«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Καταπέλτης οι «Times» κατά Τουρκίας:

ΑΟΖ 2020

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Καταπέλτης οι «Times» κατά Τουρκίας: Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να έχει μια χώρα μέλος που καταπατά ελληνικά και κυπριακά ύδατα
Σαφή θέση για τις προκλήσεις της Τουρκίας παίρνει η βρετανική εφημερίδα The Times, σε εκτενές της δημοσίευμα.

Η εφημερίδα επισημαίνει στο κύριο άρθρο της, στην έκδοση του Σαββάτου, πως το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να έχει μια χώρα μέλος που αρνείται να ζήσει εντός των καθιερωμένων συνόρων της και καταπατά τα ελληνικά και τα κυπριακά ύδατα.

Νίκος Αναστασιάδης: «Αιτία διακοπής της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας η απόφασή της για την Αμμόχωστο»
ΚΟΣΜΟΣ 15|08|2020 | 14:50

Ενοχλημένοι από τις πιέσεις οι Τούρκοι: Μην τα λέτε σε εμάς, πείτε τα στην Ελλάδα
ΚΟΣΜΟΣ 15|08|2020 | 10:36

Τζον Μπόλτον: Η επιθετική στάση της Τουρκίας στη Μεσόγειο είναι αποτέλεσμα της αμερικανικής υπαναχώρησης
ΚΟΣΜΟΣ 15|08|2020 | 08:58
Ενώ προσθέτει πως αυτή είναι μια μη διαπραγματεύσιμη αρχή και οι ηγέτες της Συμμαχίας θα πρέπει να την επισημάνουν γρήγορα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Για περισσότερα από 70 χρόνια το ΝΑΤΟ έχει διαφυλάξει την ειρήνη στην Ευρώπη, όμως τώρα δύο χώρες μέλη του, η Ελλάδα και η Τουρκία, βρίσκονται στα πρόθυρα της σύρραξης, όχι με έναν εξωτερικό εχθρό αλλά μεταξύ τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

Οι διεκδικήσεις και η συμπεριφορά της Τουρκίας δεν μπορεί να υποστηριχθούν
Ο άμεσος λόγος είναι ο ανταγωνισμός για τους φυσικούς πόρους στην ανατολική Μεσόγειο. Ο ευρύτερος λόγος είναι η ασταθής συμπεριφορά του προέδρου της Τουρκίας. Οι σύμμαχοι των δύο χωρών στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ θα πρέπει να τις παροτρύνουν να διαπραγματευτούν, όμως αυτό δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως τήρηση ίσων αποστάσεων, γράφει το άρθρο, εξηγώντας ότι οι διεκδικήσεις και η συμπεριφορά της Τουρκίας δεν μπορεί να υποστηριχθούν. Η Ελλάδα μπορεί λογικά να αναμένει από τους συμμάχους της να το δηλώσουν αυτό στον κ. Ερντογάν ο οποίος, όπως ο σύμμαχός του, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, συνηθίζει την ριψοκίνδυνη διπλωματία.

Η Ελλάδα έχει το δίκιο με το μέρος της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαξε και πάλι πορεία το Oruc Reis -Κινείται βορειοανατολικά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας
ΕΛΛΑΔΑ 14|08|2020 | 19:45

Δένδιας: Υπαίτια η Τουρκία για την κλιμάκωση της έντασης -Πομπέο: Ισχυρή σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας
ΚΟΣΜΟΣ 14|08|2020 | 19:56

Ζοζέπ Μπορέλ: Αμέριστη στήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο -Καλούμε την Τουρκία σε άμεση αποκλιμάκωση της έντασης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14|08|2020 | 21:32
Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η Άγκυρα έστειλε στην ανατολική Μεσόγειο το πλοίο Oruc Reis αυτήν την εβδομάδα «για να κάνει έρευνες στα ύδατα γύρω από τα ελληνικά νησιά». Οι τουρκικές κυβερνήσεις, συνεχίζει, ανέκαθεν υποστήριζαν ότι η χώρα τους έχει το δικαίωμα να επωφεληθεί από τα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής.

Η Τουρκία εναντιώνεται κυρίως στην επιμονή της Ελλάδας ότι το καθένα από τα εκατοντάδες ελληνικά νησιά του Αιγαίου έχει τη δική του υφαλοκρηπίδα και το δικαίωμα στους γύρω πόρους. Και η αξίωση της Ελλάδας για τα χωρικά ύδατα γύρω από τα νησιά είναι σύμφωνη με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας, την οποία δεν έχει υπογράψει η Τουρκία.

