«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όπου και να τον κρύψουν τα κουμμούνια, θα βρεθεί… ζωντανός ή νεκρός.

ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ραμα…Προδότη Θα θυμάσαι τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ και θα πετάγεσαι στον ύπνο σου.

Ο δολοφόνος σου από σήμερα δεν θα έχει μέρος να κρυφτή, θα παρακαλάει να πεθάνει για να γλυτώσει τον εφιάλτη που τον περιμένει.

ΚΟΤΣΙΦΑΣ 3

Και οι Αλβανοί στην Ελλάδα, στο εξής να προσέχουν πολύ, να σέβονται τους Έλληνες, διότι θα μάθουν τι σημαίνει στοχοποίηση!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα.

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

 Αν με επίσκεψη ωρών κατάφερα εγώ να μάθω το όνομα, φανταστείτε τι ξέρουν οι υψηλόβαθμες σκουλικαντέρες της ΕΛΑΣ, η ΕΥΠ και οι κομμουνιστοσυμμορίτες και προσπαθούν να μη τα μάθουμε εμείς ποτέ.

Όπου και να τον κρύψουν τα κουμμούνια, θα βρεθεί… ζωντανός ή νεκρός…

Να εύχεται το δεύτερο…  αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν τον βγάλουν από τη μέση, για να μην μιλήσει… 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΙ,  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ…ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ… 

Καλλιόπη Σουφλή 

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

“Κύριε” Φίλη, δυστυχώς για εσάς επιστρέφω.

Όσες βουλευτικές ασυλίες και να έχετε, σας έχω γραμμένο άντε να μη σας πω που.

Δευτέρα πρωί πρωί καταθέτουμε αγωγή και μήνυση για προσβολή νεκρού.

Φίλη, όλο το γαμημένο το κόμμα σου να πέσει πάνω στην δικαιοσύνη, αν δεν σε καταδικάσει με την πλέον σκληρή ποινή για περιύβριση ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΗΡΩΑ, οι δικαστές θα βρουν απέναντί τους όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Την αγωγή, μπορούμε να την συνυπογράψουμε χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ.

https://3.bp.blogspot.com/-DJ7djy-viJQ/W-X1Gj5w7hI/AAAAAAAC3ys/hoyI4W1qSgYodD65QMpkvAL4_5WhRov3wCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%25A6%25CE%2591%25CE%25A3%2B%25CE%25A6%25CE%2599%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A3%2B%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%2593%25CE%25A4.jpg

Kristine Sideris

“Κύριε” Φίλη, δυστυχώς για εσάς επιστρέφω.

Όσες βουλευτικές ασυλίες και να έχετε, σας έχω γραμμένο άντε να μη σας πω που.

Δευτέρα πρωί πρωί καταθέτουμε αγωγή και μήνυση για προσβολή νεκρού.

Για να σε δω ρε αλβανογλύφτη να μαζεύεις τα βρακιά σου και να τρέχεις.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_550.html

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Η δολοφονία της ελπίδας…

Όχι μόνο συκοφάντησαν τον Κατσίφα, αλλά άφησαν αναπάντητες τις προκλήσεις του Ράμα που σκύλευσε τον νεκρό Κατσίφα, και τέλος κατάντησαν να απολογούνται στην αλβανική κυβέρνηση.

Χρόνια τώρα, θα έπρεπε να έχουν “κινηθεί σωστά”, μια χούφτα ΕΛΛΗΝΕΣ, και να μην υπήρχε κεραία για κεραία των βαρώνων της παραπληροφόρησης, στον Υμηττό…

Αλλά… ξεμείναμε και από … ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΥΡΑ…

Καλλιόπη Σουφλή

 https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45698620_2701374903421382_2615642818500100096_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=c947c6db267e27ff77f5b56bafb78ea5&oe=5C731CB6

Ζην Ζαν

Καθόλου τυχαία, στην Ελλάδα, τα ΜΜΕ, οι «εχέφρονες» εθνομηδενιστές και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα προσπάθησαν να συσκοτίσουν τα γεγονότα.

