«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΡΟ- ΚΑΙ OΙ ΜΕΤΑ TOΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙ’Ι’ΔΟΣ ΟΥΡΑΝΙΩΝΕΣ ‘Η ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ!

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ Ω

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

       05.11.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι ακομη ισχυουσες επιστημονικες χρονολογησεις τοσο για την γεωργικη επανασταση (8.000 π.Χ.) οσο και για την παλαιολιθικη, νεολιθικη, για την χαλκου εποχη κ.α., ειναι αυθαιρετες και γι’ αυτο ανευ σημασιας.

Πως ειναι π.χ. δυνατος ο καθωρισμος της νεολιθικης εποχης στο 3.000 π.Χ. και η εξαπλωση της επεξεργασιας του χαλκου γυρω στο 2.600 π.Χ. οταν στις αρχαιολογικες ανασκαφες στους «Σιταγρους» του νομου Δραμας στην ανατολικη Μακεδονια ανασκαφθηκαν χαλκινα κοσμηματα τα οποια χρονολογηθηκαν με το 4.700 π.Χ.

Εαν στην περιοχη αυτη οι αρχαιοι Ελληνες κατασκευαζαν χαλκινα κοσμηματα το 4.700 π.Χ. η εξορυξη και επεξεργασια του χαλκου θα επρεπε να ειχε αρχισει πολυ παλαιοτερα.

Ας μη λησμονειται οτι χαλκινα αρματα, περιγραφονται και στην Ιλιαδα του Ομηρου.

Πριν μερικα χρονια εντοπισθηκεν κατα τις αρχαιολογικες ανασκαφες στην περιοχη Γκεβερλικ Τεπε της Μικρας Ασιας μια πολη λατρειας με γεωργικα προ’ι’οντα που χρονολογηθηκε στο 13.000 π.Χ.

Οι αρχαιολογικοι εντοπισμοι στις εκτεταμενες ανασκαφες στο Σπηλαιο Πετραλωνων Χαλκιδικης χρονολογησεως 700.000 χρονια π.Χ., στην ελληνικη Μακεδονια χρονολογησεως 100.000 χρονια π.Χ., στην Λαρισσα της Θεσσαλιας χρονολογησεως 8.200 χρονια π.Χ., στην νησο Γιαρο χρονολογησεως 6.000 ετων π.Χ., ο λιμναιος οικισμος Καστοριας χρονολογησεως 6.000 χρονια π.Χ., η λιθινη σφραγιδα Γιαννιτσων χρομολογησεως 7.000 χρονια π.Χ. και αλλα πολλα, δειχνουν οτι οι χρονολογησεις που βασιζονται στο Παριο Μαρμαρο για τους αρχαιους Ελληνες και για τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο ειναι πολυ αμφιβολες.

Διεθνως και για αγνωστους λογους επικρατει η λανθασμενη αποψη. οτι ο Ελληνικος Πολιτισμος αρχιζει την 2η χιλιετια π.Χ. και οτι ο Τρω’ι’κος Πολεμος διεδραματισθηκε στο δευτερο ημισυ του 13ου π.Χ. αιωνα.

Και εδω προκειται για μεγαλα λαθη που πρεπει να αναθεωρηθουν.

Τουλαχιστον 4 κατακλυσμοι, δηλαδη πληρης ολικες καταστροφες, και δη του Τυφωεως, του Ωγυγου, του Δευκαλιωνος και του Δαρδανου κατα την διαρκεια της τεταρτογενους γεωλογικης εποχης (Παλαιοπλειοστοκαινο, Μεσοπλειοστοκαινο, Νεοπλειοστοκαινο και νυν Ανθρωπογενες) επληξαν την Ελλαδα.

Απο την αλλαγη Ηωκαινο της Τριτογενους γεωλογικης εποχης προς το Παλαιοπλειοστοκαινο της Τεταρογενους γεωλογικης εποχης εμφανισθηκεν πρωτα ο ανθρωπος υπο την μορφην Homo sapiens Neanderthalensi και μετα υπο την σημερινη μορφη Homo sapiens.

Την τελικη γεωμορφολογικη σφραγιδα της σημερινης εικονας του ευρυτερου ελληνικου χωρου

εθεσεν κατα την τριτογενη και τεταρτογενη γεωλογικη εποχη η εντονη τεκτονικη των διαρηξεων κατα τις τελευταιες φασεις της αλπικης ορογεννησης, εκ της καταδυσεως της Αφρικανικης λιθοσφαιρικης πλακας κατω απο την Ευρασιατικη, που συνεχιζεται και στις ημερες μας.

