«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δήλωση παραίτησις από την κεντρική επιτροπή της συντακτικής εθνοσυνέλευσης της 1-2-2020

ΔΥΟ ΚΑΙ

Αυτά στην φωτογραφία έλεγα εγώ, που έλεγα ότι τα πίστευαν και οι άλλοι???????

Η παραίτηση έχει ως εξής….

Σταύρο αν έτσι την βλέπεις την δημοκρατία όπως μου πρωτεΐνης, λυπάμαι παραιτούμε για να μην δημιουργήσω φοβίες και να μην τρολάρο και το χειρότερο να μην πάρω πελάτες- το λεγόμενο (κοινό), σας εύχομαι καλή δύναμη.

Νόμιζα ότι κάποιος μπορεί σε αυτήν την δημοκρατία να έκφραση τις απόψεις του δημοκρατικά και να μπουν σε ψηφοφορία, ποιον τρομάζει τέτοια διαδικασία?

Όσο για το κοινό δεν το χρειάζομαι, έχω αρκετό, βασικά δεν έχω ή είχα άλλη φιλοδοξία από τον λαό στην εξουσία.

Αγαπητέ Σταύρο, έχουμε μερικές βασικές διαφορές περί δημοκρατίας.

Και εφόσον δεν μπορώ να τις καταθέσω εδώ, θα τις καταθέτω εκεί που μπορώ, στην ιστοσελίδα μου και σε αυτούς που θέλουν να με ακούσουν.

θα αναφερθώ σε μια εμπειρία μου, ήμουν μέλος διαφωτίσεως σε νομαρχιακό επίπεδο πριν δεκαετίες, είχαμε οργανώσεις δυναμικές, που έφεραν στην εξουσία τον πολιτικό χώρο, όνομα δεν λέω, τα σκουλήκια κάτω από τις παντόφλες του αρχηγού τον έτρωγαν, μέχρι που ενέδωσε και είπε όλες οι οργανώσεις να ανοίξουν τις πόρτες τους και να δεχτούν όποιον θέλει να γίνει ισότιμο μέλος…. Φοβερή δημοκρατική άποψη???

Έτσι και έγινε, μπήκαν άπαντες στις οργανώσεις, τα παλιά μέλη ήταν ας πούμε 20 μπήκαν 100 στην πρώτη ψηφοφορία άπαντα τα παλιά μέλη επήγαν στο σπίτι τους, ο πολιτικός χώρος αλώθηκε και τα αποτελέσματα τα απολαμβάνουμε σήμερα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγω λάθος για το καλό της πατρίδος μας και των παιδιών μας.

Αποχωρώ γιατί αγαπώ τους συμπατριώτες μου και δεν θέλω να τους λέω τα μισά και τα άλλα λόγο σκοπιμότητας να τα καταπίνω.

Από τα όσα έχω διαβάσει, η διαφωνία είναι η αρχή της συμφωνίας σε υγιέστερο υπόβαθρο και όχι τρολάρισμα.

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι υπάρχει τσοπάνης και τα σκυλιά για να γαυγίζουν στα πρόβατα και το όλα… σε ψηφοφορία πέθανε πριν γεννηθεί, εγώ σε ένα ακόμη μαντρί δεν θα ενταχτώ.

Ο λόγος της παραίτησής μου είναι επιτακτική, για να μην υπάρχει κανένα άλλοθι επάνω στις καθαρές απόψεις μου περί άμεσης δημοκρατίας, από κανέναν.

Φίλοι μου σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!

Αυτή είναι επακριβώς η παραίτηση, Εύχομαι να είμαι λάθος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