Όχι μόνο συκοφάντησαν τον Κατσίφα, αλλά άφησαν αναπάντητες τις προκλήσεις του Ράμα που σκύλευσε τον νεκρό Κατσίφα, και τέλος κατάντησαν να απολογούνται στην αλβανική κυβέρνηση.

Ενώ θα έπρεπε να τους έχουν καθίσει στο σκαμνί του κατηγορούμενου, η ελληνική κυβέρνηση άφησε τους δολοφόνους του Κατσίφα να μεταβληθούν από κατηγορούμενοι σε κατηγόρους.

https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_109.html

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Στην πιο όμορφη της νιότης του ώρα, σκόρπισε τη λάμψη του στους ουρανούς των εθνικών μας πεπρωμένων !!

 https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45467622_2701331926759013_7381844460109299712_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=ee5f22fc6d3a001ee7599494a0b12a0a&oe=5C3EEA46

Ζην Ζαν

«Στην πιο όμορφη της νιότης του ώρα,

ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

περισσά απλός και ταπεινός,

λουσμένος το φως,

με μια ελληνική ποιότητα ψυχής ανυπέρβλητη, με όλη την αδιαφιλονίκητη πραότητα και γλυκύτητα του χαρακτήρα του, σκόρπισε τη λάμψη του στους ουρανούς των εθνικών μας πεπρωμένων !!

“Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα.

Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.”

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_437.html

Κωνσταντίνος Κατσίφας. Τι αγνοούσαμε τις πρώτες 2 ημέρες και μάθαμε μετά για την υπόθεσή του.

Ανδρέας Σταλίδης

2 November 2018

 [Το κείμενο αυτό αναρτήθηκε στο facebook, αλλά μεταφέρεται και εδώ επειδή είχε εντυπωσιακή απήχηση] .

https://i1.wp.com/www.antibaro.gr/wp-content/uploads/2018/11/kwnstantinos-katsifas.jpg?resize=1024%2C680

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ήταν ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε χρήστης. Ναι, είχε συλληφθεί το 2008, αλλά είχε αθωωθεί πανηγυρικά. Ίσως βέβαια πήγε καμιά φορά αδιάβαστος στο σχολείο. Οι συγγενείς του δια δικηγόρου λαμβάνουν νομικά μέτρα εναντίον όσων ευθύνονται για την “διαρροή” της ψευδούς είδησης.2. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ανήκε σε καμία οργάνωση. Καμία απολύτως.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έριξε κατά αστυνομικών. Δεν έριξε κατά κανενός. Έριξε στον αέρα με το κυνηγητικό του όπλο τύπου Saiga που μοιάζει οπτικά με Καλάσνικοφ αλλά δεν είναι Καλάσνικοφ (πηγή). Έριξε λοιπόν στον αέρα με άσφαιρα, δηλαδή αβολίδωτα. Μόνο για τον κρότο.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε όνειρο να χτιστεί μια μεγάλη εκκλησία στο χωριό του.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν στοχοποιημένος από την αλβανική αστυνομία. Στις 26.10 είχε προσαχθεί στο τμήμα. Χωρίς λόγο. Έτσι. Του είπαν να μην τολμήσει να ξαναβάλει τη μεγάλη του σημαία στον λόφο. Την έβαλε.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έριξε κατά αστυνομικών. Το ξαναλέω για εμπέδωση. Αν ήθελε, μπορούσε. Είχε την ευκαιρία. Δεν ήθελε.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ετράπη σε φυγή όταν κατάλαβε ότι θα τον κυνηγήσουν. Τον πυροβόλησαν μέσα στο χωριό. Ανέβηκε στο βουνό. Έφυγε πολύ μακρυά. Συνάντησε και μίλησε με έναν βοσκό για 45 λεπτά. Θα μπορούσε να προχωρήσει και να περάσει τα σύνορα προς Ελλάδα. Το χωριό του απέχει μόνο 6 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Κάποια στιγμή μετάνιωσε και άρχισε να επιστρέφει. Αποφάσισε ότι ήταν η ώρα του να πεθάνει από τα πυρά των Αλβανών. Πάνω από 200 αστυνομικοί είχαν ήδη καταλάβει τα γύρω βουνά στο μεταξύ. Μαζί με ελικόπτερο και drone. Το drone υποθέτω ότι κατέγραψε τον θάνατο σε βίντεο. Ευκαιρία να το ζητήσουν οι ελληνικές αρχές.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πέθανε με γαλήνιο πρόσωπο, με χαμόγελο και με τα χέρια ανοιχτά και ψηλά κοιτώντας στα μάτια τους εκτελεστές του. Ο έμπειρος Έλληνας ιατροδικαστής που τον είδε για 5 λεπτά (τόσο του επετράπη) είπε ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά στην ζωή του τέτοιον νεκρό!