Στην πραγματικότητα, τονίζει ο αρθρογράφος, η Τουρκία δηλώνει την απροθυμία της να συμμορφωθεί προς τις απαιτήσεις του νόμου για την επίλυση διαφορών επί των εδαφών και των πόρων. Ο Ερντογάν άλλαξε τη στάση της Τουρκίας στη διεθνή τάξη και όχι με καλό τρόπο, επισημαίνει η εφημερίδα.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/times-nato-melos-katapata-ellinika-kypriaka

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Καταπέλτης οι «Times» κατά Τουρκίας:

  • .
    .
    .
    .
    .
    Η τουρκοποίηση της ελληνικής κυριαρχίας! Αποκαλυπτικός χάρτης
    .
    .
    .
    14/08/2020
    .
    .
    https://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2020/08/07/tourkopoiisi-696×364.png
    .
    .
    Κ. Μητσοτάκης και Τ. Ερντογάν, ο καθείς με τον τρόπο του καλούν σε διμερή διάλογο για την επίλυση της κρίσης. Την ίδια εκκωφαντική προτροπή σε διμερή διάλογο απευθύνει και ο διεθνής παράγων, ( ΗΠΑ,Μέρκελ, ΕΕ κα).
    .
    Ο διμερής διάλογος Ελλάδας /Τουρκίας, που είναι προ των πυλών, είναι με τα σημερινά δεδομένα σε βάρος της χώρας και οδηγεί σε τουρκοποίηση ελληνικής κυριαρχίας.
    Τα δεδομένα είναι τα εξής:
    .
    Η μέση γραμμή μεταξύ Ελλάδας- Αιγύπτου από το σημείο Α μέχρι το σημείο Ε, 28ος και 26ος μεσημβρινός αντίστοιχα, θα αποτελέσει κακό νομικό δεδομένο σε βάρος της χώρας και υπέρ της Τουρκίας.
    .
    Και τούτο διότι η μέση γραμμή , όπως αυτή απεικονίζεται στη ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία, βασίζεται στις γραμμές βάσης που έχει ορίσει η Αίγυπτος από τις οποίες μετράται η ΑΟΖ.
    .
    (σ.σ. Η μεθοδολογία αυτή συνιστά πιστή αντιγραφή της τουρκικής μεθοδολογίας από το καλοκαίρι του 1975 όταν με τις τουρκικές γραμμές βάσης, η τότε τουρκική υφαλοκρηπίδα θα έφτανε μέχρι τον 25ο μεσημβρινό , δηλαδή στο μέσο του Αιγαίου. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Κ Καραμανλής απέρριψε μια τέτοια συμφωνία και ζήτησε προσφυγή στη Χάγη).
    .
    Στην παρούσα περίπτωση, για να προκύψει η μέση γραμμή, όπως αυτή απεικονίζεται με συντεταγμένες στην ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία, σημείο Α έως Ε, η Αίγυπτος καθόρισε γραμμές βάσης ενώνοντας με ευθεία γραμμή την πόλη ΣΑΡΟΥΜ, που βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Αιγύπτου (10νμ από τα σύνορα της Λιβύης, με την πόλη ΠΟΡΤΣΑΪΝΤ ( 20νμ ανατολικά των εκβολών του Νείλου).
    .
    Η απόσταση της ευθείας γραμμής είναι περίπου 150νμ και αποτελεί επικράτηση των αιγυπτιακών συμφερόντων σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.
    .
    Και τούτο διότι δεν κλείνει με ευθεία γραμμή τους κόλπους, όπως προβλέπει η Σύμβαση της Θάλασσας, με αποτέλεσμα η μέση γραμμή να μετακινείται από 10νμ έως 40νμ βορειότερα και να δίνει το δικαίωμα στην Αίγυπτο να έχει λόγο σε μελλοντική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας/Κύπρου/Τουρκίας/Λιβύης.
    .
    Άλλωστε ο όρος της Συμφωνίας (άρθρο1 παρ. ε) ότι «τυχόν αναθεώρηση των σημείων Α και Ε ανατολικά και δυτικά αντίστοιχα σε τυχόν μελλοντική οριοθέτηση της ΑΟΖ της Ελλάδας με άλλα γειτονικά κράτη (σ.σ. Κύπρος, Τουρκία, Λιβύη) πρέπει να έχει και την έγκριση της Αιγύπτου..» ήταν απαίτηση του Καϊρου.
