«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΟΔΟΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ, ἀριθμός 14η Αὐγούστου 1996!!!

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ,

Σήμερα αδελφέ που τα χρόνια περάσαν, ως επιτάφιο έπαινο, θα ήθελα να σου χαρίσω την Λευτεριά της Κύπρου, ως επάξιο δώρο στην μνήμη σου, αλλά δυστυχώς τα δικά μου τα «ΘΕΛΩ», όπως και η δική σου «ΘΥΣΙΑ» ΕΧΑΘΗΚΑΝ στην σκοπιμότητα των ΣΧΕΔΙΩΝ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποιήσεως.

Σολάκη, το ξέρουμε και οι δυό ότι στα χρόνια που μεσολάβησαν, αντί για επιτάφιο έπαινο και εγκώμιο για την «αποκοτιά σου», στήθηκες πολλές φορές στον τοίχο και θάφτηκες ακόμα πιό βαθιά, από τους πολιτικάντηδες, τους κατ’ επάγγελμα πατριώτες, τους επίδοξους εθνοπατέρες και τους συνήθεις τεθλιμμένους, που ξεχάσαν το χρέος τους.

Τα δειλά ευνουχισμένα ανθρωπάκια βάφτισαν την δειλία τους φιλειρηνισμό και το συμφέρον τους πρόοδο και επιχειρώντας να πετύχουν την «ομαλοποίηση» διά του εξευμενισμού της κατοχής λένε, «Δεν μας χωρίζει και τίποτε», «Ο στόχος είναι να τα βρουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι»!!!

Το αίμα σου όμως αδερφέ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πότισε το δέντρο του αγώνα. Δεν υπήρξε άλλος Αύγουστος, σαν τον δικό σου, στην Κύπρο. Δεν ξανατόλμησε κανείς να  «πάει να κατεβάσει το πανί» της κατοχής. Δεν ξαναβρέθηκαν οι μαθητές και οι φοιτητές μπροστά στα συρματοπλέγματα. Άλλοι, αδελφέ, πεθαίνουν γιά την σημαία και άλλοι την καίνε, την ευτελίζουν. Τώρα δεν τολμάει πλέον κανείς να αμφισβητήσει την «κυριαρχία» της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Αν, όπως το είπε ο πατέρας σου ο κύρ Σπύρος, οι Τούρκοι δολοφόνοι σου, ο «Υπουργός Γεωργίας» του ψευδοκράτους Κενάν Ακίν, ο Αττίλας Σαβ «Αρχηγός Αστυνομίας», ο Αντιστράτηγος Χασάν Κουντακσί, Διοικητής των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων, ο Διοικητής της 28ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Μεχμέτ Καρλί και ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των ειδικών δυνάμεων  Ερτάλ Εμανέτ, «…ήξεραν, ότι για κάθε σφαίρα που ρίχνουν θα τους ρίχνουμε δέκα, θα σκεφτόντουσαν πολύ αυτά που κάνουν..» Τώρα στα οδοφράγματα οι Τούρκοι δεν στέλνουν τους «γκρίζους λύκους» του Mεχμέτ Aρσλάν,  για να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου τους ελληνοκύπριους. Τους ζητούν απλώς τα διαβατήριά τους για μιά επίσκεψη των «Ελληναράδων» στα καζίνο και στους οίκους ανοχής των κατεχόμενων, και η χώρα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά κυριαρχούμενη από τα σύνδρομα της ήττας επιτρέποντας την εδραίωση των κατοχικών δεδομένων. Και εγώ, πλέριος λύπης και οργής, αναρωτιέμαι αδερφέ: «Εκεί κατάντησε ό Έλληνας άνθρωπος;» Αιδώς Αργείοι!!!!

Αδελφέ, τιμώντας σε, δέξου σε παρακαλώ αυτά τα λίγα λόγια της ψυχής μου, ως δώρο, της τιμής σου και προς μνημόσυνο αιώνιο. Για σήμερα, με συγχωρείς, αυτά μονάχα έχω να σου προσφέρω. Αύριο… Ίσως!!! Ελπίζω!!! Ακόμα ελπίζω πως θ’ αστράψει ξανά το ΦΩΣ του Ελληνισμού!!! Ελπίζω αδελφέ, ακόμα ελπίζω!!! Σε μιά χώρα που την πνίγει το άδικο, σε μιά χώρα σε πένθος, ο αγώνας συνεχίζεται από ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους!!! Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν πολλούς μάρτυρες που αγωνίσθηκαν με αυταπάρνηση και αρετή και προσφέρθηκαν ως θυσία και σπονδή στον υπέρ πατρίδος βωμό διότι, «ού περί χρημάτων, αλλά περί Αρετής, Τιμής και Αξιοπρέπειας τον Αγώνα οφείλουμε ποιούμενοι», γνωρίζοντας ότι: ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!

Ωδή

Μέρα μηδέν τό έλαβες τό μήνυμα εκείνο

τό χαραγμένο στων αλύγιστων ηρώων μας τήν μνήμη μέ του δίκιου τους τήν λάμψη.

Καί στην ομίχλη απ’ τό χθές, μέσα στή θύμησή σου, ως σάλπισμα εξέγερσης πελώριο ξεπροβάλει τής νιότης σου τό όραμα που στένεψε τόν χρόνο.

Ξάφνου η καρδία σου τράνεψε κι απλώνοντας τά χέρια πλάτυνες τούς ορίζοντες κι ύψωσες στά ουράνια της σκλάβας Κύπρου τήν κραυγή:

« Τούρκε, Αττίλα φονευτή, δέν σου ανήκει τούτ’ η γή! » Έτσι ενόγαγες εσύ τήν Λευτεριά κι έγινες θρύλος, ύμνος μας τρανός κι υπόσχεση αντάμα νά πληρωθεί του έθνους μας το ακριβό τό τάμα.

Κι εμείς, κρατώντας ταπεινά ως μόνο φυλαχτό τήν καύτρα του τσιγάρου σου που κρέμοταν στά χείλη, σαν πυροκόκκινη φωτιά σέ Λευτεριάς καντήλι, ως ακριβό θυμίαμα τήν ώρια θύμησή σου καί σαν τό θείο άγιασμα τό αίμα της πληγής σου, παρουσιάζουμε σεμνά τά όπλα της ψυχής καί σου ευχόμαστε θερμά μ’ ένα λεπτό σιγής:

« Καλό ταξίδι Σολωμέ! Πήγαινε στο καλό.

Εμείς σέ συντροφεύουμε μέ ένα ευχαριστώ!

Σ’ ευχαριστούμε όλοι εμείς, της ελπίδας η γενιά

που κέρδισε μιά ματωμένη σπιθαμή ελευθεριά!

Σ’ ευχαριστούμε! Έχε γειά!

Τηλιγάδας  Οδυσσέας

Ευριπίδου 57

10554 Αθήνα

Τηλ: 210 3250220

Ηλ. Ταχ. elas@otenet.gr  mailto:elas@otenet.gr

http://arxaiaithomi.gr/