Η Αιγαι’ι’δα, η οποια ειχε αναδυθει πριν 13 εκατομμυρια χρονια κατα την Τριτογενη γεωλογικη εποχη κατακερματισθηκε κατα την Τεταρτογενη γεωλογικη εποχη με καταβυθιση μεγαλων τμηματων της παλαιας κρυσταλλοπαγους μαζας, της οποιας τα υπολοιματα ειναι οι σημερινες κρυσταλλοσχιστωδεις μαζες των κυκλαδικων νησων.

Ολες οι τοσο πολυτιμες πληροφοριες που περιεχονται συμβολικα στην ελληνικη μυθολογια, δεν ειναι δυνατον να βγηκαν απο ατομα με αχαλινωτη φαντασια.

Πρεπει να προ’υ’πηρξαν καποια ξεχωριστα μυαλα με χαρισματικη διανοια που να ειχαν πλησιασει το μυστηριο της δημιουργιας των παντων.

Πρεπει να προ’υ’πηρξε ενας λαμπρος ελληνικος προκατακλυσμαιος πολιτισμος (προφανως προ της εποχης του Δαρδανιου και Δευκαλιωνος κατακλυσμου) που εισχωρησε βαθια στα μυστικα της δημιουργιας των παντων και μετα την καταστροφη της Αιγαι’ι’δος απο την τεκτονικη των διαρρηξεων και τον κατακλυσμον αφησε την αναμνηση του πολιτισμου αυτου σαν «μαγια» στους επερχομενους.

Για την υπαρξη του πολιτισμου αυτου υπαρχουν χαρακτηριστικες ενδειξεις αλλα οχι αποδειξεις, διοτι αυτες ειναι θαμενες στο υποβαθρο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

 Στα μετακατακλυσμαια αρχαια ελληνικα συγγραμματα και πολλες φορες και στα μετακατακλυσμαια αρχαιολογικα ευρηματα, οπως π.χ. στο «Παριο Μαρμαρο» , οι χρονολογησεις διδονται σε σεληνιακα και οχι σε ετησια γηινα ετη.

Οι μαρμορογραφησεις της ανασκαφησεις μαρμαρινης πλακας στην νησο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου Παρο χαραχθηκαν το ετος 264 π.Χ.

Συνεπως με βαση το «Παριο Μαρμαρο» τα αναφερωμενα στο απωτερο παρελθον των Ελληνων, δεν ανταποκρινονται χρονολογικα στην πραγματικοτητα.

Διαβαζοντας καποιος το «Παριο Μαρμαρο» και οσο προχωρει αντιστροφα απο τις ποιο κοντα χρονολογησεις προς τις παλαιοτερες διαπιστωνει μια συμπικνωση του χρονου.

Το χρονικο διαστημα π.χ. απο τον βασιλεα των Αθηνων Κεκροπα (Αναγραφη Α1, 1582 π.Χ.) εως την διαβαση του Μεγαλου Αλεξανδρου στην Ασια (Αναγραφη Β3, 334 π.Χ.) ειναι κατα το «παριο Μαρμαρο» 1248 χρονια.

Κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη (80-20 π.Χ.) ομως, το διαστημα αυτο ειναι 23.000 χρονια.

Συμφωνα με πληροφοριες ιερεων της αρχαιας Αιγυπτου, κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη, ο Ακτινος, ο υιος του βασιλεως Ηλιου, ηταν συγχρονος του Κεκροπα (Βιβλιον V, Σελις 4-7)

και οτι απο την βασιλεια του Ηλιου μεχρι της διαβασεως του Μεγαλου Αλεξανδρου στην Ασια, ειχαν παρελθει 23.000 ετη.

Απο ενα αστρονομικο στοιχειο που μνημονευει ο Διοδωρος ο Σκελιωτης («κατα της Σειριου αστρον επιστολην, καθ’ ην συνεβαινε πνειν τους ετησιας») επι Ακταιωνος (Βιβλιον ΙV, 62, Σελις 1-3) και εαν ληφθει υπ’ οψη οτι ο Ακμαιων ηταν εγγονος του Καδμου, βασει των δεδομενων της μεταπτωσης του αξονα της Γης, υπολογιζεται, οτι ο Καδμος εζησε περιπου μεταξυ του 26.400 και του 23.000 π.Χ. και οχι αυτο που αναφερεται στο «Παριο Μαρμαρο» (Αναγραφη Α7), οτι ο Καδμος ηρθε στην Θηβα το 1519 π.Χ.