  1. Χτυπήθηκε σε δύο σημεία, κοντά στην καρδιά. Τα διαμπερή τραύματα οι Αλβανοί τα έραψαν έχοντας πλύνει το σώμα του, ώστε να μην είναι δυνατή βαθύτερη εξέταση. Όπως είπε ο Έλληνας ιατροδικαστής, χτυπήθηκε από απόσταση 10-15 μέτρων. Ράψιμο τραυμάτων δεν έχει γίνει ποτέ σε νεκρό!

  1. Τα δύο χτυπήματα στο αλβανικό περιπολικό είναι σε διαφορετικά σημεία (ένα δεξιά και ένα αριστερά). Εκτός της περίπτωσης να έκανε σβούρα το αυτοκίνητο, δεν είναι δυνατόν να προκλήθηκαν από έναν άνθρωπο σε μία ανταλλαγή πυρών. Είτε προέρχονται από ανταλλαγή πυρών με δύο υπόπτους (δηλαδή σε διαφορετικό περιστατικό), είτε κάτι άλλο συμβαίνει.

  1. Στο βίντεο ολίγων δευτερολέπτων μέσα στο χωριό, οι πυροβολισμοί που ακούγονται είναι οι πρώτοι που έπεσαν εκείνη την ημέρα (διότι ένα δευτερόλεπτο πριν ακουστούν, φαίνονται να περπατούν αμέριμνα δύο παιδιά στον δρόμο σαν να δεν συμβαίνει τίποτα, όπως δείχνει το ίδιο το βίντεο) και δεν τους ρίχνει ο Κωνσταντίνος (διότι μόλις ακούγονται σκύβει ενστικτωδώς, ενώ το όπλο του δεν το κρατάει σε στάση βολής).

  1. Αφού είχε σκοτωθεί, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, απείλησαν τους γονείς του, έστρεψαν τα όπλα εναντίον τους απειλώντας τους και κατέστρεψαν τα πάντα εκεί για περαιτέρω εκφοβισμό.

  1. Όσο επικίνδυνος και αν ήταν, σε τέτοιες συνθήκες το πολύ να τον αφήσεις να τελειώσουν οι σφαίρες του και μετά τον συλλαμβάνεις. Αυτά σε σοβαρές χώρες βέβαια. Επίσης, κάνεις σοβαρή έρευνα στην περιοχή με τους κάλυκες που θα βρεις.

  1. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε διπλή υπηκοότητα. Είχε οικογένεια με ένα παιδί. Ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια στο χωριό του ως σιδεράς. Έκανε δωρεάν όλα τα μερεμέτια στο σχολείο του χωριού και γενικά ήταν παρών οπότε του το ζητούσαν. Ήταν σχετικά φτωχός άνθρωπος που ούτε το αυτοκίνητο του δεν είχε χρήματα να φτιάξει και κινούταν με λεωφορείο. Είχε πάθος για τη ζωή και μάθαινε στα παιδιά του σχολείου τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Μ’ αυτό χαιρόταν.

