«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στα χέρια του Υπερταμείου 39 Σερραϊκά ακίνητα μεγάλης οικονομικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής αξίας.

Ποιοι κοροϊδεύουν ποιους;;;Προδότες.

Η Ζορμπά παραδέχθηκε πως τα μνημεία πέρασαν στο Υπερταμείο -Ευθύνες στην Κονιόρδου

21 9 2018 και οι προδοσίες δεν έχουν τέλος.

Στο Υπερταμείο μεταβιβάστηκαν αρχαία μνημεία και μουσεία στην Κρήτη! Ποια είναι, ποιες οι αντιδράσεις [λίστα] στο τελος.

Στο τέλος η δήλωση του υπουργείου για το παρακάτω θέμα!

Διευκρινίσεις μετά το σάλο για μυστική πώληση δημόσιας αλλά και ιδιωτικής περιουσίας για το χρέος!
19.09.2018

ΣΕΡΡΕΣ

Αυτός ο λαός έχει πάρει χαμπάρι τι γίνετε στην ακόμα… πατρίδα του;;;

Πουλάνε τώρα μια, μια, τις πόλης και εμείς τρέχουμε να πηδήξουμε στο κενό!

Στα χέρια του υπερταμείου βρίσκονται από τις 19 Ιουνίου ακόμη 39 αστικά και αγροτικά ακίνητα πέριξ της πόλης και οικισμούς.

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα Σερραϊκής γης μεγάλης αρχιτεκτονικής ιστορικής αξίας.

Δρόμοι, πλατειές, καλλιεργήσιμη γη υψηλής παραγωγικότητας, αλλά και οικόπεδα, διεκδικούμενα από ιδιώτες.

Όμως το σημαντικότερο από όλα, πολλά από αυτά αποτελούν την ίδια την ιστορία της πόλης, Αρχαιολογικά μουσεία, κτήρια  μεγάλης αρχιτεκτονικής αξίας!

Για δείτε πως μας παίρνουν οι δολοφόνοι την Ελλάδα με δική μας έγκριση και μην πείτε Όχι, διαφορετικά θα τους είχαμε κόψη το λαρύγγι και Όχι να κάνουν δηλώσεις απάτης στην ΔΕΘ, οι προδότες.

Την συνέχεια της φρίκης στον σύνδεσμο.

https://epiloges.tv/57676-2-sta-xeria-tou-upertameiou-39-serraika-akinhta/

http://arxaiaithomi.gr/

Διευκρινίσεις μετά το σάλο για μυστική πώληση δημόσιας αλλά και ιδιωτικής περιουσίας για το χρέος!
19.09.2018 |
Για αυθαίρετη ερμηνεία από μερίδα ΜΜΕ, υπουργικής απόφασης με ημερομηνία 19.06.2018 για μεταβίβαση εν κρυπτώ περιουσιακών στοιχείων ακόμη και ιδιωτών για το χρέος, κάνει απόψε λόγο το Υπουργείο Οικονομικών.
Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα, αναφερόμενα στην υπουργική απόφαση ΦΕΚ 2320/Β’/19.6.2018 “συνάγουν με τρόπο αυθαίρετο ότι εκχωρούνται εν κρυπτώ δημόσιοι χώροι, κτίρια, πλατείες, αλσύλλια, περιουσίες ιδιωτών κλπ. στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ)” για το χρέος.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών επισημαίνονται αναλυτικά τα εξής:
“- Η υπουργική απόφαση για τη μεταφορά των ακινήτων ήταν ένα από τα 88 προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης. Συγκεκριμένα στο 75ο προαπαιτούμενο αναφέρει την υποχρέωση μεταφοράς επιπλέον ακινήτων στην ΕΤΑΔ για την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης και του προγράμματος.

– Αναφορικά με τη διαδικασία (όπως αναφέρει και η έκθεση συμμόρφωσης) η μεταφορά των ακινήτων γίνεται κατόπιν εισήγησης από την ΕΕΣΥΠ. Για τον σκοπό αυτό η ΕΕΣΥΠ ανέλυσε τα στοιχεία ακινήτων του δημοσίου από τις διαθέσιμες βάσεις (συμπεριλαμβανομένου και του Κτηματολογίου), και υπέβαλε τη σχετική εισήγηση στο Υπουργείο Οικονομικών, βάσει της οποίας εκδόθηκε η σχετική Υπουργική Απόφαση.