Κατα τον Διογενη Λαερτιο οι αρχαιοι Αιγυπτιοι ισχυριζονται, οτι ο Ηφαιστος, ο υιος του Νειλου, ειναι εκεινος ο οποιος αρχισε την Φιλοσοφια.

Απο τον Ηφαιστο εως τον Μεγα Αλεξανδρον περασαν 48.863 χρονια και εγιναν 373 εκλειψεις Ηλιου και 832 εκλειψεις Σεληνης.

Κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη, λεγουν οι αρχαιοι Αγυπτιοι, οτι απο την εποχη της γεννησης του Ηρακλη μεχρι την εποχη του Διοδωρου του Σικελιωτη περασαν παραπανω απο 10.000 χρονια και αυτος που γεννηθηκε απο την Αλκμηνη 10.000 χρονια αργοτερα, ονομασθηκε εκ γενετης Αλκμαιος και μετωνομασθηκε αργοτερα σε Ηρακλης.

Στα εργα του Ιπποκρατη, ο οποιος γεννηθηκε το 460 π.Χ., εντοπιζονται αστρονομικα στοιχεια, (βασιζομενα στην δυση των Πλειαδων στον ουρανιο θολο των Αθηνων) τα οποια προτου καταλυξουν στον Ιπποκρατη εκαναν μια διαδρομη 10.142 χρονων.

Ο χειμωνας στην Ελλαδα στα μεσα της 9ης χιλιετιας π.χ. ειχε διαρκεια 300 γηινων ημερων και η Ανοιξη στα μεσα της 22ης χιλιετιας π.Χ. διηρκησε λογω των παγετωνων μονο 28 γηινες ημερες.

Ο Πλατων στον «Τιμαιο», 22, 24 αναφερεται για εναν κατακλυσμο με παγκοσμια καταστροφη ως αποτελεσμα μεταβολων στον αξονα περιστροφης της Γης.

Απο τον κατακλυσμο αυτο σωθηκαν μονο οι θηρευτες και οι κτηνοτροφοι των οροσειρων.

Οι Κυκλωπες προ του κατακλυσμου αυτου εκτιζαν προστατευτικα για να επιζησουν τις καταστροφες, ομοιες κατασκευες κατοικιων με κυψελες μελισσων θαμενες κατω απο το εδαφος.

Τετοιες «Μυκηνα’ι’κες» κατασκευες-μιμησεις των κυψελων των προκατακλυσμαιων Κυκλωπων υπαρχουν ακομη απο την Παργα Λαρισσης εως την Μεσσηνια Πελοποννησου, στα Επτανησα, στην Κρητη, στην Κυπρο, στον Ορχομενο, στον Μαραθωνα και κατω απο τους νεολιθικους οικισμους Διμηνι (5.000 εως 7.000 ετων π.Χ.) και Μαλθη (4.000 ετων π.Χ.).

Η πορεια των μετακατακλυσμαιων Ελληνων απο τα «ουρεα μακρα» εως των κτηνοτροφικων και γεωργικων οικισμων επι των λοφων πλησιον παντοτε των λιμνων, ποταμων, θαλασσας ειχε σαν αποτελεσμα μαζι με την αναπτυξη της γεωργιας αλλα και των αλλων τεχνικων εργων (ναυπηγικη, χαραξη οδων, τεχνες κ.α.) και την εμφανιση του ονοματος «Ουρανιωνες» ‘η «Ουρανιδες» για τους κατεχοντες εξεχουσα θεση στην ζωη των Ελληνων της εποχης αυτης.

Τα εργα των Ελληνων αυτων περιγραφονται στην Ιλιαδα του Ομηρου (Σελις 150-153 και 211-213) ως εξης:

«Εκεινων των ανθρωπων, των εκατονταδων εργατικων χειρων, ισετι απαστραπτουν οι κορυφες των κτισματων στο φως, ανεπαναληπτες, και δυσκολο να περιγραφουν. Απο καθε κεφαλη (απο καθε ηγετη Ουρανιωνα) εστηριζοντο στους ωμους αυτου και ελαμβαναν εντολες εξ αυτου αλλοι πενηντα ηγετες, οι οποιοι στηριζονταν σε ισχυρα απο κατω αυτου μελη, ικανα να ακολουθουν τον λογον, τον ρυθμο, την αρμονια. Κατ’ αυτον τον τροπο η ισχυς των εργων ηταν απροσπελαστη και ως προς την μορφην αυτων».