(Για την κατάσταση της ελληνικής εθνικής μειονότητας και των δικαιωμάτων της τα είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ) Στη φωτογραφία, ο Σταυρός και η σημαία που έφτιαξε ο ίδιος και τοποθέτησε στον λόφο του χωριού του.

Πηγές

  • Βίντεο 1 με τον γαμπρό του Κωνσταντίνου όπου αναφέρονται αρκετά από τα παραπάνω στοιχεία (3, 4, 6, 7, 8, 9, 11)

  • Βίντεο 2 με Σόμπολο και Συρίγο (9, 10)

  • Βίντεο 3

ΥΓ.  Συνέχεια του άρθρου, Εστία 6 Νοεμβρίου 2018: Βόρειος Ήπειρος: Ο ιστορικός αναθεωρητισμός τρώει τους Έλληνες.

http://www.antibaro.gr/article/20769

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Δεν θεωρώ ότι επειδή θάψαμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ξετελέψαμε και με τα τα χρέη απέναντι στο αίμα του. Βαρύ το φορτίο που άφησε και πρέπει να το κουβαλήσουμε μέχρι τέλους.

Ανασυνταχθείτε και ετοιμαστείτε γιατί τα θεμέλια θα τα σκάψουμε με τα χέρια μας, όπως επίσης θα ανακαινίσουμε και θα φτιάξουμε βιβλιοθήκη στο σχολείο που υποστήριζε με ότι χρήματα του περίσσευαν και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το αίμα του δεν έτρεξε άδικα.

Θα είμαστε παρόντες και δίπλα στα αδέρφια μας στη Βόρειο Ήπειρο.

Άντε να σας δω τι μάγκες είσαστε.

https://1.bp.blogspot.com/-TLR8rOHrSrE/W-Ya_EfXDkI/AAAAAAAC3zc/zL-APT1b1fMsjQCF9q4lywbTFIcjKIhTACLcBGAs/s640/%253D%2B0%2B45956984_170193577267446_8527234443209867264_n.jpg

Kristine Sideris

Πήγαμε, ήρθαμε στη Βόρειο Ήπειρο, εξοργιστήκαμε, φωνάξαμε, κάναμε αναρτήσεις με φωτό και βίντεο, τα φώτα της παράστασης έσβησαν, οι δικοί του έμειναν πίσω και 24 ώρες μετά δεν βλέπω τίποτα το ουσιαστικό.

  1. Δεν θεωρώ ότι επειδή θάψαμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ξετελέψαμε και με τα τα χρέη απέναντι στο αίμα του.

Βαρύ το φορτίο που άφησε και πρέπει να το κουβαλήσουμε μέχρι τέλους.

  1. Αναλάβαμε το χρέος να στηρίξουμε και να “υιοθετήσουμε” το παιδί του και θα το κάνουμε. Θα φροντίσουμε ώστε αυτό το παιδί να γίνει άξια Ελληνίδα και απόγονος του.

  1. Τη Δευτέρα εμείς θα είμαστε στον εισαγγελέα γιατί οι δηλώσεις του μπουχέσα Φίλη, της σκατομούρας Χριστοδουλοπούλου και των λοιπών κοπράνων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες.

Ακόμα και με βουλευτική ασυλία, οι μηνύσεις και οι αγωγές θα έρθουν στη βουλή και να δω ποιος από τους ρεμπεσκέδες εκεί μέσα θα τους στηρίξει με τη ψήφο του.

  1. Ετοιμάζουμε διαμαρτυρία – συλλαλητήριο για την αγαστή συνεργασία ΕΥΠ, ΕΛΑΣ και ΥΠΕΞ, όσων αφορά στις λίστες με τα ονόματα Ελλήνων που έδωσαν στα Αλβανικά σκυλιά.

Λουλούδες του ΣΥΡΙΖΑ θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας.

  1. Ως τη Δευτέρα θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία της συναυλίας που θα λάβει χώρα προκειμένου να μαζέψουμε τα πρώτα χρήματα για την ανέγερση του Ιερού Ναού στους Βουλιαράτες.