– Επισημαίνεται ότι η υπουργική απόφαση δεν σημαίνει αυτομάτως την μεταφορά των ακινήτων αυτών από το δημόσιο στην ΕΤΑΔ/ΕΕΣΥΠ. Θα πρέπει να γίνουν πρώτα οι απαραίτητοι έλεγχοι για να διασφαλιστεί ποια από αυτά τα ακίνητα δεν είναι δυνατόν να μεταβιβαστούν στην ΕΤΑΔ. Οι έλεγχοι αυτοί καθίστανται απαραίτητοι λόγω και του ότι η πληροφορία που υπάρχει στις διαθέσιμες βάσεις δεδομένων είναι πολύ συχνά ελλιπής, καθώς οι φορείς δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες επικαιροποιήσεις και ενημερώσεις με τα πλήρη στοιχεία των ακινήτων που έχουν στην κυριότητά τους.

– Θα πρέπει επίσης να είναι ξεκάθαρο ότι τόσο στον νόμο 4389/2016 όσο και στην υπουργική απόφαση, τα ακίνητα στα οποία γίνεται αναφορά είναι αυτά που βρίσκονται στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου με τη στενή έννοια. Δεν συμπεριλαμβάνονται δηλαδή ακίνητα τα οποία τελούν νομίμως στην κυριότητα των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ, των ασφαλιστικών ταμείων, των ΔΕΚΟ κλπ. Προφανές δε είναι ότι δεν είναι δυνατόν να μεταβιβαστεί περιουσία ιδιωτών.

– Τέλος, αναφορικά με τις κατηγορίες ακινήτων που δεν είναι δυνατόν να μεταβιβαστούν στην ΕΤΑΔ/ΕΕΣΥΠ, αυτές είναι ξεκάθαρες τόσο στην υπουργική απόφαση του Ιουνίου όσο και στον ιδρυτικό νόμο της ΕΕΣΥΠ. Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2320/Β’/19.6.2018) αναφέρονται ρητά οι προϋποθέσεις μεταφοράς ακινήτων στην ΕΤΑΔ:

Από τη μεταβίβαση εξαιρούνται όσα τυχόν από τα ανωτέρω ακίνητα εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 4 του άρθρου 196 του ν. 4389/2016 ή, γενικά, η μεταβίβασή τους είναι αντίθετη στις κείμενες διατάξεις.

Αυτές οι εξαιρέσεις είναι:
α. Αιγιαλοί, παραλίες και παρόχθιες εκτάσεις, υδρότοποι,

β. περιοχές Ramsar,

γ. περιοχές Natura,

δ. αρχαιολογικοί χώροι,

ε. αμιγώς δασικές εκτάσεις, και λοιπά πράγματα εκτός συναλλαγής. (Όπως πλατείες, πεζοδρόμια , δρόμοι, γιαλοί, λιμάνια, όρμοι, λίμνες , κλπ, καθώς και όλα τα κοινόχρηστα, δηλαδή όλα όσα είναι προορισμένα για την εξυπηρέτηση δημόσιων, δημοτικών, κοινοτικών ή θρησκευτικών σκοπών).

Συμπερασματικά: Καμία μεταφορά ακινήτου δεν συντελείται εάν συντρέχει περίπτωση της παρ. 4 του άρθρου 196 του ν.4389/2016. Οτιδήποτε άλλο διακινείται ή τάχα «αποκαλύπτεται» ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα”.

https://www.newsit.gr/

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΠΟ
Στο Υπερταμείο μεταβιβάστηκαν αρχαία μνημεία και μουσεία! Ποια είναι, ποιες οι αντιδράσεις [λίστα]
Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων /Φωτογραφία: chaniamuseum.culture.gr

H πίεση που ασκήθηκε στην Ελλάδα για να κλείσουν τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία λίστα με ακίνητα του υπουργείου Πολιτισμού, αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία τα οποία εντάσσονται στο Υπερταμείο. Η εκχώρηση της διαχείρισης αφορά κυρίως μνημεία των Χανίων.

«Αποτελούν de facto ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, εκτός κάθε συναλλαγής» είναι η απάντηση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων που λένε με ανακοίνωσή τους «Όχι» στο ξεπούλημα των μνημείων της χώρας.

