«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ολη η αλήθεια που κρύβουν για τον Κορωνοιό και το ΚΡΑΧ που ερχεται ολοταχώς.

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.

Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..

Η Κυβερνήσεις και η δική μας δεν λένε την αλήθεια και σας εχουν κλεισμένους στα Σπίτια!!

Μείνετε μεσα…. σε δυο τρεις εως εξη εβδομάδες ερχεται η Οικονομική κατάρρευση οπως λένε Οικονομικοί αναλυτές…και η γνωστή σε ολους μας The Goldman Sachs Group, Inc ο κολοσσός ο μεγαλύτερος οικονομικός παράγοντας στο Πλανήτη.

Το γιατι διάλεξαν αυτο το τρόπο το λέμε και στην αρχή..Με το ιό θα σκοτωθούν λιγότεροι άνθρωποι παρα με Πόλεμο που οι απώλειες θα ηταν τεράστιες για τον ανθρωπο…Ομως δεν το κάνουν μονο γι αυτό!! Η Αμερική είναι πολύ πίσω απο την Κίνα και την Ρωσία που μαζί έχουν ξεπεράσει την πολεμική ισχύ και την στρατιωτική τεχνολογία των ΗΠΑ. Άν γινόταν πόλεμος θα κατέληγε σε ηττα των ΗΠΑ.Συνεπώς βρηκαν το κόλπο με τον Κορωνοιό!!!

Η ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω Κορωνοιού είναι Διεθνής πολιτική,αυτο που γινεται το εχουν συναποφασίσει οι Νεοταξίτες με τις κυβερνήσεις των Χωρών που το εφαρμόζουν οπως και η δική μας Κυβέρνηση…τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε γεωπολιτικό.

Ειναι τεράστιες οι ευθυνες της Κυβερνησης και των κομμάτων της Αντιπολίτευσης που το κρύβουν και εχουν φυλακίσει τους πολίτες..συνοδεία των Μεσων Μαζικης Αποβλάκωσης..Η ΝΤΠ επομένως, ελέγχει όλο το Τραπεζικό και Επιχειρηματικό καρτέλ και κατά συνέπεια την ανθρωπότητα, καθώς η ποιότητα ζωής των Κρατών.

Οσο κρατούν κλειστή την Οικονομία εχουμε τεράστιες απώλειες (3τρίς$ και βάλε) απο την πανδημία…Απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας…Καταρρέουν χρηματιστήρια & Wall Street, αερομεταφορές, Τουρισμός, επιχειρήσεις…Βυθίζονται οι ρυθμοί ανάπτυξης και τα κόκκινα δάνεια μαζι με τα προηγούμενα ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τις επόμενες εβδομάδες!!!!

Οσο για τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης από το κλείσιμο των επιχειρήσεων..Ποσα μπορούν να δώσουν οταν ένα Κράτος δεν εισπράττει και για πόσο? Και αυτο για λίγες μέρες μέχρι να καταρρεύσουν ΟΛΑ!!

Ποσο ευκολα πιστεύεται τα Μεσα Παραπληροφόρησης? .Τα μεσα που ελέγχονται απο την Κυβέρνηση δεν θα σου πουν οτι ερχεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ εξελίξεων..

Δεν σου λένε την αλήθεια….Το κλεισιμο των καταστηματων -επιχειρησεων γινεται με το προσχημα του ιού για να επικρατήσει ο ΤΡΟΜΟΣ στους ανθρώπους…

Με αυτο το τροπο κρατουν ΦΥΛΑΚΗ μεσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ το ΚΟΣΜΟ!!! Ετσι οταν ΠΕΣΕΙ το Χρηματωπιστωτικό Σύστημα θα ειναι και περιορισμένες οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ που αν δεν υπήρχε ο ιός θα τα ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!

Γι αυτο εριξαν τον ιό για να ειστε ΦΥΛΑΚΗ την ωρα του Παγκόσμιου ΚΡΑΧ..Η ιστορία επειδη επαναλαμβάνεται δειχνει οτι το ΚΡΑΧ συνοδεύεται αμεσως μετα με ΠΟΛΕΜΟ…Παρτε βαθια ανάσα και να είστε προετοιμασμένοι..

Χ.Π

https://kentripotideas.wordpress.com/2020/03/18/ολη-η-αλήθεια-που-κρύβουν-για-τον-κορων/?fbclid=IwAR07Ad9THOVBEipGhwoMypqcjH0VnnexIswdbChjFCeVytxVpWmFVXUzLV8

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ολη η αλήθεια που κρύβουν για τον Κορωνοιό και το ΚΡΑΧ που ερχεται ολοταχώς.