Ο γραφων χωρις να θελει να υποτιμησει τα θαυμασια εργα των υπολοιπων προσωκρατικων και μετασωκρατικων γιγαντων του πνευματος και της αρχαιοελληνικης διανοησης (Θαλη, Αναχιμανδρο, Πυθαγορα, Αναξαγορα, Εμπεδοκλη, Ιπποκρατη, Δημοκριτο, Πλατωνα, Αριστοτελη, Ευκλειδη, Αρισταρχο, Ερατωσθενη, Ιπαρχο, Πτολεμαιο και Υπαθια)  περιοριζεται να αναφαιρει ορισμενους «Ουρανιωτες» της νεοτερης αρχαιοελληνικης  εποχης που εργαζονταν στην Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας και οι οποιοι υπο αλλες συνθηκες και χωρις τον σκοτεινο Μεσαιωνα θα ηταν ηδη, δηλαδη τουλαχιστον μια χιλιετια ενωριτερα, οι προδρομοι της «βιομηχανικης επαναστασης» και των «διαστημικων αποστολων».

Στην Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας δουλευαν ο αστρονομος Υπαρχος που σχεδιαζε ουρανιους χαρτες, ο Ευκλειδης που συγκατελειψεν την γεωμετρια σε ενα εξοχο συστημα, ο Χερον ο Αλεξανδρινος ο εφευρετης των οδοντωτων τροχων, της ατμομηχανης και συγγραφεας του αυτοματου, του πρωτου βιβλιου για την ρομποτικη, ο Απολλωνιος απο την Περγα, ο μαθηματικος που ανακαλυψε την τομη του κωνου, την ελλειψη, την παραβολη, την υπερβολη, δηλαδη καμπυλες τις οποιες ακολουθουν στην κινηση τους οι πλανητες, οι κομητες και αλλα ουρανια σωματα, ο Αρχιμηδης ο μεγαλυτερος εγκεφαλος στους τομεις των μαθηματικων εως την αστρονομια, ο γεωγραφος Πτολεμαιος και πολλοι αλλοι.

Στον Αρχυτα απο την Ταρανδο (επιφανης πολιτικος, μαθηματικος, μηχανικος, στρατηγος και πρωτος θεμελιωτης της μηχανικης) οφειλεται η λυση του «Δηλιου προβληματος» του διπλασιασμου, δηλαδη δοθεντος κυβου και πολλες μηχανικες κατασκευαστικες επινοησεις μεταξυ των οποιων η δια χρησεως ελατηριων κατασκευη το 380 π.Χ. ενος ιπταμενου αντικειμενου (αεροπλανου).

Ο υπολογιστης των Αντικυθηρων που εντοπισθηκε στο ναυαγιο ενος αρχαιου πλοιου στην θαλασσια περιοχη των Αντικυθηρων, δεν δημιουργηθηκε απο το τιποτα, αλλα ειναι αποτελεσμα της μακραιωνης θεωρητικης και τεχνολογικης επιστημονικης παραδοσης του απωτερου ελληνικου παρελθοντος.

Μετα την πτωση της Κωνσταντινουπολεως και την αναδυξη της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας, πολλοι λογιοι της Ανατολικης Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας εγκατελειψαν την Κωνσταντινουπολη και εγκατασταθηκαν στην Φλωρεντια της Ιταλιας.

Αυτοι απετελεσαν την «Μαγια» για τον Διαφωτισμο και την Αναγεννηση απο την οποιαν προεκυψαν νεοι «Ουρανιωνες» και κατ’ επεκταση νεα επιστημονικα γεγονοτα μερικα των οποιων εχουν ως εξης:

1900    Ο Max Planck διατυπωνει την ακτινοβολια των μελανων  σωματων.

1911    Ανακαλυψη του αγωγου-Supra

1913    Ο Niels Bohr διατυπωνει την θεωρια των φασματων του Ατομου της υλης.

1924     Προβλεψη της Συμπυκνωσης-Bose του Einstein

1925     Αρχη του Αποκλεισμου κατα Pauli

1926     Εξισωση – Schrödiger, Ερμηνεια της Σχολης της Κοπενχαγης.

1927     Αρχη της Απροσδιοριστιας του Heisenberg

1928     Εξισωση του Ηλεκτρονιου-Dirac

1932     Ανακαλυψη του Αντι-Ηλεκτρονιου (Ποσιτρονιου)

1935     Η Γατα του Schrödiger και το Παραδοξο Einstein-Podolsky-Rosen

1938     Η Ανακαλυψη της Υπερ-ρευστοτητας

1945     Ανακαλυψη και ριψη δυο Ατομικων Βομβων στην Ιαπωνια.