Από την πλευρά του το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά ότι τα ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος δεν παραχωρούνται στην ΕΤΑΔ Α.Ε. και συμπληρώνει πώς η πολιτιστική κληρονομιά δεν παραχωρείται και δεν υπάγεται σε καθεστώς συναλλαγής.

Η πρώην υπουργός της ΝΔ, Ολγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σήμερα το πρωί σε εκπομπή υποστήριξε ότι ουσιαστικά τα Μνημεία και τα Μουσεία (10.000 κατά τους αρχαιολόγους) μεταβιβάστκαν στο Υπερταμείο και η κυβέρνηση, είτε από αμέλεια είτε εσκεμμένα, δεν έκανε την απαραίτητη δήλωση εξαίρεσης που έπρεπε να γίνει προκειμένου να μην μπουν στις λίστες του Υπερταμείου οι χώροι που κατά το Σύνταγμα δεν πωλούνται και δεν μεταβιβάζονται.

Σύλλογος Αρχαιολόγων: Την άμεση εξαίρεση μεταβίβασης της κυριότητας και διαχείρισης των μνημείων

«Την άμεση εξαίρεση μεταβίβασης της κυριότητας και διαχείρισης των μνημείων των Χανίων και άλλων περιοχών της χώρας που περιλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των 10.119 ακινήτων προς μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ ΑΕ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ)» ζητά ο Σύλλογος Ελλήνων αρχαιολόγων.

Ο Σύλλογος των Ελλήνων Αρχαιολόγων ζητά από την Κυβέρνηση «την ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιακών μονάδων και των κατά τόπους Περιφερειακών Υπηρεσιών σχετικά με τα ακίνητα που έχουν συμπεριληφθεί στον κατάλογο της ΕΤΑΔ ΑΕ».
«Αποτελούν de facto ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, εκτός κάθε συναλλαγής».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων τονίζει για μία ακόμη φορά ότι τα μνημεία προστατεύονται από το Σύνταγμα και αποτελούν de facto ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, εκτός κάθε συναλλαγής» καταγγέλλοντας «την επιχειρούμενη εκχώρηση της διαχείρισης όλων των μνημείων, αρχαίων και νεώτερων, τα οποία περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018 “Μεταβίβαση, κατ’ άρθρα 196 παρ. 6 και 209 του Ν. 4389/2016, ακινήτων στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.)”, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 86/18.06.2018 Απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΦΕΚ 2320/ 19-6-2018/ Τεύχος Β’)».

Όπως σημειώνει ο ΣΕΑ, «το πρωτοφανές αυτό γεγονός έγινε γνωστό με αφορμή τη δημοσιοποίηση καταλόγου των μνημείων που υπάγονται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων.
Διαπιστώθηκε ότι σ’ αυτόν περιλαμβάνονται:

μεγάλα τμήματα της ανατολικής τάφρου των Ενετικών οχυρώσεων,
η τάφρος του Βυζαντινού τείχους,
η νότια τάφρος των Ενετικών οχυρώσεων,
ακίνητα στα οποία έχουν έλθει στο φως σημαντικά μινωικά αρχιτεκτονικά κατάλοιπα,
συγκροτήματα ενετικών νεωρίων,
ο προμαχώνας Μοnigo,
o Ενετικός προμαχώνας Lando,
το φρούριο Φιρκά και
το τούρκικο χαμάμ (ακίνητα απαλλοτριωμένα για αρχαιολογικούς σκοπούς από το ΥΠΠΟΑ ή και ακίνητα στα οποία έχουν επίσης πραγματοποιηθεί εργασίες ανάδειξης και αποκατάστασης).
Περιλαμβάνονται ακόμη και τα Αρχαιολογικά Μουσεία (!),

τόσο το στεγαζόμενο στον ναό του Αγίου Φραγκίσκου
αλλά και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο και άλλα όπως
το Εθνικό Μουσείο Ελευθέριος Βενιζέλος
ή το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης».
Η απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στο θέμα της δήθεν παραχώρησης μνημείων και ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου το ΥΠΠΟΑ διευκρινίζει ότι η σχετική Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018-ΦΕΚ Β΄2320/2018) και η παρ. 4 του άρθρου 196 του ν.4389/2016 διασφαλίζουν ότι τα ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος δεν παραχωρούνται στην ΕΤΑΔ Α.Ε.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι για τα ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος δεν τυγχάνει εφαρμογής η παράγραφος 5 του άρθρου 196 του ν.4389/2016 σχετικά με τη διατήρηση του καθεστώτος διαχείρισης από την ΕΤΑΔ, γιατί αυτή αφορά αποκλειστικά σε ακίνητα τα οποία ήδη διαχειριζόταν η ΕΤΑΔ πριν από την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου.