Την ανέγερση της εκκλησίας που ήταν διακαής πόθος του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

  1. Ανασυνταχθείτε και ετοιμαστείτε γιατί τα θεμέλια θα τα σκάψουμε με τα χέρια μας, όπως επίσης θα ανακαινίσουμε και θα φτιάξουμε βιβλιοθήκη στο σχολείο που υποστήριζε με ότι χρήματα του περίσσευαν και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το αίμα του δεν έτρεξε άδικα.

Θα είμαστε παρόντες και δίπλα στα αδέρφια μας στη Βόρειο Ήπειρο.

Άντε να σας δω τι μάγκες είσαστε.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_915.html

https://www.youtube.com/watch?v=JAhEh23A_Kg

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

7 comments to Όπου και να τον κρύψουν τα κουμμούνια, θα βρεθεί… ζωντανός ή νεκρός.

        • .
          .
          .
          .
          .
          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ !
          .
          .
          ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
          .
          ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
          .
          ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          https://www.youtube.com/watch?v=p6w6aqzeX9k

          • .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            Σήμερα, δεν σε τρώει η γη.
            .
            Σήμερα σε υποδέχτηκε η Ιστορία.
            .
            Σήμερα, ανήμερα των Αρχαγγέλων,
            .
            σαν λαμπρό άγγελο σε υποδέχεται ο ουρανός
            .
            εκεί να περιμένεις την ανάσταση του τόπου σου.
            .
            .
            “Τ′ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται”
            .
            .
            Αθάνατος»
            .
            .
            .
            .
            .
            Τούτοι οι άνθρωποι: οι εραστές του πένθους
            .
            .
            Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018
            .
            .
            https://www.himara.gr/images/easyblog_articles/7985/vouliarates-simaia.JPG
            .
            .
            Βουλιαράτες, των Αρχαγγέλων
            .
            .
            Τούτοι οι άνθρωποι είναι πυκνοί, και αναρριχητικοί και επίμονοι σαν τα κλωνάρια ενός κισσού.
            .
            Άπαξ και τα βαθυπράσινα σχοινιά σκαρφαλώσουν την ψυχή, δεν έχει επιστροφή.
            .
            .
            «Κλαίει συνέχεια, όλοι έχουμε πικρανθεί, αλλά εκείνη κλαίει συνέχεια, και δεν ξέρω γιατί»,
            .
            .
            είπε κοινός φίλος για μία νεαρή γυναίκα από τα Ριζά, 30 χιλιόμετρα από τους Αγίους Σαράντα, περίπου μια πενηντάλεπτη διαδρομή.
            .
            .
            Δεν απήντησα, δεν είπα τίποτα, κι ας γνώριζα γιατί κλαίει, γιατί κλαίω.
            .
            της Μυρένας Σερβιτζόγλου
            .
            .
            Παραμονή της κηδείας, κι ενώ στο πατρικό σπίτι στους Βουλιαράτες, λάμβανε χώρα ολονυχτία, εν όψει της οριστικής εξόδου του νεκρού, της αμετάκλητης εκδημίας του τεθνεώτος, ήθελα να είμαι εκεί.
            .
            Μαζί τους, με τους απ΄έκει.
            .
            .
            «Δεν μπορώ άλλο, δες για καμιά αλλαγή ή προσθήκη στο κείμενο», λαμβάνω μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τίτλο «Επικήδειος», λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.
            .
            Το ανοίγω και το αναγιγνώσκω πυρετικά.
            .
            Το κείμενο είναι ηλεκτρισμένο, σπαραξικάρδιο.
            .
            Δεν είναι λόγος, πιότερο κάνει για μοιρολόγι, πρώιμο μοιρολόγι για όλους μας.
            .
            .
            .
            .
            «Κωνσταντίνε,