1947     Ανακαλυψη του Τρανσιστορα

1948     Ηλεκτροδυναμικη των Κβαντε και Φημολογια.

1952     Η θεωρια των δοκιμαστικων κυματων του Bohms

1954     Η θεωρια των Yang-Mills-Eich

1957     Η θεωρηση των πολλων Συμπαντων απο τον Everens

1960     Ακτινες Λε’ι’ζερ

1964      Η θεωρια για τις καμπυλες μεταβλητες του Bellsch

1970      Η θεωρια  Dekohörenz

1973      Kernspin-Τομογραφια

1973      Η θεωρια του Ηλεκτρου-Αδυναμου

1975      Η ανακαλυψη του Λεπτονιου Ταου.

1982      Τεμαχισμενη εντυπωση των Κβαντε-Hall

1982       Πειραματικη Απορυψη των τοπικα κρυμενων Μεταβλητων

1983       Ανακαλυψη του Ζ-Κβαντοτεμαχιδιου

1987       Supra-Αγωγος υψηλης θερμοκρασιας

1993       Η  θεωρια τηλεπορτιας των Κβαντε

1995       Κτασκευη Συμπυκνωτων Boso-Einstein

2000       Ενδειξεις για υπαρξη Κβαντοτεμαχιδιων Higgs

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος βασιζεται στις πληροφοριες που λαμβανει δια των μικρης εμβελειας αισθητικων του οργανων και αντιλαμβανεται μονο τον «κοσμο τονδε» και ορισμενα μονο φαινομενα χωρις την ουσια αυτου και δεν ειναι ακομη σε θεση να νοησει χαοτικες καταστασεις και κλασματομορφες.

Γι’ αυτο αλλωστε επινοησε ορισμενα αναποδεκτα αξιωματα, δηλαδη τις φανταστικες εννοιες απειρως μεγαλο, απειρως μικρο, το μηδεν και πολλες αλλες.

Οπως η μαζα της υλης.

Το καθιερωμενο Μοντελο της Υλης λειτουργει μονο οταν η μαζα απουσιαζει απ’ ολα τα στοιχειωδη τεμαχιδια.

Με το πεδιο Χιγκς προσδιδεται η μαζα στην υλη.

Το συμπαν θα ειχε μια τελειως διαφορετικη μορφη εαν τα στοιχειωδη τεμαχιδια της υλης ειχαν απειροελαχιστες διαφορετικες ιδιοτητες απο αυτες που εχουν.

Οταν πριν μερικες δεκαετιες ενοησε ο ανθρωπινος εγκεφαλος την ηλεκτρομαγνητικη δυναμη, οδηγησε η νοηση αυτη στην ανακαλυψη του τηλεγραφου, του Ραδιου και της Τηλεορασεως.

Μολις στην νοηση αυτη αθροιστικεν η γνωση της Κβαντομηχανικης, ανεκαλυψεν τον Ηλεκτρονικο Υπολογιστη, τις ακτινες Λε’ι’ζερ, τον Τρανσιστορα, την Πυρηνικη Τομογραφια και αλλα ηλεξτρονικα οργανα.

Η γνωση της ισχυρης και αδυναμης ουρηνικης δυναμης οδηγησεν στην ανακαλυψη της Πυρηνικης Ενεργειας, αλλα και της Ατομικης Βομβας.

Εαν βρει ο ανθρωπινος εγκεφαλος απαντησεις στα ερωτηματα που ακολουθουν, ισως θα καταληξει σε αποκαλυψη τεχνολογιων που σημερα ουτε καν να φαντασθουμε μπορουμε:

  1. Γιατι υπαρχουν στην φυση (συμπαν) και επιδρουν τεσσερες βασικες δυναμεις και δη η ηλεκτρομαγνητικη, η ισχυρη πυρηνικη, η ασθενης πυρηνικη και η βαρυτητα και γιατι το συμπαν αποτελειται απο 10 στην 88, ο πλανητης Γη απο 3 x 10 στην 42 και ο ανθρωπος απο 10 στην 28 στοιχειωδη τεμαχιδια     (Καβαντοτεμαχιδια) με τις χαρακτηριστικες μαζες και τις φορτωσεις δυναμεων;

  2. Γιατι υπαρχουν τεσσερες βασικες δυναμεις και οχι πεντε ‘η μονο τρεις ‘η μονο μια;