Τα μνημεία, τα μουσεία, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ιστορικοί τόποι, η πολιτιστική κληρονομιά εν γένει δεν παραχωρούνται και δεν υπάγονται σε καθεστώς συναλλαγής. Στο πλαίσιο αυτό, η διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί αποκλειστική και αδιαπραγμάτευτη αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
20|09|2018 iefimerida.gr

Η Ζορμπά παραδέχθηκε πως τα μνημεία πέρασαν στο Υπερταμείο -Ευθύνες στην Κονιόρδου

21|09|2018

«Κακώς δεν υπήρξε πρόβλεψη να εξαιρεθούν τα μνημεία το 2016» παραδέχθηκε η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, και πρόσθεσε «υποθέτω ότι η κυρία Κονιόρδου έκανε μια συνεννόηση με το ΥΠΟΙΚ, αλλά δεν το ξέρω».

Με τις δηλώσεις αυτές, η νέα υπουργός Πολιτισμού ξεκαθάριζε αυτό που η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα υπέκρυπτε: ότι πράγματι στις λίστες με τα ακίνητα που μεταβιβάζονται στη εταιρεία ακινήτων δημοσίου, η αλλιώς στο λεγόμενο υπερταμείο, συμπεριλαμβάνονται μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι με μερικούς εξ αυτών να είναι ο Ενετικός προμαχώνας Lando, το φρούριο Φιρκά, το αρχαιολογικό μουσείο Κρήτης και το τούρκικο χαμάμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο διασταυρώνονται οι κωδικοί του εθνικού κτηματολογίου γίνεται σαφές ότι το ζήτημα αφορά αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Κρήτη.

Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κόμματα της αντιπολίτευσης ενώ ο σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων ζήτησε την άμεση εξαίρεση μεταβίβασης της κυριότητας και της διαχείρισης των μνημείων, τονίζοντας ότι πρόκειται για De Facto ακίνητη περιουσία που ανήκει στο δημόσιο και υπερβαίνει κάθε συναλλαγής. Παράλληλα, ζήτησε συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά και τον Υφυπουργό Πολιτισμού προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα.

Αιχμές Ζορμπά κατά Κονιόρδου

Στις δηλώσεις της η υπουργός Πολιτισμού θέλησε να υποβαθμίσει το ζήτημα τονίζοντας πως «γίνεται φασαρία για το τίποτα».

«Πρόκειται για νόμο του 2016 που έδινε στο Υπερταμείο το σύνολο των ακινήτων του Δημοσίου με εξαίρεση των κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων, των περιοχών Ramsar κ.λπ. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τη νομική διάταξη του υπουργείου Οικονομικών», τόνισε η υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 FM.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι «κακώς δεν υπήρξε ξεκαθάρισμα πριν πάνε τα μνημεία στο υπερταμείο», προσθέτοντας ότι «πρέπει να δούμε αν είναι κάτι που απειλεί τα μνημεία ή μια χρόνια ασθένεια του υπουργείου να μην έχει κτηματολόγιο».

Η κυρία Ζορμπά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση, λέγοντας ότι «θα δούμε αν είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστεί» και προσθέτοντας «να τοποθετηθεί το ΥΠΟΙΚ που μας διαβεβαιώνει ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό».

«Υποθέτω ότι η κυρία Κονιόρδου έκανε μια συνεννόηση με το ΥΠΟΙΚ, αλλά δεν το ξέρω», πρόσθεσε για τη σύνταξη του καταλόγου το 2016.

«Και ο νόμος και η Βουλή που τον ψήφισε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που τον υπέγραψε, θεωρώ ότι δεν θα έβαζαν σε δοκιμασία κανέναν αρχαιολογικό χώρο και χώρο που ανήκει σε πολιτιστική κληρονομιά και η οποία προστατεύεται συνταγματικά. Δημιουργήθηκε μια αίσθηση ανασφάλειας. Δεν ξέρω για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, υπάρχει ένα κενό με το κτηματολόγιο που δεν ολοκληρώνεται. Εκεί πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας, γιατί είναι έργο υποδομής», κατέληξε η κυρία Ζορμπά.