            .
            .
            Γεννήθηκες σε ένα τόπο θυσίας και ηρωισμού για το έθνος μας.
            .
            Τα πρώτα παιδικά σου βήματα σκόνταψαν σε φυσίγγια και οβίδες, απομεινάρια ενός πολέμου.
            .
            Ο αφουγκρασμός των οστών των Ηρώων του Έπους του ΄40 που αναπαύονταν στο χωριό σου καθήλωσαν την ψυχούλα σου.
            .
            Στα 7 σου χρόνια αναζήτησες το όνειρο, μια ανοιχτή αγκαλιά, στην ελεύθερη Ελλάδα, αυτή που πάντα κουβαλούσες μέσα σου.
            .
            Δεν ξέρω αν η Ελλάδα σου πρόσφερε την αγκαλιά αυτή. Εσύ δεν της αρνήθηκες ποτέ τη δική σου…
            .
            … Ίσως, ελπίζω, με του θανάτου το φιλί να τα κατάφερες να μας ξυπνήσεις όλους, να ξυπνήσεις την Ελλάδα, την ωραία κοιμωμένη σου.
            .
            Το έγκλημά σου ήταν ότι κι έτσι, κοιμωμένη, αυτήν την Ελλάδα, την αγάπησες πολύ.
            .
            Έχουμε δέκα μέρες να ακούσουμε τη φωνή σου,
            .
            Κωνσταντίνε, αυτή με την οποία πάντα με χαμόγελο μας έλεγες
            ,
            «λίγη καρδιά, λίγο τσαγανό και λίγη θέληση ρε».
            .
            .
            Αυτή η προσταγή σου θα μας συνοδεύει και θα μας ελέγχει μέχρι να σε συναντήσουμε.
            .
            .
            Καλό Παράδεισο Κωνσταντίνε!
            .
            .
            Σήμερα, δεν σε τρώει η γη.
            .
            Σήμερα σε υποδέχτηκε η Ιστορία.
            .
            Σήμερα, ανήμερα των Αρχαγγέλων,
            .
            σαν λαμπρό άγγελο σε υποδέχεται ο ουρανός
            .
            εκεί να περιμένεις την ανάσταση του τόπου σου.
            .
            .
            “Τ′ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται”
            .
            .
            Αθάνατος»
            .
            .
            .
            .
            Τρέχω στη βιβλιοθήκη και το χέρι πιάνει στα σκοτεινά δύο βιβλία, την «Μήδεια» του Ευριπίδη σε μετάφραση και με εισαγωγή Γιώργου Χειμωνά
            .
            και το «Ζώντες και Τεθνεώτες» του Κωστή Παπαγιώργη.
            .
            Δύο είναι οι πρώτες ύλες του τραγικού, η ολική συγκίνηση και ο έρωτας του πένθους.
            .
            Συγκίνηση ως ένας ολοθυμικός κατακλυσμός της συνείδησης, πένθος, ως μία εξαρχής επώδυνη υποταγή στο τετελεσμένο, το οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένο στην συνείδηση και για το οποίο ο άνθρωπος πενθεί σε όλη του τη ζωή.
            .
            Η υπέρβαση ενός συναισθήματος το καθιστά τραγικό, παράδειγμα ο έρωτας για την πατρίδα.
            .
            Στην τραγωδία έχουμε να κάνουμε με ένα απροσμέτρητο ποσόν πρωτογενούς συγκίνησης, παρά με ένα ποιόν σφοδρής μεν, αλλά ειδικής αντανακλαστικής συγκίνησης, με ένα συγκινησιακό συναγερμό, παρά με μια συναισθηματική υποτέλεια.
            .
            «Δεν έχει σκοπό η καταστροφή», λέγει ο Σοφοκλής,
            .
            δεν έχει σκοπό η συγκίνηση, που συχνά παίρνει τα χαρακτηριστικά μιας σκοτεινής, απειλητικής ευφορίας.
            .
            Ο έρως του πένθους, σημειώνει ο Χειμωνάς, είναι ένα είδος οντολογικής θλίψης, ήρεμης λύπης, έχει μια πολύ μακρινή σχέση με το κανονικό πένθος.
            .
            Παρακολουθώντας από κοντά τον ήρωα, όλους τους ήρωες, τους νιώθεις να αντιστέκονται να παραιτηθούν όχι ασφαλώς από την μεγάλη πράξη για την οποία είναι κλητοί, αλλά από το άλγος: είναι εραστές του πένθους.
            .
            Το πένθος παράγει και συνεχώς μεγεθύνει την απάνθρωπη τόλμη τους. Ηδονίζονται από το πένθος.
            .
