Ἀκριβῶς γι” αὐτό πού βολεύει ὃσους ἐπιβουλεύονται τόν τεράστιο ἐθνικό μας πλοῦτο «ἡλίθιε» καί οἱ ὁποίοι πληρώνουν ἁδρᾶ τήν βιομηχανία τῆς μαζικῆς ἀποβλακώσεως !!!…

https://dermatas.blogspot.com/2020/12/blog-post.html?spref=fb&fbclid=IwAR1sNKKnXOR3mzOyC0rokW3D_n6eqhD_KBhKOgmBWeXlojzWr0AlnJfOjkw

3 comments to Γιώργος Φίλης: Η Ελλάδα συμφώνησε οι εταίροι να αποφασίσουν τι είναι δικό μας…

 • .
  .
  .
  Γιώργος Ρωμανός: Η φιλοτουρκική πολιτική των ΗΠΑ έναντι Ελλάδος – Δηλώσεις Μπλίκεν, Χάρτης Μπάιντεν
  .
  .
  26 Δεκ 2020
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=UTePgKDpTd8
  .
  Η θρυλούμενη αλλαγή πολιτικής Μπάιντεν έναντι της Τουρκίας θα πρέπει να αποδειχθεί, ειδικά μετά τις προεκλογικές οικονομικές χορηγίες του κ. Ερντογάν προς τους Δημοκρατικούς.
  .
  Ωστόσο τα πρώτα δείγματα δεν είναι θετικά.
  .
  Οι δηλώσεις του κ. Άντονι Μπλίκεν, μελλοντικού ΥπΕξ των ΗΠΑ, εκφράζουν πολιτική «ίσων αποστάσεων» μεταξύ της συνεχώς εγκληματούσας Τουρκίας και των θυμάτων της, Ελλάδος και Κύπρου.
  .
  .
  .
  Όμως υπάρχει και ένας «σκελετός στην ντουλάπα» των Δημοκρατικών, ο βαθιά φιλοτουρκικός «Χάρτης Μπάιντεν», 2014-2017, με τον οποίον η Τουρκία καθίσταται κύριος μεταφορέας ενέργειας κοιτασμάτων της Αν. Μεσογείου, αφού με αυτόν παραβιάζονται βάναυσα οι ΑΟΖ Ελλάδος, Κύπρου.
  .
  .
  .

  Συνολικά μέχρι στιγμής προαλείφονται για κυβερνητικές θέσεις στην κυβέρνηση Μπάιντεν δέκα οκτώ (18) άτομα με βαρύ τουρκόφιλο παρελθόν.
  .
  Το 2ο μέρος από τη διαδικτυακή ομιλία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών με θέμα: «Η Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ. Η πιθανότητα ενός πολέμου».
  .
  Διοργάνωση: Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» και ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Πέλλας.
  .
  Η ομιλία έλαβε χώρα στις 14-12-2020.

  .
  .
  .
  .

  • .
   .
   .
   ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! Πόση αλήθεια, αντέχεις;;;
   .
   Ιουλίου 08, 2018
   .
   https://1.bp.blogspot.com/-99T8cVaXlGU/W0Jf6uhGZQI/AAAAAAAA41Q/SZLf5mlAAR0Z69jiQM6y_dF5vgq4Vh6WQCLcBGAs/s640/pws-kybernatai-o-kosmos-andreas-petropoylos.JPG
   .
   .
   Οι άνθρωποι κατέστρεψαν τα πάντα και τώρα «θρηνούμε πάνω από το χυμένο γάλα».
   .
   Με τις δικές μας ψήφους βγήκαν αυτοί που μας κυβερνάνε, και που είναι εναντίον μας, ενώ εμείς νομίζαμε ότι ήταν υπέρ μας.
   .
   Από εδώ και εμπρός, πρέπει να μελετάμε προσεκτικά ότι μας συμβαίνει και να στεκόμαστε διστακτικοί μπροστά του.
   .
   Θα βρισκόμαστε συνεχώς προ εκπλήξεων, αλλά κανένας δεν θα μπορεί να μας κοροϊδεύει.
   .
   Εδώ τελείωσε η ομιλία του κ. Α.Πετρόπουλου. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, όπου εκφράστηκαν απορίες, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
   .
   .
   https://www.iokh.gr/2018/07/pos-kybernatai-o-kosmos.html
   .
   .
   Πως κυβερνάται ο κόσμος – Ανδρέας Πετρόπουλος
   .
   24 Οκτ 2014
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=35AlCno4glI&feature=emb_title
   .

   ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
   .
   MIA OMΛΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ , ΛΟΧΑΓΟΥ ε.α. ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
   .
   ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 1993. ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ,
   .
   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ
   .
   ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
   .
   ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΥΠΝΗΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ .
   .
   Ο ΜΟΝΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΤΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
   .
   ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ,
   .
   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ .
   .
   .
   ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ .
   .
   ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ
   .
   .
   http://lakipal.blogspot.gr/
   .
   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   .
   .
   ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

   ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
   .
   .
   .