Στρατής: Καμία μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Πολιτισμού δεν έχει γίνει προς την ΕΤΑΔ

«Καμία μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Πολιτισμού δεν έχει γίνει προς την ΕΤΑΔ». Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής, απαντώντας στο θέμα με τη μεταβίβαση μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων στο Υπερταμείο.

Σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon για το θέμα των ακινήτων του ΥΠΠΟΑ και την ΕΤΑΔ, ο Κώστας Στρατής τόνισε: «Καμία μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Πολιτισμού δεν έχει γίνει προς την ΕΤΑΔ. Οι μόνες μεταβιβάσεις που έχουν γίνει είναι εκείνες στις οποίες προχώρησε η προηγούμενη κυβέρνηση προς το ΤΑΙΠΕΔ, όπως τα ακίνητα της Πλάκας, αλλά και το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού. Χαίρομαι λοιπόν που η αντιπολίτευση συνυπογράφει σήμερα τη χθεσινή μας ανακοίνωση ότι η πολιτιστική κληρονομιά της χώρας δεν εκχωρείται και δεν αποτελεί αντικείμενο συναλλαγής».

Και συμπλήρωσε: «Τόσο η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, όσο και ο νόμος είναι σαφείς και δεν επιδέχονται άλλης ερμηνείας. Από τις μεταβιβάσεις προς την ΕΤΑΔ εξαιρούνται τα ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και τα ακίνητα με μεγάλη περιβαλλοντική αξία. Για αυτήν την κυβέρνηση, η πολιτιστική κληρονομιά είναι και θα παραμείνει αποκλειστικής διαχείρισης του υπουργείου Πολιτισμού».

Πηγή: Η Ζορμπά παραδέχθηκε πως τα μνημεία πέρασαν στο Υπερταμείο -Ευθύνες στην Κονιόρδου | iefimerida.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Στα χέρια του Υπερταμείου 39 Σερραϊκά ακίνητα μεγάλης οικονομικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής αξίας.

  • .
    .
    .
    .
    https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13239186_1025838907500263_6038282259409744968_n.jpg?oh=92af993c9b86ce786f167e4e70f1610d&oe=589C3082
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Έχω το αποκλειστικό δικαίωμα να εκδίδω χρήμα , και σας δανείζω το χρήμα που χρησιμοποιείται .
    .
    .
    Και τι θέλεις ως ενοίκιο ;
    .
    .
    Τόκο, δηλαδή κι άλλο χρήμα !
    .
    .

    Μα αφού μόνον εσύ έχεις το δικαίωμα να εκδίδεις χρήμα , που θα βρώ εγώ το παραπάνω χρήμα για να σου πληρώσω τον τόκο ;
    .
    .

    Χά χά ……….. δε θα το βρείς !
    .
    .
    Τότε ;
    .
    .
    Τότε θα καταχρεωθείς , θα κατασχεθείς και
    και θα ζείς ως δούλος μέχρι να ψοφήσεις .
    .
    .
    Όταν ένα κράτος δεν ορίζει το νομισμά του
    Καταντά δούλος εκείνων που τον δανείζουν .
    .
    .
    Κατάλαβες γιατί δε πρόκειται να εξοφλήσεις ποτέ ;
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ. 1
    .
    .
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ,
    .
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ; ; ;
    .
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ , ΜΙΛΑΤΕ , ΜΙΛΑΤΕ
    .
    .
    ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ………….
    .
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    .
    .
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ …………….
    .
    .
    .
    .
    .
    Διαφορετικά δεν θα είναι τίποτα άλλο, από
    .
    .
    «μία λεηλασία σε αργή κίνηση»
    .
    .
    .
    .
    – από μία διαρκή ληστεία,
    .
    η οποία δεν θα γίνεται κατανοητή από τους Πολίτες
    .
    και δεν θα προκαλεί τις μαζικές αντιδράσεις τους.
    .
    .
    .
    Πόσο μάλλον όταν θα παραπλανούνται, με τη βοήθεια ορισμένων ΜΜΕ,
    .
    .
    με τη σκόπιμη καλλιέργεια της ψεύτικης ελπίδας
    .
    πως ένα άλλο κόμμα, κάποτε,
    .
    θα πετύχει την ανάπτυξη της χώρας με κάποιο μαγικό ραβδί
    .
    και θα περιορίσει τα υπέρογκα βάρη τους
    .
    .
    – κάτι που φυσικά ποτέ δεν θα συμβεί,
    .
    .
    .
    .
    https://analyst.gr/2018/09/05/foni-laou-orgi-theou/#.W4_8B44zej4
    .
    .
    .
    Βασίλης Βιλιάρδος
    .
    Φωνή λαού, οργή Θεού 5 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    Κρίνοντας από αυτά που έχω διαπιστώσει
    .
    τα τελευταία οκτώ χρόνια της βαθύτερης κρίσης
    .
    που έχει βιώσει ποτέ μία χώρα εν καιρώ ειρήνης,
    .
    θα συμβεί όταν οι Έλληνες χάσουν ότι έχουν και δεν έχουν,
    .
    ο ένας πίσω από τον άλλο –
    .
    .
    .
    οπότε πολύ αργά για να αντιστραφεί η ροή των πραγμάτων.
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ . 2
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ
    .
    ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ;
    .
    .
    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ
    .
    – Τ Α – Π Α Ν Τ Α –
    .
    .
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ
    .
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ……………..
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ. 3
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821
    .
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ
    .
    ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,
    .
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΙΝΙ
    .
    ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ
    .
    ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ
    .
    ΕΝΩ ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ! ! !
    .
    ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ………….
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ
    .
    ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ
    .
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ
    .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ …………….
    .
    ΑΦΟΥ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !
    .
    .
    .
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ……………
    .
    .
    .
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ
    .
    .
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …………….
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ …………
    .
    .
    .
    .
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=vABjYtUGV4g