            Αυτός ο αδιόρατος, βαθύς έρωτας του πένθους, έλκει την καταγωγή του από την θολή μνήμη μίας ανεπανόρθωτης, αναπότρεπτης πτώσης:της βάναυσης απόσπασης του ατομικού όντος από το κοινό είναι, δηλαδή της γέννησης του θανάτου.
            .
            Έκτοτε ό,τι θα συγκλονίζει τον άνθρωπο θα είναι πόνος.
            .
            Και ό,τι θα ανασκάπτει τον πόνο θα είναι ηδονικό.
            .
            .
            Η Ιστορία ενός τόπου, γράφεται από πολλούς, αλλά κρατάει τον γραφικό χαρακτήρα του καλύτερου.
            .
            .
            Πόσω μάλλον όταν η ποίηση καλείται να συλλαβίσει εκείνα που η Ιστορία δεν επιτρέπεται να ψελλίσει. Στην ποιητική συλλογή «101 ποιήματα για μια χούφτα τόπο» του Ανδρέα Ζαρμπαλά, διαβάζει κανείς:
            .
            .
            «Τριγυρίζω τον τόπο μου,
            αναπνέω τον τόπο μου.
            .
            Όλον τον Μάη και το Θερτή μην με ψάχνετε,
            είμαι ανάμεσα Μπουλιαράτι και Λόγγο,
            μ’ έχουν καλεσμένο οι παπαρούνες
            στο κόκκινο πανηγύρι τους.
            .
            Περπατώ
            και το αίμα μου φτάνει ως στον αστράγαλο.
            .
            Τριγυρνάω τον τόπο μου!
            .
            Αναπνέω τον τόπο μου!
            .
            Κι αν μια μέρα θα κάνω πως φεύγω,
            η Μπίστρισσα γίνεται νερένιο σχοινί
            και με δένει πατόκορφα
            και με δένει πατόκορφα.
            .
            Κι αν ξεφύγω απ’ τη Μπίστρισσα
            βγαίνει πάνω στον όχτο το αγιόκλημα της Δίβρης,
            μου ρίχνει με τις χούφτες το άρωμα
            και ξεχνάω το δρόμο
            και ξεχνάω το δρόμο.
            .
            Κι αν ξεφύγω απ’ τ’ αγιόκλημα
            και διαβώ στα φαράγγια,
            τα βουνά θα ξεριζώσουν κοτρόνια
            να μου κόψουν την ανάσα
            να μου κόψουν την ανάσα.
            .
            Κι αν ξεφύγω και πάλι
            και πατήσω στο Βούρκο,
            θα μακραίνει ο κάμπος, θα πλαταίνει ο κάμπος,
            να βαδίζω αιώνια πάνω του».
            .
            «Μην αλλάξεις τίποτα, έκανα κάποιες ελάχιστες διορθώσεις με κίτρινη επισήμανση στο συνημμένο.
            .
            Σε παρακαλώ άναψε του ένα λευκό κερί και για μένα, με την πρώτη δυνατότητα θα ανηφορίσω να τον επισκεφτώ», απαντώ στον αποστολέα, που σκάρωσε τον επικήδειο για την εξόδιο ακολουθία
            .
            του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
            .
            Και μετά τον λόγο παίρνει πάλι ο Ανδρέας Ζαρμπαλάς:
            .
            .
            «Πάντως, να ξέρετε
            .
            Δεν μένουμε έξω από την πόρτα του κόσμου
            .
            Να ζητιανέψουμε λίγη πατρίδα
            .
            Οι πατησιές της ιστορίας στάζουν αίμα.
            .
            Τρεις γενιές τώρα το μαζεύουμε στις χούφτες μας,
            .
            Ποτίζουμε ένα όνειρο
            .
            Όπως ποτίζουμε μια λεμονιά στην πέτρινη αυλή μας.
            .
            Κι αν καμιά φορά θα χτυπήσουμε την πόρτα του κόσμου
            .
            Δεν είναι που κουραστήκαμε,
            .
            Είναι που θέλουμε να κολλήσομε πάνω της
            .
            Τη ματωμένη μας παλάμη,
            .
            Έτσι, όπως θα σημαδεύαμε με κόκκινο
            .
            Την πόρτα ενός προδότη».
            .
            .
            Αναδημοσίευση απο HuffingtonPost.gr
            .
            Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο
            https://www.himara.gr/apopseis/7985-toutoi-oi-anthropoi-oi-erastes-tou-penthous
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            https://www.youtube.com/watch?v=qOltPdczgXI

