«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

                           ΕΛ.ΛΑΣ

                                                ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

                                                       Αθήνα 17 Οκτωβρίου 2020

Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη!!!

Έχοντας ως σκοπό μας την συσπείρωση και την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του Έθνους, ανεξάρτητα από ιδεολογική προέλευση, σε ένα ουσιαστικά δημοκρατικό σύνολο που θα αγωνίζεται γιά την πρόοδο και την ευημερία του Ελληνικού Λαού, γιά την προστασία της πατρίδος και της οικογενείας αυτού, ως και των συμβόλων του, για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και για την ολοκλήρωση των Προσδοκιών και Πόθων του Ελληνικού Έθνους, διά της παρούσης εγκλήσεώς μας βάλουμε ευθέως κατά του πυρήνος του σαθρού συστήματος που γεννοβολάει τα σκύβαλα της ιζηματώδους κομματοκρατίας και της συναλλαγής, κατά των διεφθαρμένων παλλακίδων που αναρριχούνται στην πυραμίδα, υπό την ώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων εξαργυρώνοντας την ανέλκυσή τους από την αφάνεια προσφέροντας γη και ύδωρ στους επιβήτορές τους.

Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα επεκράτησε ο ιός των πατριδοκάπηλων «αγωνιστών» που προσχώρησαν στους ιοβόλους μηχανισμούς του χρήματος και της εξουσίας λεηλατώντας τον κρατικό κορβανά και γενόμενοι οι κύριοι φορείς της ιδεολογίας του παρασιτικού εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης, της εγκατάλειψης κάθε αξίας και ιδανικού που προσδιορίζει την εθνική μας ταυτότητα και θεωρώντας ως οπισθοδρομικά κατάλοιπα την έννοια του έθνους, την γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία και τα ήθη μας, πασχίζουν να διαγράψουν από την εθνική μας συνείδηση την διαχρονική λαμπρότητα του Ελληνισμού του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού!!!

Έτσι, η παντός είδους ψυχοπνευματική διαστροφή, που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό, αποτελεί πλέον στοιχείο καταξίωσης,

των υποτακτικών και φερέφωνων της νεοταξικής δικτατορίας που σιτιζόμενοι από τα λύματα των σκοτεινών στοών και των λεσχών, απεργάζονται τον αφανισμό του έθνους των Ελλήνων και, ως πειθήνια όργανά της, προωθούν τα καταστροφικά σχέδια του Μεγάλου Αδελφού τον οποίο ενδιαφέρουν μόνο «οι αγορές» αφού η ανέλιξη του ανθρώπου έπαυσε να είναι το όραμα του αύριο.

Υπό τις ανωτέρω συνθήκες βιώνουμε σήμερα την υλοποίηση του σχεδίου της διάλυσης της Πατρίδος μας, την βίαιη αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της και την σκλαβοποίησή της από τα εκατομμύρια των «φρενοβλαβών βαρβάρων εισβολέων» ισλαμιστών εκπαιδευθέντων με τις αιμοσταγείς χορηγίες του Ουγγροαμερικανοεβραίου κερδοσκόπου-«ευεργέτη», Τζωρτζ Σόρος «György Schwartz» με αποτέλεσμα να μην  υπάρχει δυνατότης η Πατρίδα μας να ξαναβρεί το συμπαντικό της βηματισμό.

Μία Πατρίδα που οι «Γκρίζοι λύκοι» και οι πράκτορες του Ου Τσε Κα «UCK» την καίνε όποτε θέλουν, είναι υπό εξαφάνιση, αφού η αμυντική της ικανότητα, με την αγαστή συνενοχή των πολιτικών και των στρατιωτικών της «ηγεσιών», αποδυναμώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα σήμερα, υπό το ενδεχόμενο ενός πολέμου, να υλοποιηθεί και ο από 8ης Φεβρουαρίου 2005 καταστροφικός για το Έθνος χρησμός της Πυθίας, Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη.

Αρνούμενοι να παραμείνουμε απλοί θεατές των τραγικών εξελίξεων της Πατρίδος μας λόγω, παντός είδους ιδιοτέλειας ή και Δουρείων Ίππων που έχουν παρεισφρήσει στους κόλπους της, όσοι έχουμε ακόμη στην καρδιά μας την Ελλάδα, υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης, ας πολεμήσουμε το εγώ μας, ας μελετήσουμε και διορθώσουμε την συμπεριφορά μας και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους μας ας στηρίξουμε την  προσπάθεια της ένωσης των υγιών δυνάμεων του Έθνους, πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες,  την συστράτευση των συμπατριωτών μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, να ενημερώσουμε την Παγκόσμια κοινότητα για την διεθνή συνωμοσία που εξυφάνθηκε από τους εξουσιαστές εις βάρος του Ελληνικού Έθνους με την συνέργεια και των τριών, κατά το 26ο άρθρο του Συντάγματος, λειτουργιών οργάνωσης της Πολιτείας, τις οποίες και εγκαλούμε, και να προετοιμάσουμε ψυχολογικά τον Ελληνικό Λαό για την περίπτωση πολέμου.

Η παρούσα έγκλησή μας αποτελεί το αποστακτήριο της ορθής και ηθικής πολιτικής σκέψης, είναι η γροθιά εναντίον όλων αυτών που διαιρούν, παραπλανούν, εμπαίζουν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό.

Αποτελεί το διαχρονικό μας όραμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Απευθύνουμε έκκληση στον απανταχού Ελληνισμό, να μελετήσει την παρούσα, να μας υποδείξει φορείς στους οποίους μπορούμε να απευθυνθούμε, να μας παράσχει την πολιτική και νομική του συνδρομή για να χτυπήσουμε την Λερναία Ύδρα.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας, σε όλους μας δε ας πρυτανεύσει η ρήσις: «Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη».

*************

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

                  ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

                 Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

                 210 3250220                    6944325056

                     ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ   ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ   ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΣΕ   ΟΣΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

   Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας

    ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr <http://www.patriotiki-enosi.gr/> **Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

http://arxaiaithomi.gr/