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Φωνή λαού, οργή Θεού
    .

    5 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    από Βασίλης Βιλιάρδος
    Facebook694TwitterLinkedInGoogle+Περισσότερα…24
    .
    https://i1.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/09/68.jpg?w=650&ssl=1
    .

    .
    Κρίνοντας από αυτά που έχω διαπιστώσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της βαθύτερης κρίσης που έχει βιώσει ποτέ μία χώρα εν καιρώ ειρήνης,
    .
    θα συμβεί όταν οι Έλληνες χάσουν ότι έχουν και δεν έχουν, ο ένας πίσω από τον άλλο
    .
    – οπότε πολύ αργά για να αντιστραφεί η ροή των πραγμάτων.
    .
    .
    Άποψη
    .
    https://i1.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/07/vv.jpg?resize=128%2C109&ssl=1

    .
    Έχω δυστυχώς την εντύπωση ότι,
    .
    οι Έλληνες Πολίτες δεν κατανοούν τους κινδύνους, στους οποίους εκτίθενται, όσον αφορά τα απλήρωτα χρέη τους
    .
    – με αποτέλεσμα δυστυχώς να επικεντρώνονται στον τρόπο εξόφλησης τους (μακροχρόνιες δόσεις), αντί στα ίδια τα χρέη.
    .
    Αυτό δεν αφορά μόνο τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και το δημόσιο
    .
    – όπου η σημερινή κυβέρνηση «πούλησε» τη συμφωνία της 21ης Ιουνίου του 2018,
    .
    με αντάλλαγμα τη Μακεδονία,
    .
    μέσω της οποίας μεταφέρθηκε έντοκα το χρέος στα παιδιά μας για μετά το 2032,
    .
    επαυξημένο κατά περίπου 13 δις €, ως μεγάλο της επίτευγμα!
    .
    Δεν αντιλαμβάνονται δηλαδή οι Έλληνες πως τα χρέη, ακόμη και αν ρυθμιστούν από την όποια κυβέρνηση, θα αυξάνονται συνεχώς από τους τόκους
    .
    – καθώς επίσης από τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται, εάν οι οφειλέτες δεν θα είναι συνεπείς με τις ρυθμίσεις, λόγω κάποιας ενδιάμεσης οικονομικής αδυναμίας.
    .
    Ορισμένοι, ελπίζω ελάχιστοι πια, δεν συνειδητοποιούν επίσης πως εάν, για παράδειγμα, χρωστούν 100.000 €, το ακίνητο τους κοστίζει 150.000 €, ενώ κατάσχεται και πλειστηριάζεται για 30.000 €,
    .
    θα παραμείνουν χρεωμένοι με 70.000 €, συν τα δικαστικά έξοδα, συν τόκους, υπερημερίας προφανώς, χωρίς να έχουν πλέον το σπίτι τους.
    .
    Οι αριθμοί που ακούγονται, όσον αφορά τα χρέη, είναι τρομακτικοί:
    .
    (α) Άνω των 100 δις € στο δημόσιο, από 70 δις € το 2014 (περί το Σεπτέμβρη) και ελάχιστα πριν το 2010
    .
    – όπου ουσιαστικά γίνεται σταδιακά, υπομονετικά, μεθοδικά η μεταφορά του ιδιωτικού πλούτου στο κράτος και από εκεί στους δανειστές της χώρας,
    .
    ενώ προστίθεται κάθε μήνα πάνω από 300 εκ. €.
    .
    Με την έννοια αυτή, το δημόσιο «προικίζεται» σημαντικά, χωρίς να φαίνονται ακόμη τα αποτελέσματα
    .
    – αφού κάποια στιγμή θα «κατασχέσει» ένα μεγάλο μέρος από τις απαιτήσεις του, μειώνοντας αντίστοιχα το κρατικό χρέος και την ιδιωτική περιουσία.
    .
    (β) Άνω των 30 δις € στα διάφορα ασφαλιστικά ταμεία από 15 δις € το 2014,
    .