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    Κράτησαν «Ομήρους» και τους Στρατιωτικούς της 32 ΤΑΞΠΝ οι Λάθρο στο Βόλο! ΜΟΥΓΚΑ βέβαια τα συστημικά ΜΜΕ
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/32.html

    .
    .

    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ…!!! Ο πρώτος μουσουλμάνος από τη Θράκη ορκίστηκε στην Ελληνική Αστυνομία

    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_956.html

    .
    .
    Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018
    Ελλάς «Ελλήνων»…ολίγων, και…πολλών λαθρομεταναστών.
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_753.html

    .
    .
    Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018
    Αυτά κάνουν οι προδότες του έθνους Τσίπρας ,Κοτζιάς και λοιποί 300 προδότες.
    .
    Οι Σκοπιανοί πωλούν «Μακεδονική Φέτα» Στα Ράφια των Ελληνικών Σούπερμαρκετ και του Εξωτερικού.Δείτε την διαφήμιση και το θράσος τους. Αυτά κάνουν οι προδότες του έθνους Τσίπρας ,Κοτζιάς και λοιποί 300 προδότες.
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/300.html
    .
    .
    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγαλες Ελληνικές βιομηχανίες ;;;;
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_483.html

    .
    .

    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    Απίστευτο και όμως αληθινό : Τα παίρνουν όλα οι “δανειστές”, ακόμα και εκκλησίες και νεκροταφεία!
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_290.html

    .
    .
    Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018
    Τί θά περίμενε κανείς ἀπό ἕναν Καμ -ίνη ;
    .
    Τό ἄγαλμα τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου πού φιλοτεχνήθηκε ἀπό τόν γλύπτη Ἰωάννη Παππᾶ
    .
    Ὁ ἕνας μετά τόν ἄλλον,οἱ ἐθνομηδενιστές πολιτικάντηδες,δείχνουν τό βρωμερό τους πρόσωπο. Σειρά πῆρε ὁ γνωστός καί μή ἐξαιρετέος Καμ-ίνης πού μέ ἀπόφασή του δέν θά στηθῇ πλέον τό ἄγαλμα τοῦ Μεγάλου Στρατηλάτου, Ἀλεξάνδρου,στήν Ἀθήνα.
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_946.html

    .
    .
    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    Οι Νew York Times προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Τζορτζ Σόρος ως αδικημένη προσωπικότητα
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/ew-york-times.html
    .
    .
    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    Στον Καραθεοδωρή στηρίζεται ολόκληρη η σύγχρονη Αεροδιαστημική!
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_257.html
    .
    .
    Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
    Συμβαίνει τώρα στη Φώρινα…! Κυνήγι Ελληνόψυχων του Ιερού Λόχου με τα ΜΑΤ μέσα στα χωράφια γύρω γύρω από το Ξινό Νερό που γίνεται το συνέδριο των γενίτσαρων του Ουράνιου Τόξου.
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_491.html
    .
    .
    Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018
    Έντι Ράμα… ο “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης” τώρα και πρύτανης “αντιρατσισμού”!
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/pablo-escobar.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=wTCueaEBFDo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>