    .
    Δηλαδή κάναμε την Αίγυπτο συνέταιρο στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα επι της ΑΟΖ , επιτρέποντας στο Κάιρο να μας «χορεύει» ανάλογα με τις πολιτικές και θρησκευτικές εξελίξεις του.
    .
    Όπως φαίνεται στο χάρτη, με μπλε χρώμα είναι η μέση γραμμή της ελληνο/αιγυπτιακής συμφωνίας, ενώ οι προβλεπόμενες γραμμές βάσης θα έπρεπε να είναι αυτές με πράσινο χρώμα. Με την επισήμανση ότι η Ελλάδα δεν έχει χαράξει-ορίσει γραμμές βάσης, με αποτέλεσμα όλες οι μετρήσεις να γίνονται στην τύχη.
    .
    .
    https://i2.wp.com/www.onisilos.gr/wp-content/uploads/2020/08/xartis-AOZ.jpg?resize=1170%2C793&ssl=1
    .
    .
    Αλλά με μια τέτοια «προσφορά» της Ελλάδας στην Αίγυπτο θα έπρεπε, τουλάχιστον η Ελλάδα να πείσει την Αίγυπτο να αναγραφεί στη συμφωνία ότι « η Ελλάδα ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ (CLAIM ) ΑΟΖ από το σημείο Α της μέσης γραμμής της ΑΟΖ Ελλάδας/Αιγύπτου, στο σημείο Ζ ( συντεταγμένες 33 45Ν-30 00Ε) και από το σημείο Ζ στο σημείο Η ( συντ. 36 05Ν- 30 00Ε) και από τα σημείο Η στο σημείο Θ ( συν. 36 30Ν- 28 00Ε) ( πράσινο χρώμα στο χάρτη).
    .
    Και τούτο διότι η απόσταση Κάρπαθος /Κύπρος είναι 240 νμ και η μέση γραμμή είναι 120νμ εκατέρωθεν και βρίσκεται στον 30ο μεσημβρινό. Η απόσταση Ρόδος /Κύπρος είναι 220νμ και η μέση γραμμή 110νμ εκατέρωθεν που συμπίπτει με τον 30ο μεσημβρινό. Το Καστελόριζο θεωρείται προς ανατολάς ότι είναι παράκτιο της Τουρκίας.
    .
    Η ΑΟΖ του προς ανατολάς εκτείνεται 40νμ διότι συνορεύει με την ηπειρωτική Τουρκία. Η μέση γραμμή 20νμ εκατέρωθεν συμπίπτει με τον 30ο μεσημβρινό
    .
    Σημειώνεται ότι ο όρος «κηρύσσεται ΑΟΖ» που αποτελεί πολιτική εφεύρεση και υιοθετήθηκε και από μερικούς καθηγητές είναι ανύπαρκτος, δεν υπάρχει στο Δίκαιο της Θάλασσας και είναι επικίνδυνος, Αντίθετα ο όρος CLΑΙΜ- διεκδίκηση είναι νόμιμος και σύμφωνος με τον ΟΗΕ και δεν ενοχλεί ούτε βλάπτει τις γειτνιάζουσες χώρες.
    .
    Ο καθορισμός της μέσης γραμμής ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου από τον 26ο έως τον 28ο μεσημβρινό, χωρίς ελληνική διεκδίκησή-CLAIΜ από τον 28ο έως τον 30ο μεσημβρινό αφήνει ακάλυπτη την περιοχή ανατολικά του 28ου μεσημβρινού και επιτρέπει την τουρκοποίηση της ελληνικής κυριαρχίας. Επιτρέποντας στον Τσαβούσογλου να δηλώνει διεθνώς ότι το Όρους Ρέις επιχειρεί ανατολικά του 28ου μεσημβρινού, γι’ αυτό και δεν θίγει την ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία, η οποία είναι στα μέτρα της Τουρκίας.
    .
    Έτσι το Καστελόριζο θα βρεθεί πάνω στην ηπειρωτική ΑΟΖ της Τουρκίας και θα μεταβληθεί σε κλειστό έδαφος ( περικυκλωμένο) υπο τουρκική δικαιοδοσία και θα περιέλθει υπο ασφυκτικό τουρκικό έλεγχο, θα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν καθ΄ όσον θα μαραζώσει οικονομικά.
    .
    Και μόνον η ενημέρωση του πρωθυπουργού στον Γ Βαρουφάκη ότι το Ορους Ρέις δεν εισήλθε στην περιοχή της ελληνο/αιγυπτιακής Συμφωνίας, εντός του 28ου μεσημβρινού, αυτομάτως τουρκοποιεί την ελληνική κυριαρχία ανατολικά του 28ου μέχρι του 30ου μεσημβρινού. Δηλαδή , νομικά και ουσιαστικά επιτρέψαμε στο Ορους Ρεις να κάνει εφαρμογή της ελληνο/αιγυπτιακής Συμφωνίας..