    τα οποία επίσης αυξάνονται με τη «βοήθεια» των τόκων
    .
    – για το ύψος των οποίων (επιτόκια) δεν διεξάγεται καμία συζήτηση (συν αυτά προς τις εταιρείες κοινής ωφελείας όπως στη ΔΕΗ κλπ.)
    .
    (γ) Άνω των 100 δις € σε καθυστέρηση στις τράπεζες από 77 δις € το 2014 και οι οποίες, σε μεγάλο βαθμό, διαθέτουν ενυπόθηκες εγγυήσεις – που κάποια στιγμή,
    .
    θα μεταβληθούν σε κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς, με τα ακίνητα των Ελλήνων να καταλήγουν στις αφελληνισμένες τράπεζες ή σε άλλα «ξένα χέρια»,
    .
    σηματοδοτώντας την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της χώρας
    .
    μαζί με τις σκανδαλώδεις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ έχουν ήδη σταματήσει οι αντιδράσεις.
    .
    Οι καθυστερήσεις που θα επιτευχθούν με τις αναμενόμενες αποφάσεις για διακανονισμούς,
    .
    απλά θα υποχρεώσουν τους οφειλέτες που δεν θα πλειστηριασθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να πληρώνουν έντοκα στο διηνεκές
    .
    – ενδεχομένως σε περισσότερες από μία γενιές, αφού κάποια από αυτά τα χρέη θα επιβαρύνουν και τα παιδιά τους.
    .
    Ακριβώς για το λόγο αυτό λέγεται πως τα κράτη δεν χρεοκοπούν αλλά οι Πολίτες τους πτωχεύουν
    .
    – σε μία χώρα που το δημόσιο, οι τράπεζες, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά έχουν πλέον χρεοκοπήσει.
    .
    Σε κάθε περίπτωση οι δόσεις, όσες και αν είναι, θα επιδεινώσουν το πρόβλημα, παρά θα το επιλύσουν
    .
    – αφού η μοναδική βιώσιμη λύση του δεν είναι άλλη από την επιστροφή στην ανάπτυξη, η οποία υπό τις σημερινές προϋποθέσεις είναι αδύνατη:
    .
    με την αύξηση των αμοιβών, των εισοδημάτων, καθώς επίσης της αξίας των περιουσιακών στοιχείων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εξόφληση των οφειλών.
    .
    Ενδεχομένως και κατά περίπτωση η διαγραφή εκείνου του μέρους των ιδιωτικών χρεών, τα οποία δεν μπορούν τεκμηριωμένα να πληρωθούν
    .
    – κατ’ αναλογία με τη διαγραφή του δημοσίου χρέους που θα έπρεπε να επιδιωχθεί, αφού παρά το PSI έχει ήδη εκτοξευθεί στα 360 δις € από 299 δις € το 2009 ή στο 202% του ΑΕΠ από 127% τότε.
    .
    Διαφορετικά δεν θα είναι τίποτα άλλο, από «μία λεηλασία σε αργή κίνηση»
    .
    .
    .
    .
    – από μία διαρκή ληστεία, η οποία δεν θα γίνεται κατανοητή από τους Πολίτες και δεν θα προκαλεί τις μαζικές αντιδράσεις τους.
    .
    .
    .
    Πόσο μάλλον όταν θα παραπλανούνται, με τη βοήθεια ορισμένων ΜΜΕ,
    .
    .
    με τη σκόπιμη καλλιέργεια της ψεύτικης ελπίδας πως ένα άλλο κόμμα, κάποτε, θα πετύχει την ανάπτυξη της χώρας με κάποιο μαγικό ραβδί και θα περιορίσει τα υπέρογκα βάρη τους
    .
    .
    – κάτι που φυσικά ποτέ δεν θα συμβεί,
    .
    .
    .
    εάν δεν το απαιτήσουν συλλογικά οι Πολίτες.
    .
    .
    .
    Τουλάχιστον όχι για εκείνο το χρονικό διάστημα που οι «αγορές» θα παραμένουν πανίσχυρες,
    .
    .
    .