  • Kristaq Naka

    Exete ksefigi telios malakes

    • Σου στέλνω αντιγραφεί την απάντηση που έστειλα στον παραπάνω σχολιαστεί , διότι δεν αξίζετε κανένα διάλογο! Φυσικά δεν θα ανεβάσω δικά σας σχόλια ξανά. Έλεγα να μην το ανεβάσω διότι όταν ο αναγνώστης βρίζει, σημαίνει οι δεν έχει επιχειρήματα και ανθρώπινο επίπεδο. Όμως η επίθεση σε προσωπικό επίπεδο με νευρίασε. Το σκέφτηκα πως μπορώ να κάνω διάλογο με το σκουλήκι, με τα σκατά, με ένα βδέλυγμα, ή να το διαγράψω, αλλά επειδή δεν διαγράφω σχόλια, θα λερωθώ λίγο μαζί σου, αλλά δεν κατάφερα. Πρώτων είσαι μίασμα αφού στο τέλος υπάρχει ο σύνδεσμος που λέει ποιανού είναι το άρθρο και δεν πήγες εκεί να πετάξεις την βρομιά σου, αλλά σε εμένα. Αυτό δηλώνει ότι κάτι έχεις με μένα; Αν θέλεις να σου στείλω την διεύθυνση μου να έρθεις να σου εξηγήσω από κοντά πως να μιλάς!!! Όπως θα είδες όταν ανεβάζω δικό μου άρθρο έχω το όνομά μου που σημαίνει ότι φέρω και την ευθύνη. Όπως είπα δεν θα πέσω στο δικό σου επίπεδο, αυτό το ξέρουν οι αναγνώστες μου. Ανέβασα το βρομερό σου σχόλιο για να μάθει ο κόσμος, ότι υπάρχουν και αυτά τα σκατά που την ενημέρωση την μετρούν ανάλογα με τα γούστα τους. Επίσης δεν θίχτηκα για τον χριστώ και την παρθένα σου με τον κρίνο, διότι είμαι καθαρός Έλληνας και ανήκω στην αρχαία Ελληνική φιλοσοφία. Και για αυτό είχα πρόβλημα να σου απαντήσω, διότι η φιλόσοφοι δεν απαντούν στα σκατά.

  • Μανώλης Λασιθιώτης

    Γαμημενε κωλοπαιδαρα γι αυτό που γράφεις :

    “Το κλεισιμο των καταστηματων -επιχειρησεων γινεται με το προσχημα του ιού για να επικρατήσει ο ΤΡΟΜΟΣ στους ανθρώπους…
    Με αυτο το τροπο κρατουν ΦΥΛΑΚΗ μεσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ το ΚΟΣΜΟ!”

    σε στέλνω ΔΗΕ. Για να βγάλεις το σκασμό ψεκασμενε που με τις μαλακισμενες θεωρίες σου στέλνεις κόσμο έξω να κολλήσει τον εαυτό του και τους συμπολίτες του. Είσαι επικίνδυνος γαμημενε αγραμματε καφρε.

    • Έλεγα να μην το ανεβάσω διότι όταν ο αναγνώστης βρίζει, σημαίνει οι δεν έχει επιχειρήματα και ανθρώπινο επίπεδο. Όμως η επίθεση σε προσωπικό επίπεδο με νευρίασε. Το σκέφτηκα πως μπορώ να κάνω διάλογο με το σκουλήκι, με τα σκατά, με ένα βδέλυγμα, ή να το διαγράψω, αλλά επειδή δεν διαγράφω σχόλια, θα λερωθώ λίγο μαζί σου, αλλά δεν κατάφερα. Πρώτων είσαι μίασμα αφού στο τέλος υπάρχει ο σύνδεσμος που λέει ποιανού είναι το άρθρο και δεν πήγες εκεί να πετάξεις την βρομιά σου, αλλά σε εμένα. Αυτό δηλώνει ότι κάτι έχεις με μένα; Αν θέλεις να σου στείλω την διεύθυνση μου να έρθεις να σου εξηγήσω από κοντά πως να μιλάς!!! Όπως θα είδες όταν ανεβάζω δικό μου άρθρο έχω το όνομά μου που σημαίνει ότι φέρω και την ευθύνη. Όπως είπα δεν θα πέσω στο δικό σου επίπεδο, αυτό το ξέρουν οι αναγνώστες μου. Ανέβασα το βρομερό σου σχόλιο για να μάθει ο κόσμος, ότι υπάρχουν και αυτά τα σκατά που την ενημέρωση την μετρούν ανάλογα με τα γούστα τους. Επίσης δεν θίχτηκα για τον χριστώ και την παρθένα σου με τον κρίνο, διότι είμαι καθαρός Έλληνας και ανήκω στην αρχαία Ελληνική φιλοσοφία. Και για αυτό είχα πρόβλημα να σου απαντήσω, διότι η φιλόσοφοι δεν απαντούν στα σκατά.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>