    .
    Η ΑΟΖ κάθε χώρας είναι μια θαλάσσια περιοχή, η οποία ορίζεται με τουλάχιστον τρία σημεία. Στην ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, που είναι η μέση γραμμή Ελλάδας/Αιγύπτου. Η γραμμή αυτή δεν ορίζει περιοχή ΑΟΖ αλλά είναι έωλη. Ωστόσο, όλα σχεδόν τα ΜΜΕ παρουσίασαν χάρτη, στον οποίο με βάση τη μέση γραμμή χαράχθηκαν δύο γραμμές βόρεια στον 26ο και 28ο μεσημβρινό- δίκην παιδί του σωλήνα- και τον σωλήνα αυτόν τον παρουσίασαν ως ελληνική, έστω και μερική ΑΟΖ , χωρίς όμως να ορίσουν την περιοχή με συντεταγμένες- προφανώς για να δείξουν ότι η ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία κόβει στη μέση την ΑΟΖ Τουρκίας/Λιβύης, γεγονός που ταυτίζεται με τις δηλώσεις Δένδια, πλην όμως αποτελεί επικίνδυνη προχειρότητα
    .
    Ο ΥΠΕΞ δήλωσε ότι με την ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία, η τουρκο/λιβυκή ΑΟΖ πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στα άχρηστα. Ωστόσο , η Ελλάδα χωρίς να δηλώσει διεκδίκηση-CLΑΙΜ στην περιοχή ανατολικά του 28ου μεσημβρινού ( NATIONAL CLAIM TO MARITIME JURIDICTION) στον ΟΗΕ (OFFICE FOR OCEAN AFFAIRS AND THE LAW OF THE SEA) αφήνει ένα τμήμα της ΑΟΖ στην τουρκική δικαιοδοσία ( στον χάρτη περιοχή Ρόδου –Μεγίστης) έτσι ώστε η Τουρκία να ισχυρίζεται και αυτή ότι το τμήμα αυτό αποτελεί μερική οριοθέτηση με τη Λιβύη.
    .
    Πέραν αυτού και μολονότι δεν προβλέπεται στη Σύμβαση μερική οριοθέτηση, εν τούτοις όταν η ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία υποβληθεί στον ΟΗΕ, με έωλη και τη μέση γραμμή και χωρίς περιοχή ΑΟΖ τότε θα πρέπει ο ΟΗΕ να..μετακομίσει στο Μαντείο των Δελφών για να ορίσει την ελληνική περιοχή ΑΟΖ.
    .
    Δηλαδή το πιο πιθανό είναι ο ΟΗΕ να επιστρέψει τη Συμφωνία πίσω στις χώρες για επανακαθορισμό της ΑΟΖ. Στην περίπτωση που ο ΟΗΕ κάνει αποδεκτή την ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν επικαλυπτόμενες ΑΟΖ Ελλάδας /Αιγύπτου με αυτήν της Τουρκίας/Λιβύης και θα συστήσει στις 4 χώρες διαπραγματεύσεις οριοθέτησης με αποτέλεσμα η Τουρκία να θέσει απαιτήσεις και να βάλει πόδι και δυτικά του 28ου μεσημβρινού.
    .
    Αποτελεί εθνικό διασυρμό το γεγονός ότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως το Ορους Ρέις παραβιάζει την ελληνική κυριαρχία, την στιγμή που η Αθήνα δεν την προασπίζει. Τα στρατιωτικά μέσα είναι η τελευταία επιλογή. Παρά ταύτα η κυβέρνηση όφειλε να καταγγείλει την Τουρκία στον ΟΗΕ, αλλά ούτε αυτό έχει πράξει ποτέ. Την πρώτη φορά η κυβέρνηση υποστήριξε ότι το BARBAROS το πήρε ο άνεμος, τη δεύτερη ότι κάνουν θόρυβο τα παραπλέοντα πολεμικά πλοία και την τρίτη ενδεχομένως να υποστηρίξει ότι το Ορους Ρεις σέρνει καλώδια της ΔΕΗ ..
    .
    Της Κύρας Αδάμ
    .
    ΥΓ Παρακαλούνται οι τηλεοπτικοί αναλυτές να αναφέρουν το δημοσιογραφικό μέσο όταν διαβάζουν ή αναλύουν ως δικά τους τα στοιχεία του ρεπορτάζ του MILITAIRE
    .
    .
    https://www.militaire.gr/i-toyrkopoiisi-tis-ellinikis-kyriarchias-apokalyptikos-chartis/
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=OdjfkcQck-0

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>