    επιβάλλοντας απολυταρχικά τις εντολές τους στις κυβερνήσεις.
    .
    .
    .
    Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται πως εάν δεν μεσολαβήσουν εντυπωσιακές αλλαγές,
    .
    .
    .
    .
    κάποια στιγμή στο μέλλον το δημόσιο χρέος θα είναι βιώσιμο, το κράτος θα έχει μηδενική σχεδόν περιουσία,
    .
    .
    .
    .
    οι Πολίτες του θα διαθέτουν ελάχιστα περιουσιακά στοιχεία,
    .
    .
    τα ιδιωτικά χρέη τους θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από τα σημερινά,
    .
    .
    .
    .
    ενώ οι ξένοι θα έχουν υφαρπάξει τα πάντα.
    .
    .
    .
    .
    Εν προκειμένω προκύπτει το ερώτημα, γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες
    .
    .
    .
    .
    – έχοντας την άποψη ότι οφείλεται στο φόβο τους, τον οποίο τους έχουν δημιουργήσει μεθοδικά οι δυνάμεις κατοχής της χώρας.
    .
    .
    .
    .
    Ποιός όμως είναι ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του είδους του φόβου, κατά την ψυχολογία;
    .
    .
    .
    .
    Απλούστατα, η αντικατάσταση του με την οργή – αρκεί βέβαια να είναι αιτιολογημένη.
    .
    .
    .
    .
    Θα ήταν αλήθεια αιτιολογημένη από την πλευρά των Ελλήνων;
    .
    .
    .
    .
    Απόλυτα κατά την άποψη μου, αφού κατέρρευσαν τα εισοδήματα τους χωρίς δική τους ευθύνη, παράλληλα με τις τιμές των περιουσιακών τους στοιχείων, όταν σε ολόκληρο τον υπόλοιπο πλανήτη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο
    .
    – ενώ τα χρέη τους παρέμειναν ως είχαν, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον διπλασιαστεί σε όρους εισοδημάτων, οπότε να είναι αδύνατον να εξοφληθούν.
    .
    Ολοκληρώνοντας, θα συμβεί ποτέ αυτό που ονομάζεται «Φωνή λαού, Οργή Θεού», χαρακτηρίζοντας τις βίαιες κοινωνικές αντιδράσεις;
    .
    Πιστεύω πως θα συμβεί κάποτε – αφού το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί αλλά, αντίθετα, θα επιδεινώνεται.
    .
    Δυστυχώς όμως, κρίνοντας από αυτά που έχω διαπιστώσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της βαθύτερης κρίσης που έχει βιώσει ποτέ μία χώρα εν καιρώ ειρήνης, θα συμβεί όταν οι Έλληνες χάσουν ότι έχουν και δεν έχουν, ο ένας πίσω από τον άλλο
    .
    .
    .
    .
    – οπότε πολύ αργά για να αντιστραφεί η ροή των πραγμάτων.
    .
    .
    .
    .
    Υστερόγραφο:
    .
    Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από την ΑΑΔΕ οι παλαιές και οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο τον Ιούλιο 2018 ανήλθαν στα 101,70 δις € – όταν τον Ιούλιο του 2017 ήταν στα 97,35 δις €.
    .
    Ο συνολικός αριθμός των οφειλετών τον Ιούλιο του 2018 ανήλθε σε 3.933.628 – δηλαδή προστέθηκαν 206.212 οφειλέτες,
    .
    σε σχέση με τους 3.727.416 που ήταν ήδη ως τον Ιούνιο.
    .
    https://analyst.gr/2018/09/05/foni-laou-orgi-theou/#.W4_8B44zej4
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=TCysrT4eVFE

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>