  3. Γιατι οι δυναμεις αυτες της φυσεως εχουν τοσο διαφορετικες ιδιοτητες; Γιατι η κλιμακα  ενεργειας του Plank ειναι 16 βαθμους μεγεθων ‘η δεκα εκατομμυρια δισεκατομμυρια φορες (10 εις την 19 GeV) μεγαλυτερη απο την ενεργεια της ασθενους πυρηνικης δυναμης, που κειται γυρω στα 250 GeV;

  4. Γιατι η βαρυτικη δυναμη ελξης ειναι 100 εκατομμυρια τρισεκατομμυρια, τρισεκατομμυρια τρισεεκατομμυρια φορες ασθενεστερη απο την ηλεκτρικη απωση δυο ηλεκτρονιων;

  5. Γιατι επιδρουν η ισχυρη και η ασθενης πυρηνικη δυναμη μονο σε μικροσκοπικες αποστασεις, ενω η βαρυτικη και η ηλεκτρομαγνητικη δυναμη μπορουν να αναπτυξουν χωρις περιορισμο την επιδραση τους σε μεγαλες  αποστασεις;

  6. Γιατι ολες οι δυναμεις της φυσεως μεταβιβαζονται με στοιχειωδη τεμαχιδια; Γιατι εχουν τα στοιχειωδη τεμαχιδια  ακριβως εκεινες τις ορθες ιδιοτητες, δια των οποιων συντονιζονται οι πυρηνικες διαδικασιες, ετσι ωστε τα αστρα να φωτιζουν και οι πλανητες να συγκεντρωνονται γυρω απο τα αστρα;

Η σημερινη Ελλαδα για να επιζησει στον σημερινο κοσμο δεν εχει αλλη επιλογη απο την συγκεντρωση του επιστημονικου της δυναμικου, των νεων «Ουρανιωνων», σε μια νεα «Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας», που θα στηθει διπλα στο αρχαιολογικο Μουσειο των Αβδηρων (της γενετειρας του Λευκιππου και Δημοκριτου) στην Θρακη.

Περαν των αλλων επιστημονικων διατριβων οι Ουρανιωνες αυτοι θα συμβαλουν στο ξεπερασμα της σημερινης εθνικης, ηθικης, κοινωνικης, οικονομικης και πολιτικης κρισης.

Ο οργανωμενος διαλογος των νεων Ουρανιωνων και η συντεταγμενη δομη θα δωσουν εκεινες τις απαντησεις που εχει αναγκη η Ελλαδα της σημερον για την ολικη ανασυγκροτηση της με τερματισμο της ανυπαρξιας στρατηγικων και τακτικων επιλογων στην χαραξη εθνικης πολιτικης και της αδρανειας εκτελεσης σοβαρων για την υπαρξη μας αποφασεων, κυριως πανω στο θεμα της πυρηνικης ενεργειας και των πυρηνικων οπλων και της συνεργασιας κυριως με την Κινα.

Η Ελλαδα σημερα, περαν της λεηλασιας της απο τους ετσι ονομασθεντες εταιρους της στην Ε.Ε., με ανοχη των τιμαριωτων τους της Οικογενειοκρατιας που ασκουν εξουσια στην χωραν μας, πληρωνει απο επανω με τους λογαριασμους της ΔΕΗ και λυτρα απατης για δηθεν ρυπους απο την παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας με καυση λιγνιτου.

Τα λυτρα αυτα καταληγουν στις χωρες του τριτου και τεταρτου κοσμου για να πληρωνουν αυτες τα χρεη τους στους Μεγαλοαπατεωνες Μεγαλοτραπεζιτες.

Οι Κινεζει εργαζονται εντατικα

στα επιστημονικα τους ιδρυματα (Ινστιτουτο  για εφαρμοσμενη Φυσικη στο Πανεπιστημιο της Shanghai, SINAP) για την εξελιξη πυρηνικων αντιδραστηρων νεας γενεας Θοριου-υγροποιημενου φθοριουχου αλατος, με μεταβολη του Θοριου σε ενα διασπομενο ισοτοπο του Ουρανιου.

Στοχος της Κινας ειναι ο ελεγχος επι του Τριτιου, δηλαδη του Ισοτοπου του Υδρογονου που ειναι διαλυμενο στο αλμυρο νερο των θαλασσων, που μπορει να χρησιμοποιηθει τοσο για την παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας βασιζομενης στην ατομικη συντηξη, οσο και για την παραγωγη Βομβων Υδρογονου.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>